Hur länge?

09:00 3 Maj 2017

Sandra Beijer:

Hur länge tror ni Sandy Bell kommer hålla räkningen?
20 veckor? 30 veckor?
Till den dagen hon får slå honom på käften på riktigt och inte bara i textform?

 

Hur länge orkar man vara bitter? Resten av livet? 
Kanske…
Jag har haft horn i sidan till människor som gjort mig illa under lååååång tid och har aldrig trott på folk som sagt att man måste förlåta och gå vidare och inte förrän då kan man få ”frid” i sinnet.
Jag insåg inte hur mycket energi som gick åt till att hata någon förrän jag slutade upp med det.
Hatet mot en människa som gjort mig så illa skadade mig nästan lika mycket som deras handling och det reflekterade jag aldrig över.
Gud, vilken energi det tog.

Jag hoppas innerligt att hon kan komma över vad Magnus gjorde mot henne, komma över det, gå vidare och träffa sitt livs drömprins.
Någon att dricka rosé med på balkongen och dansa natten lång på Trädgården med.
Det önskar jag henne. <3

37 kommentarer | “Hur länge?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jenny skriver:

  Jag förstår ingenting av det här inlägget? Hennes inlägg handlar ju om hennes vecko-uppdatering, för att det är v18 nu… Vecko-uppdateringar har hon skrivit långt innan de gjorde slut, men tror att hon kallade de ”måndagsinlägg” eller något liknande förut

  1. Amanda skriver:

   Hahaha exakt, snacka om att försöka hitta ett fel? Är jag också bitter på mitt ex för att jag precis uppdaterade vecka 18s matsedel 😂

  2. Moa skriver:

   Fast dessa veckovisa uppdateringar är väl lite med fokus på hennes break-up/hur hon egentligen mår och hur det känns varje vecka? Så har jag uppfattat det iaf. Hon började ju (gick tillbaka och kollade) vecka 47 efter hon och M hade gjort slut. Innan hade ju inläggen lite annan form/karaktär.

   1. Anonym skriver:

    Så hur förklarar du att rubriken är ”Vecka 18” och det är just vecka 18 just nu? Samt vad har innehållet (städa balkong och outsourca städhjälp) med hennes ex att göra?

 2. Lingonskog skriver:

  kan hon inte ha skrivit v.18 för att det faktiskt är vecka 18 i kalendern denna vecka? Min tanke iaf…

 3. Anonym skriver:

  Fast det där är en så jävla störig grej att säga, man mååååste förlåta för att må braaaa. Nä, det måste man inte?! Det har gått 2,5 år sedan jag gjorde slut med mitt ex, jag hatar honom fortfarande. Han skadade mig, han sårade mig, han förstörde mig och bröt ner mig till absolut ingenting. Varför ska jag förlåta honom?? No fucking way. Bara för att man inte har förlåtit någon så innebär det inte att man lägger massa tid och energi på att aktivt hata/ogilla/whatever den personen och förlorar sig själv på kuppen. Jag är ARG på mitt ex fortfarande och det mår jag bra av! Det GER mig energi att bearbeta det som hänt. Alla fungerar olika. Alla reagerar olika. Förlåtelse är inte vägen till att må bra alltid. För vissa är det säkert det, men inte för alla.

  1. ELLA skriver:

   Håller med. 8 år för mig nu och jag har ingen lust att vare sig förlåta eller träffas och prata ut. Det känns bättre för mig att skita i honom totalt (är fullständigt över honom sedan flera år). JAG har inget behov av att förlåta eller prata. Sen att HAN (säger att han) behöver min förlåtelse för att gå vidare struntar jag i.

  2. Plumbob skriver:

   Ungefär som när folk tycker man är barnslig som inte förlåter mobbare från barndomen för att de ”växt upp” och att man ska sluta vara så bitter.

   Jaha, så jag fick äran att bli mobbad och sen ska jag låta bygones be bygones för att det gått tid sedan det hände? Jag är inte arg, men behöver inte ge dom min förlåtelse.

   Samtidigt får de ha mobbat och sen sluppit undan några som helst konsekvenser för att ”de bara var barn”.

   Helt sjukt ju.

 4. Binki skriver:

  Instämmer med Jenny och Lingonskog – helt vanligt vardagsinlägg om kalendervecka 18 och ingenting om bitterhet.

 5. Brukar kommentera under annat namn skriver:

  När det kommer till att förlåta brukar jag tänka sinnesro-bönen. Acceptera det som ej går att förändra. Acceptera är inte samma sak som att förlåta, men tillslut måste man gå vidare . Man kan acceptera det som hänt men man behöver inte för låta personen.

 6. Becka skriver:

  Du har slutat skriva om gabjossan verkar det som ?? Förut var det väldigt många uppdateringar! Vad hände ? Trött på dahmer o Tyra nu!

  1. toter skriver:

   alltså wtf, ska du gnälla om det här under varenda jävla inlägg? Även inlägg som inte handlar om LD eller tyra!? Jag tror du kanske råkar vara lite efter så här kommer lite hjälp: Det här inlägget är om SANDRA.

   1. Becka skriver:

    Hahaha alltså vad menar du ?! Förlåt, jag visste inte att jag var tvungen att be om tillstånd av dig innan jag kommenterade på ”Sandras” inlägg ops 🤣Jag har inte kommenterat på år och dagar här, jag har bara märkt att det skrivs väldigt mycket om vissa nu. Jag uppfattade bloggen som mer varierad förut. Btw.. i din lilla värld, kan det finnas flera som heter ”Becka”som kommenterar här, eller ?? Jisses… ät något sött så du blir lite gladare 😂😂

 7. Anonym skriver:

  Jag bläddrade till vecka 18 i min kalender i måndags och jag är inte arg på mitt ex för det.

 8. Sara skriver:

  Varför inte bara skriva fyra och en halv månader? ORKA räkna veckor :p

  1. Anonym skriver:

   Ett år har drygt 52 veckor. Just nu är det vecka 18.

   Jag ska ha semester i fyra veckor, vecka 28-31.

   1. Sara skriver:

    Skojar lite bara 🙂

    1. Anonym skriver:

     Jag också 😉

 9. Anonym skriver:

  Tyra Camcam Tyra.
  S L ä p p. T y r a

  1. K skriver:

   Sandra. Inlägget handlade om S a n d r a .

   1. Anonym skriver:

    Men Camcam skriver om att släppa saker 😉

 10. S skriver:

  Haha jag blev inte etta på bollen här, att hon skriver vilken vecka det är på året har väl absolut inget med M att göra? 😛

 11. Elsa skriver:

  Saker tar tid. Och det ska de få ta. Allt i det här samhället ska gå så snabbt, snabbt, snabbt. Relationer tar slut och sedan ska man bara ”… stop being sad and be awesome instead”. Jag ogillar det starkt. Människor gör avtryck i våra liv, våra relationer är det viktigaste vi har. Man måste låta folk få sörja och vara arga så länge det känns så. Det visar att man haft någon som betytt någonting i ens liv. Kanske en person som varit ens allra viktigaste men som totalt trasat ner en. Klart det känns, och länge.

 12. Anonym skriver:

  WTAF? menar du Camilla på fullaste allvar att personen räknat ner veckorna från när pojkvännen lämnade/var otrogen eller vad det nu handlar om? Jag fattar att man tappar tideräkningen lite när man går hemma men skärpning nu! Eller du får någonslags bonus/löneförmån ju fler kommenterar ett inlägg genererar?

 13. M skriver:

  Oj okej, trodde kanske att det bara var jag som inte fattade grejen med det här inlägget men vi verkar ju vara ett gäng. Hade det stått ett annat veckonummer än just den här veckans så hade jag också kunnat gå med på att hon räknade någonting annat men just här tolkar jag det som att hon helt enkelt bloggar om vad som hänt/händer den här veckan.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Haha..hur kan jag ha missförstått det så totalt? =)

   1. Anonym skriver:

    För att du får massa trafik och kommentarer?

   2. Hannahej skriver:

    För att du uppenbarligen inte läser hennes blogg skulle jag tro

    1. Bloggbevakning skriver:

     Nope. Det gör jag definitivt.

  2. Aaaaaaaaaaaaa skriver:

   Fast om man läser Sandras vecko-inlägg så tycker jag nog att det verkar som om de är fokuserade på breakupet och hur hon kommer vidare och bearbetar sorgen.. visst, titeln hänvisar till vilken vecka det är i kalendern, men det blir som en markör på hur lång tid det faktiskt kan ta att komma över någon?

   1. SH skriver:

    Förutom den där detaljen att det tog slut i november, så då borde det ju vara ca +7 veckor på dessa veckor om det skulle vara någon sådan slaga markör.

    1. The real SH skriver:

     *flämt* mitt nick! Nu måste vi börja argumentera högljutt i kommentarerna! *obs sarkasm*

     1. SH skriver:

      Inte ens lagt märke till att det var någon annan som använde det haha. Och andra sidan har jag kommenterat på kanske totalt 5-6 inlägg också, så sådär superaktiv är jag väl inte 😉

     2. Anonym skriver:

      Sarkasm fast du kunde inte låta bli att göra en grej av det. =)

     3. The real SH skriver:

      Jag måste erkänna att det känns bisarrt som fanken att se mitt nick säga saker utan mig 😂

 14. Milly skriver:

  Det verkar som att Magnus är ihop med Channa. Hon la nyss ut en bild på honom och skrev att han är gullig.

 15. anonym skriver:

  Jag är inte så att jag tänker länge om jag blivit sårad. Jo om det är f d sambo men inte annars. Har trevliga grannar och arbetskamrater samt vänner. Men om ens partner typ var otrogen nej då är det slut. Men sluppit det. Det är ett sånt svek mot en människa. Och skulle aldrig göra så mot någon.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG