Glad påsk?

19:15 8 Maj 2017

Isabelle Strömberg:

”Hej och Glad Påsk.

Jag råkade komma in på din blogg, och tyckte du va Otroligt vacker. Och faktiskt rolig när jag läste vad du skriver.
Jag tänkte seriöst fråga dig en sak. Utan att va respektlös mot dig eller att du kanske tar illa vid dig. Men Jag skulle Seriös Önska Boka en Helkväll och Natt med Dig på ett Fint Hotell. Du får 10 000 kr av mig. I handen. Jag är helt seriös nu. Och givetvis så sker detta Väldigt Diskret mellan oss Två enbart.

Jag kan snabbt skriva lite om mig, för att visa att jag är seriös, och tycker även du ska ha vetskap vem som Önskar träffa Dig, medmänsklig respekt som det heter, bifogar bild på mig. 
Kan sända fler bilder sen om du önskar.

Iaf, jobbar som Manager, Sales and Marketing, är 36 år gammal. Ser bra ut enligt vad jag har hört genom alla åren. 1,85 väger 78 kg. Small/vältränad som det heter
Min passion i livet är resa utforska nya platser och nya kulturer.
Har i dagsläge besökt 68 länder.  Favorit resmål: Italien (Venedig), Japan (Tokyo) New York, Knossos i Grekland, Dubrovnik i Kroatien, Mutianyu, (Kinesiska muren) Kina, Siena och Udine, Italien.
Sedan att umgås med mina nära och kära, min familj betyder ALLT för mig!

Jag tror på ord som empati, ärlighet, heder, ära, respekt och självrespekt.
Jag ljuger Aldrig och står för det jag gör och säger.

Inom sex så gillar jag det mesta, allt från vanligt Intimt sex till lite mer Kinky, som tex, Lätt Bondage och Lätt dominans lekar, på Mig eller på Kvinnan.
INGET sjukt, eller extremt som Wet, scat, blod, nålar eller liknande. INTE min grej!
Som nämnt, Lätt bondage och lätt dominans lekar i själva sexet.

Men du får gärna skriva vad du gillar sexuellt?!?, ställningar, etcetera och om vad du har för erfarenhet inom Lätt Bondage och Lätt Dominans lekar/sex/ rollspel??
Kan du gärna skriva om du vill, så man vet!

Ja det va lite om mig 🙂 Blev som en kontaktannons 🙂 🙂
Hoppas att det räcker det jag nu skriv och hoppas på ett Seriöst svar ifrån Dig och att du Inte tar illa vid dig.Innan vi bestämmer eventuell träff så önskar jag att vi samtalar per telefon, så vi hör hur vi låter/är som personer.

Sedan vill jag även tillägga att jag är HELT EMOT droger. Så om du tar droger (Jag menar Inte vin eller vanliga cigaretter) så är det ingen Idé att du svarar.
Då jag är HELT EMOT DET.


Inväntar seriöst svar ifrån dig och att vi kan träffas för en trevlig träff. 

Kram och Glad Påsk igen”
Det här mailet har alltså Isabelle Strömberg fått och jag kräks faktiskt lite längst bak i munnen.
Är stora läppar, lösögonfransar och mycket smink synonymt med att man säljer sex?
Har hon kort kjol? Djup urringning? Ser hon villig ut?Men bra att den här hedervärda mannen å det grövsta markerar att han inte är intresserad av att köpa sex av henne om hon nyttjar droger.
Hm…han får vara en sexköpande torsk OCH ställa krav? Wow! En lyxtorsk! Både charmigt och flott! En torsk som inte vill vara respektlös utan mest erbjuda sin kropp som en guds gåva till alla kvinnor! Tackar! Jag ska omedelbart gå och kolla spargrisen om kanske JAG kan få betala DIG för en het natt, så jävla charmig som du framställer dig själv.

Isabelle har censurerat ansiktet på den här mannen och undrar om det skulle strida mot någon lag om hon visat det. Det borde det inte göra eftersom han skickat den tillsammans med sitt mail och bå borde få stå sitt kast. Eller?

Antonia? Vet du?
Jag skulle LÄTT hänga ut det här kräket om jag fick! Fy fan!

Tack för tips!

114 kommentarer | “Glad påsk?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Medmänsklig respekt som det heter?

 2. Monica skriver:

  Personen som skrivit mailet behöver inte vara personen på bilden så jag tycker det är bra att hon inte visar ansiktet.

  1. VaC skriver:

   Sant. Detta är med största sannolikhet någon som bluffar. Finns ingen människa som har varit i Venedig och har det som favoritstad. Skulle möjligtvis vara någon som inte varit där och vill låta häftig/berest.

   1. Viktor Den Store skriver:

    Faktiskt helt sant. När jag var i Venedig var det så jävla varmt att lungorna stektes av varje andetag, och som om det inte vore nog är det vatten precis överallt som inte går att bada i. Nej fy tusan. Gondol blev det inte heller eftersom det inte finns någonting i hela världen som framstår som mindre prisvärt. Hur som helst är den där killen busted!

   2. D'agostino skriver:

    Sant, Venedig är helt klart världens mest överskattade resemål! En gång i Venedig, aldrig mer Venedig!

   3. Amanda skriver:

    Venedig under vintern och bortanför Marcusplatsen kan vara riktigt trevligt, just sayin… /Historienörd

    1. VaC skriver:

     Ja, vintern är väl den enda tiden på året man kan gå omkring där utan att få klaustrofobi av alla folkmassor. Men det kompenserar inte den dåliga boende- och restaurangstandarden i kombination med de galna överpriserna. Eller det faktum att turister tror att de ska glida omkring i gondoler på klarblått vatten, fastän de egentligen får betala upp mot ett par tusenlappar för att guppa omkring bland skräp på ett grönt och äckligt vatten. I avloppslukt, beroende på vilken tid på året det är. 🙂

    2. D'agostino skriver:

     Vi var där off season, bodde på Lido (vilket jag kan rekommendera alla som ändå ska dit!), älskar Italien, men värre turistfälla än Venedig är svårt att finna (drog dit min man, dåvarande kille för att han skulle få tummen ur och fria – jäkla tur han gjorde det bland smörrebrön i Danmark istället!). Alla j-kla kryssningsamerikaner (sorry CC, vet att du har en förkärlek till the US and A…😉😘), när man pratar idioti på ett språk majoriteten av världen förstår… Nä…

    3. 🏊🏼‍♀️ skriver:

     Håller med, vintern och bortom Markusplatsen och Ponte Rialto så får man se mer av Venedig är kryssningaturister.

     1. Tatiana skriver:

      TIPS!
      Vi har Venedig (nästan samma typ) här i Las Vegas också, The Venetian. Gondol plus allt annat Vegas har att erbjuda.
      Jag ställer upp som personlig guide till trevliga svenskar, har kunskaper i Las Vegas med omnejd.
      😉

 3. Sandra skriver:

  Verkar dumt. Det kan vara så att någon helt enkelt snott hans bild och skickar falska mail. Om det inte är personen på bilden som skickat mailet så blir det jävligt jobbigt.
  Skulle tro att personen som egentligen skickat mailet inte alls ser ut sådär…

 4. Anonym skriver:

  lol undrar om det ens är han på bilden eller om den är väldigt gammal. kvalitet på bild och inredningen i den tyder på att den är typ tio år gammal minst??! kanske är han, men tvivlar på att han ser ut sådär idag isåfall 🙃

  1. Anonym skriver:

   Haha ja de där fula speglarna har väl ingen idag?

   1. Sofia skriver:

    Haha, vi hade en fram tills den åkte i golvet för några veckor sen. Inhandlades någon gång på tidigt 00-tal till mitt rum hemma. Men den har hängt med! Praktisk liksom…

 5. hej skriver:

  Finns många exempel på män som frågat ”vanliga” kvinnor om dom inte vill sälja lite sex, så det handlar snarare om deras syn på alla kvinnor än just Isabelles utseende

 6. Milla skriver:

  ”Jag tror på ord som empati, ärlighet, heder, ära, respekt och självrespekt.” Jaså det gör du 😂

  1. Ninni skriver:

   Positivt att han tror på att orden existerar, synd att han inte lärt sig vad de betyder 😀

 7. Amanda skriver:

  10 000?! För en hel natt?! Hahahahaaaa, dream on torsken.

 8. ML skriver:

  Hade han höjt samman till 200 000 hade jag gått med på det.
  Kan jag äntligen köpa hus sen.

  (Förstår problematiken, och män ska inte tro att man kan köpa kvinnor. Men ibland har vi diskuteras scenariot hemma. När man är fattig och bitter, haha)

 9. hej skriver:

  ”Och faktiskt rolig” så medmänskligt och respektfullt att märka det!!!!

 10. Ƭĥe real Hmm skriver:

  Man hon ska det det som en komplimaaaaang fattar ni väl? 🙄

 11. Anonym skriver:

  Att sprida en ocensurerad bild av någon i detta sammanhang faller sannolikt under förtal.
  ”Den som utpekar någon såsom brottslig eller klandervärd i sitt levnadssätt eller eljest lämnar uppgift som är ägnad att utsätta denne för andras missaktning”, kan dömas för förtal.

  1. hej skriver:

   Så har vi förbud mot köp av sexuella tjänster också!

   1. Ƭĥe real Hmm skriver:

    Ja!

  2. X skriver:

   Helt riktigt. Syftet med att sprida bilden är avgörande.

  3. Linnea (jurist) skriver:

   Folk har nog fått det där om förtal och hur lätt det är att åka fast för det. Förtal är ett brott som inte räknas under allmänt åtal, vilket innebär att personen som vill driva ett förtalmål måste stå för alla kostnader själv. En åklagare har inget intresse av det. Dessutom är domstolarna oerhört restriktiva med att döma personer för förtalbrott, det är en väldigt hög ribba. Jag skulle inte oroa mig för mycket, men tycker det är underhållande hur folk skriker att de ska polisanmäla för förtal hela tiden.

   1. Linnea (jurist) skriver:

    Menade givetvis att folk har fått det om bakfoten. 🙂

  4. Blomma skriver:

   Bullshit, att bli dömd för förtal är så svårt att det är praktiskt taget omöligt. Målsägande måste bevisa att hen lidit ekonomisk skada samt att det funnits av uppsåt.

 12. Anonym skriver:

  Hur skulle ens killen på bilden ha råd med en natt för 10.000kr då han uppenbarligen inte har pengar nog att bo större än en en rummare med sängen vid ytterdörren och kokvrå 😂

  1. Anonym skriver:

   Det kanske är därför han inte har råd? 😏

  2. E2 skriver:

   Din kommentar luktar klassförakt

   1. Anonym skriver:

    Jag bor i en etta som jag hyr och tänkte samma sak som det första anonym skrev, så det behöver inte alls vara klassförakt, tycker man kan skämta om alla klasser i samhället bara man gör det på rätt sätt det betyder ju inte att man tycker att man är förmer än någon annan. Det ser ju ut som ett litet studentrum på bilden som är inrett för max 10 000 på Ikea.

    1. IG skriver:

     Han kanske blir illa tvungen att sälja sitt Ikea-kit då 😅

 13. Anonym skriver:

  Hon har ju några stycken under namnet Wille tex som skriver mycket om hennes utseende och sexgrejer, så säkert någon av dessa som haft deras definition utav roligt

 14. tante skriver:

  ugh, ugh, ugh

 15. Andy skriver:

  Om jag hade fått detta skickat till mig hade jag skrattat ihjäl mig, visat pojkvännen och tagit bort det. Fyfan vilken patetisk snubbe 😂😂.

 16. Amazon skriver:

  Anitha Schulman kom hem från Thailand igår.

  Idag kör hon live på instagram och Penny far runt i bakgrunden och försöker få uppmärksamhet.

  Stackars ungar, mamma har precis kommit hem och sitter hellre och svarar på frågor som ”var gör du ditt hår?” ”Är det läskigt att prata inför publik?” än att lägga undan mobilen och umgås med kidsen.

  1. Emma skriver:

   Eller den att Pennys pappa redan introducerat en ny tjej? Let a mama live!

   1. VaC skriver:

    Brukar inte fördöma människors livsval, men med tanke på hur Calle och hans tjej beter sig på Insta stories kommer deras förhållande snart att vara över. Inte lika snabbt som en resa till Thailand, men nästan.

 17. J skriver:

  Åh, 10k… jag blev bara erbjuden 3500kr OCH ”jättedyr” champange. Alltså, jag sa ju nej och gömde mig på en campingstoalett (jobbar på camping och var påväg in till jobbet) men gubben gick och köpte kaffe och stod sedan utanför och skrek på mig hur oförskämd jag var. Han hade ju tom köpt kaffe till JUST mig, nu var jag en billig hora. Jahaja, okok. Efter ett tag drog han iaf. Sen blev jag full och berätta för hans söner, dom kolla aldrig på mig mer efter det, hehe.

  1. Carro skriver:

   Men hallå lyxen ju! Jag blev erbjuden 500:- när jag var 14 år gammal. Han var typ 26 år och såg inga som helst problem med hans erbjudande.

   1. J skriver:

    Asså fyfan! Helt sjukt.

 18. 🙃 skriver:

  ”Jag tror på ord som empati, ärlighet, heder, ära, respekt och självrespekt.
  Jag ljuger Aldrig och står för det jag gör och säger.” Och så den lilla detaljen att han vill köpa en annan människa, står han för det också undrar jag.

  1. Blomma skriver:

   Alltså, vi borde publicera hans info för alla han känner. Han står ju för allt, så kan inte vara några problem.

 19. Viktor Den Store skriver:

  Har aldrig hört någon som tycker att small och vältränad är detsamma…

  I övrigt tycker jag att hon ska tacka ja till erbjudandet, med instruktionen att han ska boka ett hotellrum där hon kan gå in medan han är ute. När han sedan dyker upp och väntar sig att hon ska ligga i sängen så är det istället jag som ligger där. Fatta vad besviken han ska bli!

  1. Anonym skriver:

   Eller? 😉😄

  2. Hedda skriver:

   Jag hade gärna hittat Dig i min säng, med tanke på dina roliga kommentarer. Vet dock inte vilket kön Du föredrar, Viktor 😄

   1. Viktor Den Store skriver:

    Det beror väl på i vilket sammanhang. Som pensel föredrar jag nog det manliga. I övriga lägen föredrar jag nog det kvinnliga 🙂

 20. Henrietta skriver:

  Vissa horar för drinkar och droger på krogen, andra för handväskor och annat lyxigt, många horar på en asdålig arbetsplats med kass lön och dåliga villkor…men att hora för att få pengar i handen, det är avskyvärt tydligen.
  Jag tycker att sexköpslagstiftningen är löjlig.

  1. IdaV skriver:

   Tycker din kommentar är löjlig.

   1. Henrietta skriver:

    Tur att man får tycka olika då.

  2. 🙃 skriver:

   Vad är du för människa egentligen? Det är inte olagligt eller avskyvärt att sälja sex utan att köpa ditt mähä.

   1. Sacha skriver:

    Mähä 😁 Underbart

  3. Ƭĥe real Hmm skriver:

   Dumt att förbjuda andra former av arbetsvillkor också?
   Tillåta att vissa får göra rent med starka kemikalier utan andingsskydd? Det kan ju finnas en och annan som vill göra det valet framförallt pådrivet av arbetsgivaren får då kan hen tjäna mer pengar, så då borde vi låta dem?
   Aldrig stifta lagar för att skydda dem som kan utnyttjas i svaga livsituationer?

   1. Henrietta skriver:

    Jag kan gå med på en högre lön och utan skyddsutrustning, efter en förhandling med arbetsgivaren. Antingen får jag mer lön och köper min egen utrustning eller så bekostar arbetsgivaren den och det syns på min lön.

    1. Ƭĥe real Hmm skriver:

     Men du får inte arbeta utan den. Det är DET som är poängen. Den skyddande lagen.

     1. Henrietta skriver:

      Ja, okej, men hur skyddar sexköpslagen en sexsäljare? Jag kände mig inte direkt skyddad, tvärtom faktiskt.

     2. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Det skyddar genom att utvecklingen i Sverige till skillnad mot Tyskland där det är lagligt, har en mindre marknad av sexslavar som skeppas runt i hela världen.

      Tex.

      Hur ser du själv på yrket som sådant? Något du önskar att någon annan ska göra?

      Vill skriva peppande ord som att jag är glad att du fått ordning på livet etc, men det vet jag ju inte om du har eller om du ens tyckte att det var något fel i vad du gjort.

      I vilket fall så tycker jag du verkar vara en stark person.

     3. Henrietta skriver:

      Jag tycker att man ska göra skillnad på slaveri och frivillighet i vad man än väljer att göra. Jag tycker liksom inte att det är samma sak när ett barn bortrövas och säljs och när en vuxen väljer att sälja sig. Jag tycker inte att man ska sätta båda under samma kategori.
      Jag visste vad jag gjorde, gjorde ett aktivt beslut. Jag pluggade och ville inte vända på kronor och ören. Jag ville inte vara CSN:s bitch och sitta med skulder för flera 100 000 efter studierna.

      Skulle jag rekommendera prostitution för någon? Lite svårt det där, då man så ogärna pratar om sånt, pga tabu och moralkärringar. Men om man är vuxen och i sina sinnes fulla bruk så ja…alla gör sina val. Man måste veta att man ger sig in i någonting som kan vara livsfarligt, så man måste vara tuff och inte på något sätt desperat. Man ska kunna ha möjlighet att sluta om man vill. Pengar får aldrig ta makten. Lättare att behålla den tanken om man har ett tydligt mål redan från början, och när man nått det så slutar man.
      En jävla människokännare blir man på köpet. Idag kan jag läsa av män hur lätt som helst, jag ser när dom ljuger och när dom pratar sanning.

      Alltså, mitt liv är i ordning. Har alltid varit det. Jag tycker inte att jag gjorde något fel. Enligt lagen gjorde jag inte det så…Vad du sen tycker är irrelevant.

      Aja..jag skulle kunna skriva en bok om mina erfarenheter men man kanske inte ska göra det här bland kommentarerna. Ska jag gräva i min historia djupare så får det faktiskt bli ett format som genererar några slantar.

     4. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Jag lägger ingen värdering på just dig och ifall du gjort fel. Men mening var mer att säga typ bravo ifall det var så att du lyckats ta dig ur något, men nu var ju inte fallet så men jag är ändå glad att du mår bra idag.

      Problemt är det att det inte går att skilja på frivilligt och trafficking men vi tar det en annan dag.

      Tror det vore en bra bok. Finns en som redan skrivit en liknande historia men om strippning. Kontakta hennes förlag om du vill ge ut. De kanske är inteteseeade. Anneli Babtiz.

  4. VaC skriver:

   När jag läser kommentarer som din tänker jag bara en sak: Fy sjutton vad skönt det måste vara att leva så ovetandes. Lyllos dig!

   1. Henrietta skriver:

    Hur vet du att jag inte vet?

    1. VaC skriver:

     Du jämför prostitution med att ragga på krogen för att få drinkar betalda respektive att arbeta på en ”asdålig” arbetsplats med dålig lön och under dåliga arbetsvillkor. Finns ingen anledning att utveckla mitt resonemang vidare när din kommentar säger allt.

     1. Henrietta skriver:

      Har du förstahands erfarenhet?
      Det har jag.

     2. VaC skriver:

      Definiera gärna vad du menar med ”förstahandserfarenhet”. Har hittills aldrig mött en prostituerad eller före detta prostituerad som har tyckt att sexköp är annat än ett rent helvete. Den absoluta majoriteten av prostituerade kvinnor har vad du kallar ”förstahandserfarenhet” inom allt som har med våld, hot och trakasserier att göra.

      Ingen av dessa kvinnor skulle förminska problemet med prostitution genom att jämföra det med stureplansbrudar som jagar gratis drinkar några gator längre österut. Det borde inte du heller göra. End of discussion.

     3. Henrietta skriver:

      Ja, men nu har du diskuterat med någon som tycker annat, och har erfarenhet.
      Men du säger ju ”end of discussion” så…svårt att diskutera det mer helt enkelt. Du får tycka vad du vill, men jag vet mer.

     4. 🏊🏼‍♀️ skriver:

      Henrietta, du kan ha vilka erfarenheter som helst, de är fortfarande bara dina åsikter och ingen absolut sanning. Jag kan garantera att majoriteten av kvinnorna som jobbar i exempelvis butik inte skulle jämföra sina jobb med prostitution och att de skulle bli rätt förolämpade om någon påstod att de de facto är horor….

     5. Henrietta skriver:

      Ja, och dom som har ingen egen erfarenhet kan tycka vad som helst och det är plötsligt sanningen. Låter rimligt.
      Har man ingen erfarenhet och tycker annorlunda så är man okunnig, har man erfarenhet och tycker annorlunda så räknas ens erfarenheter inte… Man ska helt enkelt bara inte tycka annorlunda, tydligen.

     6. vvv skriver:

      Jag känner iaf en man som säljer sex som absolut sista utväg när han behöver droger. Och han är knget fan har jag fått fram även om han inte gärna pratar om det. ( jag försöker peppa för avgiftning, men det går sådär, vi ses inte jätte ofta, antagligen då jag är ren nu)

  5. hej skriver:

   Som det har påpekats, sälja sex är inte olagligt och det är inte heller den delen som kritiseras!

   1. Henrietta skriver:

    Indirekt leder det till en skitstorm för en sexarbetare också. Inte helt sällan har någon blivit bostadslös när polisen gör tillslag och hyresvärden får veta. Man kanske blir förhörd av polisen…inte heller så trevligt. Särskilt om man inte vill medverka på något sätt eller vittna mot köparen.
    Man kanske inte vill ha ett cirkus runt omkring sig när man säljer sex, för att det är så tabubelagt.

    1. Agnes skriver:

     Hej Henrietta!

     Är genuint glad att du hade bra erfarenhet när du arbetade som prostituerad. Att du inte blev tvingad in i det och att du inte råkade illa ut. Men du tillhör en minioritet, tycker du lagen skall skydda dig eller de 95% som är traffickingoffer eller på andra sätt är intvingade i prostitution? Förstår att du lutar dig mot dina positiva erfarenheter men det känns också som du skulle läsa lite om ämnet så skulle du förstå att majoriteten har fruktansvärda upplevelser och att sexköpslagen som vi utformat den faktiskt visar på positivt utfall jämfört med länder där sexköp är lagligt eller där försäljning av sex är olagligt.

     Sen vill jag bara förtydliga att polisen gör tillslag i en lägenhet är inte grund för uppsägning, inte heller att du säljer sex från din bostad. Så det kan man lugnt göra så länge man inte stör grannar eller att lägenheten inte används som bostad utan för verksamhet.

     Ta hand om dig!

  6. Emelie skriver:

   Du och Paow borde höras. Tror ni skulle bli superbästisar!

 21. Sassy skriver:

  Vart är Anna Book??????!!!

  1. Rut skriver:

   Jag tror inte hon bor där.

  2. 🏊🏼‍♀️ skriver:

   Fat Camp….

 22. Emma skriver:

  Jag tror inte det är personen på bilden som skickat mejlet.

 23. Sara skriver:

  Svenskläraren inom mig vill bara gömma sig…. suck.

  1. Anonym skriver:

   …*

   Suck*

   Jag var tvungen

 24. Emma skriver:

  Förtal är väl ganska snårigt, det är väl undantaget ”med hänsyn till omständigheterna försvarligt att lämna uppgift i saken, och visar han att uppgiften var sann eller att han hade skälig grund för den” i 2 st som blir aktuellt om det inte ska vara fråga om ett brott, och ”försvarligt” är inte jättelätt att komma upp i? (help me, fellow jurister!)

  Jag tycker dock att Isabelle gör helt rätt av två anledningar: (1) Hon riskerar inte ansvar för något brott (2) Det finns en stor risk att bilden är snodd

 25. Te skriver:

  Jag skulle slutat läsa och slängt skiten vid ”Hej och Glad Påsk”. Hur kan någon ha missat hur fruktansvärt det är att använda versaler mitt i meningar på ord som ska skrivas med små bokstäver? Vad är det för fel på er? Bestod er skollitteratur av reklamblad från tidigt 2000-tal? Skärpning för fan.

  1. Rut skriver:

   Er? Det är väl en (1) person som skrev mejlet, inte flera?

   1. Te skriver:

    ”Er” som i ”alla människor som gör det”. Jag svingar vilt och hoppas att någon känner sig träffad. Det är knappast första eller sista gången någon tar till det här vidriga greppet och tror att de på något sätt är personligare och tydligare genom felaktigt användande av versaler.

    1. För gammal? skriver:

     men vad sägs om strategin att inte använda några som helst versaler, så som i ovan nämnda blogg? alla meningar börjar med liten bokstav. jag har ingen som helst koll på denna Isabelle, men är efter att nu ha läst några inlägg nyfiken på vari det intressanta ligger för läsaren. dåligt språk och inlägg om exempelvis Skansenbesök och att vara bakis.

     1. Te skriver:

      Vissa hävdar att enbart gemener är ett stilgrepp och det används av flera bloggare. Men många gånger kan jag känna att det främst framstår som lathet och försvårar läsandet.

      Användning av språk är upp till var och en, men man bör vara medveten om vilket intryck det ger. Värst skulle jag dock säga att Platins är, som brukar skriva ”hihi” och lägga in smileys i sina texter.

    2. Anonym skriver:

     Te – hört talas om betoning, Betoning på ord? Och vill man verligen markera och liksom skrika ut så BETONING. God Jul och Glad Påsk är brukligt att halvbetona, ser bättre ut än god jul och glad påsk. Just saying. Tror f.ö. erbjudandet är ett skämt, typ.

     1. Te skriver:

      Jag är fullt medveten om att det används som ett grepp när man betonar ord. Men istället för att få vissa ord att framstå som viktiga får man mest avsändaren att framstå som en idiot. Att skriva ”God Jul” på ett kort eller som en rubrik är en sak, att göra det i löpande text är meningslöst.

      Det avsändaren i inlägget dessutom gör är att antyda att vissa ord ska betonas annorlunda genom att vid vissa ord bara använda versaler, vid andra är det versaler och fetstil och vid vissa är det versaler i början och fetstil. Hur ska alla dessa ord eller uttryck betonas? Olika eller likadant? Om de ska betonas likadant, varför då använda olika former för att betona dem?

 26. Ƭĥe real Hmm skriver:

  Ligger Bellas blogg nere?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Verkar så!

   1. J skriver:

    Verkar funka nu!

 27. Saaa skriver:

  Vilket äckel! Men bra att hon inte visat ansiktet, jag tvivlar väldigt mycket på att han som skrev är den på bilden. Verkar också väldigt biffig för 78kg till den längden. Har man så mycket muskler borde man väl väga mer. Och sen känns det som en sån där typisk bild att skicka.

 28. Anonym skriver:

  Usch vad less Isabelle måste vara på alla trakasserier från män som verkar go nuts för hon är snygg. Först smygfotat mellan benen på tunnelbanan och sen det här. Det borde polisanmälas! #BackaIsabelle

 29. MMX skriver:

  Varför antar att alla att han på bilden inte skulle kunna ha skrivit det där?
  Män som enligt normen ser ”bra” ut kan väl bete sig lika vidrigt? Känns som många direkt ser framför sig hur någon otränad, sluskig gubbe sitter och dreglar bakom skärmen.

  Eller menar ni det bara för att bilden ser gammal ut?
  (försöker inte dryga, jag undrar faktiskt verkligen haha)

  1. E skriver:

   Jag går på att det är vanligt att ta en bild på någon annan, pga risken ifall Isabelle skulle välja att hänga ut honom exempelvis

  2. ABCD skriver:

   För mig är det solklart att det inte är samma person. Inte möjligt att se ut som på bilden och väga ynka 78 kg till sina 185 cm.

   Sen tycker jag att det är sjukt hur killen (om det nu skulle vara samma person på bild som skrivit mailet) ska lägga 10 000 kr på en natt med Isabelle, samtidigt som han, om man bara går efter hur lägenheten ser ut, inte har så himla god ekonomi. Hans lägenhet ser ut att vara mindre än min studentlya (den var på 26 kvm). Where are your priorities liksom.

   Sist men inte minst ser bilden för gammal ut, ser ut som bilderna jag tog med min Sony Ericsson T610 på högstadiet :))))

   1. Anonym skriver:

    Anabola steroider gör det möjligt 🙂 Luftmuskler

   2. Anonym skriver:

    Haha men 10.000 kr är ju ett jävla skampris

 30. Anonym skriver:

  Det är ju tyvärr inte ovanligt att män tror man kan köpa kvinnor.
  Knäppaste förslaget jag fick var när jag var student och bodde i liten studentlya.
  En man i 50års åldern, musiker, kontaktade mig (på helt normal dejtingsida) ett flertal gånger och erbjöd mig att han kunde skaffa, och betala, en lägenhet åt mig där jag fick bo.
  ”Haken” var ju att han skulle få komma förbi närsomhelst för sex eller avsugning.

  Eeeeeew! Han trodde på fullt allvar att en 19årig tjej skulle nappa på det. Han tyckte även jag skulle vara tacksam för förslaget för ”du kommer ha svårt hitta en stor fin lägenhet annars som student”
  Usch!

  1. Hedda skriver:

   Like på Dig, inte på äcklet.

 31. Cc skriver:

  Visst har man fått erbjudande, det saftigaste var på 80.000 skenäktenskap, inga svårigheter att backa, fortfarande ogift 🙈

 32. Catrin Hedlund skriver:

  Raderad av CamCam.

  1. Catrin Hedlund skriver:

   Raderad av CamCam.

   1. Ƭĥe real Hmm skriver:

    Radera tack!

    1. Ƭĥe real Hmm skriver:

     Seriöst CamCam varför är dessa två kommentarer kvar vare sig numren är falska eller inte?

     Osmakliga.

     1. Bloggbevakning skriver:

      Jag missade dem helt enkelt. De är nu raderade! Tack för heads up!

     2. Ƭĥe real Hmm skriver:

      👍👍

 33. Camilla skriver:

  SÅÅÅÅ vidrigt. Spyr! Trodde han seriöst att en friskt människa skulle gå med på något sådant? Eww blir rädd av att tänka att såna åsnor finns i det här samhället. Och hans kvinnosyns ska vi inte ens tala om, eww. Kan föreställa mig att det här är vardagen för ”offentliga” kvinnor, sjukt hemskt är det.

  1. Sandra skriver:

   Det skulle jag om killen ifråga ser ut som på bilden. Lättförtjänta snabba pengar. Det är ju bara sex. Obegripligt att så många är så anti i ett sånt här fall. Isabelle, om hon accepterar, gör ju det knappast pga brist på pengar. Ren och skär moralism i det här kommentarsfältet, fina flickor gör inte så, fina flickor har sex gratis…:)

   1. hej skriver:

    Det som är vidrigt är HAN, det är hans moral vi ser ned på. Det är vidrigt att tycka man har rätt att prata med folk så här! Isabelle själv skriver

    ”jag vill seriöst SPY. saknar nästan ord. så jävla äckligt, kränkande”

    Är det moralism också?

 34. Emilia skriver:

  Man förstår ju att han inte har alla hästar hemma om han har Knossos i Grekland som favorit resemål. Arkeologiska fynd från den grekiska bronsåldern. Han måste härstamma från den tiden!

 35. Sabrina skriver:

  Fan. Det kanske man kan ta sig igenom om han slänger in mer stålar.. maila mig! hahaha

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg