Triss i pojkar.

11:30 9 Mar 2017

Katrin Zyto:

katrin

Nu har lilla bebisen landat hemma och Katten och Alex och vi här på Bloggbevakning vill bara säga ett STORT grattis till hela familjen!
Tjocka Hetsätarkatten har börjat fila på en present till nytillskottet så förhoppningsvis dimper det ner något i postlådan redan nästa vecka!

Tack för tips, Emma!

36 kommentarer | “Triss i pojkar.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Grattis till vad? Att Sveriges mest osympatiska kvinna lyckats med bedriften att bli på smällen och plocka fram en unge till? Kul för ungen att bli född, grattis till ditt nya liv, trist bara att hans morsa är en mediakåt häxa.

    1. Vivvi the one and only skriver:

      Katrin må vara en skata men bara för det kan man ju inte fördöma ett litet oskyldigt barn?! Jag blir så trött.

      1. Anonym skriver:

        Hen fördömde inte ungen heller, har alla svårt att läsa eller…? Hen skrev: ”grattis till ditt liv, stackars dig som fått en sån ragata till mor.” Suck på sån som di Vivi.

        1. vivi the one and only skriver:

          Haha grattis till ditt liv och kul för ungen att bli född?? Låter inte så muntert XD rätta mig om jag har fel.

      2. Anonym skriver:

        Läs vad jag skrev en gång till Vivi….

        1. Vivvi the one and only skriver:

          Alltså det här barnet kommer förhoppningsvis älska sin mamma över allt annat… förstår inte varför det är synd om barnet.

          Som vuxna kan vi tycka illa om Katrin men rycka synd om hennes barn som uppenbart verkar må bra ochr lyckliga med föräldrar som kommer överens är rätt magstarkt

    2. Anonym skriver:

      Katrin säger i intervjuer att hon och alla hon känner skrattar åt Stina Walter och andra kroppspositiva eftersom man ju tycker det är lustigt med tjockisar. Hon hånar en tjej som tränar på sats eftersom man inte kan ha en tjockis som förebild/ ansiktet utåt för ett gym (det räcker tydligen inte med att träna, man måste vara SMAL! Inget annat räknas. Att många smala är otränade/ lever onyttigt är inte viktigt, bara man inte väger för Mycket! )

      I allt hon gör och säger visat sig hennes förakt för överviktiga. Hennes människosyn är vidrig. Varför i all världen skulle jag vilja gratta henne för att hon klämt ur sig en unge? Nästa generation fettfobiker/fettföraktare …

  2. Sofia skriver:

    Jag läser inte hennes blogg så hon kanske har skrivit nåt om detta. Vem ammar honom om inte hon? Eller kallar hon flaskmatning för amning? Fattar ingenting ?

    1. Petra skriver:

      Tolkar det som att barnet ammas men inte Katrin…

    2. Helena skriver:

      Person med mjölk i bröst ammar och barnet diar… så det blev lite förvirrande.

  3. Anonym skriver:

    Är det du som täckt över ansikten eller ha Katrin fått lite förnuft?

    1. Bloggbevakning skriver:

      Nej, det är jag. Jag gör det på alla barns ansikten.

  4. Anonym skriver:

    Säger ett Stort?? Själv säger jag GRATTIS! Gullig bild, så sött. Undra vad det ska bli för namn med tankte på att storebrorsorna har lite anorlunda namn, spännande.

    1. Anonym skriver:

      Ronaldo, Rondo, Rimbo skulle passa in med övriga namn.

      1. JenPen skriver:

        Rimbo ????????

      2. Anonym skriver:

        Romeo, Reino, Rosso

        1. Anonym skriver:

          Fina namn. Rondo eller Reino/Reyno skulle väl matcha bäst med brödernas namn, om de nu tänker så.

    2. Anonym skriver:

      Men alltså henne två äldsta barns namn ska ju matcha deras pappas namn. Eller iaf Ringo, så tänker kanske rent spontant att dom inte kommer döpa nya bässe till något Bingoklingande

  5. Anonym skriver:

    Hur länge har hon och hennes karl varit ihop? Frågar alltså inte dömande, utan nyfiket eftersom jag inte vet 🙂

    1. H skriver:

      Typ 1,5 år. Knappt.

      1. Anna skriver:

        Varför har folk så bråttom att skaffa barn? Blir så jobbigt när de ska skyfflas runt efter skilsmässan sen. En hit och en dit.

        1. Ida skriver:

          Usch vilken tråkig kommentar… självklart är det väl bättre att ha känt varandra ett tag men det är ju ingen säkerhet att det inte blir skilsmässa bara för att du har vart tsm med någon i 10 år istället för 1,5?

        2. E skriver:

          Tack för någon som tycker samma! Undrar vart all den hetsen kommer ifrån.
          Jag och min sambo har varit tillsammans i 6år. (Är 24 idag) men inte har vi någon tanke på att skaffa en unge än. Vill leva och sova haha.

        3. Anonym skriver:

          Något av följande alternativ:
          Barnet var ej planerat.
          Det träffades och ville ha barn tillsammans och eftersom Katrin inte är så ung längre och fertiliteten minskar med åldern bestämde de sig för att försöka direkt.

        4. El skriver:

          Tycker det är rimligt när man är i Katrins ålder. Dels för att det blir allt svårare, dels för att man (förhoppningsvis) vet ungefär vad man söker i en partner och begriper vilka relationer som kan fungera långsiktigt.

        5. P skriver:

          En bekant till mig lyckades med bedriften att träffa sin man, gifta sig, få barn och sedan skilja sig under ett och samma år ?

          1. k skriver:

            Min kusin du pratar om kanske ? Haha

        6. Therese skriver:

          även i de bästa av världar kan saker ske oplanert och vet du vad, det kan gå väldigt bra det med. Jag har varit tillsammans med min man i fjorton år i juli och hoppsan äldsta sonen fyller tretton i maj. Still going strong och familjen har välsignats med ytterligare en unge några år senare. Finns många parametrar som spelar in. Hon blir inte yngre, vill hon hinna få ett barn med sin kille så kan det vara så att det är bäst att köra om det stämmer väl. Hon verkar vara bra på att ha en mycket väl fungerande relation med sitt ex kring deras barn. En fördel när man inte hunnit vara tillsammans så länge är onekligen att man inte riktigt hunnit vänja sig vid att bara vara ”vi” så där vet man ju inte riktigt vad man saknar. Säkerligen inte ultimat men det kan funka precis lika väl som när folk som varit tillsammans fem-sju- tio år får barn.

  6. Litetu skriver:

    Man kan ha många åsikter om Katrin, men hon verkar vara en bra mamma och ha uppfostrat två fina och omtänksamma söner!

    Grattis till hela familjen säger jag!

    1. Helena skriver:

      Jag hoppas att du har rätt och att det hon säger i vissa intervjuer om att det ”värsta som skulle kunna hända” vore att hennes söner skulle bli tjocka etc. etc. bara är ett spel. Är det inte det så vetifan hur bra mamma hon är i det avseendet… alltså det som handlar om mat, skuldbeläggande och självkänsla. Den lilla biten.

      1. Anonym skriver:

        Men det kan ju handla om att hon bryr sig om barnens hälsa. Överviktiga barn kan ju bli tröttare än normalviktiga och kanske inte orka med en del i samma tempo, och lättare få diabetes och annat. Tror inte hon menade för att de inte skulle vara fina/snygga. Jag tycker hon verkar vara en bra mamma.

        1. Anonym skriver:

          Det är ju klart mycket bättre att uppfostras till anorektiker… Eller inte.

        2. Ksmb skriver:

          Man kan vara hälsosam även som tjock. Men Katrin har ju ett ganska väldokumenterat förakt, för att inte säga hat, mot tjocka människor så det är väl inte så konstigt att hon ser överviktiga barn som det värsta som kunde hända. Om hon nu inte säger så bara för att provocera och därmed dra in fler klick osv. Förhoppningsvis ville hon bara provocera, och förhoppningsvis är hon en snäll och kärleksfull mamma. ”Offentligt” ger hon dock mer intrycket av att vara rätt så elak, en som gillar att mobba de hon anser vara svaga.

          De jag känner som är föräldrar brukar mer fasa för att barnen ska få cancer, bli överkörda, fastna i missbruk, bli sexuellt utnyttjade, mobbade, fara illa på något annat sätt, dö… Ja typ såna saker.

    2. Fröken A skriver:

      Jag håller verkligen med dig, Litetu. Katrin verkar vara en jättebra mamma. Jag tycker att det är så fantastiskt att hon, Alex, Bingo och Erika har sån fin relation till varandra och barnen. Underbart att växa upp med en stor familj!

    3. Anonym skriver:

      Vad grundar du det på att ungarna är fina och hon en bra mamma?

  7. Anonym skriver:

    Bara jag som tackar högre makter att hon inte fick en dotter…

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG