Är hon inte klok?

18:30 6 Apr 2017

Bianca Ingrosso:

 

Samma dag hoppade jag in i frystuben som var på -160grader! Det är mega poppis bland typ varenda hollywood celebritet & idrottare runt om i världen och har precis kommit till Sverige. Man hoppar in i den frusna tuben i underkläder och står där och fryser i 3 minuter och efteråt mår man suuuuuper!//Bianca

Alltså, jag förstår att hon måste hitta på en massa stolliga saker för att fylla ut sitt och mamsens tv-program med någonting annat än kläder och pizza från nått ställe med gradantal i namnet men att frysa ner sig själv till – 160 grader?
HALLÅ!? VI BOR I SVERIGE?
Om det där med att frysa konstant är så jävla hälsosamt – hur kommer det sig då att jag inte är hälsan själv?
Jag fryser från september till maj varje år men inte har jag någonsin känt att jag mått suuuuuper av det.

Andra saker som man tydligen kan åstadkomma av att frysa ner sig själv till – 160 grader:

Det är även perfekt för viktnedgång, tydligen så är detta P E R F E K T att hoppa in i innan eller efter ett träningspass då man förbränner as mycket mer & musklerna verkligen kommer fram tack vare tub. De säger att detta är det nya ”anabola steroider” fast helt naturligt.
Det ska ”bota” depression & göra att man blir mycket piggare, har mer energi, klarare i hjärnan & allmänt gladare. Detta kände jag verkligen av efter mina 3 min kan jag lova! Botar även stress & ger en fräsch känsla i kroppen.

Perfekt för dig som är stel, har muskelproblem eller har grov träningsverk.

Huden ska tydligen bli fantastisk och sååå mycket mer som jag inte kommer ihåg nu hehe.//Bianca

Alltså.. borde man inte få ungefär samma effekt av att rullar runt ute i snön eller hoppar i och badar från närmaste brygga?
Någonting som också är gratis!
Vi bor i Sverige – sen NÄR ska man behöva betala för att frysa?
SVERIGE!!!!!!!!

Bota depression?
Ja, man är väl jävligt glad att komma ur den där frysen i en minut eller två men sen då?
Det låter ju nästan som Dessies alla tips mot ångest.
Här kan du få ett liknande tips för att bota din depression och gratis är det också – gå ut och ställ dig blöt på balkongen i tio minuter. Du kan eventuellt få lunginflammation men du är inte deprimerad längre!!
Bra va!!??

28 kommentarer | “Är hon inte klok?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mira skriver:

    Det är ungefär -160 grader i mitt hus, jag undrar om folk skulle betala för att hälsa på?
    fast jag är ju fortfarande deprimerad, ack vad gör jag för fel…

    1. Anonym skriver:

      Men man ska bara vara där i 3 min, du är hemma alldeles för länge antar jag! Men du kan väl börja ta betalt för korta 3 minutersbesök? 😉

  2. Emelie skriver:

    Kan vi snälla diskutera Biancas särskrivningar? Kan inte läsa hennes blogg pga det

    1. THERm skriver:

      Kan vi snälla diskutera att folk skriver träningsVERK…

  3. Kolabjörnar skriver:

    HÄRLIGT CAMCAM DETTA ÄR KUL LÄSNING!!!! 😀

  4. Emma skriver:

    Inte konstigt att man mår bra efteråt, man har ju kommit ur fanskapet…☃

  5. Valentina skriver:

    Minus 160…? Kan man stå tre minuter i den kylan utan att få frostskador eller rentav kola vippen??

    1. A skriver:

      Det finns dokumenterade dödsfall av detta.

  6. Sara skriver:

    Kan hon inte bara ställa sig o vänta på bussen valfri morgon från oktober till april?

  7. Aa skriver:

    Tokerier!Dumheter!

  8. Anonym skriver:

    Verkar vara problem att följa dig via bloggkoll, senaste inlägget är för 6 dagar sen och kontot är omdöpt till Anna Book – bloggbevakning !?

  9. Johanna skriver:

    Dör man inte om man är i 3 minuter i minus 160? Om man t ex trillar i ett iskallt hav dör man ju inom bara nån minut eller två och det är ju inte ens minus 160 i ett hav. Jag trodde att man dog vid såna temperaturer.

  10. J skriver:

    Ett skepp kommer lastat med källkritik: http://www.stuffyoushouldknow.com/podcasts/does-whole-body-cryotherapy-work.htm Det finns alltså inga vetenskapliga reliabla belägg för att detta påfund skulle göra att man ”förbränner asmycket mer” eller att det skulle ”bota depression”. Däremot har folk fått köldskador och en kvinna frös ihjäl i en sådan tub 2015. Ingenting jag skulle höja till skyarna med andra ord.

  11. Alexa skriver:

    Är det verkligen HUNDRASEXTIO minus? Tror också man dör rätt fort i sån temperatur.

  12. anonym skriver:

    Har ett tips på om allt känns för jobbigt hur det ska kännas bättre. Hade skavsår en gång o fick gå barfota en lång väg på grus. Prova det så lovar jag att du inte kommer tycka allt är så jobbigt på ett tag.

  13. AL skriver:

    Alltså jag blir verkligen SÅ sur på alla medel och preparat som säger sig bota depression. Depression är en enormt svår sjukdom att förstå om man inte varit igenom den. Jag har haft depressioner genom hela mitt liv. Skönt att veta att jag inte behövde reda ut min barndom, mitt liv och mitt tankesätt genom att spendera ENORMA summor pengar på psykologer och medicin – kunde bara ställt mig i en frys i några minuter.

  14. L skriver:

    Det kan omöjligen vara -160 i den där. Isf helt livsfarligt. Jag är forskare och disputerad inom medicinska vetenskaper och så kall luft kan vi inte andas. Slemhinnor och alveoler fryser direkt och skadas/förstörs. Ytliga hudskador borde ske redan vid kortvarig exponering. And so on and so forth…
    Det är säkert kallt därinne, men inga -160.
    Redan att hämta saker i de -80 frysar vi har på jobbet är problematiskt ibland. Arbetar med alla möjliga temp från -80 (lågtempfrysar, kolsyreis) ner till -196 (flytande kväve) och det är farliga grejer.
    Riktig BS och farligt när man uppenbarligen inte vet vad man gör.
    Kolla bara de astmatiker där en mycket kort kylexponering (att gå ut på vintern ex) kan trigga ett möjligen livsfarligt anfall. Kan säkert hända en sån tub, även om luften därinne kanske ‘bara’ är -20 till -40…

    1. CC skriver:

      Huvudet sticker upp och är i vanliga rummet. Det är bara axlar och nedåt som är i ”fryskammaren”. Yolanda i RHOBH gjorde det en del i förra säsongen. Om man är nyfiken dvs 😊

  15. Mareena skriver:

    Googlar man lite snabbt så kan man läsa hur det går till – man blir ”ångad” med -180C graders nitrogen (man blir alltså inte nedfrusen till -160C):

    ”The cryotherapy chamber allows individuals to immerse themselves into a layer of nitrogen vapor at a temperature of -180 °C for a short 2 to 3 minute session. The very low temperature coupled with the fast rate of the procedure allows the surface of the skin (where thermal receptors are located) to be cooled down, triggering healing and rejuvenating effects in the affected areas throughout the Body.”

  16. E skriver:

    Eller så tar man bara en kalldusch hemma? Det medför också att porerna dras ihop, man känner sig ”fräsch” etc. Betydligt billigare och mer skonsamt. Om det ”botar” depression är jag dock väldigt tveksam till om en kalldusch hjälper till men det tror jag inte frysskåpet heller gör haha.

  17. det finns massor av folk med svåra kroniska sjukdomar som blivit mycket bättre Bla de som har svår neuro borrelia Jag som lider av stelhet och värk kommer absolut tresta denna metod. Så du kanske ska kolla upp fakta lite om grejer du snackar skit om innan du gör det Du gör ju det uppenbarligen själv för att få uppmärksamhet

    1. Bloggbevakning skriver:

      Missade jag att vifta med humor och ironiflaggan?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg