Det straffar sig!

08:50 2 Apr 2017

Johanna Toftby:

Jag är hemskt ledsen, men jag måste ta en paus från bloggandet nu. Det är inte frivilligt alls, men gör man ett misstag så måste man stå för det. In i det längsta har jag försökt hålla god min, men nu går det inte längre. Jag har dömts till fem års fängelse och då blir det svårt att uppdatera så ofta som jag brukar. Särskilt som ni kanske inte vill läsa stiltips som bara består av orange overaller.

Allt började med att jag blev så glad över att tjejresan sålde så bra. Utan att tänka mig för skrev jag ett nytt inlägg och påpekade att det bara fanns några få platser kvar. Och glömde att annonsmärka samarbetet. Någon läsare tänkte längre än jag och anmälde mig till Reklamombudsmannen.//Johanna

Se det som en läxa – alla ni smygreklamar där ute!!!!!
Hugo – till exempel (se kommentarer)

Så här kan det gå om man inte sköter sig!!!!!

13 kommentarer | “Det straffar sig!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Johanna skriver:

    Alltså, april april 😉

  2. N skriver:

    Denice Moberg får skit på bloggen för att hon tränar 9 dagar efter bröstoperation fast läkaren förbjudit det för 6 veckor!! Första kommentaren tycker jag har en väldigt viktig point: ”Jag tycker nästan det är lite sjukt hur du kan träna 9 dagar efter op. Du bidrar till unga tjejers träningshets något otroligt med att försöka försvara att du tränar 9 dagar efter. Lite synd för du framställer annars hur viktigt det är med välmåendet men nu motsäger du dig själv… Det märks inte alltid när kroppen behöver vila, men efter en bröstoperation så behöver den definitivt mer än 9 dagar. Vet många andra som genomfört samma operation som dig som väntat i någon månad.. Du gör ju självklart hur du vill men det märks att du har en osund relation till träning vilket är synd när du inspirerar så många.”

    http://finest.se/deniceemoberg/2017/04/01/mitt-forsta-traningspass-efter-operationen-nytt-booty-pass-med-videos/#comments

    1. H skriver:

      Men varför riskera ett bra resultat efter operationen bara för att träna? Varför göra operationen från början om man inte klarar av tillfrisknandet?

    2. K. skriver:

      Nu är det såhär att vissa blir väldigt stopp i magen och då kan det hjälpa att röra på sig efter vad man klarar av. Allt är inte lika för alla.

      1. Lina skriver:

        Fast då hjälper det mer att gå en promenad än stt gå till gymmet. Jag har gjort en bröstförstoring och började träna efter 2 veckor pga mådde ändå jättebra. Hade inte ens ont direkt efter operationen. Däremot efter kejsarsnitt 2015 tog det 4 veckor innan jag kunde träna.

        1. K. skriver:

          För dig kanske det gör det men återigen, allt är inte lika för alla.

          1. Anonym skriver:

            Intelligensen och kunskapen i anatomi och vad som händer i kroppen vid träning är inte heller lika för alla. Om man inte kan följa läkarens råd efter operation så ska man avstå från att göra en bröstförstoring. Men du kanske tror att det är bra för kroppen att få ”träningsvärk” i brösten efter att ha varit och tränat rumpan 9 dagar efter operation.

  3. Antonia skriver:

    Jag tycker det kan räcka med en halv miljon i böter och fotboja i tre månader.
    Fem års fängelse för smygreklam med helpension, dator, tv, gym och terapi tycker t o m jag är väl mycket för samhället att bekosta.
    Bättre då att bloggarna får ett straff som inte kostar för samhället och sen kan de tjäna sitt eget uppehälle genom samarbeten och spons. Bara de skriver ut det tydligt.

  4. Anonym skriver:

    Hahahaha den var bra hahaha! Hon är skön Toftby, coolt att skämta om saker istället för att gnälla och skälla. Klockrent!

  5. bloggpolis skriver:

    Hahaha @anonym 15:10 Gnälla,skälla,mobba, insinuerade inlägg och (exp inlägg på andras bloggar/svara sina läsare om någon. Och inte första gången hon glömt (medvetet?) att märka ut reklam/samarbete. Sååå fröken ”perfekt” kan det mesta👊

  6. Anonym skriver:

    Hahaha skön humor men när man läser detta inlägg här så kan man nästan tro att det är sant ju, låter nästan så haha. Skulle inte förvåna mig om det snart cirkulerar runt nyhetsrubriker som; Bloggare får fängelse! Haha.

  7. Anonym skriver:

    Toftbys historik vad det gäller reklammärkning är långtifrån bra… Så mycket hon har klickat hem, fått hemskickat, lagt händerna på genom åren… Först nu hon skärpt sig. Håller med kommentaren som hoppades på eftertaxering!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp