Ett rätt långt och inte så värst roligt inlägg

3:54 22 Aug 2010

God dag kompanjoner!

Ber om ursäkt för att jag inte alls videobloggade igår trots att jag lovade det i förrgår. Det visade sig att varken Windows Moviemaker eller Sony Vegas kunde hantera filformatet jag filmat i, vilket ledde till att jag inte kunde redigera klippet och därmed valde att skita i det istället. Men jag hoppas att ni är glada ändå.

Igår var jag hos Linnéa, also known as Neutt och Minifundis, tillsammans med saknade vänner från forna 9d och 9c. Vi kollade på skräckfilm. Jag som älskar skräckfilmer. Älskar.

Jag hoppas ni känner mig så pass väl att ni anar den stora dosen ironi.

JAG
HATAR
SKRÄCKFILMER.

Allvarligt talat! Hur hjärndöd måste man vara för att tycka det är kul att se när folk får kroppsdelar avchoppade, när osynliga demoner släpar människor ur deras sängar mitt i natten och när små barn dödar varandra för att de blivit galna? RIKTIGT JÄVLA HJÄRNDÖD, ska jag be att få tala om!

Efter det kollade vi på Fired Up, trots att jag förbjudit dem att välja något som handlade om antingen uttråkade amerikanska tonåringar, amerikanska tonåringar som förlorar oskulden eller amerikanska tonåringar som tävlar i cheerleading. Eller alltihop på samma gång. Men jag blir av någon konstig anledning alltid nedröstad.

Hur som helst så kan vilken film som helst bli kanonbra sålänge huvudpersonen är snygg. Nu säger jag inget mer, utan lämnar er i fred så att ni i lugn och ro kan fundera ut vem av huvudpersonerna jag syftar på.

Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer | “Ett rätt långt och inte så värst roligt inlägg”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Har du målat eller var det så? ;) svara ärligt nu!!

  2. Nathalie skriver:

    JAG HATAR OXÅ SKRÄCKFILMER!!!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG