från rosengårdsbiblioteket till sexgungorna på berghain

7:16 2 Nov 2015

Hej jag är i ett jättebra mood!!!!!!

Wifi funkar perfekt och jag har just läst ett fantastiskt manus som inkommit till vårt förlag. Manuset får mig att vilja skriva en diktsamling som bygger på Zara Larssons låttexter, ska nog göra det. Det får bli nästa diktsamling. Kanske släpper den i Berlin, på tyska, för jag älskar Berlin. Har nämligen precis varit där!!! Eller åker därifrån nu, precis satt mig på bussen. Och wifi funkar perfekt som sagt så det kunde inte vara bättre.

 

Min hatmening: flödet kunde inte uppdateras. Låter för det första lite äckligt och sen är det jätteirriterande. Det kunde va en raggningsreplik!! Fast tvärtom då: hey du ser sexig ut, får jag uppdatera ditt flöde? ;) Min älsklingsmening är Signalstyrka: mycket stark och det kunde också va en raggningsreplik!

 

Nu ska jag berätta hur mitt liv varit sedan i torsdags. Efter jobbet gick jag in på Åhléns City för att fira att arbetsveckan va över. Där var det typ “fest”? Så himla kul. Fick gå på röda mattan och det fanns en DJ.

 

Sen åkte jag till Rosengård där det var poesiuppläsning. Hade missat att det var på ett bibliotek och förväntade mig lite fest. Möttes istället av tio hårda stolar, småkakor och två tanter. Sen strömmade det till lite folk. Med betoning på lite. Det var nån gammal Malmöpoet som var aktiv på 00-talet som läste. Tomas Ekström. Googlade på honom innan och hans wikipediasida kommer längst ner på första sidan. Verkar finnas nån doktor som heter samma och som är lite populärare. Smärtbehandling med garanti. Aja.

Sen var det öppen scen vilket jag tyckte var bra. Alla poesiuppläsningar borde avslutas med öppen scen. Om man är rädd för att det ska bli dåligt så kan man ha bestämt i förväg vilka som ska läsa, så det blir en skenbart öppen scen. Huvudsaken är att det finns en öppen scen!

Stefan Severin läste dikten en blattes landssorg av Amer Sarsour som finns att läsa på Kultwatch. Den är jättebra, blev berörd. Det bästa var när han läste: fuck konsten men den raden finns inte med i den länkade versionen

 

 

Dom kanelkakorna som ligger bredvid hallongrottorna (?) är jättegoda, rekommenderas!

 

Nästan vin

 

 

Okej, sen nästa dag åkte jag till Berlin. Skulle va där med tre st jättesmå människor, kände mig som en jätte hela resan:

Screenshot_2015-11-02-18-40-14-1

 

Vi var bland annat på Berghain som är en jättestor klubb i en gammal industribyggnad *hej o välkomna till nöjesguidens nya klubbguide?*. Detta kanske ni redan vet men jag är inte så berest/påläst. Så för mig var det första gången. Berghain är typ som Titanic fast med musik.

 

Träffade kulturbråkmakarna Mats O Svensson och Victor Malm, Malte Persson hade jag också hoppats på att träffa men han var visst på Cypern. Jag som hade tänkt att vi skulle spela in en pod. Men det får bli nästa gång, I will soon be back because I <3 Berlin!!! (ville köpa en sån tröja men någon hindrade mig)

 

Jag är jättesugen på att starta en egen technoklubb som också är en godisbutik, är nån med mig???? Eller så går man bara till Åhléns “Sveriges Berghain”, ja det tål att tänkas på! Å andra sidan, vad tål inte att tänkas på?

 

Eran kära

Anna

 

En kommentar | “från rosengårdsbiblioteket till sexgungorna på berghain”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Stefan skriver:

    Tack för att du kom ut och lyssnade. Kändes jättekul att få läsa någon annans ord.

    Ha en fin kväll.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg