Ida Sjöstedt SS15

6:57 27 Aug 2014

Okej, jag vaknade nyss. Post Björn Borgs visning (som jag ska skriva om senare idag) och Conchita Wurst på front row. Jaja, nu till Ida Sjöstedt:

Solglasögonen vill jag ha nu genast, kanske de finaste jag någonsin sett. De där örhängena kommer vi garanterat att få se överallt nästa vår, Idas alldeles egna YSL-inspirerade logga som alla kommer att slänga sig över.

Ida Sjöstedt SS15 (Bilder: Stureplan.se pga kunde inte närvara på visningen…)

Kollektionen genomsyras av riktigt divigt 70-talsdisco, det är glitteröverflöd, andra skat-tilltalande material och de där typiska 70-tals-färgkombinationerna. Trots kollektionens lite hårdare och starkare uttryck (än vanligtvis) är den där klassiska Ida Sjöstedt-prinsess-estetiken fortfarande där, vi får se spetsen och skärningarna vi brukar få se. Jag är annars inte ett Ida Sjöstedt-fan, men det här var ju helt fantastiskt. Som den skata jag är kan jag inte göra annat än avguda detta (Ida har fått en ny kund idag). Wow, jag säger bara wow.

Nu rör jag mig mot BACK-visningen i en alldeles för tight BACK-klänning för mitt eget bästa. Dagens look: svullen-(mode?)bakfylle-chicness.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG