Skitlångt inlägg om Los Angeles och att jag var där och gjorde saker

11:29 2 Jul 2014

Okej, readurz. Här kommer inlägget jag lovade er. När, hur, vad och varför jag var i Los Angeles med Splay, plus massa fina bilder som jag inte lagt ut någonstans än (de flesta av dem, i alla fall). Nu kööööör vi.

Jag är för tillfället med Fullscreen – partnerföretaget som gör att jag kan leva på youtube – men ska gå över till Splay i september när mitt kontrakt med Fullscreen går ut. Därför erbjöd Splay mig, som ett första steg i samarbetet, att få åka till USA och collaba med amerikanska youtubers under världens största youtube-mässa: VidCon.

Vi bodde Downtown, i en lägenhet som var alldeles för lik New Girl-lägenheten med en pool på taket. Bortsett från att jag sov på ett litet loft utan persienner, med en brölande AC ovanför min fem centimeter tjocka madrass, var det väldigt zöft.

Såg denna skylten på dag 1 när vi underhöll vår jetlag med att fönstershoppa i West Hollywood. Young & hungry. Kan relatera.

Så vilka är förresten ”vi” som jag hela tiden pratar om? Meine damer und meine herrar, låt mig få presentera den innersta kretsen, Illuminatis ledare, Disneyprinsessorna som ni aldrig sett dem förut: Vigor, Micke, Emanuel och Viktor. Tadaaa.

Dag 2 through dag 4 tillbringade vi på Anaheim Convention Centre ihop med 18000 andra. Jag och Emanuel hade community passes och därmed tillgång till paneldiskussioner med youtubers kring skapande, manusförfattande, humor osv, medan de andra hade industry passes och kunde gå på jätteroliga paneler om till exempel upphovsrätt, CPM och partnerskap.

Jag och Micke hade dessutom tillträde till en VIP-lounge där en bland annat kunde göra 3D-figurer av sig själv. Jag var jävligt snabb dit. Kommer alltså få en fem centimeter hög 3D-Clara på posten inom några veckor. Alltid bra att ha en sån.

SELFIEBOMB

Joey Graceffa (som visste vem jag var)! Mamrie Hart (som sa att jag hade snygga ögonbryn)!

Lohanthony(‘s video of thee wee-heea-heek)! (som jag blev hetsad till att ta selfie med eftersom flygresan dit till viss del bestod av att gråtskratta till hans vloggar)

Charlie McDonnell (som var den FÖRSTA vloggare jag började följa)! Paint (vars After Ever After kan få mig att brista ut i wailande när som helst på dygnet)!

Grace Helbig (som bara är min STÖRSTA youtubeidol NÅGONSIN)!

Kan eventuellt ha filmat collabs med ett par av dessa. Kanske. En vet aldrig.

I övrigt bestod resan av sånt här:

Och sånt här:

(Mamma om du läser detta, jag gick inte på Venice Beach boardwalk ensam. Det kom inte heller fram någon som erbjöd mig marijuana, två som frågade om jag var singel och en som sa åt mig att le. Jag bad inte sistnämnda att dra åt skogen.)

Och igår kom vi alltså hem. Jag fick med mig ett par nya crèmevita vans och en skateboard. Fick the California vibe, eller något. Nöjd.

Nu ska jag på möte med Veckorevyn. Haj.

22 kommentarer | “Skitlångt inlägg om Los Angeles och att jag var där och gjorde saker”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara Vaiho skriver:

    SÅ JÄKLA COOLT! Mamrie och Grace!!!! Träffade du Hannah också? Och du har väl filmat med Grace? Eller? Hon har 1,8m subscribers…..!

    1. Clara Henry skriver:

      Eftersom jag inte var där i egenskap av youtuber var det bara på creator-festerna, under planerade möten och den enda gången jag hamnade backstage som jag fick möjlighet att träffa de största youtubersarna. Hannah gick förbi mig vid ett tillfälle i entrén, ledd av två säkerhetsvakter, men jag hann knappt fatta att det var hon innan hon var borta. Hade SÅ GÄRNA velat prata med henne också! Hon är bäst. Eller näst bäst, efter Grace.

  2. Ida skriver:

    ASSÅ NU ÄR JAG AVUNDSJUK CLARA D:

  3. Frida skriver:

    Träffade du Shaytards?!?! Filmade du något annat än collabs, vloggade du? Oh my god. Du skulle hälsat Joey & Grace ifrån mig.. Fan Clara

  4. J. skriver:

    Häftigt! Ser ut att ha varit en awesome resa! Trodde dock att du redan hade kontrakt med splay, där ser man :D

    1. Clara Henry skriver:

      Mja, på sätt och vis har jag ju det, min och Simons gemensamma kanal är hos Splay. Tahultsbarn är dock inte det än :)

  5. Le Moi Felicia mi name skriver:

    AAAAVIS D: (Inte på LA utan att få träffa alla dessa youtubers)

  6. Le Moi Felicia mi name skriver:

    Fast det klart… Finns ingen bättre youtuber än självaste Clara Henry! ehe så smidigt jag tog mig mig ur det där? ;) ;)

  7. Leila skriver:

    Hej Clara! Jag skulle jätte gärna vilja göra en vlogg. Har inte du något tips om vilket program som är bra att använda och lite knep om hur man gör en vlogg, hur man lägger in musik osv? :)

  8. O.O skriver:

    Du tog en selfie med Jon Cozart.
    Jag är inte avundsjuk.
    Inte avundsjuk alls…

  9. Saga skriver:

    FAAAN vad avundsjuk jag är! Jävligt kul att se hur långt du har kommit för att jag har följt din blogg sen innan apoteks Arne vloggen haha !:) Ha det gött du e sjukt cool just sayin

  10. Adam29 skriver:

    Ap ap ap hey hey hallå där! Är det bara jag eller var det ett par FÖRBANNAT sexiga ben där på första bilden! jeeeesus christ! Mumma.

  11. graceregui skriver:

    alltså åhhhhhhh du träffade grace, min absolut favorit gud vad avundsjuk jag är hahahaha

  12. Gina skriver:

    Åååh, jeg er så misunnelig!!

  13. Karolin skriver:

    Haha, älskar photobombaren på bilden med Paint! :D

  14. Irmelie skriver:

    Jag var på Vidcon förra året och älskade det verkligen. Bästa helgen i mitt liv!!

  15. RMCK - en skönhetsblogg skriver:

    Åååh, så grymt att åka till USA, och att få träffa Joooon!! :D
    http://rmck.for.me

  16. sofia skriver:

    Ofta Joey visste vem du va??:D sjukt coolt!!

    1. Clara Henry skriver:

      Jaa!!!! Han hade sett min collab med Davie Wavey och kollat in min kanal men inte fattat så mycket av min svenska. Enligt honom iaf. Starstruck.

  17. Malin skriver:

    CHARLIE! <3 Han var den första youtubare jag började kolla på också. Så himla kul att det går så bra för dig, du är grym! puss!

  18. Alva skriver:

    Är så himla avundsjuk men samtidigt så glad för din skull!!! Kommer bli så himla kul att se alla collabs och så otroligt att stora youtubers känner igen fast du bara pratar svenska. :)

  19. Dennis Widmark skriver:

    Jag är verkligen avundsjuk på dig! Du fick träffa Grace!! Hon är ju helt underbar =D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp