Elaines nakenchock!!!!!!!!

18:00 5 Maj 2017

Elaine Eksvärd:


Bilden är saxad från Elaines blogg.

Fascinerande ändå att när vi pratat om förlossning, jobbig barndom, svårigheten att bli gravid, mina kampanjer för utsatta barn så är de citat Michael Töpffer vaskar fram ”stora bröst”, ”naken” och ”sexig”. Sen tycker jag inte det är ”fantastiskt att vara naken” jag hatar kläder under graviditeten. En viss nyansskillnad som inte får mig att verka som en fnissig nudist. Känns ju sådär att svärfar ser detta till kaffet☕️//Elaine

Det där med rubriksättning har aldrig varit någonting jag lagt fokus på överhuvudtaget här inne på bloggen, utan mest ett nödvändigt ont för att det inte ska eka tomt där uppe.
Men när jag läser det här så förstår jag ju att jag måste tänka till lite! Tänk så många fler läsare jag skulle kunna lura in hit med saftiga skandalrubriker.
Det borde ju inte vara svårare än att lura in mig i en vit skåpbil om det stod ”gratis kattungar” på den!

Så! Handuppräckning!
Hur många klickade sig in här på grund av att inlägget hette just ”Elaines Nakenchock!!”? Ni är nog ett gäng ändå som läser via bloglovin’ som nästan satte fredags-AW-vinet i halsen när det här dök upp i ert flöde!!

Men jag förstår att Elaine är besviken – även om podden i sin helhet fortfarande finns att lyssna på. Men tänk om det hade varit en vanligt intervju där hon berättat om allt det här och så mynnar den ut i att bara handla om kroppen och om att Elaine gillar att vara naken?
Då hade hon nog å andra sidan bett om att få se den innan publicering och inte godkänt den alls. Får man ju hoppas.
Dock ej chockerande att det är en man som plockat de här russinen ur kakan och skrivit ihop artikeln. Ej chockerande alls.
Suck! #teamElaine på den.

Men det verkar ju vara det nya – att blåsa upp citat från diverse poddar på löpet och förstasidan.
Hur många gånger har inte Nemos podd ”Nemo möter en vän” varit ursprunget till förstasidor?
Men det är ju skitsmidigt – man behöver inte göra någonting själv utan bara skriva om vad andra skriver om/säger.
Ungefär som den här bloggen. =)

18 kommentarer | “Elaines nakenchock!!!!!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Någon vänlig själ som kan skriva en lista på vilka som är nominerade i vilken kategori i Guldtuben, alla kategorier. 🙃

  1. Anonym skriver:

   Kan du inte googla?

  2. Siri skriver:

   Guldtuben.se

   Varsego

   1. Anonym skriver:

    Har varken FB eller Instagram att logga in med…

 2. JJ skriver:

  Han journalisten, Töppfer, är rena sinnebilden för en misslyckad journalist. Han skriver, nuförtiden, bara värdelösa skvallerartiklar så jag googlade honom för ett tag sedan. Han var Expressens utsände i Thailand tills för knappt ett år sedan och rapporterade om valet. Nu verkar enbart skriva menlösa notiser om kändisars sexliv och liknande. Han har jobbar på Expressen i 19 år och sitter och skriver ihop notiser om C-kändisar som poddar… Jag undrar vilken chef han gjorde förbannad…

  1. Anna skriver:

   Han är beordrad att skriva sånt därför att läsarna vill ha det. Expressen vill ha klick och det får man med en sån rubrik.

 3. Anonym skriver:

  Jag vet att artikeln är sexistisk, dålig journalistik osv. Men jag kunde inte låta bli att tycka att det var hysteriskt roligt när hon beskrev hur hon såg sin mans släktingar, kunder osv sätta kaffet i halsen när de ser artikeln. (Ber lite om ursäkt för låg nivå av humor, men det är faktiskt något riktigt komiskt i det hela också! Å andra sidan har Elaine noll självdistans så inte förvånande att hon inte ser det.)

 4. Anonym skriver:

  ot: Camilla och alla andra här som älskar krim/mordgrejer (låter barbariskt) ni MÅSTE se Fallet Kevin på Svtplay. Många känner säkert igen det, Kevin mördades av två barn som erkände. Men denna dokumentär handlar om det verkligen kan stämma och dessutom är dessa två barn med i dokumentären. Adjö!

  1. Bloggbevakning skriver:

   Vi kollade första avsnittet igår!!!

  2. Anonym skriver:

   Blir man inte ledsen i hjärtat av att se den dokumentären då? Eller är det kanske bara jag som är för blödig…

   1. Anonym skriver:

    Trodde också det! Är typ världens känsligaste person. Blev mer intresserad över hur de arbetar med att ta reda på mer. dessa bröder har i 18 år inte vetat om de mördade Kevin. De har inga minnen och får inte läsa förhören.

 5. Gut skriver:

  Jag har väntat och fått barn. Förbluffad över att ngn sitter och levererar oneliners om stora bröst och naken, koppla ihop sexig etc om en graviditet. Och sen blir förvånad över rubriksättning. Det är faktiskt inte klkt.

 6. Anni skriver:

  Ahmen snälla camcam, sålla lite. Är (varit) en trogen läsare för att jag tycker du är kul. Lite kändis även med din bästis Helen, och är man vän med henne kan man väl inte vara bättre än bäst! Men nu tvekar jag lite, inte så kul här längre.

  1. A skriver:

   Det här var ju konstruktivt.

 7. X skriver:

  Kommentar till vad Cissi Wallin skrev om dig idag?

 8. Tina skriver:

  Dock så är det inte reportern som skrivit artikeln som sedan sätter rubriken. Det finns rubriksättare och sedan redigerare som tar ut citat.

 9. Egenremiss skriver:

  Från Elaine Eksvärds blogg: ” … Känns ju sådär att svärfar ser detta till kaffet☕️//Elaine”

  Hur känns det att ”han som fortfarande lever” också kan komma att se det?

  1. Anonym skriver:

   E de du? Du e fan sjuk . Kräkas fan på dej.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg