I like on a knee

6:41 5 Dec 2008

Julklappsjakten 2008

Gosh. Uppladdning, here I come!

Idag blir det till att lägga sig tidigt (efter Idol, med andra ord) och sova gott. Upp halv sju imorgon. Höjden börjar nio. Häcken börjar kvart över ett. 

Sen, om man har tur, går man till final som är vid tre nångång.


Självklart hoppas man ju på att få träffa en speciell person (a)


BISOUS.

Från bdb :)

Mysdag idag. Eftersom systra min inte hade några rena mysbrallor fick hon låna mina, och jag lånade mammas gröna med nalle puh :) Fick höra en hel del roliga kommentarer om dem, kul!

Vikarie på SO:n. Vi  drog roliga skämt istället för att jobba:

"Bättre en rövare i poolen än en polare i röven" kom Niklas med. Åh Gud. Åh Gud. Jag trodde att jag skulle kissa ner mig.

Sen bad Jakob Niklas säga "Jag gillar på ett knä" på engelska, vilket blir, om man hör det snabbt, I like onani. Höhö – killhumor. Men Niklas fattade inte skämtet och gick runt och sa "I like onani" i typ fem minuter innan han brast ut i skratt och bah "Ahaa! I lika ONANI!!"

Killar. Suck. De går inte att leva utan.

PS. MYCKET ROLIG GREJ: jag har fått 1 besökare från Italien, 1 besökare från Korea och 1 besökare från Israel!!! Checka visitors-räknaren på katen —> 

COOLT ELLER VAD!?!?!? Men jag måste påpeka att besökarna från Sverige inte stämmer, med tanke på att jag haft bloggen ett bra tag men jag lade in räknaren för bara några dagar  sedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg