En uppviglare.

13:34 13 Mar 2017

Daniel Redgert:

Skärmavbild 2017-03-13 kl. 13.31.43

Jag har precis spenderat en timme på att lyssna igenom Daniel Redgerts senaste podd som gästas av Isabel Adrian och mina åsikter om honom förstärks för varje avsnitt jag betar av.
Det enda han vill veta är hur mycket pengar hon tjänar, hur mycket pengar hon gör av med och till sist – ALLT som kan dra Rebecca Simonsson (Stella) i smutsen.

Isabel berättar om det som hände mellan dem med ganska mycket respekt och sorg medan han mest sitter där som en uppviglare och gnider händerna mot varandra. 
Precis på samma sätt som han hetsade Michaela Forni till att snacka skit om Anna Hibbs så försöker han slänga ut samma krok till Isabel – den enda skillnaden är att hon inte nappar på det enkla betet.

Daniel håller nästan på att kissa på sig av pur upphetsning när låten som enligt rykten skrevs om henne kommer på tal – alltså ”This summer’s gonna hurt* med Maroon 5.
Det jag inte riktigt får ihop här är att Rebecca tydligen var tillsammans med Steve Angellos lillebror och att han är den som skrev låten men Rebecca var ju tillsammans med Johan ”Shellback” Schuster (som också skrev låten) under många år och han är väl ändå inte besläktad med honom?

Isabel tycker i alla fall att det var jävligt lågt att skriva en sån låt om henne medan Redgets framstår som ett barn på kalas med serpentiner mellan tänderna. 

Den här podden fick Daniel Redgert tack och lov inte riktigt dit han ville och mycket är tack vare Isabel och faktumet att hon har rejält med skinn på näsan.

Och det här ska vara Hannah och Amandas hanplockade guldgås och PR-geni?
Jag tror fan Tjocka Hetsätarkatten är mer av ett geni än Redgert – i alla fall som han framställer sig själv i den här podden.

Tack för tips, Victoria!

53 kommentarer | “En uppviglare.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Olivia skriver:

    Jag mejlade ett argt, upprört mejl angående Dennis Maglic butik i MOS till dom som står skrivna som ansvariga enligt hemsidan. Jag skrev rätt långt om hur GALET det är att dom låter honom hyra in sig, speciellt när dom utlovar ”kvalitetssäkrad shopping”. Fick detta till svars:
    ”Hej Olivia,

    Tack för ditt mail!
    DM är en pop-up butik hos oss som hyr under några månader. Vi uppskattar din input kring dem och vi tar detta vidare internt.

    Ha en fortsatt bra dag!

    Vänligen,

    Marie Larsson
    Shopping Center Management Assistant Mall of Scandinavia”

    Hoppas butikfan stängs ner omgående:))))

  2. Moa skriver:

    Hur ställer sig Hannah och Amanda till faktumet att sådan här skit produceras i deras bolags namn? Det är väl ändå Perfect Day som ger ut podden? Klingar inte så väl med de värderingar som de påstår Perfect Day står för.

    1. Sophie skriver:

      Jag ska skicka ett mejl till Perfect day och fråga dom kring hur dom resonerar kring Daniel Redgert’s podd då det i så många aspekter går emot Hannah och Amanda’s värderingar att man ska stötta varandra, speciellt som kvinnor och så har dom Daniel som sitter och hetsar och går igång på skvaller och ryktesspridning. Nä. Usch.

      1. Mi skriver:

        Åh tack, började tro att jag var den enda som fick magknip av hans förhållningssätt till kvinnor. Han hånar kvinnor på ett sätt som ger mig magknip. Magknip på riktigt.

  3. Maria skriver:

    Mer osympatisk person än Daniel Redgert får man leta efter. Han är definitionen av småstadskomplex. En person som går över lik för att komma dit han vill.

  4. Ida skriver:

    Daniel Redgert är en fjant.

  5. Nina skriver:

    Såg att Bookskogen även kommenterat hos Christina Schollin att hon minsann kommer att rösta på Benjamin. ??????? Masa emoji, tyvärr kan jag inte se hela då skogen blockat mig. Snyft!

  6. Lisa skriver:

    Folk kommer tröttna. Han har sina femton minuter i rampljuset nu tills det kommer nån ny. Han kommer säkert försöka hänga sig kvar men sånna som han som egentligen inte har någon substans i det dom gör kommer alltid bytas ut så småningom. Så funkar media och showbiz.

  7. anonym skriver:

    Tror att THK är ett geni? Det har jag vetat länge han sitter ju o pluggar kemi o fysik på kvällarna. Har du inte sett det.

  8. Sofia skriver:

    Yoga girls bebis har kommit nu ^_^

  9. R skriver:

    Jag lyssnade på avsnittet med Beijer pga nyfiken på henne, men alltså tyckte DR verkar sjukt osympatisk. Vill bara veta vad folk tjänar (snark) och fakturerar för (dubbelsnark) och gnäller om att han vill sitta på Nyhetsmorgon i kulturpanelen eller vad fan han var, känns som en äkta r*vslickande wannabe. Blä.

  10. Anonym skriver:

    Men VEM är han? ?

  11. m skriver:

    Av någon anledning kan jag inte lyssna på avsnittet? Tidigare avsnitt fungerar, har han tagit bort det tro?

  12. toter skriver:

    Extra roligt att han faktiskt gnider sina händer på den bilden xD Nejmen jag brukade läsa hans blogg då och då för längesen och han är ju minst sagt…driven, men på ett inte helt trevligt vis liksom? Dock så tror jag att det kommer gå skitbra för honom. Om man är tillräckligt greasy kan man klämma sig in nästan var som helst.

  13. Rebecca skriver:

    Rebecca dejtade/var tillsammans med Steve Angellos lillebror Antoine (AN21) under en kort period, och minns jag rätt var detta innan hon hade ett förhållande med Shellback. Hon har alltså varit tillsammans (eller åtminstone dejtat) båda två.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Ah! Tusen tack!!! Då fattar jag!

    2. vvv skriver:

      Så två av hennes ex skrev en låt om henne tillsammans? Även om jag inte är hennes största fan va väll det ändå att ta det lite långt måste jag säga.

  14. S skriver:

    Älskar hans podd

    1. Lillie skriver:

      Hej Daniel eller Daniels kompis! 🙂

      1. Sof skriver:

        Jag gillar också den podden och känner varken Daniel eller någon av hans vänner (vad jag vet…) Bara för att någon är av en annan åsikt än dig så behöver inte personen vara Daniel/en vän.

        1. Veronika skriver:

          Det är antagligen personalen på Perfect Day Media som har ett krismöte just nu så går dom in och lämnar lite support till deras ”pr geni”. Det Daniel Redgert gör är att dra ned Hannah och Amandas varumärken i smutsen.

          Jag har tagit avstånd till alla produkter som Hannah och Amanda skapar pga deras koppling till Daniel Redgert.

          1. Anonym skriver:

            +1 Vägrar stötta sån skit han står för!

          2. Maj skriver:

            Måste också erkänna att jag tar avstånd från dom. Dock inte bara pga Redgert. Men han är en stor bidragande orsak, en liten konstig människa.

  15. Sara skriver:

    Och så försöker han framställa podden som det nya och bättre Värvet. Suck. Han intervjuar ju inte ens gästerna, utan är bara ute efter vad de tjänar eller vad de har för skvaller. Riktigt osympatisk.

    När vi ändå är inne på poddar, Margaux.
    Ja, det var jag som störde mig på Jakob innan, och jag stör fortfarande ihjäl mig.
    Har inte klarat av att lyssna på podden, men gjorde ett nytt försök med senaste avsnittet, och ja, same same.
    Tycker så synd om henne, som verkar vara så härlig och verkligen jobbar för att de ska ha det bra. Och så sitter han 32år gammal och bara neggar hela tiden. Narrar och förminskar. Han verkar inte ens vilja ha barn, eller podd eller vara tillsammans med henne….

    1. Lollo skriver:

      Tycker också synd om Margaux när jag lyssnar på deras podd. Jag slås även utav vilken ohälsosam relation de verkar ha, konstant tjafs och bråk, dålig stämning i varje poddavsnitt. Jacob som trycker ned och skämtar på Margauxs bekostnad.

      Jag vet inte hur många gånger han sitter och pikar att Margaux har dålig hygien, knappt aldrig duschar, bor i en svinstia och luktar dåligt, även fast han tycker det är ”kul” att driva om det så är det ju på hennes bekostnad. Nu kanske inte Margaux är den renligaste personen men måste hennes pojkvän fläka ut det i deras podcast? Man hör ju hur Margaux gång på gång blir irriterad och ber honom lägga av.

      1. Christina skriver:

        Håller helt med där. Så trist och nedtryckande stil han har mot henne och det alltid likadant i varenda podd. I början trodde jag att det bara var en jargong som de har för att det ska vara ”roligt” (vilket det inte är) men nu tror jag att det kan vara så han är på riktigt 🙁

        1. Sara skriver:

          Jag blir riktigt obekväm när jag lyssnat på deras podd pga av de bråk och tjafs de har samt Jacobs konstant nedlåtande ton, har valt att sluta lyssna på deras blogg, orkar inte med den längre. Den innehåller absolut ingen substans.

        2. C skriver:

          Jag får också ont i magen av att lyssna på den. Det värsta är ju att Margaux verkar tycka det är ok och fullt normalt. Att de bara smågnabbas lite.. fast han är ju sjukt respektlös och nästan obehaglig. Jag hoppas verkligen att det är för att han är nervös eller något för Margauxs skull. Sen väljer hon givetvis vem hon delar sitt liv med men känner också att hon förtjänar så mycket bättre. Han höjer ju inte henne direkt utan trycker ner henne och framställer henne på ett riktigt dåligt sätt.

          1. Lovisa skriver:

            Jag tror tyvärr Margaux har blivit van att bli behandlad på detta sättet under de 5-6 åren de varit tillsammans, det är därför hon tycker att det är så ”normalt” när det i själva verket är sjukt respektlöst beteende från Jacobs sida. Trodde först att det berodde på att Jacob var nervös de första 1-3 avsnitten de spelade in men det blir nästan värre ju fler avsnitt som går så det beror inte på nervositet utan det är bara så han är som person. Sorgligt för Margaux att befinna sig i en sådan relation, utan att förstå hur man ska bli behandlad av sin partner.

      2. Maj skriver:

        Jag förstår verkligen inte alls vad folk menar. Jag har försökt men lyckas inte. Så konstigt att inte höra det som uppenbarligen så många andra hör.

  16. AL skriver:

    Vad har hänt mellan Rebecca och Isabel? Känns som att jag missat något här… 😛

    1. Elina skriver:

      Vill också veta!!! Snälla upplys oss

  17. Michaela skriver:

    Ni har nog missförstått daniels koncept. Han är ju ett PR geni som får er att känna så som ni gör. Finns det någon annan podd som hans? Njaee

    1. Alexa skriver:

      Lolwut. Ett PR-geni för att han framkallar obehagskänslor hos lyssnarna?

    2. Hannah skriver:

      Hahaha det här var dagens kommentar! Så om man gör något dåligt så blir man per automatik ett geni? Nice.. #FacePalm

    3. Elle skriver:

      Exakt! Han tjänar pengar på att vara obehaglig. All uppmärksamhet är ekonomiskt bra uppmärksamhet. Han skiter nog totalt i om lyssnare gillar honom eller inte. Detta gäller väl alla på sociala medier?

      1. Filippa skriver:

        Han borde tänka lite längre än vad som ger honom lite pengar för stunden.. Han kommer aldrig någonsin tas seriöst så som han håller på i dagsläget, folk skrattar åt honom bakom hans rygg, hans beteende är riktigt lågvattenmärkt.

        Och något pr geni är han verkligen inte..

      2. Anonym skriver:

        Verkligen inte. Kanske i ett kort perspektiv men på sikt kommer det backfire. Vet många som redan aktivt väljer bort allt han förknippas med.

    4. Anonym skriver:

      hej Daniel!

  18. Anonym skriver:

    Jag har ingen lust att lyssna på podden men vill väldigt gärna veta vad som har hänt mellan Rebecca och Isabel. Har dom varit vänner men inte längre eller vad och i så fall, vad hände?

    1. m skriver:

      De har varit superbra vänner och Rebecca är gudmor till Monday-Lily! Rebecca var också ihop med Steves lillebror. De hade en väldigt uppskattad podcast för några år sedan. Som tog abrupt slut och efter det slutade dem umgås. Ingen har gått ut med vad som hände.

      1. Anonym skriver:

        Blir ju nyfiken på ett sjukt opassande sätt!

  19. Emma skriver:

    Det är någonting i Daniels podd som jag gillar, det har nog att göra med att han vågar fråga sådant som andra drar sig för att fråga. Har dock inte lyssnat på alla avsnitt men de få jag har lyssnat på har roat mig ?

  20. Hanna skriver:

    Lyssnade precis på hans podd med Petra Tungården och även fast de verkar känna varandra sedan tidigare och därför skojar en del så förminskar han henne så fruktansvärt jävla mycket. Som att det enda hon gör är att tjäna pengar genom spons och samarbeten, lunchar och gör botox. Sedan sa han några namn som han undrade om Petra visste vilka de var, när hon inte visste det skrattade han ett riktigt gott översittarskratt, när han sedan SJÄLV inte ens vet vem personen är (han säger det senare). Uschhhhhhh. DÄREMOT tycker jag väl att denna blogg är lite utav samma stuk, inte att endast ta reda på vad alla bloggar tjänar osv men du Cam vill ju ändå få många bloggare att se ganska dåliga ut? Vill gärna påpeka alla fel de gör, och skrattar ibland ganska gott åt det. Så du är inte så himla mycket bättre än Redgert själv får en väl tycka.

  21. m skriver:

    Rebecca är för tillfället i Mexico och spelar in ett tv-program. Är det bara jag som misstänker att det är paradise hotel?

  22. Linnea skriver:

    Kämpa på Redgert, lyssna inte på idioterna här om du läser detta!! ❤️ Du är SÅ bra och underhållande!!

    1. Anonym skriver:

      idiot kan du vara själv

    2. Olivia skriver:

      Hej Daniels Redgerts kompis!

  23. G skriver:

    Jag hade Daniel R på Snap förut men var tvungen att ta bort honom pga obehagskänslor. Varje måndag satt han och zoomade in kvinnorna på ”fråga dr” och hånskrattade nåt så fruktansvärt och det här beteendet gick igen i många snaps. Kunde ta bilder el videos på okända kvinnor han tyckte såg roliga ut och hånskrattadd åt människor som inte passar in i hans värld. Han är en en man som hatar kvinnor och mobbare av stor rang. Snälla Camcam kolla upp honom mer och skriv nåt briljant som jag inte kan sätta ord på för du är nåt på spåren. Precis som fler här skriver rimmar det illa med perfect days värderingar.

  24. Fia skriver:

    Jag känner ett stort obehag inför DR. Han saknar helt koll på vad som är rätt och fel och känns bara obehaglig. Han verkar helt osympatisk och verklighetsfrånvänd, något jag aldrig uppfattat med Hannah och Amanda tidigare. DR är så osmaklig att jag funderar på att bojkotta H&A.

  25. Tina skriver:

    Halkade in på detta extremt gamla inlägg men måste ändå lämna en kommentar för att klargöra.

    Ja, Rebecca var sambo med Steve Angellos lillebror, som är DJ. Flera år senare blir hon sambo med Johan Shellback (internationellt stor låtskrivare och producent) och när det tar slut med honom skriver Shellback denna låt. Du har alltså fått det helt om bakfoten att Antoine (Steves lillebror) skulle ha något med låten att göra. Enbart Shellback som skrivit den.

    A är för övrigt idag sambo med en annan bloggare, Roxy.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg