Boohoo!

21:00 5 Maj 2017

Catrin Hedlund:

Alla som tycker synd om Catten af Tälje räcker upp en hand?
Anyone?
Any takers?
No?

Och med tanke på den förundersökningen och vad den visar upp i form av bevisning så gör hon bara bort sig i sitt upprepande om att vara oskyldig. 
Det tror jag ungefär på lika mycket som jag tror på jultomten.

Men vi får se. Det kanske är en rättsröta av Lisbeth Salanderiska mått som kommer uppdagas? Tänk OM hon faktiskt tappade varenda en av biljetterna till Håkan Hellström på finlandsfärjan? Biljetter hon nog inte hade pengar till att köpa av en man hon inte känner som hon träffat utanför en korvmoj på Stureplan? Tänk om! 😉

56 kommentarer | “Boohoo!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anja skriver:

  Varför är hon inte ledsen för de stackars familjerna, barnen och människornas liv som hon förstört? Varför ska allting handla om henne? Jag hoppas hon får fängelsesstraff så hon inser vad f*n hon har förorsakat. Inte bara för Panetoz-Killen eller resan för 40k.

 2. Anja skriver:

  Jag kan inte se annat alternativ än att det blir en fällande dom. Bevisen finns svart på vitt och det här är ett återfall, alltså andra rättegången.0

 3. Va skriver:

  Hon skrev nåt snyftinlägg på sin Facebook häromdagen som sen togs bort. Hur hon minsann med hjälp av terapi och KBT skulle ta tag i sig själv och visa de där haters att de har fel. Snacka om att vara helt okänslig för offrena.

 4. Cc skriver:

  Visst är det tragiskt, men att fula och bedra människor, måste svida, någon ordning måste det vara 👊🏻

 5. Sacha skriver:

  Förstår inte meningen med att hon mjölkar medlidande. Som man bäddar får man ligga. Själv göra, själv ha.

 6. Harmagedon skriver:

  Jag har ingen aning om hur det står till i hennes huvud men om hon har begått den typen av brott hon är åtalad för har hon nog inte riktigt förmåga att sätta sig in i andras känslor. Så för henne blir det säkert helt rimligt att det är synd om henne som ska gå igenom en pissjobbig rättegång och kanske tom sitta i fängelse.

 7. Ae skriver:

  När jag läser om Cattens bestyr känner jag någon form av tacksamhet till mitt egna liv för att man inte föddes som en tvättäkta psykopat

  1. Anonym skriver:

   Om du tror Hedlund är psykopat så har du verkligen en mild uppfattning om vad en psykopat är

   1. hej skriver:

    Vad är det du inte anser som stämmer in på Catrin med det? Nu ska man ju inte slänga på någon en diagnos sådär, men jag tycker inte det är så långt från

   2. Mona skriver:

    Narcissister är psykopater. Man behöver inte mörda och våldta för att vara en psykopat.

    1. Elsa skriver:

     Där har du fel. Narcissister och psykopater är absolut inte samma sak. Narcissism är en emotionell störning (kluster B). Psykopati är något annat även om grav narcissism kan ta sig likartade uttryck, avsaknaden av empati bl.a.

 8. w skriver:

  allt hon gör är bara en indikation på hennes narcissism och antisociala personlighetsstörning, finns ingen vård förutom inlåsning.

 9. w skriver:

  titta på sammanfattningen om henne på flashabck.

 10. K skriver:

  Sorry för OT, men nääär ska du kommentera Cissis senaste inlägg?!

  1. Harmagedon skriver:

   CamCam kanske har ett liv på fredagkvällar och inte stirrar på bloggar hela kvällen. Jag har inget liv! Så jag har kollat Cissis blogg och det känns omöjligt för CamCam att svara utan att gräva en djupare grop. Dessutom känns det som Cissis kommentarsfält var snabba på att ägna sig åt spekulationer om CamCams bakgrund, psyke och uppmärksamhetsbehov på samma sätt som den här bloggens kommentarsfält fick skit för att göra om andra bloggare.

   Äh bloggar schmoggar! De flesta är ju ett slags paralleluniversum för en egen klick halvkändisar. De behöver varandra och bloggstormar är som manna från himlen för dem.

  2. M, skriver:

   Kunde inte hålla mig tills att CamCam kanske skriver om de så var tvungen att gå in och läsa (sjukt rörig blogg Cissi har). Slutade läsa kommentarerna efter signaturen Calle (som med tanke på längden av kommentaren är herr butthurt Schulman som tappat bort kvittona han glatt skulle visa upp). Men verkar som att de flesta tycker Cissi kastar småsten i glashuset..

 11. Siri skriver:

  Tyvärr är ju vårt rättsystem i Sverige värdejävlalöst, så det kan ju gå hur som.

  1. Lina skriver:

   Nej. Vårt rättssystem är inte värdelöst, och det kan inte gå vilket som, även om media ofta vill framställa det så. Skärp dig.

   1. Anonym skriver:

    Hahaha jo, det är ta mej fan värdelöst. Alldeles för milda straff

   2. Li skriver:

    De ÄR värdelöst. Mer straff för piratkopiering än våldtäkt, om det ens blir ett straff för våldtäkt dvs.. För enligt svenska rättsystemet får man tydligen skylla sig själv om man är tillsammans med förövaren.

 12. w skriver:

  sista inlägget för ikväll ; om hon slipper fängelse kommer vi se jubel från hennes sida, men det kommer fan inte hända, hon åker på grovt bedrägeri.

 13. Catrin är ett bottenskrap skriver:

  Det gör mig SVINARG att hon försöker få folk att tycka synd om henne, och att det finns folk som (konstigt jävla nog) är på hennes sida. Vill dela ut flygblad ner i varenda brevlåda i Sverige med en lista på allt hon gjort under åren så att ALLA får veta vilken subhuman hon är.

 14. Emmsi skriver:

  Är verkligen inte på Catrins sida och tror inte att hon har samma känslor som oss vanliga människor. Men helvete vad ont i magen jag får av tanken på att ha allt detta på sig. Får sån ångest över alla skulder, alla lögner, rättegångar och straff!
  Hur fan kan hon ha gjort såhär mot sina barn?!

  1. :) skriver:

   Känner likadant. Å ena sidan tycker jag hon förtjänar fängelse och att straffas av samhället även efteråt. Men jag tror på henne när hon skriver att hon är livrädd inför kommande dom och jag hade inte velat byta med henne för alla pengar i världen (ok lögn men för de pengar hon lurat till sig så är fängelse inte värt mödan).
   Ångest! Fy fan vilken ångest!

   Samtidigt, hon satt ju för inte alls länge sedan å skrävlade om hur hon vet att hon går fri och hur all haters minsann ska få se. Så jävla säker var hon inte? Om hon döms till fängelse så kommer hon hävda att hon är felaktigt dömd.

 15. Amanda skriver:

  Är det ingen annan som reagerar på LD ( Lady Dahmer)??? Jag har följt henne länge på instagram. Men jag har fan börjat inse att hon förespråkar inte feminism och individualism… utan hon förespråkar övervikt som kostar samhället pengar, diabetes, belastning av leder och förkortad livstid. Jag tyckte hon var grym och häftig innan, men hennes argument om att det är ok att äta gifflar som ”fet” är baserade på okunskap och ser inte till kroppens normala och friska fysiologi. Likadant nu ikväll när hon lyfte fram ett påhopp om en annan överviktig; påhoppet stämmer ju?

  1. Harmagedon skriver:

   Är inte överviktig, har aldrig varit… men jag är fan ett större fan av LD när hon äter gifflar till lunch än när hon feministar sig. Jag tycker att det är helt jävla uppåt väggarna att folk ska ha åsikter om vad andra äter eller inte äter. Och sedan göra det under någon falsk jävla mantel av omsorg om de surt ihopsparade skatteslantarna…och jag skiter fullständigt i om det är möjligt eller inte möjligt att gå ner i vikt. Om man inte orkar göra den ansträngning det krävs så orkar man inte. Jag orkar inte springa marathon. Skulle såklart kunna men jag skulle inte orka med resten av mitt liv om jag skulle pilla in tio timmars löpträning/vecka i det också.

  2. Egenremiss skriver:

   Visst har jag reagerat. Tyvärr har inte övriga tillbedjare av Fru Dahmer kommit till samma insikt som du, Amanda.

   1. 😂 skriver:

    Du e fan crrepy. Sitter alltid här mitt i natten och skriver alltid om Elaine o LD.

    E du här när du e full?

    1. M skriver:

     Och försvarar Catten, av någon totalt oförståelig anledning. Kanske pga liknande (icke)fungerande hjärnor, kanske inte.

     1. Egenremiss skriver:

      Är du den ”M” som gick i terapi i slutet av förra året och har haft några panikångestattacker? Eller var det du som stod först i kön när Gud delade ut hjärnor och fick dörren i huvudet istället?

     2. en annan M skriver:

      Du låter precis som w*gwag egenremiss när du blir kränkt. Han (du) tycker dessutom att Catten är snygg. Ska du inte bestämma dig för vilket alias du ska ha eller blir det för jobbigt iom w*gwag är blockad så du får nöja dig med egenremiss?

     3. Egenremiss skriver:

      @ en annan M:

      … och du skriver liknande The real Hmm. Liksom Hmm ställer du konstiga frågor och liksom Hmm har du ett lite konstigt skrivsätt.

     4. en annan M skriver:

      Haha du verkar se TRH överallt för visst har du anklagat fler för det? 😂 😂 😂

     5. Ƭĥe real Hmm skriver:

      @ en annan M: Japp det det har han. 🙂

     6. Egenremiss skriver:

      @The real Hmm:

      ”Japp det det har han.” – Vilken han, V*gvag?

      Som sagt, The real Hmm har ett lite konstigt skrivsätt och gör nu även konstiga påståenden.

    2. Egenremiss skriver:

     ” … crrepy”? Menar du creepy, Arschloch?

     Prova med Google Översätt:

     https://translate.google.se/?hl=sv#en/de/asshole

     1. en annan M skriver:

      Som sagt, du låter precis som w*igwag.

  3. Hulken skriver:

   LD har ju däremot en poäng. Hade hon varit smal med hög ämnesomsättning hade ingen brytt sig om hon ätit en påse gifflar. Hur många smala personer skrivs det om som aldrig motionerar och lever på skräpmat? Ingen vad jag vet. Du ser ju bara någon som är smal och det räcker tydligen för att bedöma att någon äter nyttigt.

 16. Belle skriver:

  Haha, står just nu på tunnelbanan och på kliver både Paow och William Spetz. Hon kastar sig fram och hälsar på honom.
  Paow kallade sig precis ”B-kändis, eller kanske snarare ö-kändis” 😂

  1. Josefine A skriver:

   HAHA dagens roligaste!!

 17. Josse skriver:

  Jag som missat helt vad den här människan gjort, kan någon vänlig själ berätta vad Catten av Tälje gjort? Mvh Nyfiken

  1. A-K skriver:

   Jag förstår inte att man ber andra förklara när google finns. Så fort jag inte förstår något så googlar jag och vips så vet jag det jag vill veta. Är jag dessutom nyfiken förstår jag ännu mindre att sitta och vänta in ett svar från andra mitt i natten. Det står till och med i kommentarerna här att en sammanfattning finns på Flashback t ex. Trevlig läsning! 🙂

 18. Sara skriver:

  Oooh men vi hatt, verkligen hatar, alla kvinnor som hör fel. Kriminella hatar vi. Dom förtjänar det allra värsta. Eller hur? Vi bara harar på på alla som gjort fel, på alla som inte ärgoda svenskar och håller sig i mallen.
  Det är mänskligt att fela. Tycker hon är mer mänsklig än någon av er som fördömer henne. Har varit i fängelse. Körde en klack genom huvudet på någon. Ångrar det ej, och kommer aldrig. ☺

  1. Sara skriver:

   Hehe, *hatar. Jag hatar de flesta av er, antagligen. Är ingen good girl. Och skulle inte känna ett skit om jag skadade er. Så, Catten – förstår dig. Betala -inget- skadestånd!!! Skit i dom. Detta är mitt råd. Förneka allt. Dom kommer inte komma långt, hehe, 😁

   1. Anonym skriver:

    Inte svårt att ogilla och förakta när man är så äckligt osympatisk som du!

   2. Li skriver:

    Gå klart skolan, lär dig stava. Du måste ha blivit använd som basketboll på BB.

  2. Cc skriver:

   ”Det är mänskligt att fela” visst men att köra en klack genom huvudet på någon, är fan inte mänskligt, usch vilket skräp du är, och ingen ånger, när man skadar en människa, du borde sitta inne jämt

  3. Anja skriver:

   Du låter ju precis som Cat-Cat, kanske ni är syskon? Eller till och med tvillingar som splittrades åt när ni föddes?

   Skärp dig eller se konsekvenser komma. Du skämmer ut dig och ingen tycker du är tuff, tvärtemot, tror de flesta här hade kunnat köra vad dem vill igenom dig. Men eftersom vi inte ser någon nytta i det, gör vi det inte.

   Sen är ditt ”tips” om att förneka och inte betala inte det smartaste. Man märker definitivt att du inte är en av de vassaste knivarna i lådan. Åklagarna och domarna är dock det, så de ska nog fälla både den här bruttan … och dig 🙂 Trevlig helg 😉 Kom ihåg att bevis som finns svart på vitt inte går att springa ifrån.

   1. Anonym skriver:

    Hae också fått ett kortare fängelsestraff och jag går absolut inte runt och ångrar för då lever man bara i ångest, men visst hade det varit bra om jag tänkte steget längre där och då. Det inte coolt att sitta i fängelse eller att lura eller skada andra människor. Jag antar att du Sara inre ens suttit i fängelse för med ditt tänk kan du inte vara äldre än 15. Men var bara lugn, det kommer komma en dag då du inser att det du justa skrev var oerhört töntigt. Det känner med åren 😉 tills dess, håll dig till gympaskor

  4. :) skriver:

   Låt Sara vara 😀 hon var uppenbart full när hon skrev detta om man ser till tidpunkt samt alla stavfel.

   Sara är en liten fjant som slåss på krogen och kommer dra sitt ”klack”kort så länge hon kan i hopp om att skrämmas och verka tuff.

   Så nu låter vi Sara vara, det finns inget vi kan göra för henne.

 19. Sara skriver:

  Gillar dig! 😽

 20. Anna skriver:

  Eftersom Sveriges rättssystem bygger på att vi hellre friar en skyldig än fäller en oskyldig, så kan hon ju vara lugn då… skämt o sido, jag tror det handlar om någon sjuk personlighetsstörning i hennes fall, hon kommer aldrig erkänna, inte ens om hon blir dömd.

 21. Johanna skriver:

  Tror flyktrisken är ganska stor om hon blir dömd till fängelse. Hon och barnvaktsturken satt ju och diskuterade det häromdagen, att flytta till Mallorca. Idioten ser det väl i så fall som om hon vunnit en miljon. Stackars barn!

  1. Anonym skriver:

   Det är absolut barnen det är mest synd om ❤

 22. Emmy skriver:

  Stackars hennes barn, fan för att växa upp med en sån morsa som Catrin!!!
  Sanslöst att att hon fortsätter lägga ut bilder trots att hon oftast endast har 10-20 som gillar hennes patetiska utlägg, min morsa 75 bast har fler som gillar trots att hon bara har typ 40 följare!!!
  Jag följer Catrin på instagram och där e inte många som likar det hon lägger ut, snacka om att hon måste betyda mycket för folk😂

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg