Chanel A/W14

2:23 7 Mar 2014

En annan visning från Paris modevecka som fick mig att sitta och gapa och se dum ut med lite dregel i mungipan- Chanels A/W14 visning, titta bara titta:

Jag vet att jag är sjukt nördig men jag blev så exalterad när jag såg visningen att jag inte riktigt visste vart jag skulle ta vägen (jag råkade klicka ner fönstret och var tvungen att börja om med blogginlägget- två gånger). Karl Lagerfeld har alltså gjort en visning där han tänk och illustrerat hela världen som en enda megastore, och jag är såld. Jag älskar allt, verkligen älskar allt. Det är så genialiskt och fantastiskt tilltalande, köpte allt (mentalt). Jag har sjukt svårt för Karl Lagerfeld, tycker att han är modebranschens ärketönt, men alltså- denna visning gör till och med en ärketönt ascool i min värld. Själva kollektionen är excentrisk, dregel-snygg och intelligent. Utöver alla grymma plagg, dör jag lite av accessoarerna och alla detaljer runt omkring. Visningen erbjöd Chanelhörlurar, shoppingkorgar av Chanelkedjor, á la Chanel-tweed-solglasögon, tweedsneakers och tweedhår. Det var en visning fylld med alla de klassiska attribut som en associerar med Chanel, men gjort på ett helt nytt sätt, jag vill inte säga modernare- bara roligare och intelligentare än någonsin tidigare. Att sätta på modellerna endast sneakers och designa hörlurar som de lite casual hade runt halsen gjorde verkligen den där illustrerade shoppingrundan till verklighet, fast en så mycket roligare verklighet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg