Hur många timmar har Tyras dygn!

17:30 8 Maj 2017

Tyra Sjöstedt:

Med tanke på att Tyra har 6(!) st heltidstjänster just nu OCH kan lägga timmar på att göra världens bästa foundationtest så undrar jag var hon får sina timmar ifrån och hur jag kan lägga vantarna på några extra.

Tack för tips, Maria!

23 kommentarer | “Hur många timmar har Tyras dygn!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Susawoo skriver:

  Äh, tolkar det mer som att hon gör det som egentligen kräver sex personer.

  Jag är ensam och gör ett jobb som kräver tre personer, känns verkligen som att jag har tre heltidstjänster på de 75% jag jobbar. Undrar fan hur jag får tiden och orken att räcka till eftersom jag pluggar 50% också.

 2. Emma skriver:

  Speciellt med tanke på hur mycket hon verkar sova!

 3. X skriver:

  Jag fattar att du driver men alltså hon menar ju att hon gör arbete som egentligen ska ligga på sex heltidstjänster. Låter såklart som årets överdrift. Själv jobbar jag för två just nu för min chef är sjukskriven så jag gör hens arbete också. Skulle definitivt inte orka med att testa foundations för 10 lax också :p.

 4. Hurm skriver:

  Känns som om det lutar åt att hon lägger ner Star rider… Får den känslan i bloggen

  (Nej jag postar inte kommentarer för snabbt. Det var faktiskt flera dgr sen.)

  1. Anonym skriver:

   Ja eller säljer. Tänker på mötet hon hade med revisorn nyligen.

  2. Anonym skriver:

   Jag anser att hon borde det men tror aldrig att hon skulle göra det. Star Rider är ju hennes enda inkomst nu när hon inte har sin blogg till det. Vad skulle hon annars livnära sig på? Hon är ju sjuk och antagligen inte kapabel att ha ett jobb där hon inte är sin egen chef 🙂

   1. Anonym skriver:

    Hon kan väl vara sjukskriven, vi vet ju inget.

    1. E skriver:

     Hur tänkte du nu? Är man sjukskriven jobbar man ju inte vilket hon säger att hon gör.

 5. Elins blogg skriver:

  Lider verkligen med Tyra ändå.. Det är KAOS i livet när man inte prioriterar rätt och tar om sig själv ordentligt, utan istället kör på åt helt fel håll och hoppas att det mirakulöst ska funka just denna gången. Det gäller väl alla, men desto mer för den med en (eller två? Har inte koll på henne?) diagnos/-er.

  1. vvv skriver:

   Hon säger att hon har ADHD men jag tror inte det finns några bevis för det. Men av hennes beteende att dömma tycker jag det liknar att hon är bipolär. Men tror inte det finns några bevis för det heller.

   1. Anonym skriver:

    Vet inte vad du menar med ”bevis” men det är ju en läkare som har gett henne diagnosen. Annars hade hon ju inte fått ADHD-medicin utskriven 🙂

    1. vvv skriver:

     Fast finns det bevis på det? För enligt tyra skulle hon ju fått det medan hon va på behandlig och man kan inte få det utan att va helt ren först. Och tyra skrev ju ut sig.

   2. Jo skriver:

    Enligt vad hon sagt tidigare är hon inte bipolär.

    1. vvv skriver:

     Jag vet, hon säger adhd.

 6. Anonym skriver:

  Med tanke på att hon får ångest över att öppna mejlinkorgen är hon knappast rätt person att driva ett företag själv just nu… Stackarn.

  1. Wear the fox hat skriver:

   Nej och det är synd. Hade gärna shoppat från hennes Starrider bara jag vetat säkert att grejerna skickats till mig. Men det verkar lite oklart på den fronten.

 7. Anonym skriver:

  CamCam kolla Isabelle S blogg!!

  1. AJ skriver:

   Fy fan och han verkar tycka det är helt normalt och respektfullt att försöka KÖPA en annan människa. Jag mår illa.

 8. Kallis skriver:

  Vad har hänt med Stolledano? Någon har berömt hennes snygga offerkofta under det senaste inlägget och Felicia svarar att hon numera sköter Stollens instagram och kommer att blockera personen imorgon! Blir nästan lite orolig här :-/

  1. Erika skriver:

   Hon sitter nog i ”sociala medier”-karantän under tiden hon spelar in biggest loser ba 😊

   1. Kallis skriver:

    Jahaaa! Nu fick jag ro i själen igen, tack 🙂

  2. Anonym skriver:

   Undrar varför hon väntar tills imorgon med att blocka och inte gör det direkt hehe.. Ja det är så, sociala medier-karantän under inspelningen. Trist, man saknar att se Boken på insta ju.

 9. Cathrine skriver:

  ”Har alltid gjort allt själv” är väl en nätt överdrift. På hemsidan med personalen fanns ju bland andra Andreas som skötte allt det ”svåra och varenuheter som kommer med företag”

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg