POD: Avsnitt 177: Best of 2k19 II ft Kristoffer Viita

8:37 14 Jul 2019

 

Hej,

Kulturjournalisten och kritikern Kristoffer Viita är kvar i ”studion” (hemma hos Hugo). Vi pratar om några av våra favorit-rap-låtar från året 2019 såhär långt. (Spoiler: Vi pratar en hel del om Henok Achidos album).

Whatever?! xoxo

LYSSNA PÅ INTERNET SOM HELST T EX HÄR:

Ljud:

Podbean | iTunes / Podcaster Subscribe | Android Subscribe | Acast | RSS | Soundcloud

Sånger från avsnittet:

 1. Henok Achido feat. Jaqe – Diamanter i December
 2. Henok Achido – Pappas Tårar
 3. Young Nudy & Pi’erre Bourne – Dispatch feat. DaBaby
 4. Fredo Bang feat. Sada Baby – Baw Baw
 5. DaBaby – Goin Baby
 6. Ybs Skola – Living It
 7. Dani M & Simon Superti feat. Einar – Aldrig Nånsin Haft
 8. Jaz – Biggie
 9. Einar – Första Klass

ALLA SÅNGER FRÅN ALLA AVSNITT:

 

Tack till alla som stöder oss på Patreon! Vi uppskattar det enormt!
Besök länken om du också vill stödja oss: www.patreon.com/VBDFR!

Eller köp MERCH! Kolla in printmotor.com/vbdfr!

13 kommentarer | “POD: Avsnitt 177: Best of 2k19 II ft Kristoffer Viita”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Dödsstavning
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. jaonxhsjsjisx skriver:

  Thank you so much for this. I was into this issue and tired to tinker around to check https://tracktrace.onl/usps/ if its possible but couldnt get it done. Now that i have seen the way you did it, thanks guys
  with
  regards

  1. Thank you for sharing this informative blog post.
   Global Assignment Help offers some of the best rates in the industry for management assignment help. Students can benefit from a 35% discount and rest assured their plagiarism free assignments will help boost their grades. Whether you need help structuring a business report, analyzing HR practices or writing up a literature review, our team of expert writers can ensure your management assignment meets the highest academic standards – all at an affordable price and on time, so you can focus your energy on other courses.
   https://globalassignmentexpert.com/uk

 3. sjaonxhsjsjisx skriver:

  Thanks for sharing.I found a lot of interesting information here. A really good post, very thankful and hopeful that you will https://kodi.software/download/ write many more posts like this one.

 4. Get best quality marketing management assignment help @ GotoAssignmentHelp. 100% error free, authentic, quality marketing assignment help online from best MBA professionals.

 5. Get quality essays at pocket friendly prices at GotoEssayHelp. We provide essay help online to students all over the world with native UK writers

 6. Need Online Assignment Help Australia? Goto Assignment Help offers all these courses:- Assignment Help Australia, Online Assignment Help, Australian Assignment Help, Help with Assignment, Assignment Helper with 25% OFF

 7. Seeking website designing company in Delhi? WonderMouse Technology is No.1 company for website designing. We are a trusted and a top web designing company in Delhi.

 8. mid-terms.com skriver:

  Have no time for your friends, hobby or travelling because of your studying? If you want to avoid such problems I can give you a little hint where to get essays of high quality within the limited periiod of time. https://mid-terms.com/buy-discussion-board-post/

 9. Assignment Desk skriver:

  Appreciate your efforts to share such helpful content. Here I am also adding some that might be useful for students looking for Assignment Help. Assignment Desk is an Academic Assignment Writing Service company in the UK. We can provide assignment help with coursework, homework help, essay writing, dissertation help, thesis help, research paper writing, case study writing, etc.

  https://www.assignmentdesk.co.uk/

 10. bgmi apk skriver:

  Download the BGMI APK for Android for free. Discover the latest version of Battlegrounds Mobile India, the popular battle royale.

  https://bgmiapkupdate.in/

 11. nsfollower apk skriver:

  NS Followers APK Download Latest Version (Updated) 2024, This app uses coins and an app algorithm to help you get more real followers which are reliable.

 12. tekken3 skriver:

  Tekken 3 APK Download 35 MB for you android devices. You will get direct downloading link without getting any viruses on your device.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG