Inlägg taggade: splay

2:14 17 Sep 2016

Gomörra!

Dag fem i Tokyo. Alltså älskar den här staden! Folk är så himla trevliga och hjälpsamma, 90% av alla har bättre klädstil än jag någonsin kommer få och väldigt ofta stannar jag upp bara gör att tänka ”jag fattar ingenting”. 

Och så har de roliga saker att köpa. Typ det här:

En PIMPLE POPPER. Errh me ferkken gerhd. Har en flawless face-period just nu när det kommer till finnar, men provade att dra med ögle-sidan över näsan igårkväll innan jag gick och lade mig. Med respekt för känsliga läsare kan vi nöja oss med att säga att det var otroligt tillfredsställande.

Och så köpte jag den här:

En deo. På burk. I krämformat. Som luktar citrusfrukt. Så himla bra. Det är dock inte billigt här, denna kostade 70 spänn. Men väl värda 70 spänn! Burkdeo kanske revolutionerar mitt liv. Vem vet.

Okej. Nu ska vi äta frukost. Sen blir det inspelning. 

8:49 13 Sep 2016

VI ÄR I JAPAN!!!

I Tokyo, närmare bestämt. Åkte klockan 13 igår, svensk tid. Och vad är klockan i Sverige nu? Typ halv… nio på morgonen? Här är hon halv fyra på eftermiddagen. Le mindfuk is real. 

Bor på ett hotell i Shinjuku-området, och efter en och en halv timme i en taxi med en läckande menskopp kunde vi till slut checka in. Tror detta är första gången i mitt liv som jag blöder igenom brallorna på riktigt. Lämnade efter mig en femkrone-stor blodfläck på sätet. Precis som Japanska flaggan. Ugh. Men vi fick papperstranor på sängarna så jag är glad ändå.

Efter att ha använt hotelltoans rump-dusch (fyra av fem nässprayar, lite väl bra tryck men härligt ljummet vatten) gick vi – jag, Keyyo, producent-Teo och fotograf-Erik – ner och köpte mat.

Det är något väldigt gulligt över att det är vår allra första måltid i Tokyo och Keyyo beställer pasta carbonara.

Och så köpte vi lite godis. Här har vi choklad med smak av grönt te. Varför inte. 

Och det är typ det vi har hunnit med än så länge. Vi har försökt lära oss lite konnichiwa och arigato också. Producent-Teo tyckte att vi skulle säga ”konnichiwa bitches” precis som Robyn. ”Bitches betyder ju ”gott folk” på japanska”. 

Nu: powernap och sedan middag med vår japansktalande guide. Gonatt.

10:19 25 Mar 2016

Vänner! Igår vare FEST!!!

Idag har jag hängt med Anton hela dagen, gått på stan och fönstershoppat kostym (vilket är något jag tänker köpa snart, så fort jag börjar tycka att det inte känns svettigt att lägga tusenlappar på lite kroppstyger) och kom precis hem från bio. En perfekt dagen-efter-Guldtuben, med andra ord.

24032016-Guldtuben2016-HermanCaroan-003680617

Jag gick med Anton. Johanna gick med HejaInternet-Jocke, men traskade på röda mattan med oss. Är så nöjd att jag bytte outfit i sista sekund!! Det syns nog inte på bilden, men både Antons och Johannas kostymer är mörkblå. Vi var riktigt vidrigt matchande.

24032016-Guldtuben2016-HermanCaroan-003880635

Kan även meddela att jag har ny profilbild på facebook.

24032016-Guldtuben2016-HermanCaroan-014640039

Och vad i hela landet brunsås!!!!! Jag vann ett jävla pris!!!! Igen!!!! Jag och min bättre youtube-hälft Keyyo fick guldiga pokaler för Årets Collab. Det trodde jag faktiskt inte. Och det är inte bara för att jag är en satans ödmjuk jävel, utan jag trodde verkligen att Lakidoris och Sam skulle vinna kategorin. Kände mig så ärad att få vara nominerad ihop med dem, Thomas + Pojkendrömmer, Bente + Axel och Sara + Bea. Men att vi vann? Jaha. Så kan det tydligen gå.

24032016-Guldtuben2016-HermanCaroan-014300005

Tusen tack till er. För att ni har röstat, såklart, men kanske mest för att ni tittar, likear, kommenterar, delar, uppskattar, backar och även kritiserar när det behövs. Ni är fantastiska. Utan er är vi ingenting, och det säger jag alldeles för sällan.

24032016-Guldtuben2016-HermanCaroan-014720048

Comviq-Karim, Tova Helgesson, Keyyo och jag. Vilket jävla squad. Kan vi diskutera att Tova vann tre (TRE) priser, på sin allra första Guldtuben-gala? Och att Keyyo även vann Årets Humor, som första tjej att någonsin bli nominerad i kategorin? Queens. Slay. Yas.

All bildcred går som vanligt till bästa Herman Caroan.

Nu ska jag se på Bron. Hejdå.

tacohej

10:02 29 Maj 2015

Sitter i soffan och letar efter något att säga som ska beskriva min sinnesstämning just nu.

GUDARS SKYMNING

känner jag är passande. Gudars som i herregud, skymning som i att det har varit en lång dag. Fast mer en metafor för ”herregud de senaste veckorna har jag jobbat som en gnu, ätit dåligt och sovit värre och nu är mitt liv äntligen lite mindre stressigt”.

Idag har jag dock flera saker på körschemat så jag lämnar er med fjärde avsnittet av Välkommen till Indien så ska jag försöka blogga senare idag.

wpid-wpid-575d2677526a5205eb848ed75be0d4c91.jpeg

9:53 22 Maj 2015

HEJ!

Sitter på tåget hem mot Göteborg. Tagga Göteborgsvarvet imorgon. Tagga att jag vaknat de två senaste mornarna med en brännande halsvärk. Tagga livet.

Filmade min nästa vlogg imorse, eftersom jag åker tillbaka på måndag och inte hinner filma då. Finns en möjlighet att det blir min tröttaste vlogg någonsin. Varje mening krävde typ fem omtagningar och jag gäspade fram tårar hela tiden. HÄRLIGT! Om det ser ut som att jag gråter så ber jag om ursäkt redan nu. Tänkte redigera den på tåget (om jag inte somnar).

Meeeeen satteeeeee medan jag sitter här och är livrädd inför tanken att jag ska springa en halvmara imorgon kan ni ju titta på avsnitt tre av Välkommen till Indien som kom ut igår. Vi mediterar och åker i någon konstig jäkla cykel väldigt högt upp i luften. Skrattade så jag skrek när jag såg det på Splay häromdagen. Kristina är bäst.

Varsågoda: