PODCAST! Avsnitt 151!

9:20 2 Apr 2018

 

Shooo!

Följ med VBDFR på en resa tillbaka i tiden! Närmare bestämt till vecka 11 2018 (när det nu är i normala tidsenheter?), då Z.E‘s debutalbum Min Penna Blöder toppade den svenska albumlistan. Detta firar vi genom att prata om varför vi tycker att skivan, och Z.E, är så bra.

Sen pratar vi om en helt annan rappare som börjar på Frej och slutar på Larsson och hans kamp mot både enskilda tjänstemän inom poliskåren och mot det globala luxemburgska företaget Spotify. Vi tipsar även om ny rap från den amerikanska mellanvästern, Sunnydale i Kalifornien och Hjulsta i Stockholm.

Whatever?! xoxo

 

LYSSNA VART SOM HELST TEX HÄR:

 

Ljud:

Podbean | iTunes / Podcaster Subscribe | Android Subscribe | Acast | RSS | Soundcloud

Sånger från avsnittet

 1. Z.e – Förut
 2. Frej Larsson – Då ska hon skjutas
 3. Juvenile & B.G. – Catch yo cut
 4. Gidde – Bang Bang
 5. Q Money – Work
 6. Q Money – Countin up a check
 7. Lil Reek & Brodinski – Rock out
 8. Katie Got Bandz – Gang

 

SPELLISTA, ALLA SÅNGER FRÅN ALLA AVSNITT:


Tack till alla som stöder oss på Patreon! Vi uppskattar det enormt!
Besök länken om du också vill stödja oss: www.patreon.com/VBDFR!

Eller köp MERCH! Kolla in printmotor.com/vbdfr!

5 kommentarer | “PODCAST! Avsnitt 151!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. KRISTINA skriver:

  Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han har lämnat mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: [drogunduspellcaster@gmail.com]
  1. Ta med din pojkvän tillbaka
  2. Ta med din man tillbaka
  3. Ta med din fru tillbaka
  4. Ta med din flickvän tillbaka
  5. Vinn lotteri
  6. Främjande på kontor
  7. hjälpa dig att bli gravid, om du letar efter livmoderns frukt
  8. Fullständig bot av någon form av sjukdom
  9. äktenskapsengagemang och så många fler.

 2. Lisa skriver:

  Please check out this site https://midnightpapers.com/blog/disney-college-program-application for some tips on how to get yourself a college program from Disney. Good luck

 3. Lisa skriver:

  I believe that you need to check out this post https://eduessayhelper.org/blog/university-professors for some tips on university life and stuff. Good luck

 4. Thanks for sharing this amazing content. Your information is really very outstanding to read. Keep it up and best of luck with your future updates.

 5. Prince skriver:

  This is a nice article you shared with great information. Thanks for giving such wonderful information. I hope you will publish again such type of post. Also, please check out write and get paid instantly 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG