Som flugor till koskit!

16:00 20 Mar 2017

My Martens:

Ja, herre min skapare – vart ska man börja?
Nu har ju Myggan och Åzzzza släppt sin podd så att vi – äntligen – slipper ligga sömnlösa och fundera över vad det nu är för hemskheter som drabbat en intet ont anande Mygga som aldrig bär något som helst ansvar för all skit som drabbar henne.
Lite som en offerkoftans urmoder om så vill.

Hon har blivit dumpad – samma dag som hon krockar med bilen då hon pratat i telefon samtidigt. Förmodligen av den där kollegan som hon tidigare lagt upp bilder på i kalsonger på sin blogg och som hon nu inte längre följer på Instagram. (Och Instagram är som vi alla vet en sann och äkta representation av verkligheten och livet.)

Gud, det fan kliar i mig att lyssna på henne.
Jag förstår inte hur hennes kompis Åza kan hålla sig från att slita sitt hår när hon ser Myggan går på samma jävla nit gång på gång på gång.
Vad fan gör man? Stötta och säga samma saker om och om igen för döva öron? Myggan lyssnar ju uppenbarligen inte på ett skit hon säger…
Men hon säger fan i från på slutet – ”Soul mate my ass” – och menar att My är så törstande efter kärlek. Hon hytter med fingret och säger ”Vad var det jag sa?”
Frågan är hur många gånger hon ska orka säga det?

Hon träffade en fuckboy helt enkelt och även fast jag inte alltid drar jämt med Myggis så förtjänar ingen det.
Mer KBT! Precis som jag skrivit tidigare så är hon den gemensamma nämnaren i alla sina kaosartade relationer precis som jag var.
Ludvigs pappa gjorde tydligen en ung tjej på smällen bakom ryggen på My medan hon var gravid med sin son och nu har hon bara ersatt honom med en annan, likadan man.
Usch och fy! Blä på honom!

Ett plus i kanten – de pratar om psykisk ohälsa och hur ångest kan yttra sig på olika sätt vilket är viktigt att komma ihåg. Ångest för en människa kan vara helt annorlunda från ångest hos en annan.

61 kommentarer | “Som flugor till koskit!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Jösses…snällt av dig att promota deras podd och hjälpa dem till fler lyssnare. Podden verkade gå ut på att tycka synd om My och att upphöja henne. Verkligen blogg – och poddvänligt med drama och att vara alldeles förkrossad och chockad ojoj..krydda lite extra..money money..taktik, gäller att vara strategisk och utnyttja allt man kan. Alltid hårt att bli dumpad men vi vet inte om han var en skitstövel eller fuckboy, kanske inte så kul för han att bli uthängd. Det är inte mer synd om Myggan än andra, men visst att ens sambo är otrogen och gör någon annan på smällen är såklart hårt. Tur att allt går att uttnyttja och vända till framgång, men allt har två sidor och man kan och ska inte lita på allt man hör och läser say no more..

  1. Bloggbevakning skriver:

   Inlägget har efterfrågats. =)

  2. Andy skriver:

   Har du missat att detta är en bevakningsblogg?

   1. Anonym skriver:

    Nej har inte missat det, har inte heller missat att många är blåsta, lättlurade och lättmanipulerade.

  3. anonym skriver:

   Allt detta har nog hänt på kort tid. Gillade inte killen när jag såg bild på honom. Han verkade lite egenkär. Men o behandla henne så hatar sådana fuckboys. En del blir kvar i det hela livet. Måste vara jobbigt. Men sådana
   Finns o med livserfarenhet ringer mitt inre alarm när nan stötter på en.

   1. Anonym skriver:

    Berätta mer Maria, var har My gått ut med vem hon dejtat? Bild?

    1. Anonym skriver:

     Vi har sett honom flitigt på både blogg och insta, både namn och bild så där har KurtMaria rätt men om han är en fuckboy som behandlat illa vet vi inget om…men alla har vi råkat ut för fuckboys, eller många av oss iaf… och det finns kvinnliga motsvarigheter också…

 2. Andy skriver:

  Tråkigt. Jag hoppas att hon hittar en genuin snäll kille som vill henne väl. Dock tycker jag att hon bör reda ut sina problem och fokusera på att bli bättre före hon försöker att hitta sig någon. Nu kanske det inte är så för My men många människor letar efter någon som kan göra dem lyckliga för att de inte är lyckliga. Många lägger sin lycka i andras händer och förväntar sig att de kommer må bättre. När man gör slut så sjunker man istället bara lägre och lägre i kaninhålet. Man tappar bort sig själv och tillslut inser man att ingen kan göra en lycklig före man slutar fokusera på andra människor och väljer fokusera på sig själv och att göra sig själv lycklig.

  Mannen i sig kanske ej var en fuckboy men han insåg snabbt vad för slags person hon är och tänkte att han skulle dra sig ur före det blev seriöst? Vilket fall som helst så kan hon se det på detta sätt, bättre att han gjorde slut efter 2-3 veckor än att han höll på i månader. Förhoppningsvis så lär hon sig att se skillnaden mellan fuckboys och snälla o bra killar i framtiden.

 3. Anonym skriver:

  Bra inlägg CamCam!
  Fin balans mellan konstruktiv kritik och humor (instagram).

  1. Anonym skriver:

   Håller med! ❤️ Grymt CC!

 4. Andy skriver:

  Helt OT: Bara jag som blev lite besviken när Bella valde att spraytana sig? Tyckte att det var så fint när hon typ rockade sin vita hy och nu ser hon istället orange ut, som de flesta som håller på med sociala medier. Har verkligen ingenting emot folk som är naturligt bruna, verkligen inte, men jag avskyr denna trend där alla ska vara orange. Påminner mig om 2005-ish tiden då alla var orange med idominläppar.

  1. Helena skriver:

   Ja jag kan inte påstå att det iaf gör mig speciellt besviken.

  2. E skriver:

   Besvärar dig det mycket att hon ändrat nyans på sin hudfärg? Klarar du av dina dagliga rutiner trots detta oacceptabla beteendet av Bella? ❤️

   1. Susawoo skriver:

    För ett par år sedan var Bellas bleka hy det bästa hos henne, aldrig bus eller sola, bara spf 50!

   2. Andy skriver:

    Ja, kan inte sova om nätterna för har mardrömmar om hennes orange busfärg.

  3. Sandra skriver:

   Folk gör väl vad dom vill med sina kroppar, varför skulle någon bry sig vad du eller någon snatter om den saken…

 5. Anonym skriver:

  Ja det är sannerligen på tiden att myggis går till botten med varför allt ont drabbar henne. Det verkar som att hon har betydligt mer otur än andra om man ska utgå ifrån hur hon själv framställer allt. Eller så är det så enkelt att hon förstorar upp allt för att locka läsare (drama betyder mer pengar) och inte alls drabbas hårdare än andra…svårt att veta.

  Angående bilkörning och prata i mobilen så kan det slå tillbaka negativt på myggis. Ser man till hur mycket otur hon alltid har så blir iaf inte jag förvånad om hon bedöms som vårdslös om händelsen utreds av polis. Time will tell för det lär ju snyftas om så blir fallet.

  1. Anonym skriver:

   Jag hoppas faktiskt att det blir någon form av påföljd för henne ang krocken, inte bara att hon måste betala för skadorna.

   Hon har genom åren åkt dit för fortkörning x antal gånger, blivit av med körkortet och fått mängder med p-böter. Att nu dessutom orsaka en krock för att hon pratat i telefonen (med handsfree, men det spelar ingen roll) när hon upprört ringt upp sin vän för att berätta att hon har kärleksproblem är fan helt jävla idiotiskt. Hon har ju fan ingen som helst vett i trafiken, blir mörkrädd av tanken att jag ev kan möta henne i trafiken. Lär sig denna människa aldrig av sina egna fel och misstag? Helt otroligt.

   1. Sandra skriver:

    Nu får man ju köra med handsfree så vad är problemet? Skuta anta saker du inte vet något om!!!!

    1. Anonym skriver:

     Trevligt svar…

     Lagen är luddig och har fått kritik från polisen men den säger att man får köra samtidigt som man använder mobil och annan kommunikationsutrustning, men bara om det inte påverkar körsättet negativt, eller ”inverkar menligt” som det står i lagtexten.

    2. X skriver:

     Det handlar inte om HUR du håller i mobilen, om du håller den i handen eller pratar i handsfree. Det handlar om vart du bedöms ha din uppmärksamhet. Kan pratande i mobilen påverka uppmärksamheten och ligga till men för trafiksäkerheten kan rätten döma till vårdslöshet om du åsamkat en trafikolycka. Så att myggan kan mycket väl få en påföljd om det är hon som brustit i uppmärksamhet i trafiken på grund av att hon pratade i mobilen även om hon pratade i handsfree.

     1. Bloggbevakning skriver:

      Att hon enligt egen utsago dygnat och inte sovit alls föregående natt hjälpte nog inte heller till..

     2. Anonym skriver:

      Herregud…OM det blir rättssak av det hela har hon verkligen serverat åklagaren bevis på silverfat. Hon var på grund av att hon var i affekt mer fokuserad på sitt telefonsamtal än på att köra bil och hon hade dessutom inte sovit på ett dygn. Det har sagts förut men tåls att upprepas, hon har noll konsekvenstänk och gör som det behagar henne själv i alla lägen.

   2. Anonym skriver:

    Vi vet ju inte om hon faktiskt bara pratade i mobilen med handsfree eller om hon faktiskt satt och tittade i mobilen, som folk sett henne göra förut. Klart att hon inte säger det, klart att hon säger det som låter bra och till hennes fördel, klart hon säger att hon bara pratade och med handsfree oavsett om det var så eller inte. Hon har ju krockat flera ggr förut och blivit av med körkortet också.

    1. X skriver:

     Ja hon känns inte särskilt säker i trafiken. Det mesta har hon dessutom själv bloggat om så hon verkar ju inte begripa hur olämpligt hennes beteende är. Avsaknad av konsekvenstänk tycker jag är genomgående hos henne, inte bara när det kommer till bilkörning.

    2. Anonym skriver:

     Nej precis, men oavsett handsfree eller ej så kan hon dömas till vårdslöshet i trafiken pga pratat i telefon och inte haft full fokus=påverkat körningen negativt. Detta verkar inte Myggis ha vetat om/tänkt på när hon basunerade ut i podden att krocken var hennes fel men att hon minsann hade handsfree iaf. Ungefär samma dumma kommentar som när hon inte tog till sig kritiken om omärkt reklam utan hävisade till att hon och hennes revisor visst har koll på skatteregler.

 6. Sara skriver:

  Oj, vilket ältande.

  Förstår att hon inte mår bra och så men undrar om att sitta och prata ut i en podcast är så bra för henne.

  Hon ska nog bara ta hand om sig själv ett tag och hålla sig lite privat.

  Och lite to be fair, hade de inte dejtat i tre veckor?

  1. Anonym skriver:

   Ja, dejtar i några veckor men känt varandra i ”ett par månader, nästan ett halvår”. Hur nu ett par månader (ca 2 månader är det om man säger ett par) kan bli nästan ett halvår. Återigen ett bra exempel på Myggans sätt att överdriva allt.

   1. Mrs skriver:

    Jag och min make var ett par sedan dejt nummer 2. Menar du då att vi inte var ett par förrän vi setts i två månader?! ? Den regeln har jag aldrig hört talas om.

    1. Anonym skriver:

     Jag har inte skrivit ett ord om att man inte kan vara ett par redan från första dejten. Vet inte var du har fått det ifrån.

    2. Anonym skriver:

     Haha nu missförstod du nog lite. Ett par månader = två månader. När man blir ett par/räknas som par är ju individuellt hehe.. Men en del kan säga ett par och mena fler än två, kan betyda både fyra och fem men ja egentligen betyder ett par två. Men ja myggan överdriver allt i vanlig ordning men två tre månader har de kanske känt varandra. Men vem vet om killen är en skitstövel för att han dumpade myggan och för att hon säger det, brukar heta så, han kanske är en bra och snäll kille det vet vi inte. Inte konstigt om hon har ångest som kraschar både bil, nytt förhållande och annat, och nu kanske inte får jobba kvar. Märkligt att det alltid blir så mkt drama just kring myggan och att hon verkar bli ovän med många. Vems är felet.

 7. Anonym skriver:

  Är det någon här som har insyn i hur SATS fungerar? Enligt hemsidan så finns inte Myggan med bland SATS Märstas personliga tränare. Har de fortfarande inte hunnit ändra efter så här många månader eller varför presenteras hon inte på hemsidan som de andra?

  1. Fia skriver:

   Det undrar jag med! Har hon fått sparken? Kan båda jobba kvar efter detta…

  2. Tuss skriver:

   Jag får gå dit och spana lite i veckan… ? Enligt deras instagram så jobbar hon som PT där.

 8. Anna skriver:

  Visst är det skönt att skylla allt dåligt som händer en på andra människor. Jag tror inte att My har mer otur än någon annan, däremot kan skillnaden vara att trots det man råkat utför eller de omständigheter som varit väljer att vara ansvarig för sin egen lycka och inte lägga det i händerna på någon annan och på så viss ge dom makten att kontrollera ens liv.

  Självklart får man tycka synd om sig själv och tycka livet är förjävligt, bryta ihop osv. Men att prata om saker som varit är inte samma sak som att älta, att se sig själv som ett offer för omständigheterna är inte samma sak som att tycka synd om sig själv hela tiden pga det man varit med om och att förklara hur illa någon gjort är inte samma sak som att göra någon ansvarig för allt dåligt som hänt i ens liv.

  Jag tycker inte synd om My, däremot är det synd att hon råkat ut för det hon råkat utför. Synd, inte synd om. Hon har visat att hon är fullt förmögen att förändra sitt liv till det bättre utifrån sina förutsättningar, så synd om henne? Nej!

 9. Fia skriver:

  Jag hoppas innerligt att det vänder för My. Det är fasen dags att hon får bli lycklig. Leva ensam och åka på alla smällar. Nä fy fasen!! Jag tycker hon är modig som vågar vara så öppen. Det hjälper många i samma sits.

 10. M. skriver:

  Nyfiken på hur de ska lösa sonens boende när han börjar skolan – ska han gå olika skolor varannan vecka med? ?

  1. Anonym skriver:

   Av just den anledningen så var det väl bra att det tog slut med killen eller inte blev något, så kan hon ju flytta ner till dit sonen bor så han kan gå i samma skola. Sonen är ju viktigast och går före allt säger hon ju, så antar att hon flyttar tillbaka då.

   1. Anonym skriver:

    Tror inte att Myggan skulle ge upp sitt liv i Sthlm med b-kändismingel osv för sin sons skull. Det har hon mer eller mindre redan gjort klart i bloggen. Nåja, hon använde såklart inte de orden men underförstått.

    Hon har ju faktiskt sitt ”jobb” i Sthlm och kan därför inte flytta. Och varför hon inte skulle kunna blogga och jobba som PT på annan ort kvarstår att få svar på. Vi får vänta och se vad hennes ursäkt blir.

    Jag gissar (OBS gissar!) att hon kommer att dra detta med boendet och skolgången för sonen vidare till någon form av familjerätt , i ett försök att få sonen boende hos sig i Sigtuna.

    1. Anonym skriver:

     Du har så rätt, tror precis som du men hon skriver ju ofta så nuförtiden att sonen går för allt så då borde hon ju flytta tillbaka.

     Ja precis hon kan blogga och vara pt på annan ort, eller ta jobb i blomsterbutik. Men hon kommer köra på att hon ”måste” bo i sthlm pga jobb. Hon körde ju med det när hon flyttade upp att hon var tvungen pga jobb och familj hmm men hennes familj bor väl inte i sthlm, dock verkar hon nu blivit nära vän med grannar men sonen går ju före och hon har väl vänner även där nere.

     Ja det sista du skriver tror jag också, det har man förstått. Hoppas hon flyttar tillbaka, sthlm verkar ju inte gjort henne så gott, och för sonens skull. Hoppas hon hittar kärleken också.

    2. Anonym skriver:

     Nu spekulerar jag också men tror ni att My skulle ha så mycket att vinna i en eventuellt kommande vårdnadstvist? Hon har ju dokumenterat offentligt att hon har stora problem med psyket, att hon ljuger och manipulerar samt är en usel bilförare. Jag hade då inte velat att mitt barn åkte med My i bil.

     1. Anonym skriver:

      Nej troligtvis inte. Vad tror du podden gick ut på? Jo att framhäva att det minsann är synd om henne och att hon, som hon ju påpekade flera ggr, minsann är en bra mamma som inte har ångest när hon har sonen, inte dricker alkohol särskilt ofta och absolut inte minsann har mobilen i handen vid bilkörning.

   2. Anonym skriver:

    Varför skulle det vara så självklart att My flyttar tillbaka till Öland? Sonen går ju i förskolan även när han är hos henne.
    Tror nog ”fajten” som hon pratat om gäller att sonen ska flytta till henne.

    1. Anonym skriver:

     Öööh nej det är ju definitivt inte självklart hehe men med tanke på vad hon brukar säga och skriva… Läs vad de andra skrivit ovan så kanske du förstår lite bättre.

    2. Anonym skriver:

     Det kanske blir svårt när sonen börjar skolan att gå i skola ena veckan på Öland och den andra i Stockholmstrakten.

    3. Jo skriver:

     Pappan har ju eget företag och dessutom en stor familj att flytta på. Myggis kan ju faktiskt jobba i princip var som helst. Känns ganska självklart vem som i så fall bör flytta på sig.

 11. wasp skriver:

  Synd om My, njae, att pappan till hennes barn gjorde en annan tjej gravid, stämmer. Men det är bara Mys version ni har hört. Att pappan hade gjort slut med My och My visste att han träffat en annan har ju inte framkommit någonstans…

  Vännerna som försvinner, men det är ju inte Mys fel..
  Stölderna på Mys blommor osv, osv. Åter igen bara Mys version.

  1. Anonym skriver:

   Jag blir inte förvånad…

   Menar du de stölder som hon skrev om efter konkursen?

   1. Anna skriver:

    Tror wasp syftar på stölder som förekom under tiden butiken var i full gång.

   2. Wasp skriver:

    ”Stölderna” pågick under tiden Mys Blommor fanns. Lägligt att få ut försäkringspengar när man har dåligt ställt och företaget går dåligt. Tråkigt för personalen bara att de blev misstänkta och anklagade fast ägaren mycket väl visste vart saker hade tagit vägen.
    Pappan har mosat in x antal kronor i blomsteraffären. Så helt själv har hon ju inte heller varit

    Kan ändå inte låta bli att tycka synd om henne trots att jag vet vad hon har gjort under många år både på Öland och i Stockholm.

    Men som sagt, det är alltid alla andras fel att saker händer i hennes liv. Det tråkiga är bara att det tar en stund för vännerna att upptäcka hur hon egentligen är.

    1. Anonym skriver:

     Den där trädstölden var väl fejk, kändes inte äkta, för att nå ut med reklam om rean i butiken? För att få försäkringspengar också kanske? Hon bad folk dela inläget om den påstådda trädstölden och flera hundra eller tusen pers delade inläget så hon nådde ut till mååånga med sin reklam. Hon är smart, vet hur hon ska nå ut, få uppmärksamhet och sympatier. Bra på att hitta på historier och bortförklaringar, och på att snyfta o upprepa för att övertyga. Synd att folk blir lurade och kallar henne ärlig och fantastisk, hon är inte fullt så ärlig, ädel och fantastisk som folk tror. Var det förresten inte så att det egentligen var hennes pappa som startade företaget i hennes namn?

  2. Anonym skriver:

   Det där med startade företag som 18-åring helt ensam helt på egen hand stämmer väl inte helt heller? Men nu lär hon börja tjata om det till leda igen efter att ha läst detta här, så att folk verkligen ska tro på det.

 12. Maria skriver:

  Denna offerkofta.. alltså hur många har hon på sig? Hur många har hon kvar?
  Alla har vi väl blivit dumpade eller dumpat någon.. Har också blivit dumpad inte tusan grät jag ut inför tusentals människor.. men händer det så ska jag nog boka Globen och fylla den med människor och gråta ut

 13. Maria skriver:

  Dom var säkert KK;s och sen ville hon mer men inte han och då jävlans var allt hans fel.. Då hänger vi ut han ( dock ej med namn – bild ) så alla ska tro att han är ett svin..

  1. Anonym skriver:

   Vi har dock sett både namn och bild, men jag tror lite som du. Kanske är han ett svin, kanske inte.

  2. Anonym skriver:

   År ju inte första gången hon hänger ut och smutskastar folk offentligt, för att folk ska tycka synd om henne och för egen vinning, och kanske av ilska och för att bara jävlas. Vi vet ju inte om han är ett svin. Märkligt att så många är svin och djävular just runt my, har hon egen del i det kanske hmm.. Han kanske betett sig illa men om han inte har det så är det fan synd om han, lågt att hänga ut han så i vilket fall.

 14. Anonym skriver:

  Är det lämpligt att My kör bil? Hon har ju varit inblandad i väl så många incidenter. Sedan tycker jag det är beklagligt att hon framställer sig som ett psykfall och bråkstake. Normala människor och närings idkare borde dra sig att ha med My att göra. Bara bråk och tråkigheter hela tiden.

 15. Lillebe skriver:

  Är inte My den det är mest synd om i hela bloggvärlden ? Verkar så i alla fall om man får tro henne själv
  Hon står liksom utanför sig själv och beskriver ”hur tårar rinner” osv
  Hon har minsann haft egna företag sen hon var 18
  Allt har kraschat
  Hennes förhållanden kraschar
  Hela tiden
  Kanske tyckte kalsongkillen det var henne det var ”fel” på
  Vad vet vi.
  Näe, orkar inte läsa henne längre
  Det är upp som en sol och ner som en pannkaka hela tiden
  Mest tycka synd om sig själv inlägg men ändå orka lägga ut en massa bilder med i stort sett samma posè
  Luta lite på kroppen
  Nej fy
  Eller se lite uppsvällt lessen ut
  Usch

 16. A.N skriver:

  Oj är det ett samarbete? Betalt samarbete? 😉

 17. Jo skriver:

  Gick faktiskt in och lyssnade för första gången. Fick ont i magen. Vem killen hon pratar om är ju uppenbart. Att hänga ut honom på detta sätt och prata om att han är så trasig mm gör mig upprörd. Han har inte valt att vara en offentlig person! Vad vet vi om vad som egentligen har hänt? Nada. Uach och fy säger jag bara. Stackars kille!

  1. Anonym skriver:

   Fruktansvärt, är det ens tillåtet!? Hon verkar inte dra sig för något, går över lik… jag tror inte hon är så förkrossad över varken killen eller butiken/konkursen som hon vill ge sken av, spel för galleriet, hon vet hur hon ska få uppmärksamhet och sympatier…och nu fick de lyssnarrekord antar jag och fler bloggläsare så hon är säkert lite nöjd och glad.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg