Avsnitt 147: Om rap & poesi med Liban Abdule!

6:09 19 Jan 2018

Ett samtal om rap och poesi med poeten Liban Abdule, vinnare av Ortens Bästa Poet 2016. Inspelat i Blå Huset i Tensta december 2017.

Länkar till några av sakerna som nämns i avsnittet:

Intervjun med Biggie Juke, Z.e & Simon Superti

Hela Ortens Bästa Poet finalen på youtube

Text om Ozzys ”Gentleman”-vers

Text/intervju om Aden & Asmes Afro B-remix ”Pull Up”

Libans twitter

LYSSNA VART SOM HELST TEX HÄR:

 Ljud:

Podbean | iTunes / Podcaster Subscribe | Android Subscribe | Acast | RSS | Soundcloud


Tack till alla som stöder oss på Patreon! Vi uppskattar det enormt!
Besök länken om du också vill stödja oss: www.patreon.com/VBDFR!

Eller köp MERCH! Kolla in printmotor.com/vbdfr!

3 kommentarer | “Avsnitt 147: Om rap & poesi med Liban Abdule!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. THERESA WILLIAMS skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Jag har för dig, jag gjorde allt för dig, jag gjorde allt Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag stavade till slutet av mitt liv och jag spionerade det tillbaka till slutet av mitt liv. han såg det, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var ungefär 4 pm. Jag blev så förvånad, jag sa att jag var så förvånad att jag var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom. Jag var så glad och gick för att vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet att du har ett förhållande med, skulle jag kunna hjälpa dig med den här personen. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad till ditt kontor / lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Sven Taow skriver:

  It isn’t at all difficult to prepare an AI to sift through such recordings. All recordings being posted experience that AI and it could keep them from being posted in any case. Google totally could deliver AIs sufficient and give it allowed to Facebook and Twitter. It isn’t any harder than the preparing a project or achieveessays assignment.

 3. Lisa skriver:

  You may want to check out this post https://paper-writer.org/blog/write-dissertation for some tips on how to write great dissertation. I think it could be a good tips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp