They say I’m young, but I’m not too young to know what good literature is

6:40 22 Nov 2015

Hej änglar!!!! *tar en öl*

Är det nån som kan gissa vad som händer i helgen? Jo, då är det Stockholms Internationella Poesifestival! Både jag och Elis kommer läsa på AKT UNG! tillsammans med Arazo Arif, Polin Atallah, Anna Bontha, Johanna Frid, Mira Gonzalez, Lilja Hejdenberg, Elin Kvicklund, Tao Lin, Hanna Rajs Lundström, Sofia Roberg, Frida Sandström, Gordana Spasic och förra veckans poetiska babe David Zimmerman. Det är verkligen ett gäng.

 

received_10153720507757370

 

Jag kommer även va med och diskutera samtidspoesins plats ;);) kan ju bli kul….

Kl. 15.00 på lördagen, jag kopierar från schemat:

15.00 Samtidspoesins plats. Samtal om lyrikens konjunkturer. Hur skriver dagens poeter och kritiker i Sverige och Danmark fram ny poesi och kritik som gör ordkonsten angelägen för läsare. Vilka ges ut? Ges poeter möjlighet i dag att påbörja ett författarskap eller intresserar sig förlagen mest för enstaka satsningar? Vilken roll spelar kritiken?

VILKEN RYSARE!!!! Man kan ju tro att jag gett upp efter sommarens poesidebatt men jag hatar förlagen mer och mer för varje dag.

 

Här är schema och här kan man köpa biljett.

 

So long

//Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG