den poetiska julkalendern: lucka 1

11:43 1 Dec 2015

Screenshot 2015-11-30 at 21.41.20

Vad döljer sig bakom lucka nummer 1 i ”vi som aldrig skrev prosas poetiska julkalender”? Jo, inget mindre en lite bilder från Lisa Nilssons dag i Så mycket bättre! Man skulle kunna kalla dessa för image macros, en spirande poetiskt genre som bland annat folket på skojiga förlaget Boost House sysslar med (enligt rykten är en antologi på g)!

CVDcs7qWcAAUHQ_

Här är ett citat som många kan känna igen sig i! Vilken kombination ändå; kaotiskt + emotionellt + hormon + monster = poesi. Svenskan är världens vackraste språk. Bilden är tagen av Elis. Han fotade av sin dator med mobiltelefonen.

Den här bilden är så sann. Det är verkligen fruktansvärt!

Den här bilden är så sann. Det är verkligen fruktansvärt! Man ska inte kritisera gamla människor. Speciellt inte om de sitter på, säg, chefspositioner. När Anna skojade i chatten häromdagen att hon knappt kunde vänta tills den äldsta generationen dog ut så var det inget roligt skämt. Det är fruktansvärt att bli kritiserad när man är 1617 år! Även denna Lisa Nilsson-bild är fotad av Elis, den fick ganska många likes på Instagram. (Vi måste börja skriva såna namn som ”Instagram” eller ”Lilla Aktuellt” eller ”Göran Sonnevi” med stora begynnelsebokstäver trots att det är töntigt för annars går korrekturfascisten och språkmaterialismens största fiende Greta Thurfjell in och ändrar. Greta är för övrigt Lotta Lundgrens nya favorit, och Lotta Lundgren är med i årets julkalender. Nu är hon även med i ”vi som aldrig skrev prosas poetiska julkalender” tack vare den här onödiga parentesen.)

Screenshot 2015-11-30 at 21.43.14

SÅDÄR NU ÄR DET ANNAS TUR ATT LÄGGA UPP LITE BILDER!! Som hon har printscreenat, med mycket möda och stort besvär. Här är när Lisa Nilsson pratar med Kleerup och förutom det som står på bilden så säger hon: Nu är du otålig va? Vet inte varför jag tyckte det var roligt!

Screenshot 2015-11-30 at 21.46.42

Lisa när hon berättar om hur jobbigt det var att va tonåring med alla krav och måsten! Det är i såna lägen man bara skiter i allt och blir popstjärna!

Sen tröttnade jag på att printscreena, det var så jävla jobbigt och jag har en Chromebook vilket gör att jag inte kan spara ner så mycket på den.. *varför är jag fortfarande inte sponsrad av Google?* men det var väldigt kul när Lisa Nilsson sa att hon egentligen ville bli musikalartist men eftersom det var så töntigt så slog hon in på den ”creddiga” vägen. Och där har hon varit fast ända tills nu. Sen när Jenny Berggren skulle köra ”Varje gång jag ser dig” så fnittrade Lisa Nilsson och bara, kul att hon vågar ge sig på denna creddiga låt och göra den lite mer flamsig.

Man bara: Lisa Nilsson!!!!! Du har aldrig varit creddig!!!!!! Men det är ok!!!!!

Förlåt, pallar bara inte folk som har dålig självbild.

Stört att ingen körde Långsamt farväl förresten? Det är väl typ århundradets bästa svenska låt? Tycker jag iaf!

Puss och kram från tomtefabriken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg