Näsblod och europaresa

6:11 30 Okt 2008

Idag (inatt?) sov man hos Linnéa och checkade filmer med henne och Annie :) Mycket uppskattat, tack korvungar.

Vi somnade runt 3 på mogonen, alla var dundertrötta eftersom ingen hade fått särskillt mycket sömn dom senaste dagarna, och så vaknade vi klockan 12. Vid lunch. Då kollade vi på film till tre, då gick jag hem. Vid fyra åt jag lunch. Wiie! Eller om man ska kalla det middag, vad vet jag.

Igår blödde jag näsblod. Idag blödde jag näsblod. Nu kommer jag börja blöda näsblod vilken sekund som helst för jag känner hur det börjar rinna i näsan… Hatar att blöda näsblod. Jag blöder så in i bänken mycket, blir typ svimfärdig varje gång. 

Har lite ångest över att behöva missa friidrottsträningen idag för att jag måste göra skolarbete. Jag vill gå på friidrott idag! VILLVILLVILL! Vill träffa Amanda och Challe. Och kanske Johanna. Puss på er tjejor, jag saknar er.

Hatar denna himla Europaresa.

Puss på lilltån. 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ps. Det skulle vara roligt om Ni ville prenumerera på denna blogg. Men bara om ni vill. För sånt tycker jag är  kul.

En kommentar | “Näsblod och europaresa”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Blöder också näsblod ofta (eller jag vet ju inte om du gör det längre eftersom jag kommenterar ett cirkus 4 år gammalt inlägg) och det är jättejobbigt. Och sen bildas det massor av äckliga koaglar som man tvingas svälja. Mys. Asbra blogg btw!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp