PODCAST: Avsnitt 154! Med Ali Wali från Nora Collective!

9:01 21 Maj 2018

 

Høy!!

Han är uppvuxen i Sverige, men idag är han en av de mest inflytelserika personerna inom Norsk, kanske till och med inom Skandinavisk, musikbransch. Detta är våra ord, eftersom Ali Wali är för ödmjuk för att beskriva sig själv så. Men faktum är att som en av grundarna till Skandinaviens kanske kreativaste skivbolag/kollektiv/gäng i Nora Collective, så har han varit med och påverkat hur musiken i vår del av världen låter idag.

När Arif släppte sina och Nora Collectives första låtar lät det annorlunda, nyare och bättre än det mesta som släppts i hela Norge och Skandinavien dittills (enligt VBDFR och många fler!). Det ledde bland annat till att Arif, som då hette Phil T Rich, bjöds in av oss och gästade avsnitt 42 av VBDFR. För Ali och Nora var det starten på nåt stort. Sen dess har Nora-artister som Arif, Unge Ferrari och Philip Emilio spelats på t ex svenska P3 uppskattningsvis 42 miljarder gånger.

Vi snackar med Ali om hur han tog sig från Västerort till Norges musikbransch, vi snackar om starten av Nora, hur kollektivet funkar, om norsk hur norsk musik plötsligt blivit populärt i Sverige, och om Ali och Noras framtid.

PLUS! Vi får spela en helt osläppt, extremt fet, sommarlåt av Nora Colletives första svenska artist: Nor!

God lyssning!

Följ Ali på Instagram på @baltgws.

Följ Nora Collective på @NoraCollective. Följ resten av Nora också, Arif på @Arif_Murakami , Tomine på @Tomineharket, Philip Emilio på @Philemil, följ @monaberntsen, @Ungeferrari,  @Thisisnor_ , @loveless.official, @Kastelmusic, @axxeaboutme, @Filipkollsete och @Eiriktillerli.

Spellista med Nora-musik längre ner!

LYSSNA VART SOM HELST TEX HÄR:

 

 

Ljud:

Podbean | iTunes / Podcaster Subscribe | Android Subscribe | Acast | RSS | Soundcloud

Sånger från avsnittet

 1. Phil T Rich (Arif) – Ekta Turboneger
 2. Unge Ferrari – Hvis Du Vill
 3. Phil T Rich (Arif) – GAL Modern Swede Remix feat. Lilla Namo, Eboi (Erik Lundin)
 4. Philip Emilio – Nummen
 5. Nor – konfetti
 6. Arif – 2012
 7. Nor – Spanish
 8. Yasin – Chicago

Kolla Nor-videon från EAST FM:

SPELLISTA, ALLA SÅNGER FRÅN ALLA AVSNITT:

 

Nora spellista
Lyssna på ca 7 timmar Nora-släpp av bland annat Arif, Unge Ferrari, Nor, Lars Vaular, Hkeem, Leslie Tay, Tomine Harket med fler här:

 

 

Tack till alla som stöder oss på Patreon! Vi uppskattar det enormt!
Besök länken om du också vill stödja oss: www.patreon.com/VBDFR!

Eller köp MERCH! Kolla in printmotor.com/vbdfr!

2 kommentarer | “PODCAST: Avsnitt 154! Med Ali Wali från Nora Collective!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare.
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Lisa skriver:

  I think that you should look here https://justbuyessay.com/blog/america-high-schools because this article has some interesting info. Good luck

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp