välkommen till sveriges nya blogg

2:16 22 Okt 2015

HEJ ALLA LÄS- OCH SKRIVSUGNA PERSONER!!!!

(skoja)

Jag är sååå glad att denna blogg nu finns, en blogg om konsten att läsa och skriva av mig och den älskade Elis Burrau. Elis jobbar och jag orkar inte komma överens med honom om vad det ska stå så jag bara skriver på.

Egentligen ville jag att bloggen skulle heta ATT SKAPA GUD I INTERNETÅLDERN efter Alexander Bards senaste bok (tror jag kommer recensera den här) men den idén dödade Elis. Så då blev det bara INTERNET men den idén dödade Nöjesguiden pga kunde bli förvirrande, typ att folk kunde tro att detta var en blogg om IT och Data.

Vilket det är??? Vi sitter ju vid datan när vi skriver och använder oss av nätet och sociala medier hela tiden!!! Har ni tänkt på det!!!!!

Bilden i headern som vi ser föreställer Nina Bouraoui för hon är verkligen bra på att skriva samt bor i Frankrike.

Gud, folk kommer och stör mig hela tiden när jag bloggar? Jobbar i reception nämligen så måste svara på folks frågor och hjälpa dom hit och dit.. jag tappar koncentrationen !!!!

Är lite uppspelt nu för är SÅ glad över denna gudagåva som kallas blogg. Nu ska jag presentera mig själv. Mitt namn är Anna och jag är poet. Här kommer ni att få följa livet som poet, dvs jobba i reception typ. Elis är också poet samt jobbar som publikvärd. Kul liv!!!!!! Ganska känd för att va Nöjesguidens litteraturredaktör samt att han snart släpper sin tredje debutdiktsamling – Och vi fortsatte göra någonting rörande. Det borde denna blogg ha hetat? Fast kanske lite konstigt om den hade hetat samma sak som hans bok.

 
Ta hand om er nu där ute i cyberrymden så ses vi här i vårt nya gemensamma vardagsrum

 

//Anna Axfors

4 kommentarer | “välkommen till sveriges nya blogg”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Oroshjärta skriver:

    Va kul hejja er ?

    1. Vi som aldrig skrev prosa skriver:

      <3

  2. Hanna skriver:

    mysigt! är också poet och jobbar i reception. heter ju också nästan (H)anna. hehe <3

    1. Vi som aldrig skrev prosa skriver:

      haha! livet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg