Strand hav hund och världskänd finska

5:15 30 Jun 2014

Sista dagen i Los Angeles. Jag har längtat efter stranden hela veckan – vilket inte blir bättre av att knalla runt i ett svettigt convention centre när det är trettio grader ute – och idag skrek jag av lycka när jag skymtade havet bakom tusentals sandiga turister.

image

Andra gången i livet jag är på Muscle Beach (passande namn) i Santa Monica. Jag var manisk med solskyddsfaktorn. Smörjde in mig var tionde minut i ren skräck att åka därifrån som en soltorkad tomat.

Vid kl.13 gick Splay-herrarna iväg för att ha möte och jag låg kvar en timma. Duschade, knallade och köpte nya vans (!!!) och mötte sedan Micke för att åka och göra en video-collab med den här:

image

Och den här:

image

Smoukahontas! Tjejen på youtube som pratar hittepå-språk som verkligen låter som riktiga språk, ni vet? Vi bondade efter hennes shoutout igår. ASCOOL tjej. Med världens sötaste jävla hund. Skrek högt när den kom struttande in i rummet. Många skrika-högt moments idag, känner jag.

Tänkte berätta mer utförligt vad vi gjort när jag är hemma på tisdag, med tanke på att internet här och därmed även min bloggförmåga varit lika välfungerande som denna lägenhetens brandlarm (som gick av inatt igen) (falskt alarm, igen). Nu ska vi äta italienskt. Haj.

image

3 kommentarer | “Strand hav hund och världskänd finska”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lova skriver:

    Kaaaaaan du visa dina nya vans ssssssnääällaaaasnällasnälla Clara?

  2. RMCK - en skönhetsblogg skriver:

    Ska bli så kul att se resultaten!! :D
    http://rmck.for.me

  3. Dennis Widmark skriver:

    Hon verkar vara riktigt cool hon =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp