När ska hon sluta?

20:19 15 Aug 2016

GabJoss:

gaby

Gabriella ”ingen skam i kroppen” Joss fortsätter med sina pinsamma försök att återta sin plats på Topp 10 med att ”byta läsare och bilder” med andra på Instagram.
Jag har pratat med en bloggare som fått samma erbjudande från henne så jag undrar hur många som hon kontaktat senaste veckan?

Som denna bloggare sadet var väl något man gjorde när man var typ 14, eller?

60 kommentarer | “När ska hon sluta?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. A skriver:

    Hade varit intressant att veta hur hon formulerar erbjudandet samt om hon copy pastear samma till alla.

  2. J skriver:

    Odd blir anställd av sin fru! Detta vill jag höra lite åsikter om 🙂

    1. Bloggbevakning skriver:

      Åh, det har vi redan diskuterat.. Var var du? =)

      1. J skriver:

        Men va! Jag som aaldrig missar ett inlägg!? Var hittar jag detta?

  3. Emma skriver:

    Ingen skam i kroppen? Kom igen, vad gör det om hon byter länkar med folk? Uppenbart har hon tid att instagramma och vad hon nu än gör eftersom är hemma och mammaledig. Det är väl ätt bra sätt att få uppmärksamhet för sin blogg, förstår inte att folk blir förbannade och irriterade. Helt sjuka är ni.

    1. Mikaela skriver:

      Helt sjuka? Villen fantastisk värld du måste leva i om det anses ”helt sjukt” :))

    2. A skriver:

      Visst ger det uppmärksamhet, men om det är bra sådan kan man ju diskutera. Det finns ingen som helst substans bakom de emojis hon skickar runt, och inte heller på de svar till kommentarerna som godkänns på hennes blogg. Varför skulle man då vilja ta ett tips från denna tjej seriöst? Jag ser i alla fall ingen trovärdighet i någonting hon skriver med tanke på alla dessa falska gulligullkommentarer.

    3. S skriver:

      Men hennes hjärtan och gulligull betyder ingenting för hon vill bara ha klick på bloggen i utbyte. Hjärtana är en sorts betalning, ett utbyte av tjänster. Vad är det för gulligt och positivt med det? Är lite som att säga att reklam är så gulligt för de vill få mig att köpa saker :S

  4. Anya skriver:

    Mer om Sindy, tack! 🙂

  5. Kissan skriver:

    Med tanke på att Sugarbabydessan ändå verkar tjäna rätt bra på att inte göra speciellt mycket så är det väl inte så konstigt att Tuttgabby gör vad hon kan för att få fler läsare. Patetiskt ja men hon är nu uppe på plats nio så taktiken verkar ju lyckas.

  6. Angelica skriver:

    Är hon verkligen så efterfrågad här? Man börjar ju nästan tro ni har något märkligt samarbete så mycket som du skriver om henne 😉 Har totalt missat vem hon är

    Puss

    1. Bella skriver:

      Du var inte här när gab joss anklagde camilla för att ha skrivit skit om hennes son antar jag? Största dramat hittils så nog är gabriella efterfrågad här

      1. Maja skriver:

        Vart kan man hitta det dramat? Missat det

      2. Bella skriver:

        Här på bloggen för några månader sen

  7. KisseKatt skriver:

    Till något helt annat. Från kissans senaste inlägg:
    ”då kläcker en kille ur sig ”fyfan vad det är vidrigt med tjejer som har håriga armhålor” …
    Och det som irriterar mig är att jag har hört flera killar kläcka ur sig samma sak när dom själva är håriga och svettiga. Som att tjejer tycker det är fräscht och ”manligt”? I don’t think so!”

    Mmmhm, okej… om man försöker bena ut det här nu då.. så är det alltså fräsch när tjejer är håriga och svettiga, men inte när snubbar är det. Eller?
    Sen toppar hon moset med att berätta om hur vidrigt det är med dubbelmoral. Är hon såhär dum, eller provocerar hon bara?

    1. F skriver:

      Hon vill väl ha klick och kommentarer bara

    2. The real Hmm skriver:

      Alltså nä här tapppde du mig. Jag fattar precis vad Kissie tänker. Saken är ju den att mellan varven så rakar sig ju just dessa tjejer ibland iaf. Män not so much.

      D(en värsta hårbeklädnaden på en människa för mig är en hårig rygg. Det mesta andra kan jag tycka är ok. förutom en man då som hade tofsar på öronen, Vet inte om det var bar eller dåligt att de var blonda.)

    3. KisseKatt skriver:

      Det jag menar är att hon i första vändan klagar på killar som tycker det är ofräscht med håriga tjejer och sen i andra vändan säger att tjejer inte tycker det är fräscht med håriga killar. Om man inte får säga att det är ofräscht med håriga tjejer så borde man väl heller inte få säga att det är ofräsch med håriga killar?

      1. Bella skriver:

        Oavsett om hon säger att det är ofräsht så är det inte en norm att killar ska ha rakade armhålor eller hur? Det är helt normalt att killar har hår men inte att tjejer har det. Om han nu tycker det är så ofräsht när tjejer har stubb varför är det inte äckligt på honom själv?

      2. KisseKatt skriver:

        Jojo, vist. Den biten hajar jag.
        Det var mest att hon klagade på klagan om kroppsbehåring och sedan själv avslutade med att klaga på kroppsbehåring, som jag fastnade vid.

    4. Bella skriver:

      Fast nää, tolkar det inte alls så.
      Det hon menar är att det är tydligen äckelpäckel när tjejer har hår under armarna men som kille är det helt normalt att ha det. Då säger hon att hon inte tycker det är särskilt fräsht att män låter det frodas så varför ska de slippa raka medans en tjej inte kan låta bli utan att få skit

      1. KisseKatt skriver:

        Jo men precis; ”Då säger hon att hon inte tycker det är särskilt fräsht att män låter det frodas”.
        Hon säger alltså att det inte är så fräsch med massa hår. Samtidigt som hon stör sig på att folk säger att det inte är så fräsch med massa hår. Är det bara jag som ser motsägelsen här?
        Hon får tycka vad hon vill om kroppsbehåring och jag kan också haja grejen att det kanske är lite skrattretande om någon med massa eget kroppshår klagar på andras kroppshår. Men det var det att hon gör samma sak själv som hon stör sig på hos andra som jag reagerade på.

      2. Bella skriver:

        Varför ska han sitta där med håriga armhålor och säga att håriga armhålor är äckligt när dom tillhör en tjej? Kissie menar att det är väll äckligt om dom sitter på en kille då också.

      3. The real Hmm skriver:

        KisseKatt Jag har feber och ögon och näsa som rinner ikapp och klarar inte av att pedagogiskt visa på hur du tänker fel.

        Jag förstår vad du försöker säga men håller inte med om att det blir kontentan av vad och hur Kissie säger det.

      4. Therese skriver:

        Jag förstår vad du menar Kissen! ✌?️✌?

      5. KisseKatt skriver:

        Japp Bella, jag håller med dig där!
        Det är inte det jag menar 😉

      6. KisseKatt skriver:

        Therese, kan du förklara det bättre än mig? Haha

      7. KisseKatt skriver:

        The real hmm
        Jag vet inte om det är jag som förklarar mig som ett ägghuvud, mycket möjligt, men jag försöker inte dra ut någon kontentan av kissans inlägg.
        Endast och enbart belysa motsägelsen i att hon skrivet ett inlägg om att det är fel att sitta och babbla om hur ofräsch det är med kroppsbehåring (helt med på den punkten) och sen avslutar med att själv babbla lite om ofräsch kroppsbehåring. Det kanske var sjukt långsökt från min sida, I don’t know. JAG tyckte det var roligt iaf 😛

      8. The real Hmm skriver:

        Nej nej KisseKatt den som har ett ägghuvud är jag. Som sagt hög feber och rinnande från alla öppningar i ansiktet. De tillfällen då jag är precis som en man. klappar totalt ihop vid en förkylning och är övertygad om att jag blir mer sjuk än andra. 😉

        Som sagt, Fattar vad du tänker. Hade också tyckt det varit roligt om det sagts på ett annat sätt och om någon annan, tex tjejer som aldrig rakar sig alls.

        Men jag reder inte ut att vara logsik i tex just nu. Gav precis upp en annan diskussion ang vilket ägghuvud Trump är och då sitter jag med hårdfakat, men jag kan inte formulera en röd tråd om du så höll en pistol mot mitt huvud. 😎

      9. KisseKatt skriver:

        Vi är alla ägghuven ibland!
        Jag hade även tänkt ställa mensbilder mot bajs- och snorbilder och ifrågasätta om man verkligen måste vilja titta på saker bara för att de är fullkomligt naturliga, likt en annan gjort bland kommentarerna hos Kissie. Meeeeen jag lämnar nog det! 😉 godnatt!

      10. The real Hmm skriver:

        Ha ha ha KisseKatt fast där hade jag varit med dig. Ja nästan iaf. 😉

        Sov Gott!

      11. Therese skriver:

        Alltså om det är motsägelsefullt eller inte av Kissie beror ju på vad hon vill ha sagt.

        Om det hon vill få fram bara är att ”det är äckligt att inte raka sig under armarna, både på tjejer och killar”, nej då tycker jag inte att hon är motsägelsefull.

        Men om det hon vill säga är att ”Man borde få göra som man vill. Man borde få välja själv om man vill raka sig under armarna eller inte utan att få höra att man är äcklig”, då blir det ju motsägelsefullt i och med att hon avslutar med att säga att tjejer tycker att det är äckligt med killar som har hår under armarna. Hon har INTE skrivit ”om DU tycker att tjejer med hår under armarna så borde DU tycka att du själv också är äcklig”, det hade varit att visa på hans dubbelmoral. Nu skriver hon att TJEJER inte tycker att killars hår under armarna är fräscht heller och det blir ju inte heller särskilt pk att säga. Eller menar hon att så länge det inte är dubbelmoral så får man säga vad som helst? Är det plötsligt okej om en kille med rakade armhålor säger till en tjej med håriga armhålor att hon är äcklig? Bara för att det inte är dubbelmoral. Själva poängen borde väl vara att alla ska få se ut hur de vill utan att bli kallade äckliga, och i så fall blir ju Kissies mening motsägelsefull.

      12. Therese skriver:

        Ska såklart stå ”om du tycker att tjejer med hår under armarna är äckliga, så borde du också tycka att du själv är äcklig” hehe ?

      13. Kissekatt skriver:

        Jaaa, precis Therese 😀
        Hade hon sagt ”om du tycker att tjejer med hår under armarna är äckliga, så borde du också tycka att du själv är äcklig” så hade hon belyst hans dubbelmoral.
        Nu kastade hon istället själv in en pik och kallade håriga killar för ofräscha och blir ju då en lika god kålsupare som killen hon klagar på själv. Killen tycker att det är ofräscht med hår på tjejer och Kissan tycker det är ofräscht med hår på killar. Så egentligen håller de ju i slutändan med varandra, haha 😉

      14. The real Hmm skriver:

        Theres och KisseKatt: såvida jag inte var förblindad med mina rinnande förkylningsögon, så missar ni att han faktiskt inte skrev att hon ifall tycker tjejer är äckliga som har hår under armarna. 😉

      15. The real Hmm skriver:

        *så missar ni att HON faktiskt inte skrev att hon …

      16. Therese skriver:

        Nej men är det bättre då om hon tycker att tjejer inte är äckliga, men hon berättar att tjejer inte tycker att killar med hår är fräscha? ?

      17. The real Hmm skriver:

        Therese: Nu blandar du ihop saker. Min invändning var mot KisseKatt att Kissie sade emot sig själv. Det gjorde hon inte. Men det gjorde killarna.

        Vad som är rätt eller fel i frågan hur man ska se på det som helhet är en helt annan fråga. 😉

      18. Therese skriver:

        Fast ska man tänka så långt så behöver ju inte killarna heller säga emot sig. De kan väl tycka att håriga tjejer är äckliga och att håriga killar är manliga ?

      19. The real Hmm skriver:

        Therese: inte utan att ha dubbelmoral, nej. 🙂

    5. I. skriver:

      Kissie menar väl att det är dubbelmoral att klaga på att tjejerna har hår under armarna, när killen själv inte rakar sig utan har två rejäla buskar. Vad är dumt och provocerande med det? Tala om att du letar fel…

      1. KisseKatt skriver:

        Jo, som jag skrev ovan så är jag med så långt och ser det knasiga i den saken, men det är inte det jag menar.
        Det jag menar att hon klagar på att andra klagar om kroppsbehåring och avslutar sedan med att själv klaga lite på kroppsbehåring. Men uppenbarligen var det väl bara jag som tyckte att det var lite roligt! ;P

  8. LA skriver:

    Nu blev jag genast nyfiken på vem den andra bloggaren kan vara… hmm

  9. Sabina skriver:

    När ska hon erkänna att hon har sillisar undrar jag. La upp en bild på sina myggbett och man ser så tydligt på bilden med sidobröstet att det är ett inlägg som ligger mot huden. För att inte tala om hennes fyllnad upptill på bröstet.

    1. Lilla My skriver:

      Ha! Gick precis in på hennes blogg och möttes av denna bild, tänkte samma tanke! Helt klart ett par andra tuuudor än den profil jag är van att se dem i http://blogg.loppi.se/gabriellajoss/wp-content/blogs.dir/1327/files/2014/02/11671-dsc-0470-514b81999606ee7b8e8899d4.jpg vs
      http://gabriellajoss.me/files/2016/08/14009906_10210192669634534_1986123950_n.jpg
      Kollar man den bröllopsbild hon lagt ut femtioelva gånger (pussbild i gräset i vit klänning) är inte heller lika bystig. För visso kan bröst växa, men att fruktfat med meloner skulle froda fram meloner, tja det vette sjutton, men klart värt att prova! ?

      1. Anna skriver:

        Jag tror hennes bröst är alldeles för hängiga för att vara silikon. Kolla på bilder av henne i bikini så får ni se, de hänger ner till magen.
        Det är helt enkelt graviditeten som gjort det. Sen ammar hon väl?

        1. Sabina skriver:

          Du kan ju få häng i dina silikon av just en graviditet, samt amning. Plus att har man lite större implantat så gör ju gravitationen sitt efter ett par år. Dom ser bara så fejk ut.

      2. My skriver:

        Ja, det måste vara sillisar. Så mycket kan inte hennes bröst växa på ett par år och framför allt inte vara så fasta. Det ska bli spännande nu att se hur de förändras efter amningen 😉

        Här är en bild på henne från 2013: https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/775087_10200359948862660_1929663018_o.jpg

        Här är en bild från alldeles nyligt: http://gabriellajoss.me/files/2016/08/14010016_10210174120370814_1471469092_n.jpg

        Jag har opererat mig själv och ville inte skylta med det. Men har någon undrat så har jag alltid varit ärlig. Det blir ju så konstigt annars när man ser så tydligt?! Och nej, hennes bröst hänger inte alls till magen i bikini..

        1. Sabina skriver:

          Hehe ja jag med, därför man oftast ser vilka som har och inte. För man tittat så mycket på rattar ? Speciellt när man ser det så tydligt när bröstet från sidan har en tydlig kant efter implantatet.

  10. Lollo skriver:

    Någon som sett att Rebecca Stella släppt en bomberjacka med hennes initialer i ryggen som har ”droppande färg” på bokstäverna – EXAKT som Kylie Jenner har på den tryckta munnen på sitt lipkit och nu hela sitt makeup brand.. Att Rebecca gått all in på att efterlikna sin idol Kim Kardashian vet ju alla, men det här känns väldigt skumt, får man ens göra så? Eller det får man säkert med tanke på alla plagiat därute, men ändå.

  11. Anna skriver:

    Hon har nu även blivit relationsexpert i sin blogg, Hahaha

  12. Danie skriver:

    Varför så sura miner? Hon gör vad hon anser fungerar för att dra läsare till sin blogg, och upperbarligen fungerar det också? Det är dessutom bara ett plus i kanten att det irriterar så många här så får hon lite klick härifrån varje gång hon nämns också? Är det verkligen så svårt att scrolla förbi det som inte intresserar en? Ni kanske borde träna inne på aftonbladet.se, massor med dåligt skit man bara kan scrolla förbi och ett fåtal intressanta/roliga rubriker! #surmuppar

  13. Jasmine skriver:

    Jätte söt tjej, men börjar bli lite desperat!

  14. A skriver:

    Jag följer både malinbjörk och gabjoss… Det är minst 4e gången dom delar följare nu. För ett tag sen skrev gabjoss att hon köpt ett kost och träningsschema som hon ska börja följa. Tror det är från malin hon köpt det då hon är PT och säljer kost och träningsschema på sin hemsida fitnessmom.se.

  15. E skriver:

    Snälla skriv om att Dennis M har ”köpt” en ferrari.

    1. Kristina E. skriver:

      Ja jösses. Kan det vara sant? Inte konstigt att han måste ta överpriser på alla kläder?

  16. Hahahaahahshahah!
    Ja herregud…

    All marknadsföring är (tydligen) bra marknadsföring ?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG