Paow äcklas av hundar.

14:30 20 Mar 2017

Paow:

Paow verkar ha utvecklat någon form av hundfobi eftersom alla världens hundar tycks vara ute efter att antingen äta upp henne eller hålla henne vaken på nätterna.
Hon avslutar bland kommentarerna med att fråga ”Varför ska man ha ett djur som kan innebära fara för andra?”

Jag kan tycka att en legitim fråga i sammanhangen är ”Varför ska man ha en katt om man aldrig är hemma och tar hand om den?”
Paows kisse har väl inte sett sin matte på år och dar?

Fast hon har ju den tatuerad på kroppen så det kanske räcker för henne?

98 kommentarer | “Paow äcklas av hundar.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Maria skriver:

  Men eller hur, tycker så synd om hennes katt som hon älskar sååååååå mycket men som hon inte verkar bry sig så mycket om.

  1. Anonym skriver:

   Paow bryr sig inte om någon annat än sig själv. Usch, hemsk människa. Stackars hennes katt och alla andra i hennes närhet.

 2. Vivvi the one and only skriver:

  Är det någonting förutom Maddiken (?) och sig själv hon bryr sig om?

 3. sanna skriver:

  Nu tycker jag nog ni är orättvisa mot Paow.
  Jag har själv haft katt och reste mycket ändå. Så länge man har bra kattvakt och vet att katten har det bra så varför inte?
  Hon mår inte bra och är duktig på att fly istället för att ta itu med det, men vi alla förstår nog att det är lättare sagt än gjort att deala med psykisk ohälsa.
  Hon visste väl inte hur hennes liv skulle se ut när hon fick katten?

  Att ta hand om katten gör hon säkert bra när hon är hemma, när hon är borta har den det bra hos kattvakt.

  1. Sandra skriver:

   Det är skillnad att resa iväg ett par tre gånger om året i en vecka och vara borta månader i stöten, då ska man inte ha djur!

   1. sanna skriver:

    Så hon ska lämna bort den helt istället tycker du?
    Varför det?
    Om katten har två boenden och har det bra, hur är det då fel?

    1. Anonym skriver:

     Fast varför ta på sig de ansvar som ett djur kräver när man vet att man sällan är hemma?
     Det var väl någon som bott hos Paow som berättade hur Madikken kissade överallt? Det är ett tecken på att katten inte mår så bra, nej.

     1. Anonym skriver:

      Har för mig att hon fick katten som barn. Självklart ska hon se till att katten har det bra, men hon var som sagt barn när hon fick katten och kanske svårt att förutspå hur hennes liv som vuxen skulle komma att se ut.

   2. C skriver:

    Jag åkte till USA i tre år. Min katt bodde då hos mina föräldrar och gick från att vara innekatt i Sthlm till att vara utekatt på landet. När jag flyttade hem kändes det inte rättvist att flytta katten eftersom den trivdes och hade vant sig vid sin nya miljö. Katter lever ofta 18 år och ingen kan planera för var man befinner sig då. Så länge man tar ansvar och löser det på ett bra sätt för katten.

    1. TP skriver:

     Jag är av den åsikten att har man inte planerat att leva ett stadigvarande liv under de närmsta 20 åren bör man inte skaffa djur. Självklart kan saker ändras, men att 20 år gammal och ingen aning om vart livet kommer leda och skaffa djur, det är ansvarslöst.

     1. Anonym skriver:

      Fast Maddicken har ju Paow haft sedan hon var barn. Hon skaffade henne inte nyss.

 4. Anonym skriver:

  Alla kan vi inte vara djurmänniskor, men det är verkligen sant att hon inte borde ha en stackars katt då.

  Där jag bodde senast stod alltid en hund på en bakgård och skällde. Det var irriterande i början, och sedan blev jag ledsen. Stackars hund som är så understimulerad att den står och skäller och skäller, antingen åt ingenting eller åt något annat djur. Det var omöjligt för mig att på lagligt vis klura ut vilket hus hundstackaren tillhörde också, vilket gjorde det ännu deppigare.

 5. Anonym skriver:

  Snälla snälla snälla CamCam, kan du inte lyssna på My och Åzas pod och sedan komma med din syn på den.

  Hon krockade alltså med bilen under tiden som hon pratade med Åza i telefonen (för att upprört berätta om att hon hade haft ett megagräl med sin ”kärlek” tidigare på morgonen) men försvara sig med att hon minsann pratade i handsfree. Alltså är människan på riktigt så pantad att hon inte förstår att det inte spelar någon roll om hon har handsfree eller inte när hon pratar i telefonen sålänge samtalet gör att hon tappar fokus på bilkörningen?!?!

  Alltså denna människa gör mig så jävla orimligt irriterad.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Jag har faktiskt lyssnad på den.. =) Inlägg kommer.

  2. Anonym skriver:

   Den där podden verkade gå ut på att tycka synd om myggan och upphöja henne. Samma vanliga snyftande och samma samma.. inte så mycket till erkännande av fel och brister mer än att bilolyckan var hennes eget fel och att hon fallit för pt-killen då, stackars han som blir uthängd. Alltså suck. Drama och överdriv för att få lyssnare och läsare, smart taktik! Tyck synd om mig.. Nej inte mer synd om henne än om andra! Nej gör inget inlägg om det, hjäp henne inte till fler lyssnare och läsare! Usch.

 6. S skriver:

  Jag är aldrig borta mer än en weekend/per år pga av min hund.

  Trots att vi har en grymt bra hundvakt så är det vår hund = vårt ansvar.

  1. Anonym skriver:

   Precis! Jag har katt (som är inne) och behöver åka bort 3 helger/år i jobbet, och har då kattvakt (samma person) som bor i huset under tiden, men ändå har jag lite dåligt samvete varje gång… Man ska INTE ha djur om man inte tänker ta hand om dem. Och då räknas närvaro in, inte bara mat och vatten.

  2. J skriver:

   Men hur tycker ni man ska göra om man vill åka till typ Thailand i två veckor?!

   1. Em skriver:

    Jag och mina sambo har varit i thailand två gånger och fyra veckor åt gången. Våra katter har bott hemma hos mina föräldrar och trivs så bra! Mina föräldrar älskar sina barnbarn (katterna) Klart man saknar dom men har absolut INTE dåligt samvete!

    1. J skriver:

     Precis samma inställning har jag! Älskar mina vovvar men de trivs verkligen lika bra hos mina föräldrar som hemma hos oss. Det är djur, de har inte så stor skillnad.

 7. Ted skriver:

  Hon anser att trevliga hundar är hundar som är nedtryckta och rädda. Samtidigt tycker att man inte ska ha ett djur som innebär fara för andra.
  Det går inte riktigt ihop.
  Nedtryckta, rädda och osäkra hundar kan innebära just EN FARA för andra.
  Alltså denna tjejen alltså…….

 8. Sandra skriver:

  Nån fler som inte köper Bellas bs idag?!

  1. Anonym skriver:

   Om vadå?? Jag har kollat blogg och ig men hajar inte!

  2. Ajlin skriver:

   Jag tycker faktiskt uppriktigt synd om Bella nu. I veckor har folk krävt att hon ska outa sitt privatliv och när hon väl gör det så är folk ändå inte nöjda för att det hon berättar inte stämmer överens med folks sjuka spekulationer och fantasier. Inte ens nu när hon berättat och dessutom tydligt skriver att hon inte vill diskutera det här mer så ska folk hålla på att rota och tjata.

   1. Andy skriver:

    Håller med dig Ajlin. Folk är respektlösa helt enkelt.

   2. Anonym skriver:

    Bojkottar Isabella, vad skrivs?

    1. Sannie skriver:

     Sluta bojkotta, så får du veta!

  3. Anonym skriver:

   ??

 9. Anonym skriver:

  Jag känner en som har delad vårdnad om sin katt. Den mår finfin!

 10. Carina Gustafson skriver:

  Hon verkar inte klok någonstans ?

 11. ida skriver:

  Jag är riktigt äcklad av Paow. Hon är en riktigt otrevlig människa på alla sätt.

  1. Vivvi the one and only skriver:

   försöker att visa mer sympati för henne sen hatstormen jag fick över att jag inte tar hennes depression på allvar. Men det är så sjukt svårt! Jag har verkligen svårt för Henne!

   1. vvv skriver:

    Ja fast det kanske är lite hårt att gå på någon när den mår som sämst. Antagligen därför du fick kritik, inte för att folk inte håller med dig(eller ja, skrev du något hemskt kanske dom inte höll med dig) Det är tex skillnad på att säga ”sök jobb” till någon som just gått ur gymnasiet än nån som sökt jobb med dåliga resultat i en längre period.

 12. Henrietta skriver:

  Hunden har vi en vakt för och han trivs bra, men katten…stackars missen.
  Vi har ingen som kan ta honom, som inte bor i lägenhet.
  Han är free ranged så att säga. Har kattlucka så han går som han vill. Vi har inte ens sandlåda.
  Testade en kattpensionat ute på landet förra året, och fast han hade en egen uteplats och allt så var han hysteriskt understimulerad, hade burbeteende när vi hämtade honom.
  Inte en endaste mus hade han fått tag på under en hel vecka. Annars så jagar han allt från trollsländor till rådjur.

  1. ? skriver:

   Vart är katten när ni är borta då? Ensam? Eller menar du att ni inte kan åka någonstans pga katten?

   1. Henrietta skriver:

    Han är strax över året gammal så vi har bara rest en gång ifrån honom hittills. När vi reser inom landet så åker han med, då tar vi bilen.
    Vet inte hur vi löser allting inför nästa utomlandssemester, men vi har inte ens planerat en än så…vi får ta det då.

    1. ? skriver:

     Hoppas ni hittar någon som kanske kan bo i er bostad medan ni är borta 🙂

 13. Bunny skriver:

  Jävlar vad provocerad jag blir av detta och det är ju med all säkerhet meningen så jag ska sitta ner i båten. Äckel. Så nu har jag satt mig.

  1. Elin skriver:

   Håller med dig! Känner att jag har så mycket att säga att jag inte ens vet vart jag ska börja haha!
   Kör samma som dig och håller mig istället.

 14. Eh.. skriver:

  Säger bara: ? ? ? ❤❤❤❤❤❤❤

 15. Paa skriver:

  Jag tycker också hundar är äckliga. Skulle aldrig i mitt liv ha en hund, undviker dom så mycket det går och tycker dom är ohygeniska. Hundar och kackerlackor är på samma nivå i mina ögon. (Dear lord vad jag kommer få hundmänniskor efter mig nu)

  Men believe it or not. Man kan ogilla något som fan utan att vara en hemsk människa eller elak emot djur 🙂

  Men förstår verkligen inte hur man kan älska sin katt så mycket som hon påstår sig göra men inte ens ta hand om den? Djur är inte något att komma hem och klappa på när man har lust..

  1. Anonym skriver:

   Exakt så som du känner för hundar känner jag för barn, men det är som du skriver, man kan vara en grevlig människa för det. Folk blir dock oerhört provocerade om man inte gillar barn och jag verkligen avskyr dem.
   Att inte gilla hundar känns väl mer accepterat kanske.

   1. Paa skriver:

    Amen sistah. Ungefär samma när man säger man inte vill ha barn utan ”klarar sig otrolitg bra utan” Folk blir otroligt provocerande av det

    1. Mikaela skriver:

     Men vad är det för folk då?
     Jag har två barn och skiter fullkomligt i om andra väljer att avstå. Känns så orimligt att bli provocerad av en sån sak..

    2. vvv skriver:

     Jag då, jobbar på förskola och vill inte ha barn… whaat? (Dom brukar ändå säga att jag kommer dit en dag, får återkomma om ca 20 år när the babymaker är klar och säga om dom hade rätt)

     1. vvv skriver:

      Jag gillar barn btw(såklart) vill bara inte ha egna. Det räcker med jobbet, behöver egentid.

   2. Coolingar skriver:

    Fan vad trevliga människor ni verkar vara. Och ja det är fullt legitimt av folk att reagera när ni påtalar att ni hyser ett rent av förakt mot några som har en lägre maktposition i samhället. Speciellt barn som verkar vara en cool grej att hata. Herregud det är små oskyldiga människor vi snackar om här som ofta saknar eller till viss del uppfattning om deras egna beteende.

    1. Lisa skriver:

     Det samma gäller djur. Djur är oskyldiga precis som barn så vart vill du komma?

     1. Töntar skriver:

      Att det är bra att folk säger emot när de påstår att de föraktar några med en längre position i samhället som ofta själva inte kan förstå deras beteende. De existerar bara så som det ska vara.
      Att springa runt och påstå att man hatar barn är ju dessutom inget annat än en ”coolgirl-attityd” och känns faktiskt ritkigt fjantigt.

  2. Alexa skriver:

   Håller med ? Ogillar hundar skarpt, tycker de låter jobbigt och luktar illa. Förstår även anonym ovan som hatar barn – barn är ofta skitjobbiga. Jag tycker om barn (inte alla) sen jag själv fick barn men förstår att inte alla gör.

   1. Nettan skriver:

    Låter jobbigt? Min låter betydligt mycket mindre än grannen.

    Att folk inte gillar hundar köper jag, jag har mycket svårt för katter, men att förespråka att hundar ska vara nedtryckta och rädda är ju så jävla kefft och en direkt uppmuntran till djurplågeri. Paow kan dra åt helvete.

   2. Andj skriver:

    Har hört min hund skälla en handfull gånger på 16 mån och han luktar mest som popcorn ? Alla hundar är olika!

  3. Anonym skriver:

   Jaa! Jag blev jagad av en hund som liten, så jag är livrädd för nästan alla hundar. Jag tycker inte om när de skäller, andas, dreglar, kommer nära, eller någonting. Usch för hundar, haha!

   1. Elin skriver:

    Jag har blivit jagad av två hundar, biten av två andra hundar (när jag var barn) och jag tycker fortfarande att hundar är det absolut bästa som finns. Jag var utan hund i 2 år, och har nog aldrig mått så psykiskt dåligt som jag gjorde under den perioden.

  4. Jag har kommenterat här förr skriver:

   Jag älskar både hundar och barn. Men det är faktiskt helt okej att inte alla gör det. Det gör ingen till en otrevlig människa så länge man inte utövar otrevliga saker så att säga:P

   När det kommer till hundar så när man har en hund har man ett stort ansvar mot sin omgivning. Dels att ge hunden en trygg uppfostran så att hunden inte är en fara mot omgivningen. Men också att respektera att alla inte älskar ens hund.
   Man som hund ägare måste kunna acceptera att folk kan vara livrädda för hunden och då spelar det ingen roll hur snäll min hund är. Jag kan mala på om hur snäll min hund är och hur han aldrig gjort illa någon. Men för någon som är rädd för hunden så spelar det ingen roll.
   Utan det är bara att se till att man gör så gott man kan för den som är rädd för hunden, även om enda sättet är att ställa sig i en djup lerpöl. Man är som hundägare skyldig att se till att sina medmänniskor inte behöver känna sig rädda för något de inte valt att utsätta sig för.

   Jag har själv en hund som blev påhoppad och biten av en annan hund. den andra hunden gick med sin matte när detta hände. Polisanmälan gjordes men hände aldrig något med det. Träffar några månader senare denna hund som bet min hund när den gick på promenad med sin husse. Min hund blir skit rädd vill upp i famnen och hussen säger ”min hund är så snäll och han har aldrig bitit någon!” Kändes rätt bra att säga ”Du min hund är livrädd för andra hundar för att din hund sprang hoppa på honom och bet honom… så din hund kanske inte är så snäll som du tro!”

   Med det vill jag säga. Min hund är jätte snäll men han är ett djur, han kan bita om något inte passar honom. Han har instinkter precis som andra djur. Där av lämnar jag honom aldrig ensam med mina syskonbarn. Då de kan leka hårdhänt. Han går i koppel ute. Jag frågar alltid folk som kommer hem till mig eller när han är med mig hem till andra om det finns folk som är rädda. Finns det får han sitta inomhus kopplad med mig. Alternativt vara hos min mamma. Man måste acceptera folks rädslor.

   1. Nettan skriver:

    Jag håller med dig i allt du skriver som stolt matte själv. Det är ju dock inte det som är poängen med hennes inlägg. Poängen är att hon tycker att folk ska trycka ner sina hundar och göra dem rädda. Hur får du en knäckt hund? Jo, du slår. Och det är fan i hela helvetet aldrig okej.

    1. Jag har kommenterat här förr skriver:

     Oj förlåt jag var nog lite otydlig. Jag svarade på den kommentarstråd Paa påbörjade:)

   2. Alexa skriver:

    Du verkar vara en toppen-hundägare! 🙂 så synd att det finns så många rötägg. Min faster hade en stor schäfer som hon hade noll pli på – den for iväg och skulle ”rädda” grannbarnen när de hoppade i vattnet från sin brygga på landet. Kul att bada på sin egen tomt och ha en 100 kilos stor hund hetsande emot sig i vattnet…

    Har även släktingar som låtit hunden skälla som besatt under grillkvällar trots att klockan varit sent på kvällen och vi har grannar för att ”det är ju deras problem om de stör sig” ?

 16. LILLGAMMAL skriver:

  Haha ja jisses…

  Jag uppskattar verkligen vår goldenkille som förhoppningsvis även blir en servicehund i framtiden ❤️
  Hundar är mer än bara sällskap för många i Sverige!

 17. Jag som häst-, hund- och kattägare åker sällan iväg på semester helt enkelt för att jag inte kan. Jag gillar inte att lämna iväg mina djur, de är mina små håriga barn (❤❤) De få gånger som jag åker iväg, oroar jag ihjäl mig även om jag vet att djuren har det bra och dessutom tycker de säkert att det är skönt att slippa mig ?

 18. Lisa skriver:

  Det här gjorde mig verkligen provocerad men jag antar att det är meningen med inlägget. Hundar är det finaste som finns och jag har verkligen svårt för människor som inte tycker om hundar.

  1. A skriver:

   Jag har aldrig tyckt om hundar, men har på sistone kommit på att det inte är själva hunden utan deras ägare jag inte gillar. Blev biten av en lös hund som kom springande mot mig som liten och har även fått anmäla en kvinna som lät sin hund springa kund och skälla samt bajsa i vår trädgård. Vissa hundägare är seriöst helt väck och det värsta jag vet är dessa bortförklaring med ”min lilla Gucci har aaaaldrig gjort illa någon! Du måste ha provocerat min lilla Gucci!”…..

   1. Lisa skriver:

    Ja för det är alltid ägaren det är fel på så jag förstår dig. Hundar är underbara djur och de älskar en villkorslöst så du kommer ändra uppfattning om du möter en hund som har en fin ägare. Jag är inte rädd för några hundar vare sig det är en pitbull eller en amstaff men jag blir arg när jag möter hundar som har ägare som har förstört dem. En hund behöver regler för att kunna må bra och utan regler mår den inte bra och det gäller både djur och människor.

 19. ida skriver:

  Hund framför katt, men alla djur ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 20. Hanna skriver:

  Vi har hund men har beslutat att inte skaffa katt då de låser en hemma mycket mer (anser vi). Då hunden är riktigt bra uppfostrad och aktiverad är det väldigt lätt med hundvakt om vi nu ska iväg, vare sig det är en kväll eller längre. Har dock aldrig varit ifrån henne längre i mer än 10 dagar (i studier) och vill inte vara borta mer än en vecka p.g.a hur mycket jag saknar henne och känner mig dum då.

 21. A skriver:

  Bara jag som känner att Paow och Trump är kusligt lika till person och (icke-)tänk?

  1. Anonym skriver:

   Mmm, Trump har ju bara byggt upp ett imperium och Paow har varit med i Paradise Hotel. Kräver typ samma hjärnkapacitet va???

 22. J skriver:

  Okej om man inte gillar hundar men sättet hon skriver på är helt avskyvärt! Paow verkar vara en allmänt elak och störd människa 🙁

 23. Aint no mama skriver:

  Jag förstår inte hur man inte kan tycka om hundar men det är verkligen Paows ensak. Så länge hon inte gör dem illa så är jag likgiltig inför hennes preferens. Jag känner samma avsmak för barn och vill nog aldrig skaffa några.

  Jag tycker dock att det är jobbigt att få utstå så mycket fördomar om min frivilliga barnlöshet. Alla kommentarer ska vi inte tala om! ”Barn är små mirakel”, ”Man känner sig inte hel förrän man har fått barn”, ”Mitt liv fick äntligen mening”… Det känns som att man som kvinna inte är mycket mer än ett avelssto och det är där ens värde ligger.

  Detta kanske bara är ett uttryck för min frustration över att inte tas på allvar, eller för att ”ge igen”, men jag får intrycket av att de kvinnor som säger så, är kvinnor som inte har så mycket annat att leva för. Vare sig det gäller ett jobb de bara står ut med eller en lite bristfällig relation med partnern.

  Tdlr: Jag tycker inte om barn och ser ingen plats i dem för mitt liv. Antar att vissa har mer moderskänslor än andra 🙂

  1. Anonym skriver:

   Jag gillar inte bebisar. Har inga problem med barn som är 4 år och uppåt men ogillar verkligen bebisar. Känns som om mammor gärna prackar på andra dem också. ”Åh här, håll lille Pelle”. Som tur är har jag inga problem med min egen dotter. Hon är lite över året. Har dock aldrig tyckt bebistiden varit magisk eller speciellt trevlig. Tar givetvis hand om mitt barn och älskar henne men det blir liksom bättre och bättre med tiden. Nu är hon ju dessutom en person och kan kommunicera 🙂

 24. Ior skriver:

  Inte för att vara sån men katter bryr sig inte om vemsom tar hand om dom så långe dom får vara i sin hemmiljö. Vi har två stycken som jag älskar som mina bebisar och jag inbillar mig att jag är speciell för dom men varje gång vi har haft kattvakt har dom betett sig exakt likadant mot den personen. Så jag är inte särskilt speciell. Vi har haft kattvakt varje sommar i två veckor, en som bor hos oss, och jag tror inte katterna ens har märkt något. Den enda gången dom blev knäppa var när vi flyttade. Det är fortfarande djur och har inte samma känslor som vi. Jag tror att paows katt mår bra, men tyvärr inte paow själv. Vem hatar djur?

  1. Anonym skriver:

   Haha oj! Mina två missar är tvärtom. Jag har bara varit borta en handfull dagar sen jag skaffade dem men då har de surat mot min kattvakt. Inte velat kela eller liknande, men så fort jag har kommit hem så är de på mig direkt. Kan tillägga att båda mina är riktiga ”knäkatter” och extremt mammiga av sig. Mina små furbabies ?

   1. Ior skriver:

    Haha, nej ? Jag ville inte tro att det bara var mina katter. Dom är efter mig jämt och ratar min man totalt så jag tror ju att vi har någon form av connection, dom oändliga kattpussarna talar ju för det, men jag verkar ändå utbytbar ☹️

  2. Anonym skriver:

   Våra missar älskar oss och spyr på andra människor. Känner dom dig inte och du försöker klappa på dom utan att dom visat att dom vill så åker du på en snyting. Försöker du lyfta upp dom är du körd. När det kommer till mig och gubben älskar de att ligga på rygg i famnen och få kli på magen osv.

 25. Hanna skriver:

  Jag förstår faktiskt precis hur Paulina känner. Jag älskar de flesta djuren, hade alla sorters gnagare som liten och numera häst och katt. Men hundar, alltså USCH! De är bara så obehagliga och rent av äckliga i mina ögon. För att inte tala om många hundägares vidriga inställning att alla avgudar deras små gullepluttar precis lika mycket som de själva gör. Fine att DU skaffar en hund, men tvinga inte MIG att vara i närheten av den genom att exempelvis inte hålla den kopplad eller låta den mer eller mindre hoppa omkull en för att ”åååh han vill bara lekaaa, såå himla gulligt”. Jag tvingar inte in en hästrädd person i en av mina hästars boxar, även om jag vet att hästen är hur snäll som helst. Då förväntar jag mig också att andra djurägare beter sig på samma sätt, men just hundägare har jag dåliga erfarenheter av (nej, jag säger inte att alla som har hund är såhär).

  Däremot skulle jag inte komma på tanken att skriva ett sådant inlägg på Facebook, om det inte vore för att syftet var att exempelvis uppmana alla hundägare att… ja, vad hon nu vill uppmana dem till. 🙂 Sen kan man absolut diskutera husdjur i kombination med resor, men att diskutera Paulinas katt känner jag inte att jag vill göra utan att helt och hållet känna till hennes situation.

  1. Nettan skriver:

   Du förstår hur Paulina känner i form av rädsla/motvilja till hundar och det är fine. Jag håller med om att många hundägare är puckon och anser att fluffentuff är finast i värden.

   Men att säga att hundar ska tryckas ner och vara rädda? Det får man bara inte hålla med om. Det är så urbota kasst att jag kräks och jag hoppas från djupet av mitt hjärta att du inte förespråkar att tortera hundar. Det är så du får en rädd hund. Fy för er.

   1. Lisa skriver:

    Hållet verkligen med. Det är hemskt hur man ens kan prata så. Varför är det okej att säga så om djur men inte om barn? Varför ska djuren vara mindre värda? Det gör så jag går sönder inombords. Jag kommer aldrig någonsin skaffa barn för jag tycker inte om dem men skulle aldrig behandla barn illa och skulle jag se någon annan göra det hade den personen fått springa långt. En del människor borde aldrig ha blivit födda eller så har de blivit tappade i golvet.

   2. Olivia skriver:

    ”Fy för er”? På vilket sätt skrev Hanna om att man borde trycka ner hundar? Borde det inte vara ”Fy för henne” (Paow) istället? Hanna skrev ju bara att hon förstår hur Paow känner, men det behöver ju inte betyda att hon håller med om att hundar ska vara underordnade och rädda för sina ägare/människor.

    Jag gillar hundar (beror dock helt på hunden och ägaren), men skulle ALDRIG skaffa en själv. Jag äger mycket hellre en katt!

    1. Olivia skriver:

     Nej, förresten. Jag ändrar mig. Hundar SKA vara underordnande sina ägare. Men de ska inte vara rädda för dem.

     1. Lisa skriver:

      Underordnade? En hund ska inte bestämma över dess ägare men de ska inte bli nedtryckta och det är så du framställer det.

   3. Hanna skriver:

    Hej Nettan! Jag har aldrig uttalat mig om hur hundar ska uppfostras. Jag saknar kunskap om, och framförallt intresse för hur just det djuret fungerar och lämnar det därför åt proffs som du.

    Med detta inte sagt att jag anser något annat än att alla djur, precis som alla människor, ska behandlas med respekt och kärlek. Något annat vore ju konstigt för någon som frivilligt skaffat sig typ varenda djur utom just en hund. 🙂 Att inte tycka om barn måste, såvitt jag vet, inte nödvändigtvis betyda att man förespråkar tortyr av dem. Men kanske har jag fel där, vad vet jag? På samma sätt betyder det (tro det eller ej) att alla ”icke hundmänniskor” förmodligen inte står bakom tortyr av dessa. Om det nu var tortyr vi skulle prata menar jag. En väldigt konstig slutsats kan jag tycka, som själv inte utgår ifrån att cirka hälften av mina bekanta vill plåga mina hästar bara för att de inte är speciellt förtjusta i dem. Nej, istället accepterar jag det bara. För mig räcker det ju att JAG älskar dem, och jag känner därför inget som helst behov av att tvinga på andra något som de inte uppskattar.

    Hoppas att du i framtiden kan försöka läsa kommentarer som de faktiskt lyder, istället för att dra märkliga slutsatser som inte alls make sense. Den typen av människa förtjänar faktiskt också ett litet ”fy för er”.

   4. Olivia skriver:

    Nej, Lisa, .
    ”Underordnad” betyder (för mig) att hunden ska visa respekt och ”stå under” (hierarkin i hemmet) sin ägare. Den ska lyssna på ägaren och denne ska kunna kontrollera den.
    Jag skrev tydligt att en hund inte ska vara rädd för sin ägare = inte ska bli nedtryckt av sin ägare? Om den blir nedtryckt så är den ju rädd.

    1. Anonym skriver:

     Lite Milan eller? den teorin är ju totalt överkörd idag hahahhaha att folk fortfarande tror att hunden tror att människan är någon jävla hund…….jesus

     1. Olivia skriver:

      Om ditt inlägg är riktat mot mig så har du nog missförstått det mesta jag har skrivit.
      Ägaren ska kunna kontrollera sin hund. Och hunden ska respektera sin ägare och lyssna på hen.
      Jag personligen har sett alldeles för många ”olydiga” och rent av farliga hundar genom åren. Såklart så förstår jag att ägaren från början måste uppfostra sin hund på rätt sätt för att undvika att hunden blir sån.
      Däremot har flera av mina vänner hundar, som är helt underbara!

  2. Anonym skriver:

   Håller helt med ang en hel del hundägare. Jag hatar absolut inte hundar men jag hatar de flesta ägare

 26. MN skriver:

  Det senare dygnet har min hund släpat in kanske en kubikmeter sand i huset (badsäsongen har invigts) katten har tagit in möss som han har dödat och fortfarande levande men lite lemlästade grodor genom kattluckan (kul att fortsätta jakten inomhus) och båda tigger mat som in i helvete. Men älskar dem ändå. Mellan varven är de både gosiga och söta. Lite slagen kvinna-syndrom?

  1. Henrietta skriver:

   Ja vet det där. Jaktsäsongen är igång på allvar nu och det är alltid roligare när matte deltar, inomhus, kl. 04 på morgonen. För inte fan sover jag när jag vet att det finns en högst levande sork som springer och gömmer sig bakom saker i huset.
   Har man dessutom inte tinat BARF:en till perfektion, och värmt på den lite så den blir sådär blodig och kroppsvarm, då kan man räkna med att han kommer in med nåt under natten.

   Hunden är den lätta att ta hand om just nu känner jag.

 27. Sarah skriver:

  Jag är hundrädd som fan, men inte tycker jag hundar är äckliga alls. Jag vet att problemet ligger hos mig och inte hundarna.

  Jag älskar allt som kan göra människor lyckliga.

 28. Anonym skriver:

  Hon eller hennes pappa har ju en rottweiler som hon älskade sååå mycket för något år sedan? Rolex eller vad den hette?

  1. Nettan skriver:

   Vill inte ens tänka på vad hon gjorde mot den hunden i så fall.

  2. Jennifer skriver:

   Tänkte precis skriva det! Den hunden älskade hon ju så mycket? Om jag inte missminner mig..

 29. V skriver:

  Jag är inte heller särskilt stort fan av hundar… katter har jag växt upp med. Dom hade kattlucka och gick ut å in som de ville. Mormor och morfar bodde nästgårds så de gav kissarna mat om vi var borta. Katter är ju ganska mycket mer självgående om man jämför med de flesta hundar. (Om man har utekatt iaf)

  1. V skriver:

   Ska dock tillägga att jag just nu inte har nåt djur alls då jag flyttat hemifrån till lägenhet. Tycker alldeles för synd om katter som bor i lägenhet så då får det vara. Jag vill att de ska kunna gå ut och in som de vill utan att riskera att bli överkörda eller försvinna. Jag längtar ut på landsbygden igen ?

 30. Sara skriver:

  Inte konstigt att hundar ogillar Paow när hon har den inställningen. Vilken unken syn på djur hon måste ha. Jag förstår fullständigt att hon kan vara hundrädd, men att tycka att endast nedtryckta/rädda hundar är de mest trevliga? Det brukar vara det motsatta. Rädda hundar är ofta agressiva och opålitliga eftersom att dom alltid är på sin vakt. Har själv hund (jakthund!) som aldrig, och då menar jag aldrig göra något mot en människa. Hon är älskad och lycklig, och inte rädd för sin familj.

 31. Bläckvard skriver:

  Paow skaffade väl hund för något år sen i Thailand? Hade för mig att den var hennes ögonsten. Vad hände efter att hon dumpade den?

 32. Hanna skriver:

  Min spontana känsla när hon skriver att hundar beter sig så mot henne är att hon lär ju utstråla en riktigt kass energi. Sen hon är det självklart att hon får tycka illa om hundar om hon vill, alla kan inte gilla allt. Men, som så många redan har sagt, att hon tycker det är något bra om hundar är nedtryckta och rädda är oroväckande på så många plan. I min värld är det stor skillnad på att inte gilla något och att önska lidande till det man inte gillar. Brist på empati hos människor är alltid skrämmande.

 33. Anonym skriver:

  Det sägs att hundar har ett till sinne där de känner av energin från människor och andra djur, dvs om de vill dem väl eller inte. Såklart känner hundar av att hon inte gillar dem.
  Jag har haft jätteaggressiva hundar skälla och morra men när jag kommer fram blir de lugna och snälla.
  Om du visar att du genuint tycker om dem blir de lugna!!

 34. Carina Gustafson skriver:

  Har verkligen svårt för människor, som säger sig ogilla både djur och barn, sen att man gör ett val, att inte skaffa kan jag förstå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla