Isabell Yalda Hellysaz SS15

1:50 29 Aug 2014

Isabell Yalda Hellysaz SS15 (Bilder från Bon.se)

Så var det dagen med stort D. Isabell Yalda Hellysaz hade i onsdags sin efterlängtade visning. Anteckningen jag skrev ner under visningen löd: COS-kunden gone wild. Jag står fast vid det, det sammanfattar mina tankar kring kollektionen. Den var väldigt typiskt svenskt minimalistisk men med konstanta inslag av oväntade material, skärningar eller detaljer. Det var lite som COS-kläder på tjack. Jag gick från visningen och kände att jag ville ha mer, mycket mer. Jag vill se Isabell göra ännu mer kläder. De där lite smågalna fast ändå supersnälla kläderna vill jag se utvecklas, det känns verkligen som att lite vad som helst skulle kunna hända med dem i framtiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg