CLARA LISTAR #tappaträkningen

11:42 30 Sep 2010

Det bästa med att ha fyradagars skolvecka (och vara ledig på torsdagar):

  1. Man kan sova. Länge. Eller inte så länge, om kroppen får för sig att vakna vid halv åtta och panikslaget inse att man missar bussen. Men annars kan man sova länge.
  2. Man kan baka eget bröd till frukost. Observera: Scones med blåbär är himla gott, och ja, det ska tydligen se ut som en cementblandning innan man gräddar bröden.
  3. Man kan äta frukost när man vill, var man vill och viktigast av allt: hur många gånger man vill. Är inne på min tredje frukost nu. Första bestod av två blåbärsscones och ett glas mjölk, andra var en skål flingor, och nu blev jag så sugen på mina asgoda scones så jag tog en till.
  4. Man kan se hur skabbig ut som helst, för man träffar ändå ingen då alla andra är i skolan.
  5. Man kan sätta sig vid keyboarden och, med skrovlig och jävligt förkyld röst, sjunga ut sin glädje och sorg till de fyra låtar man kan lärt sig spela utantill med hjälp av YouTube tutorials, för ingen som kan be en hålla käft är hemma.
  6. Man kan logga in på facebök och chatta med alla som är i skolan. Detta är, sjätteplatsen till trots, det bästa av allt med att vara ledig på torsdagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp