YOGABABY ÄR HÄR!!!!

14:36 13 Mar 2017

Yoga girl:

FullSizeRender (23)

Nu är den här – vår allra första Yogabäbis!
Allt verkar ha gått bra och både mamma och bebis mår bra.
Men hur innehållet i poolen hanterats vet jag fortfarande inte och kan väl säga som så – Jag är ju inte MINDRE nyfiken nu!

STORT GRATTIS FRÅN OSS ALLA!!!!

Tack för tips, Sofia!

27 kommentarer | “YOGABABY ÄR HÄR!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Valentina skriver:

    Underbart!!! Jag är en av de som klickat på hennes Insta oavbrutet sedan igår och nästan blivit lite orolig över att det tog sån tid. PUH!!! All lycka till dem!! <3

  2. Anonym skriver:

    Asså förlåt men vem är hon? Och varför är det nödvändigt att ta upp det här att hon fött ett barn? Det är ju det mest vanliga och naturliga på denna jord. Dvs. inget speciellt.
    Tycker den här bloggen har tappat sin gnista, en del irrelevanta inlägg. Ingår du i vissa samarbeten med dessa mediakåta profiler?

    1. Salsa skriver:

      Bor du under en sten? Rachel har över 2 miljon följare på Instagram och är knappast mediekåt.

      1. Anonym skriver:

        Om man horar sig på instagram och jagar följare varje dag så är man mediekåt, jo

        1. Jojjo skriver:

          Fyfan vad vidrigt av dig att skriva att hon ‘horar ut sig’.

        2. Hanna skriver:

          Men dra åt skogen Anonym!

    2. Elle skriver:

      Men se där! En som har åsikt! 🙂

    3. Anonym skriver:

      Ehhh, om du inte vet vem hon är så är du nog inte mycket på nätet

      1. Sandra skriver:

        Jag spenderar mycket tid på nätet men detta är bara andra gången jag hör tals om denna person. Hör och häpna.

        1. sanna skriver:

          Hon medverkade nyligen i Renees brygga som sänts i tv 4. Hon är en yoga instruktör som bor i Aruba och har som flera påpekat 2 miljoner följare på instagram. När hon undervisar yoga så är det inför flera hundra personer samtidigt. Hon har även gjort ett samarbete med Ellos och den reklamen visades flitigt på tv:n men jag antar att du varken har tv eller förmågan att googla 🙂

          1. Anonym skriver:

            Jag kan också fixa 2 m följare på instagram men köper inte följare sorry

          2. Camilla skriver:

            Upp till bevis då ”Anonym”

    4. Valentina skriver:

      OJ! Jämför man yoga_girl med samtliga andra bloggare som det skrivs om på den här sidan, är hon utan en sekunds tvivel den som sprider mest positiva saker omkring sig, som verkligen uträttar nåt här i världen och som har ett gott och unikt inflytande. Jag föreslår att du läser hennes bok t.ex. (låna den på biblioteket om du inte vill stödja henne ekonomiskt….) . Hon går inte ens att jämföra med alla dessa bloggande wannabe-kändisar som skriver om smink och kläder och parties och boyfriends och la-di-da. Hon gör faktiskt nåt vettigt, och då är ”vettigt” bara förnamnet.

  3. Nina skriver:

    Det är väl nån speciell uppblåsbar pool som
    är designad för att trycka ut en unge i. Det troligaste är väl att man tömmer ut skiten när man är färdig. Hon har ju knappast använt en vanlig pool med klor och kemikalier i.
    Tjoflöjt!

    1. Kattis skriver:

      Ja det är väl klart att man tömmer den, det är väl ingen som tror att dom sparar på vattnet och typ tar sitt söndagsbad där i? Det man undrar över är väl mer.. hur. Vad man gör med vattnet och kladdet.

      1. Anonym skriver:

        Mums för rabatten

      2. Nina skriver:

        Förlåt att jag inte förklarade mig tydligt så att du förstår. Skrev att man tömmer den. I avloppet eller som nedan skrev i rabatten om man vill. Vad är det som är så svårt att förstå? Man tömmer den bara, det är inga gifter i fostervatten, blod, bajs eller kiss. Och som jag skrev yogagirl har ju knappast fött barn i en vanlig trädgårdspool.

        1. Kattis skriver:

          Igen – naturligtvis tömmer dom den. Jag tror inte att någon tror att det sparas. Och ingen har påstått att det är kemikalier i.

          1. Nina skriver:

            Du verkar lika klok som Anna Book.
            Läs vad camcam skriver ovan och vad hon skrev tidigare så slipper du sitta här och verka imbecill.

          2. Kattis skriver:

            Camcam undrar hur vattnet hanteras. Det undrar jag med. Att det töms förstår jag och troligtvis både camcam och alla andra. HUR det töms är en annan sak.

            Hoppas att du inte alltid är såhär otrevlig.

    2. Anonym skriver:

      Jag undrar oxå vart man ”gör av allt” typ moderkakan? Slänger man den i soporna? O skopar man upp vattnet hink efter hink o häller ut? Eller hur gör dom? För poolen va väll inte inne i badrummet eller?

      1. Anonym skriver:

        Förr i tiden i Sverige grävde man ner moderkakan under gårdens vårdträd.

  4. J skriver:

    Alltså jag tycker det verkar så sjukt äckligt att föda i en pool. Man badar ju i blod och allt det som kommer ut ur kroppen. Får rysningar av tanken. Eller är det bara jag? 😀

    1. Kristin skriver:

      Även när en föder på sjukhus får man en del kladd och äckel på sig. Fostervatten, det vita fettet som bebisar har på kroppen inne i magen (minns aldrig namnet), blod och annat gegg. Vid mina tre förlossningar har ingen bytt lakan i samma sekund ungen är ute men man bryr sig inte. Det är ju bara lite blod och man har precis fått en bebis i sin famn. Och en pool kliver man ju ur. Det är inte som att man ligger kvar där ett par timmar extra och chillar.

      1. C skriver:

        Eller hur! Min bebis hade dessutom bajsat i fostervattnet. Var en väldans massa kroppsvätskor och annat i en salig blandning. Hade nog känts bättre att ha det samlat i en pool även om jag aldrig vågat föda hemma 🙂

  5. N. skriver:

    Jippie ?Och på min födelsedag också ???

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg