Träning-utan-att-få-ont-i-benet-TJOHO-jag-är-överlycklig-och-jag-vill-bara-dansa-och-nu-tror-jag-att-jag-inte-kan-skriva-nån-längre-rubrik-HOHOHO

8:46 27 Nov 2008

SVENSKAPROV IDAG, ÅHHERREGUDGIVMIGSTYRKAOCHSÄGATTJAGINTEBLEVTOTALTMISSLYCKADSNÄLLASNÄLLASNÄLLA

oups

hoppas ni gillar capslock

I vilket fall som helst så hade Lisbeth förberett ett typ 4 sidor långt prov om svensk språkhistoria, och HERRE******  ingen kunde någonting… Kändes det som. Jag kunde i alla fall ingenting och alla suckade som in i fabian bom när hon sa att det var tjugo minuter kvar av lektionen.

Sen ville hon inte ta emot ett prov om man inte hade svarat på alla frågor. Så hade man inte skrivit någonting på nån fråga så fick man sätta sig igen och chansa eller bara skriva något helt ologiskt som "KEBAB" och sedan lämna in det igen.

 Men jag kunde i alla fall chansa på alla frågor, känns helt ok.

Träning senare :) Mycket pinsamt, såg en viss som bara stirrade på mig och då föll jag död ner.

Sedan i väntan på bussen hem såg jag att jag hade skrivit i frosten förra veckan, skrev datumet och kom då på att något speciellt hade hänt då. Så jag satte igång hjärnan, och efter typ en timma kom jag på att det var då den första snön kom. 

Ååååwh. Vill ha snö. Mycket. 

Pus. sss. ssssss. sss, ssssssss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp