hakuna matata

7:06 16 Jan 2009

apropå rubriken så hade jag inga bra idéer. OCH DÅ FÅR MAN ANVÄNDA FANTASIN, HÖRRNI! :D

DAGENS:

  • prov so/no (gick PARTAJ!! :D)
  • mycket rolig engelskalektion med anna, mikael och alex
  • ångest i massor

känner att jag måste skriva lite so, nu när jag ändå har datorn, men nej. jag känner verkligen inte för skolarbete just nu. det är helg, nu glömmer jag bort skolan för ett tag.

efter många om och men har jag nu beslutat mig för att inte vara med i morgondagens distriktsmästerskap i friidrott. jag kommer få världens ångest-attack imorgon bitti, för jag har ju kommit tvåa på de båda senaste DM:n, och jag vill verkligen tävla, men eftersom jag har prombelm när jag hoppar och ar ont i knät/höften så känns det bara fel att åka dit och skämma ut sig inför halva göteborg och sedan vara dunderledsen när jag kommer hem.

så jag har ringt min tränare och sagt att han ska stryka mig från startlistan. jag ångrar mig redan. fast jag vet att jag kommer faila stort om jag är med. åh gud hjälp mig för jag vet inte vad jag ska göra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG