En övermänniska!

21:00 9 Maj 2017

Trettonbarnsmamman:

Jag ser att en del av er undrar om Peter och om han ska ha barnen.

Just nu har han inget boende där barnen får plats i och kan inte ha de varannan vecka ännu i alla fall. När han har hittat ett boende som förhoppningsvis blir relativt nära så det fungerar med hämtningar/lämningar så omvärderar vi situationen. Nu blir det varannan helg hemma hos mig och däremellan får P komma och träffa barnen precis så mycket han vill 🙂 Jag skulle aldrig hindra honom från det om någon nu tror det! Tvärtom.//Mirka

När jag ändå var inne och läste hos Carola och Familjen Annorlunda på passade jag på att även besöka Mirka och hennes 13(!) barn. Där ligger till och med Carola i lä med sina 9 st.
Mirka har precis flyttat till nytt hus med alla barnen och hon skriver lite om hur det kommer bli nu med barnens pappa och umgänget med barnen efter separationen.
Han kommer alltså ha barnen varannan helg hemma hos henne då han inte har ett boende där alla får plats, så summan av kardemumman är att hon i praktiken är ensamstående med 13 barn.

13 barn!! Det är liksom SÅ mycket!
Det är ett helt fotbollslag INKLUSIVE avbytare!
Det är fyra kubblag och en domare – alltså en hel kubbturnéring bara inom familjen och då kan Mirka sitta bervid och dricka drinkar i en baden-badenstol och inte ens behöva vara med.
En 13-manna gospelkör kan hon ha där hemma eller varför inte ett basketlag. Du har 5 personer på plan och max 12 i ett match så någon kan till och med ha vrickat foten och familjen skulle ändå ha nog med spelare för ett helt lag.
Samma sak med synkroniserad simning. De skulle kunna ha ett familjelag och ändå ha 5 deltagare över att tävla i simhopp eller magplask eller liknande.

The sky is the limit!
Släng dig i väggen Von Trapp!

33 kommentarer | “En övermänniska!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Johanna skriver:

  Haha, och här sitter jag helt utmattad i soffan och suger på havssalt pga saltsugen men för lat för att laga något, efter en dag med en superaktiv 1,5-åring. EN unge. Vet liksom inte hur man ens ger uppmärksamhet jämlikt åt så många barn? Hur lagar man mat? Nattar? Alla sjukdomar, MAGSJUKOR?? Nej fy får hjärtklappning av bara tanken…

  1. Sofia skriver:

   Äeh fy fan, hemska tanke haha! Och diskberget efter varenda måltid? Kan ju inte finnas något ”tar disken imorgon” för då blir det ju som att diska efter nobelmiddagen. Att ens ha en servis med så många tallrikar.. Allting med att ha 13 barn känns ju bara overkligt.

   1. Johanna skriver:

    Man måste ju storhandla dagligen? Typ ”jaha idag ska vi köpa 14 bananer, 28 ägg, fyra påsar bröd, tre paket skinka…så har vi morgondagens frukost kirrad :))))

  2. M skriver:

   Man kan helt enkelt inte ge tid åt alla barn.

 2. Anonym skriver:

  Betala underhållsstöd för 13 ungar går på 20059kr i månaden 😂😂😂

  1. Silverräven skriver:

   Tur han får mängdrabatt gällande underhållet. Eller den summan kanske var efter ”rabatten”? Svettigt.

 3. Upp och ner smiley skriver:

  Hon har alltså varit gravid i nästan 10 år! Det är ju så sjukt mycket tid och jag klagar på mina två.. 😯

 4. ML skriver:

  Jag har dålgit samvete varenda kväll för att jag aldrig känner att jag räcker till. Tre kids har jag liksom. Hur gör personer med fem barn eller fler? Hur räcker man till och har ork och tålamod för varje unge?

 5. Nina skriver:

  Jag tycker Mirka är ascool, hon gnäller sällan och kämpar på. En sjujävla sisu i den kvinnan.

  1. Linda skriver:

   Håller med! Visst att hon har haft det kämpigt nu ett tag men det är väl inte så märkligt med tanke på separation och att lösa allting. Gillar de där powermorsorna (det är ALLA morsor iofs) men att rodda allt med så många barn?! Galet!

 6. Anonym skriver:

  Det är en hel förskoleavdelning! Vi har 13 tvååringar på mitt jobb och då är vi fyra vuxna.

  Tur för Mirka att inte alla barnen är lika gamla

 7. Henrietta skriver:

  Ska dom hyra ett slott i framtiden om barnen får egna barn och alla ska samlas för att fira Jul tillsammans?

  1. Underannatnamnänvanligt skriver:

   Jag är nästan yngst i en stor skara barn så vi har hunnit bli ganska många nu. Om man räknar in mina föräldrar, syskon, syskonens partners och mina syskonbarn så är vi just nu 27 st. Jul, familjemiddagar och födelsedagsfirande är väldigt högljudda tillställningar men det är superkul.😍 Ibland blir det lite mycket men då får man bara dra sig undan en stund och samla energi. Däremot har vi inte behövt något slott ännu.😉

   1. Anonym skriver:

    Vad bra att du är nöjd och tycker det är kul men kan berätta att vi är många som tycker det är pest. Tycker inte det finns något positivt med en sådan stor syskonskara.

 8. Harmagedon skriver:

  Mirka är wonderwoman. Det är väl fysiskt omöjligt att ta hand om tretton tvååringar på en vuxen men fatta spännvidden i hennes föräldraskap. Ungar på väg in i vuxenlivet, med de utmaningar det omfattar, samtidigt som man hanterar trotsiga tvååringar…och allt däremellan.

  Och ja…matinköpen för en så stor familj skulle få mig att gråta!

 9. kati skriver:

  ska bli väldiiigt intressant hur länge Peter kan draaa ut på att slippa förlåt hitta boende för alla 13! Förlåt men, hon kunde men inte han???

  1. Anonym skriver:

   Kati: Peter har ju även ett arbete att ta hänsyn till när det gäller avstånd att pendla, Mirka jobbar ju hemifrån.
   Från början skrev Mirka att de skulle hitta ett hus där de skulle bo växelvis med barnen men sedan hittade hon plötsligt ett hus till sig och barnen och då verkar det som om Peters boende inte spelar lika stor roll…
   Hoppas han hittar något tillräckligt stort eller i närheten så han kan träffa barnen ofta.

 10. D skriver:

  Nu är detta väldigt väldigt OT men det måste ju finnas någon som vet eller någon som är duktig på att luska fram saker.

  Har suttit ett bra tag och letat efter låten som spelades i Gina Tricot reklamen typ 2006, när blonda, norska tjej var modell.

  Hittade den på nätet då för över 10 år sedan och vet bara att den är specialskriven för GT. Låten gick typ ”take my hand and follow/walk with me”

  SNÄLLA säg att någon underbar läsare vet vart jag hittar denna låt 😥

  1. Monica skriver:

   Du kanske kan hitta den här på deras youtube kanal? 🙂 https://www.youtube.com/user/ginatricot/videos

  2. yar skriver:

   Snabb googling på text så kommer Cher – Walk with me. Men jag antar att det inte är den du menar?

 11. X skriver:

  Mirka och Peter verkar vara oerhört fina föräldrar till alla 13 barnen. Håller tummarna för att Peter snart hittar ett bra boende, kan inte vara kul att måsta träffa barnen i exets hem 🤔

 12. mglrkamrlr skriver:

  Kenza ska enligt sitt inlägg på sin andra LPG-massage och ”återkommer om det”. Googlade och:

  ”LPG lipomassage avlägsnar envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, lår och stjärt samt stramar upp slapp hud med en underbart skön, djupgående massage-metod.

  Endermologie/Lipomassage® kan också vara ett bra alternativ till fettsugning för de personer som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp, eller som av olika anledningar inte anses vara lämpliga för fettsugning”

  wtf

  1. Lisa skriver:

   Alla tror att hon är så himla perfekt på alla sätt och vis. Guess what? Det är hon inte.

  2. Shshjfhs skriver:

   Ta upp detta i ett inlägg…

 13. Anonym skriver:

  Förstår om Camilla kanske inte är sugen på att skriva ett inlägg om detta (just pga att alla tror hon enbart skriver om Tyra för att vara elak), men hur står det till med Tyras ekonomi egentligen? Har hon sjukt mycket pengar från sin tidigare karriär? Jag menar, Starrider kan väl inte dra in SÅ mycket pengar? Och med tanke på hur många djur och grejer Tyra har, plus ett hus, och att hon aldrig någonsin verkar behöva snåla så blir jag väldigt nyfiken.. Hon kan ju inte dra in något på bloggen längre direkt?

  1. Anonym skriver:

   Jag undrar detsamma! Förstår inte var hon får sin inkomst från riktigt…

 14. Sofie skriver:

  Jag gillar Tyra. Hur eller hur så verkar hon komma på banan igen. Vet ingen annan bloggare som har haft sådan jävla motgång om jag ska vara ärlig.

  1. two of a kind skriver:

   Tycker att Maggan Graaf slår henne med hästlängder: misshandlad av sonens pappa och flyttat runt på skyddade boenden, hjärnblödning, skilsmässa, befinna sig mitt i terrorattacker- och ffa förlora ett barn. DET kallar jag motgångar…

   Följer inte Tyra jättenoga, men det känns som om hon själv satt sig i skiten många gånger och inte behandlar människor så snyggt. Då är det svårare att sympatisera med henne.

 15. Daniela skriver:

  DM Retros instagramsida är privat nu😂😂😂 och koden ska tydligen finnas där men hemsidan ligger nere 😂

  1. Daniela skriver:

   Sidan började fungera igen, en tiej skrev att hon beställde brillorna så stod det att det tar 2-4 veckor att leverera 😂 Brillorna måste ju komma från wish också 😂

 16. Anonym skriver:

  Betr. Mirka så tycker jag att det är oansvarigt att då man inte har en fast bostad och lever med problem i förhållandet fortsätta att producera barn efter barn.
  Att vara perfekt, ja det går väl an att producera bloggartiklar som där det ser ut att allt är mysigt och gulligt. En annan sak är hur det verkligen är.

  1. Anonym skriver:

   Ibland undrar jag vad som skulle hända om vi tog bort barnbidraget i Sverige? Eller införde att det bara gäller två barn. Skulle såna här familjer ens klara sig?

 17. Caisa skriver:

  Blir så trött på mirka, hennes senaste inlägg avser ett samarbete med Apoteket. Men i blogginlägget skriver hon att hon har handlat dessa produkter. Uruselt reklaminlägg och Apoteket lär nog inte vända sig till henne igen!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg