Sanning eller modifikation?

19:00 7 Apr 2017

Sandra Beijer:

EDIT – resten av krönikan kommer kl 17.00 idag!!

Ni är många som tipsat om den här krönikan av Sandra Beijer som hon skrivit för tidningen ”Skriva” där hon målande berättar om hur hon slagit till ”någon” med ett knytnävsslag i ansiktet.
Krönikan heter ”Vi ses i min nästa roman” och man behöver väl inte klura så där jättelänge för att ana att det är är exet Magnus som avhandlas här.
I sin blogg berättar hon om hur hon stegat fram till honom och givit honom fingret så man kan ju undra vad som faktiskt är sanningen.

Finger eller knytnäve? (Gud, det låter som jag pratar mjuk/grovporr men det gör jag alltså inte)
Och får man någonsin, någonsin slåss? I min värld får man inte det och även fast Sandra är som en liten sparv och förmodligen knappt nådde upp till käkbenet så är det inte okej. Så jag hoppas att detta är en fiktiv berättelse men eftersom jag inte vet mer än detta så får jag låta den frågan vara öppen.

Säljs ”Skriva” på Pressbyrån?
I så fall ska jag rassla iväg och köpa den.

53 kommentarer | “Sanning eller modifikation?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. JenPen skriver:

    Sanningen är kanske fingret, men inne i henne så ville hon nog ge honom en käftsmäll.

    1. Anja skriver:

      Jag har inte ens läst din kommentar, skulle bara vilja skriva (med stora bokstäver):

      MAN KAN LIKE:A KOMMENTARER IGEN!!!!! MITT LIV ÄR KOMPLETT.

      1. The real Anonym skriver:

        Like på den 😍

      2. JenPen skriver:

        Wooohoooo like på den indeed!!!

  2. Anonym skriver:

    Ja den säljs där (iallafall om den är liiite större).
    Förstår inte hur hon fortfarande kan ”kriga” mot honom. Vad har han ens gjort? Haft en trekant med Sandra och en till och sen blivit kär i den tredje?
    Älskar Sandra men känns så hemskt att hacka sönder Magnus när man knappt kommer ihåg hur han ser ut. Känner mest att hon kan väl hänga ut vad han gjort nu då istället för att skriva om hur hon fimpar på hans skor och förklarar krig och går med hårda steg osv osv

  3. Anonym skriver:

    Du kan köpa lösnummer via deras app =)
    http://tidningenskriva.se/digitalt/

  4. hej skriver:

    Ska det där vara ballt? Att slå nån som står på ens gata. Ett ganska solklart erkännande av brott är det i alla fall, om inte annat..

  5. anonym skriver:

    Aldrig ok att slåss. Läsare får inte veta vad han gjort men ändå hetsas det till o jaga honom nästan från Stockholm. O tycker inte det ok. Hellre fria änn o fälla. Dessutom är det ju deras privata så jag tycker inte om det. Har aldrig hört dom haft det dåligt ihop innan detta hände. Det känns smaklöst.

  6. K skriver:

    Gud vad pinsamt. Ska detta föreställa en 33 årig kvinna? ”Fimpade ciggen mellan hans skor. Nu är det krig.”

    Ok… cooling.

    1. Anonym skriver:

      HAHA är hon 33? Då fick det här dramat plötsligt nytt underhållningsvärde! Värre än Jinder! Nästan lika illa som när Cam och LD tjafsar om en växt! Värre än när Hugo bara är Hugo!!!

    2. Sims skriver:

      Jag kan faktiskt förstå henne, när man är sårad och arg tänker man inte alltid rationellt! Ja mena vem har inte sagt dumma saker i stubdes hetta… lätt att döma andra närman inte varit i samma sitvation själv!

      1. K skriver:

        Ja absolut. Men sättet hon skriver på och dramatiserar får mig att tro att hon är 15 år…

      2. anonym skriver:

        Ja men ok vad hon säger till honom men ett tag var det som det skapades ett drev mot honom på bloggen fast ingen vet egentligen vad som hänt.

  7. Mupperiet skriver:

    ”Nu är det krig”? Cringe. Tror på ungefär halva det där, ärligt talat. Låter liksom för mycket som ur en film. Från 90-talet.

  8. Lisa skriver:

    Det är väl klart att det är sanning. Hon har redan talat om att hon har pekat finger en gång så känns konstigt om hon hittar på en text om sig själv bara för att. Desperado.

  9. ida från kramphult! skriver:

    Men det är en skönlitterär text? Jag antar att tidningen skriva tack vare sitt ämne är lite friare mot sina krönikörer? Hon skriver ju ungdomsböcker och tycker det här passar in där.

    1. Lisa skriver:

      Fast det är ju honom hon skriver om. Förmodligen har det inte hänt lika drastiskt men hon vill framställa det så. På samma sätt som när hon skrev att hon ville att Ludvig skulle bli ihjälkörd av en buss.

      1. ida från kramphult! skriver:

        Det behöver inte ha hänt alls. Det är en text som vill få fram en känsla. Hon kan ha utgått från sina egna känslor eller levt sig in i hur någon annan skulle agera ingen vet. Det är en skönlitterär text, den har inte sanninganspråk, den behöver inte vara självupplevd. Sen att vi läser in saker för att vi har info om Sandra som person det är en annan sak.

  10. Plumbob skriver:

    Förlåt men har ni sett vad Matplatsen la upp på IG nu? En video med musik och en glimt av henne i klänning med text om tapasafton *dansande emoji*.

    Så. Jävla. Smaklöst.

    1. Plumbob skriver:

      Raderad nu. Kommentarerna handlade om folk som var oroliga över sina anhöriga. Hon fattade väl hur jävla dåligt det skulle se ut.

    2. two of a kind skriver:

      Synd att du inte skärmdumpade. Hon känns verkligen som en ytlig person med inte alltför många hästar i hagen so to speak …

      1. Plumbob skriver:

        Hon har raderat kommentarerna på den andra bilden nu.

        Vilken nöt alltså, kan inte fatta att jag följt henne..senaste tiden har jag väl inte fattat varför men nu är det definitivt slut med det.

        1. Anonym skriver:

          Har också slutat läsa hennes blogg och instagram. Jag upptäckte att ALLT i den kvinnans liv verkar handla om överdriven galen konsumtion. Spelar ingen roll om det handlar om mat, dryck, kläder, inredning, resor eller ombyggnationer. Allt är en vedervärdig köpkarusell som upprepar sig i all oändlighet.

          1. ML skriver:

            EXAKT! Typ varje fredag: 3 buketter blommor, varsin leksakspåse till barnen. 3 flaskor alkohol och 2 nya klänningar.

        2. Anonym skriver:

          Hon har även tagit bort bilden från igår. Det slutade väl aldrig trilla in kommentarer som ifrågasatte henne. Tycker ändå lite synd om henne. Hon tänkte sig inte för.

    3. Anonym skriver:

      Kolla på Johanna Toftbys bild på instagram då, fy fan så osmakligt just idag. Mycket viktigt att visa upp sig i klänningen och med skumpa tydligen.

      1. bloggpolis skriver:

        Så jäkla osmakligt av JT. Men snart kommer nog ett försvars inlägg från ”tanten perfekt”

        1. bloggpolis skriver:

          Och om hur hon gråtit heeela dagen!!! Över det hemska hennes ”vän” MG var med om igår.

    4. Anonym skriver:

      Det är ju helt ok om man vill göra det man planerat på fredagskvällen, trots att något hemskt hänt. Men att som Victoria Riis och Johanna Toftby lägga upp den typen av bilder just nu tyder på ytlighet och att de är ganska världsfrånvända.

  11. Anonym skriver:

    Ehm varför skriver du inte om gabbjoss länge? Jag måste numera gå in på hennes blogg och läsa om allt ”spännande” hon clickbetar om på instagram, och när man väl läser i bloggen är det ”inget”
    Detta är ditt jobb! Seså in och sammanställ

    1. IdaV skriver:

      Haha du kan inte fråga lite otrevligare eller?

    2. ABCD skriver:

      Oj vad hetsig du låter! You catch more flies with honey than vinegar 🙂

    3. Anonym skriver:

      Oj förlåt glömde 😊😊😊😀😀😀😀😆😆😆😅😅😘🤗🤗🤗🤗✌✌🙏🙏🙏 #ärliteironisk #hoppasniintetarillaupp #menarallvardock #villinteklickainmigpåhennesblogg #styrkekjam

    4. M skriver:

      Anonym, du svarar ju på det själv genom din kommentar ”när man väl läser i bloggen är det ”inget””

  12. Anonym skriver:

    Lita aldrig på en författare haha! Det är väl klart att det är en sanning med stor modifikation, tror mer på att det hon skrev i bloggen, att hon gav honom fingret, och så broderar hon ut det i en annan mer fiktiv text. Är väl så författare jobbar, inget konstigt.

  13. Linda skriver:

    Ja köp och lägg ut här, blev sjukt nyfiken haha. Tror fortfarande att han gjort något större än ”bara” trekantsdramat, för annars borde han väl själv gå ut och förklara sanningen vid det här laget istället för att låta den här smutskastningen fortsätta?

  14. Pauline skriver:

    Uppfattade det som att det där med pekfingret var för nån vecka sedan, och krönikan troligen kort efter allt hänt

  15. Andy skriver:

    Wtf. Oacceptabelt beteende. Bra att han blev av med henne.

  16. Daniela skriver:

    Jävligt OT, men har nån sett kontot mantravibes på instagram? 105K följare, knappt 400-600 likes på bilderna… trro de har köpt ”lite” följare 😂 och det här kontot repostar många av Blickens bilder också märkte jag
    OT slut 😅😂

  17. Anonym skriver:

    Jag fattar inte varför det är så många som tjafsar om att hon är 33 år. Om någon har sårat en så innerligt (som hennes ex verkar ha gjort) så är det väl bara rimligt att man reagerar som hon gör?? Vi vet inte vad som har hänt men vi kan ju anta att det är ngt vidrigt med tanke på hennes reaktion. Helt normalt att lacka ur och att bli arg. Jag skulle nog säga att det är sunt. Orka va en sån diplomatisk mes som ba ”ja absolut jag förlåter dig” och som gräver ner alla känslor.

    Jag är själv 31 år och lämnade för två år sedan en man som misshandlade mig, knarkade upp mina pengar och som var otrogen genom hela relationen. Är jag extremt arg på honom? Jepp. Skulle jag vilja skada honom? Jepp. Skulle jag vilja hänga ut honom? Jepp. Hatar jag honom? Jepp. Nu har jag ingen plattform som Sandra så jag får snällt gå till min psykolog och prata om honom där.

    Man behöver inte förlåta en person som behandlat en illa. Man kan vara arg, ledsen, förvirrad eller vadfan man vill. Det finns inga rätt eller fel i en sån här situation och Sandra bearbetar väl sitt skit som hon vill.

    1. K skriver:

      Ja absolut det fattar jag med. Men sättet hon skriver på, hur hon försöker få det att framstå som något ”coolt” att hon fimpade ciggen eller gav honom en rak höger… det är aldrig coolt att slå en annan människa och det är definitivt inte coolt att skryta om det i en krönika, det är bara pinsamt. Det är sådant man bör veta när man är 33 år gammal.

    2. Sandra skriver:

      Men något slags perspektiv också. Klart som fan du hatar ditt ex när han misshandlat, bedragit dig och knarkat upp dina pengar?

      Men Sandras kille blev kär i en annan tjej som de haft trekant med. Det verkar inte ens varit otrohet inblandat. Lite perspektiv. De gjorde slut i oktober. Att älta något så litet så länge är såklart okej men det känns som att man gör sig själv ett björntjänst om man vägrar att gå vidare.

      1. Anonym skriver:

        Men alltså, vad vet du om detta? Kanske finns det mer till historien som du inte vet? Kanske är det för Sandra en jättestor grej? Allt är liksom relativt, det behöver inte vara så illa som det var för mig för att man ska vara förbannad och ledsen och behöva uttrycka det på olika sätt. Alla är olika och reagerar därför olika. Dessutom, vem fan har bestämt vad som är moget och inte. Jag tycker inte det är omoget att kasta en fimp och skrika lite på sitt ex. Det finns liksom inga regler eller mallar att följa i en sån här sits.

    3. :) skriver:

      Precis så.
      Varför behöva vara ”vuxen” när man blivit så jävla illa behandlad?
      Varför ska offret behöva tänka på vad som är rätt eller fel utåt mot omgivningen.
      Man behöver inte förlåta någon och man går vidare när man är redo.
      Att älta är samma funktion som att sörja och sorg lämnar en när den är klar med en, inte tvärtom.

      Sandra har sitt sätt att bearbeta detta och vill hon använda skrift och en fiktiv knytnäve så låt henne göra det.

    4. anonym skriver:

      Hoppas du mår bättre nu. O man lär sej alltid något. Om en man gör en illa då lämnar man honom illa kvickt. För det kommer bli värre. Han kommer dra ner hela din värld o ta över ditt liv. Ge ingen sådan fler chanser så slipper du allt det som kommer efter när ett jätte jobbigt förhållande tar slut. Och det tar tid o bygga upp sej själv igen kram.

  18. Anonym skriver:

    Gillar hur Anna Book varvar nya tänder med Let’s Dance med mat med terrorattentat på instagram. Smakfullt!

    1. emma skriver:

      hahahah, såg nyss att anna har blockad mig på instagram??? har aaaaldrig kommenterat nåt, whyyyy

      1. Vivvi the one and only skriver:

        Följer du bloggbevakning så blir du blockad. Hon vill inte ha cam cams minions på sin insta sa hon i en live (kollade via min sambos mobil :’Det)

        1. :) skriver:

          Fan. Då måste jag sluta följa camcams insta.
          Sorry! Men du har en blogg, det har inte boken.

          P.s vad hände med hennes hemsida? D.s

  19. FitterBittan skriver:

    Jag tipsar om Readly. Där finns Skriva. Jag ÄLSKAR Readly för att jag kan läsa en miljard facktidningar PLUS härligt slaskskvaller som Veckans Nu.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp