TÄVLING: vinn mobilväska från bagasi.se!

9:30 19 Aug 2012

Exactamente amigos, nu kör vi en tävling igen! Denna gången är förstapriset en sjukt snygg läderväska från bagasi.se med plats för mobil, pengar, kottar, mynt, lypsyl, tändstickor, suddgummin och kort av alla di slag.

Såhär tävlar du:

 

1. Gå in på http://www.bagasi.se/products-page/mobilvaska/ och Gilla den av väskorna du helst vill vinna.
Klicka dig in på favoritväskan och tryck därefter på facebook-, twitter-, pinterest- eller google plus-ikonen under beskrivningen för att dela (du måste alltså ha ett konto på någon av sidorna för att kunna delta).

 

2. Berätta i kommentarsfältet om något du alltid bär med dig: nässpray, kondomer, halstabletter eller extrastrumpor – you name it. Motivera gärna varför!

 

3. Glöm för guds skull inte att skriva din mailadress i kommentaren, så jag kan kontakta dig om du vinner.

 

 

Jag avslutar tävlingen om exakt en vecka, den 26e augusti. Lycka till!Tävligen är nu avslutad vinnaren, som denna gången heter Julia, har fått ett email. Stort tack till alla som deltog!

125 kommentarer | “TÄVLING: vinn mobilväska från bagasi.se!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Jag har alltid med mig mobilen, för tänk om nån kommer och rånar nån och jag ser på, då kan jag ju ringa polisen. Jag har alltid med mig en penna om jag måste skriva nåt ! Halstsbletter är alltid bra ! Men jag äter aldrig dom för dom är äckliga. Så mina kompisar får dom istället ! Jag tycker att du är en jätte bra bloggerska och hoppas verkligen på att vinna !

 2. Anonym skriver:

  Jag är med och delat på twitter and my facebook.
  och självklart gillat :) skulle vilja vinna: http://www.bagasi.se/products-page/mobilvaska/mobilvaska-brun/ ifall du ville veta och något jag alltid har med mig är ett stort glatt humör, det är något som tyvärr inte får plats i en väska oavsett storlek men saker jag har med mig annars är ju min kära älsklingar, så klart min gummiband till tandställningen, det kommer kännas tomt när jag inte längre får ha dem :( något annat jag alltid har med mig är min mobil, så jag kan ringa i nödläge eller annat som jag måste göra fort.. Nycklar är också med mig vart jag än går, pengar bara i fall jag skulle få en sån där akut slag i magen och behöver choklad fort som en ambulans. Sen har jag även med min mobilväska överallt (köpt för ett tag sen) men den har blivit lite kostig så den böjer sig hela tiden och ser ut som en skuren banan i trollskogen (fråga mig inte vilken kombination jag precis fick till) men ja, det var väl alla saker jag har med mig tror jag.. :)♥ och min mail adress är : maloo.blogg@hotmail.com för att nå mig snabbast.
  mooa3 på twitter och moa andreasson på facebook.

 3. Anonym skriver:

  Har delat på facebook!! (Fanny Lycke) något som jag nääästan alltid har med mig är enkronor. Om jag helt random skulle hitta en tuggumiautomat! Älskar tuggumiautomater. Annars är det väl mobilen…

 4. Anonym skriver:

  Hej! Jag skulle vilja va med, jag har skrivit på Facebook (ElviraViraKavallin). Något jag alltid har med mig är min mobil, men efter som jag tappar den hela tiden så skulle en västa kanske hjälpa. Något jag alltid har med mig annars är min Almenacka, hårnålar, två pennor. För jag är alltid i stort behov av det men det mest underliga är nog ändå mitt bankomat kort. Det ät också jämt med även om det är tomt på pengar.

  Håller tummarna nu!

 5. Anonym skriver:

  Hej! Jag skulle vilja va med, jag har skrivit på Facebook (ElviraViraKavallin). Något jag alltid har med mig är min mobil, men efter som jag tappar den hela tiden så skulle en västa kanske hjälpa. Något jag alltid har med mig annars är min Almenacka, hårnålar, två pennor. För jag är alltid i stort behov av det men det mest underliga är nog ändå mitt bankomat kort. Det ät också jämt med även om det är tomt på pengar.

  Håller tummarna nu!

 6. Anonym skriver:

  Jag har alltid med mig massor massor massor med hårspännen av någon anledning, jag använder inte ens hårspännen.. Sen är min väska alltid såå tung- kanske för att den är packad med Harry Potter, som jag lagt där av okänd anledning.

 7. Anonym skriver:

  Jag har delat det fodralet jag ville ha på facebook.

  Förut så hade jag alltid med mig en kamel i fickan, haha! En kamel som hade hängt på en nyckelring, fick för mig att den skulle ge mig tur, tror inte på sånt egentligen men ville alltid ha med mig den! Men jag tappade alltid bort den, lr ja jag la den på ställen som jag glömmer bort! Så nu ligger den i mitt natthusbord ist! ..tror jag….

 8. Anonym skriver:

  Jag har ALLTID med mig en sak oavsett ifall jag ska på fest, till skolan eller bara gå och handla. Det är tro det eller ej min deo. Varför jag har med den är för jag tycker det är pinsamt och hindrar en lite att leva (och lyfta på armarna) om man känner att man luktar svett! Och man har ju inte någon aning vem man träffar när man ute är hemma. Kanske självaste clara! ;) jag vet själv hur det är att vara nära någon som luktar mycket svett så för skona mänskligheten ifrån min svettdoft har jag deon alltid redo!! ;)
  Kram!

 9. Ebba skriver:

  Mobilen är in min hand typ hela tiden, tar med mig den överallt om det är något jag måste ha reda på, fråga eller säga till någon. Väldigt bra filur den där! Har dock ingen såndär mobilväska som många bär runt på, älskar den röd/orange färgen!
  Min mailadress är: ebbsen_w99@hotmail.com
  Delat på ansiktsboken har jag också gjort!
  Kram

 10. Anonym skriver:

  Jag har alltid, alltid, alltid med mig tuggummi och lipsyl – mina två laster i livet. Den här skulle denna väska vara det perfekta stället att gömma tuggummi i, då det alltid är någon jävel som ska nalla mina.
  Sen skulle den här väskan skulle göra att jag faktiskt gick att ringa till, vilket mina vänner säkert skulle uppskatta. Är jävligt dålig på att ta med mig mobilen om jag inte har några fickor på byxorna.

 11. Anonym skriver:

  Tjohejsan!
  Jag fick supermegabeslutsångest när jag skulle välja färg, så självklart frågade jag mamma. Hon sa svart, och jag höll med. Men det blev den tegelbruna eftersom jag…. eftersom jag…. näh jag vet inte. Den var också snygg ju!
  Delade på twitter (@Emmaalamaa).
  Något jag alltid bär med mig är min telefon, hatar den, men kan inte leva utan den. Vi har ett väldigt konstigt förhållande.
  Busskort måste jag ha så att jag kan ta mig till skolan, från skolan, till kompisar, till Kina osv osv. Läppsyl har jag jämt även om jag inte är torr om läpparna. Jag tappar alltid bort dem och hittar dem två år senare i en jackficka, men skitsamma, fortsätter använda dem ändå…
  Skåpnyckel, presentkort, hårsnoddar, penna, godispapper, pappersbitar, kvitton, sedlar och mynt är också saker som trängs i mina jackfickor. Har tyvärr ingen annan stans att ha alla dessa livsviktiga saker.

  Taco hej, älskar dig. (U see my rim there?)

 12. Anonym skriver:

  Nu har jag gillat den svarta mobilväskan, och delat länken på facebook. (isabell berglund) Vill verkligen vinna, men så säger väl alla… ^^

  Let´s begin!
  Jag har alltid alltid alltid med mig min mobil vart jag än går, och självklart måste mobilen också ha nånstans att bo! en mobilväska.
  Något annat jag alltid bär med mig är tuggummi, man vet ju aldrig när man ska hålla tal eller hångla upp någon liksom? Läppsylen hör också till…vem vill pussa någon med torra frasiga läppar? Inte jag iaf. Pengar är ett måste, om man har några vill säga.
  Sedan kan man alltid packa ner ett leende, det brukar få plats i ett litet fack nånstan. Jag lovar ett leende tar inte mycket plats och du kan ta upp det och samtidigt göra en annan persons dag mycket gladare.

  Kram!

 13. Anonym skriver:

  jag har alltid med mig mobilen så jag kan läsa din blogg och twittra lolz

 14. Johanna skriver:

  Jag har delat på twitter (@jjohannanenonen) och jag skulle vilja vinna den svarta.
  Av någon konstig anledning har jag alltid kvitton med mig, alltså jag vet inte varför.. Men det finns minst ett kvitto i alla mina väskor, jackor eller byxor. Om jag kollar vad jag har köpt är det nästan alltid samma sak, haha Coca cola light! Finns inget godare! Hoppas jag har lite tur för en gångs skull, kraaaaaaaaaaam!

 15. Anonym skriver:

  Hejsan! Jag har delat på min twitter…
  Jag har ALLTID med mig min mobil! Den är typ livsviktig! Om jag är med mina kompisar chillar, och nån av dom skulle få en hjärtinfarkt så tar jag liksom bara upp mobilen och ringer. Om nån vill berätta nåt för mig, kanske att jag ska hämta toapapper till någon på toa.. Viktigt! Ja, men typ såna saker.. Mobiler dem är bra att ha ;)

 16. Anonym skriver:

  Delade på twitter och facebook.
  Jag har alltid med mig min mobil, var jag än går, och i våras i skolan tog någon min mobil, och det var en iphone 4. Men den var försäkrad så jag fick en ny. Nu börjar ju skolan igen och jag är sjukt rädd att tappa bort den igen. Så jag tror en väska skulle hjälpa.

 17. Emmie skriver:

  Hallå i stugan!

  Jag har prickat av de punkter du begär för att få möjlighet att delta i tävlingen.

  Jag är extremt beroende av deodorant. Jag producerar enorma mängder svett under mina armhålor och ser därför alltid till att ha en deo nära till hands. Den är mitt bästa vapen och jag är inte rädd att använda den, även på officella platser. Varken avancerade ansiktsuttryck eller frågande blickar skrämmer mig det minsta.
  Inom min kompiskrets är min deo en lokal kändis som visar sitt fagra tryne regelbundet och jag hoppas kunna inspirera dem att följa mitt fräsha exempel.

  Frågan är om en deo kan få plats i en mobilväskas trånga utrymme, men trots allt är jag i stort beroende av en sådan fantastisk tygbit i vilket fall som!

  Min mailadress är: emmie.lindh@hotmail.com

  1. Emmie skriver:

   Svar till emmieshorna:Och den svarta skulle i så fall intressera mig :)

 18. Anonym skriver:

  Vad jag ALLTID har med mig i min väska/jackficka/hand är en träpinne. För att kunna säga ”peppar, peppar, ta i trä” och sedan ta i trä.

 19. Anonym skriver:

  hej, jag har alltid med mig näsdukar, är nämligen så att min näsa alltid vill rinna, hur jobbigt som helst men a det är sant!

 20. Anonym skriver:

  Jag har delat på facebook, (och jag länkade då ”Mobilväska i läder – svart”.
  En sak som jag alltid har med mig är snoddar, toffsar, hårsnoddar, kalla det vad du vill! Då kan man ju undra varför jag alltid går rund med några stycken snoddar runt handleden. Jo, för på morgnarna kan jag aldrig bestämma mig om jag ska ha utsläppt eller uppsatt hår. Så jag bestämmer att jag går ut med utsläppt och sätter upp det ifall jag ångrar mig när jag går ut. Sen varför jag har flera stycken med mig det har flera förklaringar. Ofta är det vänner som behöver låna eller är jag så våldsam att när jag väl sätter upp håret så tar jag i så mycket att jag ofta brukar ta sönder dom… eller tappar jag bort dom.

  MAILA MIG (haha) : sally.msn@hotmail.com

 21. Anonym skriver:

  Twitter (@amelialilja) https://twitter.com/amelialilja

  Vad jag har Med mig och vad jag har På mig är två olika saker.
  En morgon när jag hade sett din video genom att peppa dina läsare att springa tänkte jag ge det ett försök. Jag satte på mig byxor, tröja, skor, strumpor, toffsen i håret och musik i öronen… Nu hade jag allt på mig. Vad kunde gå fel? Jag gick ut ur huset och började springa. Ett par hundra meter senare upptäckte jag en sak. JAG HADE JU GLÖMT SPORTBH:N. Jag var helt enkelt för Lat för att springa hem igen. Jag fortsatte och hoppades att det inte var några folk i dem kommande kvarteren. Jag ser en busshållsplats efter ett tag. Men människor i båset. Byt riktning amelia! Byt rikting! Men nej. Det gjorde jag inte. Dem måste kollat på mig och undrat varför tjejen över vägen har armarna i brösthöjd och löper förbi? Så innan man går ut, bode man greppa om sina bröst för att känna om man har glömt sportbh:n.

  Något jag alltid har med mig i min väska eller fickan är tuggummi. Jag har nog alltid varit beroende. Helst vill jag ta hela paketet och slänga i mig alla 20 tuggummina. Jag är väldigt glupsk av mig och älskar mat. Måste jag alltid ha något att äta/tugga på? Ja. Ja det måste jag. När jag var 3 år var det snorkråkor som gällde, när jag var 7 var det naglarna som gällde. Nu och resten av mitt liv är det tuggummin som gäller. Om inte ett par vetenskapsmän kommer på snorkråksnageltuggummin! 3 i 1! WIN!

 22. josefin skriver:

  Har delat på twitter! (josefinsven). Jag har alltid med mig en halstablett, typ ifall jag skulle tappa rösten på redovisning i skolan eller bara ha ont i halsen. :)
  fenan_josse@live.se

 23. Anonym skriver:

  Jag har delat på google+ och facebook
  I skolan har alla en macbook, och ett fodral till som vi fick när vi börja.
  Mitt fodral är så himla slitet och fult för jag har hållit på att limma o glittra o tejpa och sy på det, så det är inte så fint längre ;)
  Datorn bär jag med mig varje dag i skolan, så den behöver ha ett bra och snyggt skydd :)

 24. Anonym skriver:

  Gillar inte att ha med mig för mycket saker överallt, men en sak jag alltid har med mig – förutom mobilen – är hårklämmor. Även om jag har flera stycken i håret redan så måste jag ta med mig några extra – och på något sett så har de alltid försvunnit när jag kommer hem igen. De jävlarna verkar inte gilla mig lika mycket som jag gillar dem.

 25. Anonym skriver:

  Jag har delat på Facebook! (JosefinJossanSvensson)
  Jag har alltid med min mobil… För tänk om jag blir anfallen av en älg eller en grävling när jag är ute i skogen och springer! Då är det ju bra om man kan ta en bild och lägga upp på Facebook typ ”blir attackerad av ett vilt djur!!! LOL :)”
  Så någon kan se det och rädda mej!

 26. Anonym skriver:

  Jag är en av dom som varje dag plågas av att bära runt på en påse tandställnings gummiband. Vilken av okänd anledningen alltid lyckas vara borta just då man behöver dom. Antingen ligger dom i skåpet, hemma i bokhyllan, i helt fel byxor, i helt fel skor eller på något annat gummibands vänligt ställe. Tandläkarna är alltid lika glada då jag får be om flera påsar någon vecka efter att jag fått fyra par nya. Jag är inte helt säker men jag jag tror faktiskt att gummibanden hade trivts hejdundrande bra i en svart läderig mobilväska. Men jag får väll hoppas på det bästa!
  Tack’o hej! :D

 27. Anonym skriver:

  hörlurar är en sak jag alltid bär med mig. älskar musik och kan därför inte vara ifrån det!
  ps. älskar din blogg och dina vloggar
  kram!

 28. Anonym skriver:

  Hej!
  Jag är med i din tävling och har delat på Facebook. Och Jag har alltid med mig min lilla Xperia som kommer att få en lyxhotell i sitt nya fodral;) (hoppas jag!!!)
  Ha det bra!! Med vänlig hälsning, Lisa ;)

 29. Anonym skriver:

  Föressten!!! ( jag som skrev ovanför) min mailadress är lisaptorle@hotmail.com ;)
  Och jag är elva och vill vill vinna denna tävlingen JÄTTEMYCKET!!!!

 30. Anonym skriver:

  Något som jag verkligen alltid har med mig är (förvånande, i know) mobilen + HÖRLURAR. kan knappt njuta av en busstur eller promenad om jag ej har musik i öronen. och får ju även lite abstinens om man inte har mobilen i fickan och kan checka instagram och twitter ca var 5:e sekund. Skulle ju vara väldigt lägligt att ha en liten väska att förvara min bebis i :-)

  (Josefine Flügge @ Facebook)

 31. Anonym skriver:

  Har delat via min ansiktsbok, Emelie Gustavsson. Gillar verkligen den tegelbruna :)
  Vill jätte gärna vinna, har precis fått en ny mobil så det skulle ju passa med en mobilväska till ;)
  Jag har alltid med mig en liten sköldpadde/gossedjur/nyckelring , vann den för några år sen så den är ganska sliten, men går ingenstans utan den! och en napp till min 4 månders dotter :)

 32. Anonym skriver:

  Hej! känner mig pucked men hur fasen gillar man? :o

 33. Anonym skriver:

  Tjenare Clara!
  Jag har delat på twitter!
  Något som jag har alltid är med mig är min personliga almanacka!
  Den är specialbeställd för JUST mig och den har allt!
  Den finns alltid med och den är både bra och snygg! Jag är en väldigt färgglad tjej, så med olika tuschpennor i olika färger så gör jag min välfyllda vardag plötsligt väldigt rolig! Testa vettja! :)

  sommaren_96@hotmail.com

 34. Anonym skriver:

  hej! känner mig puckad men hur fasen gillar man? :o

 35. Anonym skriver:

  1. Jag har twittrat om den här: https://twitter.com/LouiseMattei/status/237184131795148800

  2. Det jag alltid bär med mig är hårsnoddar och min näsa. Hårsnoddar för att jag helt plötsligt kan få dampryck på mitt hår och då måste jag sätta upp det BUMS. Näsa för att jag gillar att lukta på saker typ som blommor och regn och kakor.

 36. Anonym skriver:

  Har pinnat den svarta på pinterest!
  förutom det vanliga (mobil, nycklar, busskort)brukar jag ha en bok. ifall man skulle få lite dötid. och för att det är mysigt att läsa. om han var mindre skulle jag nog stoppa min kille i väskan. han är fin.

 37. Anonym skriver:

  Tjena! Jag brukar alltid ha med mig hårspännen, tofsar och småmynt. För jag menar, tänk om jag bara MÅSTE köpa nån liten godsak i närmaste affär, eller har utsatts för en plötslig pocahontas-vind som gör att jag absolut inte kan ha håret utsläppt längre? Tyvärr så är jag inte lika bra på att ha med mig min mobil, eftersom cirka 80% av mina byxor inte har tillräckligt stora framfickor. Och det är ju verkligen inte praktiskt att bära mobilen i handen hela tiden. Så jag skulle vilja vinna så att jag alltid kan ha på mig min mobil och så att mina vänner och anonyma fans kan nå mig på mobilen när som helst.

  P.S Jag har delat på twitter och min mail adress är: nattisxd@gmail.com

  Kram!

 38. Anonym skriver:

  Jag har delat med mig av den svarta väskan på twitter – @snortuff

  Alltså. Jag har alltid Spiderman i fickan. Han fann mig på lill-ICAt där jag bor, på tuggummiautomaten utanför och kröp ner i lillfickan min (läs: jag lät honom diskret glida ner i jackfickan för det satt en liten kille och gav mig det farligaste OndaÖgat man någonsin kan tänka sig). Där har han nu skapat sig ett litet fickpalats och följer med på mina farliga äventyr i storstan. Nästa uppdrag blir att finna dess maka.

  Challenge accepted.
  (alicia.remes@gmail.com)

 39. Anonym skriver:

  Något jag alltid har med mig, (väska eller ej) är mobilen. För att jag är väldigt bra på att tappa bort personer?! Och skulle inte jag då ha mobilen så är det väldigt svårt att hitta dom igen. Särskilt om man är i en storstad där jag inte hittar nånting. Och då kan det hända att jag får panik och förvandlas till ett psykfall.. Så en riktigt dyr väska kanske hjälper? Eller?

 40. Anonym skriver:

  något jag alltid har med mig är en snodd runt handleden ifall jag behöver sätta upp mitt hår!

  jag delade http://www.bagasi.se/products-page/mobilvaska/mobilvaska-brun/ på twitter (@liuyii)

  cheers! x

 41. Anonym skriver:

  Okej. En sak jag ALLTID bär med mig är en ganska ovanlig sak att ha i väskan, ett grönt/gult sugrör (annars ett rött). Jag vet att det låter helt sjukt, men det kan faktiskt vara bra till många saker. Typ tänk dig själv sittandes på ett caf? där alla bord är 43 m från serveringen. Du går till serveringen och hämtar din fina chai latte och går sedan till borden 43 m bort. Börjar med att instagramma en bild på din chai latte för att sedan skriva på Facebook. När du är klar med att ta kort på din fina chai latte så kommer du plötsligt på att du vill ha ett sugrör till den. Men eftersom du sitter hela 43 meter bort från där de grön/gula sugrören ligger så är du jävligt lat och orkar inte resa på ditt ass en gång till… Men det är då du kommer på att du faktiskt har ett sugrör i din mobilväska från bagasi och du blir genast på grymt bra humör när du nu slipper lyfta hela koppen, för nu kan du bara dra fram huvudet och suga upp. Annars kan det vara bra om du hittar lite fin milkshake på gatan och du känner att gå till mc är alldeles för långt ;) Sugrör är alltså en mycket användbar uppfinning! Sug på den du! <3

 42. Anonym skriver:

  Det finns en sak som jag nästan alltid har med mig och det är min fickkniv. Den är smal, knallrosa och inte mer än 4 centimeter lång. Den är så himla användbar (!); kniv, sax, pincett, tandpetare och fil. Vad kan man mer begära av livet? Min lilla kniv har varit en trogen vän enda sedan inköpet i en liten, udda friluftsaffär i Norrlands inland. Och inte nog med att den är så snygg, tack vare den har jag räddat mig ur många komplikationer. Med min \”fickis\” kan jag känna mig helt trygg när jag promenerar ensam stan en mörk höstkväll.

 43. Anonym skriver:

  Tja.
  https://twitter.com/almostteenager/status/237223400127467521

  Har för det mesta alltid kläder med mig för… Lixom… Kläder… Ganska bra… Typ.

  Nä, jag har alltid med mig en hårsnodd på armen, för att jag har en sjuk ovana att pilla med håret. HELA TIDEN. Så. Ja, jag sätter alltid upp håret när jag träffar någon ny, så att de inte tycker att jag är typ. Hårmodell.

 44. Anonym skriver:

  Har delat på Fejjan (Line Norell).
  Någonting jag alltid bär med mig är mina Urbanears. Det är för att musik är freggin AWESOME och att jag inte skulle palla all väntan/bussresor etc. om jag inte kunde slå på lite Kapten Röd och Bob Marley när jag kände för det. Förresten känns det som att tiden går snabbare när man lyssnar på musik. Det kan ju vara praktiskt när man, som jag, har en ponny 40 min utanför stan som ska motioneras varje dag. Det jag försöker säga är att 20 min pendeltågsresa, 5 min väntan på bussen, 5 min bussresa och 10 min promenad blir härligare med lite musik i öronen.

 45. Anonym skriver:

  Tjo tjo:D
  Jag har seriöst ALLTID med mig Lypsyl.
  Därför att jag började använda Lypsyl o nu kan jag INTE sluta…utan den känns de som om mina läppar blir as röda.
  KAN INTE LEVA UTAN MITT LYPSYL!!!!
  Plus läpparna blir ganska mjuka;D

 46. Anonym skriver:

  Har nu gillat och delat på twitter.:) http://www.bagasi.se/products-page/mobilvaska/mobilvaska-brun/ är den jag skulle vilja vinna. ;) OCh det jag alltid bär med mej är min telefon, precis som typ alla andra fruktansvärt sociala mäniskor. ( jag menar twitter och instagram är väl otroligt socialt?) Men det jag också aaaalltid har med mej är mina hörlurerzz. Eftersom man inte kan gå runt på stan och sjunga högt (Eller jo, det kan man väl.. Men man blir sjukligt uttittad (fyra T:n i ett ord!!) och kommer man från lilla staden Sundsvall så vet nästan alla vem alla är. Tummen ner på det..) Iaf, så då måste man ju ha hörlurar så man kan lyssna på musiken istället! :D Sen borde jag lägga till att jag brukar gå runt med mina nycklar också, men det händer så ofta att jag glömmer kvar dem i min moppe så jag tvekar på om dem kan räknas..
  Hoppas verkligen jag kan vinna denna tävling för jag har faktiskt letat efter en sådan här mobilväska länge, men aldrig hittat den rätta, men nu så! :D
  Och innan jag skriver min mail måste jag bara be om ursäkt för den långa och ordbajsiga (ja, jag är en ordbajsare..) kommentaren. ♥
  agnes_coster@hotmail.com
  Kram, Clara du äger!!

 47. Anonym skriver:

  Jag har alltid med mig ett bandage av något slag, vart jag än går. Jag är så otroligt superklantig, så ibland har det varit räddaren i nöden att alltid kunna ta upp mitt bandage ur väskan och linda om till exempel en stukad fot (som nu i torsdags när jag missade sista trappsteget när jag gick ner) eller när jag råkar cykla in i stolpar och annat sånt. Har delat på twitter (karolinakamel)!

 48. Anonym skriver:

  Jag har delat på Google (för jag är så jäkla hipster att jag inte har twitter eller facebook, känn på den!). Jag har alltid anteckningsblock och penna i väskan för det måste man ha när man är beroende av att skriva och önskar, drömmer, vill bli författare/journalist/skrbent eller bara skriva ner samtal mellan konstiga människor som man tjuvlyssnar på. inte för att jag brukar göra det, ähum… Och ja, det var någon som sa att ”med smicker kommer man långt”, så måste bara tillägga att du är jättehäftig Clara! ;D

 49. Anonym skriver:

  Hej!
  Något som jag alltid bär med mig är mina kära skor på fötterna!! ;)

  ( har delat på facebook, Agnes Miller)

 50. Anonym skriver:

  Jag har delat på facebook, Hanna Karlsson Björklund och Twitter, hanna_kbj.
  Något som jag alltid bär med mig är hundgodis till mitt ganska stora godismonster till hund, mobilen och mitt gymkort. Varför tar jag med mig det här då? – Jo, godiset är alltid en bra muta till Scooby om något oväntat händer eller om han bara måste stå still i fem minuter, mobilen finns hos mig hela tiden så att jag kan lyssna på musik som är ovärderligt för mig och gymkortet är något som bara representerar min stora kärlek till träning men som också alltid är bra att ha med sig så att jag kanske hinner ett kort pass innan skolan o.d.
  Sen så är jag även väldigt duktig på att hitta byxor som har för små fickor för att jag ska kunna klämma ner mobilen och då är den här väskan perfekt!
  hannjiiis@gmail.com

 51. Anonym skriver:

  jag har alltid med mig min mobil jag vet att typ mer än hälften skriver mobilen, men ja så är det ju egentligen för de flesta men jag kan ju förCLARA varför, jo man vill ju ha med sig mobilen för att kunna kolla på din blogg och dina videoklipp och ja typ kunna ringa och smsa folk och andra saker som man brukar göra med en mobil men det var min kommentar det. mvh Claras biggest fan!

  Taco
  Hej!

 52. Anonym skriver:

  Jag bär alltid med mig min telefon och mina nycklar men dom försvinner alltid.. Och på senaste har jag alltd med mig mitt lypsyl och tuggummi och mina fickor är för små.
  ps. Älskar din blogg Clara ♥

 53. Anonym skriver:

  Jag bär oftast med mig ganska mycket skit. Nagelfil, hårspännen, plånbok och en kam, för man vet ju aldrig vad som kan hända. Och så har jag alltid med mig Hedvig, min kära iPhone. Hon är solskenet i mitt liv, jag lever igenom henne. Även om jag inte alltid använder henne, så måste jag veta att jag har den möjligheten om jag vill.

  Kram

 54. Anonym skriver:

  Jag har alltid med mig min Rubiks Kub. Den är en underbar icebreaker på fester och en rolig grej för att underhålla barn eller gamla människor man träffar på bussen.
  Allra bäst är den dock att ta fram när alla människor omkring en är oroväckande ointelligenta. Det sänder ut en glasklar signal åt dem att hålla sig på avstånd eftersom jag har ett IQ högre än deras betygpoäng från högstadiet.

  Hon är helt enkelt den perfekta vännen i nöden, min Rubiks.

  Yours truly
  Clara Kristiansen
  c.justanotherone@hotmail.com

 55. Amanda skriver:

  mobilen, busskortet och lypsyl!! mobilen alltid för att den är bäst haha nej men ifall något händer eller man känner för att uppdatera twitter. busskortet för att kunna ta sig nånstans. (åh herreje, ta det inte fel ok) och lypsylen för att ha på läpparna. haha.
  amandavikberg@yahoo.com

 56. Anonym skriver:

  Något jag alltid bär med mig är nog min dåliga humor :P jag säger hela tiden as dåliga skämt mm som bara jag skrattar åt. Men jag har också med min iphone 4s som jag tycker är as dålig..

  Min mailadress: Jojo345@live.se

  Hopas jag vinner!! Älskar din blogg!!!

  1. Anonym skriver:

   Svar till Johanna H:Jusste glömde skriva i min första komentar, jag har delat på FB och twitter!!

 57. Anonym skriver:

  TVÅAN TÄVLAR IGEN, HEJ OCH HÅ!

  Okej, en sak som har en extremt viktig hedersplats i min väska är handsprit (yeeey). Mina vänner brukar reta mig ganska ofta, särskilt med tanke på att den senaste lilla flaskan bakteriedödande klet jag ägde stank herrparfym (även om jag envist alltid hävdade att det var lavendel). Grejen är i alla fall att det är sjukt smart att ha med sig handsprit vart man än går eftersom världen kryllar av smuts o.s.v. men det var först efter en händelse som inträffade förra hösten då tha mansluktande handsprit helt seriöst räddade mitt liv, som den blivit den viktigaste prylen jag alltid bär med mig. Så här gick det till:

  Det var en sliskig och kall novembermorgon hösten 2011, jag var aptrött och försenad som vanligt, klockan var strax innan åtta och första lektionen var matematik (liksom FML). Jag, Julia Runeson, cyklar i racerfart på min svarta cykel till skolan eftersom det trots allt är en hyffsat ny klass jag går i (ettan på gymnasiet) och det kändes lite jobbigt att vara sen eftersom alla säkert skulle vända sig om och bitch-blicka mig. I alla fall, så småningom kommer jag fram till skolan och skyndar fram till cykelstället för att låsa fast min cykel (NÄH?). Dock tappar jag mitt lås på marken och utan att se efter vart det hamnade böjer jag mig raskt ner och plockat upp det… och på samma gång doppar hela min hand i HUNDBAJS. Som det hygienfreak jag är med extrem bakterieskräck blir det här liksom bara för mycket för mina sinnen och det kändes ungefär som jordens undergång. MEN (!) till min undsättning hade jag som tur var min flaska handspritsklet. Efter rätt många vändor med tvål och vatten dränkte jag mig själv i det lavendeldoftande- (aka herrparfym) kletet och jag har helt seriöst aldrig varit så tacksam. Må hända att folk tittade snett på mig hela dagen och undrade vad i * jag hade dränkt mig i, men det var okej. Bajset var dött.

  1. Anonym skriver:

   Svar till julia:OCH JUST JA! har delat det tegelröda på facebook. Hej då.

 58. Anonym skriver:

  Let’s be honest… Vi vet båda två att jag lika gärna skulle kunna hitta på något sjukt extremt för att vinna, men eftersom att jag är en människa med hjärta och samvete så tänker jag inte göra det. Jag skulle kunna sitta här och säga att jag alltid går runt med en rosa fluffig elefant i väskan men så är det inte! Jag är en helt vanlig människa som har helt vanliga saker i min väska, pengar, tuggummi osv. Men jag har en vän, en som alltid är med mig, som aldrig säger emot och som helt enkelt är underbar, min kära iPhone 4s. Han har alltid svaret på mina frågor och hjälper mig med allt. Jag behöver alltså en mobilväska för att min kära vän i fråga alltid ska kunna vara mefd mig utan att utsättas för risker eller fara. Ett liv utan honom skulle vara som ett liv utan choklad, mengslöst! /Mvh desperat tjej

 59. Anonym skriver:

  Hej Clara! Vill bara börja med att säga att jag älskar din blogg och du äger! *bugar* Anyhooow så har jag ALLTID med mig astmasprej, tuggummi och kamera. Astmasprej av den uppenbara anledningen; jag har astma och låter som en gris som har en potatis i halsen om jag får ett anfall.. Så kul ;) Sen tuggummi för jag är en otrolig tuggummi-aholic. Om jag kunde leva på tuggummi hade jag gjort det, tyvärr så bara älskar jag mat för mycket. Hårt liv man lever va? Och sen kamera. Jag köpte min kamera efter att ha sparat och jobbat ihop pengar i ett år, så köpte jag den. JAG ÄR KÄR. Och eftersom jag är så otroligt estetisk av mig, så måste jag ju gå runt och ta kort på espressohouse koppar och katter. Nej men jag har alltid med mig kameran, och det är för att fånga ögonblick. Jag vill kunna sitta i min svävande lägenhet när jag är 80 och kolla på dom bilderna jag tog ( antagligen på en dator som man inte ens kan föreställa sig nu ), just den dagen, det ögonblicket och minnas allt med det. Mina vänners röster, vädret, och exakt hur jag kände mig, precis då. Aja, vet inte om du ens kommer se detta, men du är bäst! Puss heeey

 60. Anonym skriver:

  Jag delade den bruna väskan på både twitter och facebook.
  En sak jag alltid har med mig är foton på mina kompisar och familj för det är det bästa jag har och får jag inte se dom varje dag har jag iallafall underbara foton att se på. =)

  ebba.granholm-strom@live.vasteras.se

 61. Anonym skriver:

  Jag har gillat och delat! Och jag vill vinna denna : http://www.bagasi.se/products-page/mobilvaska/mobilvaska-svart/

  Något som alltid ligger på botten av min väska brukar vara en sax, mitt fack med AM körkortet, bibliotekskort, busskort och bankkort. Och även en hel del små mynt!
  OCH juste ett par fingervantar brukar även ofta ligga på botten ,just för att det är bra att ha när man ska åka moppe å det börjat blivit kallt å man inte vill frysa händerna av sig… Jo det är nog det?

  Ha det bra, KRAM! :)

 62. Anonym skriver:

  (Har delat på twitter! @mandupandue) Mobilen har väl alla med sig så det tänkte jag inte skriva ;)
  Okej, det jag alltid har med mig är lypsyl och tuggummi! Lypsyl måste man ju ha för tänk om läpparna blir så torra så man typ dör. Sen tuggummi har jag alltid med eftersom jag har tandställning och tugga tuggummi är bra för att få bort det som fastnar i den! sen vet jag inte varför, men jag gillar aldrig att ha eftersmak av mat i munnen & då är tuggummi bra!

 63. Anonym skriver:

  Har delat på facebook. Jag bär alltid med mig en multikniv för sjukt viktiga situationer som kan uppstå, till exempel att man måste öppna en flarra vin, tälja bort något från kroppen eller såga till sig ett grillspett!

 64. Anonym skriver:

  Delat på fejan (Julia Nordén Engström)
  Jag har alltid med mig min mobil, för jag är en mobilnörd, och lipsyl, för mina läppar är torra. (SÅKLART!) Skulle vara jättegött med en liten mobilväska.

 65. Anonym skriver:

  Min mobil är alltid med och kort(pressentkort,kontokort) och plåster eftersom jag lyckas alltid skada mig..:S
  Men Jag har delar på ansiktsboken och hoppas verkligen på att vinna, jag skriver ej min adress hör så isånnafall skriver jag på ett mail!
  Btw, jag ääääälskar dig och din blogg! Jag lovar! <3

 66. Anonym skriver:

  Jag har alltid alltid alltid alltid med mig ett USB minne men viktiga saker på som t.ex. skolarbeten, bilder dokument. Jag menar, vem vet när man kan behöva ett USB minne.. Nån kanske vill se vilken extremt fin bild jag såg igår eller så kanske jag vill ladda över något från mobilen (Jag har en extra kontakt till mobilen som gör så man kan koppla ihop med USB :D)

 67. Anonym skriver:

  Du är rätt ball Clara. Önskar jag bara randomly kunde springa in i dig, bokstavligt talat. fan vad jag är bra på sånt, men bara med pinsamma snubbar som man har en historia med. ge mig dig istället.

  nej men jaja. Jag har alltid med mig (förutom de förbaskade ppillrerna som man alltid glömmer) en nagelfil! jag önskar mig den där mobilväskan för den rymmer både telefon, bankkort, ppillerkartan och en platt nagelfil! All you need. Tänk vad bra det är när man sitter på bussen och exempelvis glömt sina hörlurar (okej, det bär jag också alltid med mig). fila av en bruten nagel. sminkning och hår är katastrofalt men hela och rena naglar, ja tack. kram

 68. Anonym skriver:

  Något jag alltid har med mig i väskan är honungs lipsyl. Å då undrar du varför just ett honungs lipsyl? Jo för året om är mina läppar helt förstörda om jag inte smetar på ett illa smakande läppbalsam (på finare språk). Men problemet är att det finns barra ett sorts ”läppbalsam” som värkligen funkar. O det köper man på en jävla hälsobutik med allt från oljor som motverkar tropiska vårtor till kuddar som gör så at man somnar på i sekund. Så när man går in där känner man sej som ett jävla ufo som landat på fel planet där man går bland alla tanter med äckligt rödfärgar hår för at hitta ett litet life saving lipsyl. En onödigt lång förklaring till varför jag alltid har meed mej ett lilla smakande honungslipsyl.
  Och självklat har jag både gillar och delat den snygga teglebruna mobilväskan ÄÄÄÄÄlskar den ♥
  /Kram från en galen pladdrig tjej :D

  1. Anonym skriver:

   Svar till Anna panna:Förlåt jag glömde skriva min mejladress men här e den bakamuffins@gmail.com

 69. The skriver:

  I min väska har jag alltid med mig en vatten flaska,tuggummi & oftast godis,Vatten är ju alltid bra,och tuggummi ifall man ser nån snygg kille man kanske kunde snacka med ;) & godis såklart de är en viktig del i väskan och i livet,om jag vinner skulle jag vilja ha denna:http://www.bagasi.se/products-page/mobilvaska/mobilvaska-brun/

  1. The skriver:

   Svar till thewooper:Min mejl adress:Tonerebecka@hotmail.se

 70. Anonym skriver:

  Jag delade på Facebook :’3

  Jag har ALLTID med mig en hårsnodd, överallt, vart jag än går. Jag hade den på skolfotot, på en begravning, hela sommaren(Ja, jag har en vit rand runt handleden). Jag vet inte varför. Men det är en trygghet för mig att ha den där på handleden, att veta att om jag behöver sätta upp håret, ja då kan jag det. Får smått panik när snodden inte är där och då letar jag reda på en ny som jag kan ersätta den med. En nackdel med att ha den där, fullt synlig, är att om någon behöver en hårsnodd blir man smått tvingad till att låna ut den. Och i 8 av 10 av fallen, får man den inte tillbaka. Men snodden jag har nu har jag hållt fast vid länge(Okej, två veckor, MAX). Men att ha en snodd runt handleden är en vana för mig, en vana jag inte kommer göra några större försök att bli av med.

  Vill också passa på att säga att jag alltid blir glad av din blogg :’)

  Kramisar
  //Hannah

 71. Anonym skriver:

  Jag delade på Facebook :’3

  Jag har ALLTID med mig en hårsnodd, överallt, vart jag än går. Jag hade den på skolfotot, på en begravning, hela sommaren(Ja, jag har en vit rand runt handleden). Jag vet inte varför. Men det är en trygghet för mig att ha den där på handleden, att veta att om jag behöver sätta upp håret, ja då kan jag det. Får smått panik när snodden inte är där och då letar jag reda på en ny som jag kan ersätta den med. En nackdel med att ha den där, fullt synlig, är att om någon behöver en hårsnodd blir man smått tvingad till att låna ut den. Och i 8 av 10 av fallen, får man den inte tillbaka. Men snodden jag har nu har jag hållt fast vid länge(Okej, två veckor, MAX). Men att ha en snodd runt handleden är en vana för mig, en vana jag inte kommer göra några större försök att bli av med.

  Vill också passa på att säga att jag alltid blir glad av din blogg :’)

  Kramisar
  //Hannah

 72. Anonym skriver:

  Hej Clara! Något jag alltid bär med mig är min mobil och Ipod! Mobilen för att kunna ringa med och kontakta folk, och om Dart Vader bara skulle komma och invardera jorden tillsamans med Lord Voldemort och Jokern kan det alltid vara bra att ha sin mobil så man kan skjuta laser med laserappen! Ipod för att jag ska slippa dö när jag akut behöver lyssna på Markus Krunegård, Miss li eller Laleh! Taco hej vackraste Clara!

  ellastlund@live.se

  Jag fattade inte hur man gillade, men jag skulle gärna vilja ha den tegelbruna! Tack på förhand!

 73. Anonym skriver:

  Delat på twitter och är med och tävlar om den görsnygga svarta skönheten.
  Nåt jag alltid går och bär runt på är min stora klumpiga plånbok, där jag har ett bankkort som nästan alltid är tomt, massa mynt och mina busskort. Kan alltid vara bra att ha med sig om man hittar nåt gööörsnyggt på stan som man bara måste ha, eller om man ska ta en bussresa till sina amigos.
  Sen har jag alltid med mig min ajfåån, överallt. Dock tappar jag den när jag har den i fickan, och jag lägger alltid ifrån mig den nånstans, så mina kompisar får påminna mig att inte glömma den.
  Parfym, tuggummin, bindor och tamponger har jag också alltid med mig. Man måste vara beredd om mensen kommer BANG! helt plötsligt.. Då äre inte så värst kul att sitta där och inte ha nån utrustning. Lukta gott måste man också göra, så man känner sig fräsh. Och tuggummin, viktigt att smaka gott i munnen om man ska flörta med nån snygg kille, och det leder till nåt mer!
  Älskar dig och din blogg, du är alldeles för underbar Clara!
  Hoppas jag vinner, och ha det jättebratoppensnoppentjolahej!
  Kram ♥
  eellenwiklund@hotmail.com

 74. Anonym skriver:

  Jag har då delat på min facebook och min twitter – malililililin.

  Jag har alltid med mig min mobilväska eller hade… Nu är den snart död och försvinner i mitt liv så jag får låna min systers då och då. Den har funnits där för mig när jag har behövt den. Jag tycker det är obekvämt att ha saker i fickorna och framförallt att ha mobilen där för det skaver ibland. Jag gillar modellen på mobilväskorna ovanför. Det är som en plånbok i och det är en annan sak jag har med mig, mitt bank kort. Jag gillade båda färgerna exakt lika mycket men valde den bruna för den passar till mer. Skulle bli vrål glad om jag van – :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Du ser. hörs!

 75. Anonym skriver:

  Hej jag bär typ alltid med mig mina alergi-tabletter för jag är jätte alergisk mot katt, gräs, björk ( pollen ) ,hassel, gråbo och kvalster. Och det är väldigt jobbigt för jag är aldrig riktigt säker på om jag är alergisk eller försyld.
  Kramar Johanna ?

 76. Anonym skriver:

  delat på twitter!
  snoddar, tuggummi och min fina fåån. :)

 77. Anonym skriver:

  Jag har delat på twitter och skulle vilja vinna: http://www.bagasi.se/products-page/mobilvaska/mobilvaska-brun/

  Jag bär alltid med mig min käraste ägodel, mobilen. Eftersom jag är tekniskt sett beroende av twitter,facebook o diverse spel. Jag bär även oftast med mig pengar, i fall att man skulle få för sig att köpa tuggummi eller något. jag bär också med mig bankomatkort, för att kunna ta ut pengar osv. Jag skulle vilja vinna en mobilväska, för att slippa ha med mig en hel väska för att kunna få med mig min stora plånbok som jag inte vågar håla i handen rädd att någon skall ta den. Så en liten väska där man få plats med mobil,pengar och bankomatkort är perfekt.
  Min mejladdress: joanna.lanta@hotmail.com
  Twitter: foreveratwifan

 78. Anonym skriver:

  Delat på facebook :)

  Förutom livsnödvändiga saker – telefon, bankkort, busskort, hårspray- så finns det en sak som jag aldrig går någonstans utan; ett litet gammalt fyrkantigt kort på min lillasyster. Hon betyder allt för mig. Hon är min bästa vän, och någon som behöver mig på ett bra sätt. + att hon precis har flyttat 54 mil (vilket är sjuhelsike för långt) och kortet gör att hon alltid är med mig.

 79. Anonym skriver:

  Jag har självklart allllltiiiiidd med mig min telefon så jag inte missar något om du hat bloggat/twittrat/ansiktsbokat osv!! Haha har delat on tha twitter också!

  le email: choklaa@live.se

 80. Anonym skriver:

  Som många andra så har jag ALLTID med min mobil! Även ställen där jag inte behöver den/måste stänga av den. Jag är så förälskad i min mobil att jag tar hellre med mig den än att lämna den hemma om mobilen inte har batteri. Därför tycker jag att den röda mobilväskan ska vinnas utav mig och min kära mobil!

  Har delat och gillat

  MvH

 81. Anonym skriver:

  ”Som många andra så har jag ALLTID med min mobil! Även ställen där jag inte behöver den/måste stänga av den. Jag är så förälskad i min mobil att jag tar hellre med mig den än att lämna den hemma om mobilen inte har batteri. Därför tycker jag att den röda mobilväskan ska vinnas utav mig och min kära mobil!

  Har delat och gillat

  MvH”

  glömde skriva min mail!

  Jujambii@hotmail.com

 82. Anonym skriver:

  Jag har delat bilden på Facebook!
  En sak som jag alltid har med mig i väskan – förutom det självklara som typ mobilen, girlygirl stuff, plånkan osv – är sked, kniv och gaffel. Jag går inte hemifrån utan dom! Jag har alltid med dom för tänk om man är sugen på en stor B&J? Då tar man skeden. Eller om man är på någon asiatisk restaurang som INTE har bestick? Eller om man är på picknick och glömde kniv och gaffel? There you have it! Så sjukt praktiskt.
  Puss och hej, leverpastej.

 83. Anonym skriver:

  Halu! Har gillat den tegelröda väskan och delat den på Ansiktsboken. Ja, min väska brukar vara full av ganska mycket.. Det mesta onödigt skit. Typ mina vackra Hello-Kittyplåster och eh.. Ja massa godispapper. Dem bara ligger där. .-. Kanske för att det ska bli mjukt för min mobil och andra viktiga saker som plånboken och nycklarna. Sen BRUKAR jag ha med mig mina hörlurar eftersom jag väldigt ofta måste lyssna på Markus Krunegård, men dem genomgår en clarafiering (pärlor duvet). Även mitt lipsyl har en hederplats i väskan. Jag vill som alla andra väääldiigt gärna vinna, så om jag av någon anledning skulle vinna så maila: maria.bremberg@bredband.net
  TACO HEJ

 84. Anonym skriver:

  Jag har delat på Twitter (wilmafilma) jag har alltid med mig min gummianka! En liten gul anka med röda hjärtan på! Varför? Fråga mig inte! Men nu har det blivit så naturligt så när jag tar nycklar mobil så tar jag ankan också! Jag kulle vilja ha den svarta mobilväskan (om det nu heter så!) Btw Ankan heter Hans-Evert! :)

 85. Anonym skriver:

  mmm jag var duktig och skickade iväg ett litet tweet om den svarta mobilväskan. mja, klapp på axeln.

  Något som alltid finns med i väskan..? Ja, solglasögonen får väll alltid ta en sväng ner dit när man är på språng då jag ser så extremt cool ut med dom på. Hade gärna haft med mig den lilla Felix pojken i deras nya reklam för thaimat. Han är söt så då skulle man kunna locka till sig folk och bah ”mm kolla vilken söt unge jag har i väskan, ni får klappa för fem kronor mm”. Dock vet jag inte vart jag kan få tag i en sån, synd. Men solglasögonen duger bra.

 86. Anonym skriver:

  tjenixen clara! har delat på twitter om du kommer ihåg mig (det var jag och min kompis Moa som skulle springa i skolan och du puschade oss ;)) och så var det ju även något man skulle ha med sig.. lite kul då jag och min dude diskuterade det på nån fest vad en tjej ALLTID har med sig, kom fram till: smink, mobil, pengar, kondomer, parfym, plattång, underkläder, skinnjacka, hörlurar, tuggummi, laddare.. you name it, allt sånt! men i sån liten (awesome) väska skulle jag nog ha mobil, pengar och tuggummi. WIN!

 87. Anonym skriver:

  Hej! (Jag har delat på twitter AmandaHagman_)

  Jag har alltid med mig en liten handtvål för att man vet ju aldrig när man behöver tvätta händerna (jag tvättar händerna väldigt ofta)! Jag har också alltid med mig moblien såklart eftersom jag är så populär så får jag alltid sms… host…

  Jag gillar den röda/orangea Jag skulle bli jätte glad om jag vann!

 88. Anonym skriver:

  Delade den tegelbruna väskan på pinterest.
  Jag har alltid med mig min lilla fickkniv! (jag är inte galen jag lovar) Den är liten och smidig och jättebra om man inte har tillgång till andra verktyg för jag kan snabbt och enkelt öppna förpackningar, skruva av ett batterilock eller klippa bort en tråd på tröjan eller liknande. Min fickkniv kulle passa precis i den här mobilväskan!
  chovsta@gmail.com

 89. Anonym skriver:

  Jag brukar ALLTID ha på mig ett par trosor. Det är liksom bra att ha. Annars är det väl mobilen, och nyklar om jag är i skolan.

 90. Anonym skriver:

  Jag har alltid med mig halstabletter, för det är verkligen inte trevligt att ha en äcklig andedräkt. Och då jag har haft sönder min tandställning en gång pga. segt godis vågar jag inte tugga tuggummi. Därför är halstabletter en räddare i nöden!!
  Jag vill ha http://www.bagasi.se/products-page/mobilvaska/mobilvaska-svart/
  Heheh delat!

 91. Anonym skriver:

  Hej! Jag är med och har delat på Facebook! :)
  1. Jag bär alltid med mig min mobil för att jag ska vara så himla social .. xd
  2. Solglasögon för att se lite cool ut… ;)
  3. Tuggummi! Är beroende av det.. Måste alltid ha något o tugga på!
  4. Nässpray.. För det är jag beroende av ♥33333
  5. Sen har jag med mig lite smink i fall man ser någon snygg kille! (;
  6. Sen kanske någon liten bok ifall det blir långtråkigt..

  Det var nog allt! Kram! :)

 92. Anonym skriver:

  Hej Clara!♥
  Maj gaaad, snygg väska XD
  Något jag alltid bär med mig är min mobil, för att folk ska få tag på mig, och för att jag ska få tag på folk.
  Tänk om jag blir inlåst i Gunvald Perssons mörka källare? Då måste jag ha min telefon för annars kanske jag dör! :(
  Ha en bra helg :)
  Kramis♥

 93. Anonym skriver:

  Hej!
  Jag har lagt ut på facebook och min blogg snart, men facebook är det redan ute på.
  Jag har alltid med mig min mobil,kreditkort,sj kort och plåster.
  Jag är verkligen ett fan till dig, jag älskar din stil och ALLT! En dag stalkade jag dig på instagram,här och twitter. Och gissa då om jag ville klippa mig? ;D kram <3

 94. Anonym skriver:

  Jag bär alltid med mig TUGGUMMI!

  Men det är inte som du tror. Jag har inte med mig det för att äta (min mage är lite känslig), nej jag använder det till annat. Några exempel…
  – När det gick hål i en energidryck burk och det sprutar dricka åt alla håll… TUGGUMMI!
  – När jag tappade nyckeln i en grund gatubrunn… pinne med TUGGUMMI!
  – När häftmassan var slut… TUGGUMMI!
  Vilket problem du än har, svaret är… TUGGUMI! :D

  Jag har länkat den tegelröda mobilväskan på facebook, ha det gött! :)

 95. Anonym skriver:

  Jag bär alltid med mig en miniatyrfigur av Kapten Haddock från Tintin. Jag älskar Tintin, och det är min tur amulett. Så det är något som alltid finns nära mig.

  Delat på Twitter: ElinShinoda
  Tack för en bra blogg!:)
  /Elin. mail: elin.bladh@kgy.se

 96. Anonym skriver:

  Jag tweetade vilken väska jag ville ha. Min Twitter—> EbbaRamden
  jag har har alltid med mig min mobil, som jag tappar ganska ofta, hehe. t.ex. igår på Malmöfestivalen så tappade jag den mitt i folkhavet så att minst 100 folk skrattade. så en väska hade ju varit trevligt. och oftast strumpor. man vet ju aldrig om det skulle börja regna… och innan (typ förra året) hade jag alltid, jag lovar, alltid, med mig en sked. om någon skulle ge mig något att äta eller så. lagom kostigt.

  kramar och sånt. /Ebba

  :c +väska till mig = c:

 97. Anonym skriver:

  Jag är som person en riktig packåsna och har med mig massa grejer även fast jag inte gillar att bära väskor alls..

  Jag bär framför allt alltid med mig min mobil, en skruttig Samsung. Men även då dens dagar börjar rinna ut så kan ja inte slita mig ifrån den. Den är verkligen toppen ändå den har allt trots att den är seg och gillar att stänga av sig. Något jag inte uppskattar så mycket kanske, annars är den ganska snäll.
  Den är också perfekt om något händer så plingar jag bara till någon så ordnar det sig !

  Tofsar och hårspännen han jag över allt i jackan väskan tjocktröje-fickor och på armen(dock bara tofsar. Hårspännen blir jobbigt på armen.)
  Dessa är toppen om min hår skulle bli galet så kan jag slänga upp det i en tofs, och då mitt hår är kort uppklippt är hårspännen ett måste. Annars riskerar min lugg att bli en tornado av hår.

  Min fina keps, en blå snapback med superman loggan på, hänger alltid med också, antingen på mitt stora huvud som en tjusig huvudbonad eller i min väska.
  Tänk vad bra om det plötsligt blir sol då knölar jag in huvudet i den och vips, ingen sol i ögonen.
  Eller om det plötsligt börjar att falla regn ifrån himlen. Då förstörs inte luggen eller sminket iallafall!

  Jag bär alltid med mig min rumpa.
  Min rumpa är bra att ha.
  Tänk om jag skulle behöva sätt mig någonstans,-vilket jag tycker om att göra- så har jag ju den där.
  Då blir det mjukt och skönt.

  Denna var vacker. Runt min hals skulle den sitta som handen i handsken:
  http://www.bagasi.se/products-page/mobilvaska/mobilvaska-svart/

  1. Anonym skriver:

   Svar till SOFIE:Väskan är delad genom twitter och facebook!

 98. Anonym skriver:

  Vadå tegelbrun den är ju för fan orange?! Ursäkta, jag blir ibland lite upprörd… över färger. Hursomhelst så skulle jag vilja vinna den svarta (som, måste påpekas, ser misstänkt brun ut).
  När jag går ut har jag (nästan) alltid med mig kläder, för det är kallt att vara naken. Jag måste för övrigt vinna för jag är arbetslös och det är jävligt synd om mig. Såatteehh…

 99. Anonym skriver:

  Hej! Innan du börjar läsa min lite överdrivet långa beskrivning av vad jag har i min väska så vill jag bara säga förlåt, men jag tror att du kommer skratta lite när du läser vad jag har med mig.
  Saker jag ALLTID har med mig i min väska är bla: mobil, ipod, hörlurar, plånbok, nycklar, tuggummi, du vet de vanliga sakerna. Men jag har även (sedan två års tid ungefär) tagit med mig lite mindre vanliga saker i min väska. Bra-att-ha saker. Exempel på detta är handsprit (har lite bakterieskräck), en bok, deo, tandborste och tandkräm (tro det eller ej! Men jag borstar faktiskt mina tänder efter lunchen varje dag i skolan. Tuggummi räcker minsann inte för mig), plåster, medicin (såsom ipren, panodil, alvedon, halstabletter, medicin mot magen m.m.), paraply, penna, solglasögon, näsdukar, ibland ett par extra trosor, pincett, handkräm, någon typ av smink och även en liten miniform av en dagbok. Som sagt, allt detta har jag med mig varje dag. Ändå får jag plats med allt det här i en normalstor väska. Anledningen till att jag har med mig så mycket saker är för att jag alltid vill vara förberedd. T.ex, om de blir sent någon kväll och jag ska sova hos någon så har jag ju i princip allt jag behöver? Och de känns så skönt att veta! Allt som jag har i min väska är dessutom saker som man behöver någon gång i veckan, så allt kommer till användning! Dessutom kan de ju hända att någon behöver t.ex plåster, näsduk, en huvudvärkstablett eller något och då är jag alltid lika stolt över mig själv över att jag har med mig det! Och när man får se tacksamheten i deras ögon när man ger dom något som kommer hjälpa dom blir man alltid lika glad. Sådär, de var vad jag har i min väska. Lite extrem kanske, men de är sån jag är. Och nu blev det minsann ingen fyndig text med massa sköna kommentarer och ord lite här och var, för den största anledningen till att jag berättade det här var just för att få berätta, och kanske få dig att skratta. Jag bryr mig inte så mycket om jag vinner, eftersom det säkert finns många andra vars kommentarer var hundra gånger bättre. Men de var värt ett försök, och om jag vann (mot all förmodan) så skulle jag antagligen vilja ha den tegelbruna. Tack för att du orkade läsa Clara. Ha nu en superbra dag!

 100. Anonym skriver:

  Hej!

  Jag bär ständigt med mig bajspåsar.

  Dagligen är hunden ute med mig. Muskelknutten är så pass stark att han släpar mig längs marken. & även djur, som vi alla vet, måste uträtta sina behov. När han hittat det ultimata stället för att göra detta på, får jag min första paus i släpandet. MEN jag måste vara snabb med att dra upp svarta påsen ur fickan & snabbt låta den fyllas. Det som händer annars är att jag helt enkelt släpas i det bruna kletet.

  Fred ut

 101. Anonym skriver:

  Har delat på min facebook! :)
  Jag skulle kunna säga att jag alltid har med mig mobilen för det har jag, men nånting som för mig är viktigare än mobilen som alltid bor i min väska är justin skiva ”belivie” alltså okej, jag har alla dom låtarna på min mobil och min mobil är ju i min väska också, men min väska utan justin skiva blir som en Clara Henry utan humor, du fattar:)
  pusshejjjj,♥

 102. Anonym skriver:

  Jag BRUKADE alltid ha med mig min body lotion från victorias secret…men eftersom någon j*vel kände behovet av att ta den då vi hade idrott är jag nu lotion lös och luktar dåligt ;( Tänkte alltså att om jag vann skulle det kompensera smärtan av att förlora något med ett sådant sentimentalt värde! (no pun intended!)

  PS. Jag har gillat & delat! (på twitter) och min mail är nellie.97@live.se

 103. Anonym skriver:

  Jag BRUKADE alltid ha med mig min body lotion från victorias secret…men eftersom någon j*vel kände behovet av att ta den då vi hade idrott är jag nu lotion lös och luktar dåligt ;( Tänkte alltså att om jag vann skulle det kompensera smärtan av att förlora något med ett sådant sentimentalt värde! (no pun intended!)

  PS. Jag har gillat & delat! (på twitter) och min mail är nellie.97@live.se

 104. Anonym skriver:

  Jag har alltid med mig ett litet anteckningsblock som min mamma har gjort åt mig, och en liten blyertspenna. Alltid om jag är ute och går,sitter på bussen, är och fikar, vartsomhelst så får jag massa galna idéer och inspiration från allting som händer runt om mig. Det kan vara en gammal gubbe som sitter och löser korsord, en fjäril som flyger runt bland blommorna eller en dammtuss som ligger i ett hörn och ser allmänt grå ut. Och jag älskar att sitta och tänka tillbaka på allt det där lilla som man egentligen har varit med om, och sett. Det händer så himla mycket som ingen egentligen lägger märke till haha.. men ett antecknings block helt enkelt. Mer än så kräver jag inte :)

 105. Anonym skriver:

  Telefonen är något jag självklart alltid bär med mig, och då vore det toppen med ett sånt här eftersom jag ofta lyckas lägga ifrån mig min telfeon och kan glömma den i provrum osv. har dock fått tilbaka den som tur är!

  Har gjort det som står och jag heter Denice Eriksson på fb

 106. Anonym skriver:

  Haha såklart så skulle jag ju glömma min mejl, så här försöker jag igen hahaha ;

  Jag har alltid med mig ett litet anteckningsblock som min mamma har gjort åt mig, och en liten blyertspenna. Alltid om jag är ute och går,sitter på bussen, är och fikar, vartsomhelst så får jag massa galna idéer och inspiration från allting som händer runt om mig. Det kan vara en gammal gubbe som sitter och löser korsord, en fjäril som flyger runt bland blommorna eller en dammtuss som ligger i ett hörn och ser allmänt grå ut. Och jag älskar att sitta och tänka tillbaka på allt det där lilla som man egentligen har varit med om, och sett. Det händer så himla mycket som ingen egentligen lägger märke till haha.. men ett antecknings block helt enkelt. Mer än så kräver jag inte :)

  Jag har delat det på min twitter, eftersom att det är mycket coolare än facebookh. Min mejl: biancalover@hotmail.se

 107. Anonym skriver:

  Jag BRUKADE alltid ha med mig min VS body lotion, men någon inkompetent savant bestämde att denne inte kunde hålla fingrarna i styr och tog den ur min väska. Så nu går jag omkring och är butter medans jag försöker lukta mig till vem som kan ha tagit den. Har även slukat en burk ben & jerrys medans jag lyssnat på James Blunt, det är jobbigt när man är så emotionellt instabil att man inte klarar att bli av med saker :(
  P.s jag har delat på twitter, min mailadress: nellie.97@live.se

 108. Anonym skriver:

  Hej!
  Förutom mobil, och plånbok så kånkar jag alltid runt
  med skavsårsplåster och toapapper! Har man en gång
  varit tvungen att uppsöka en offentlig toalett (suck och blä)
  gör det man ska, snabbt som tusan, och så upptäcker att inget
  toapapper finns! Då ser man också till att aldrig upprepa
  det misstaget igen!
  Ha det gott/Marie

 109. Anonym skriver:

  Och så glömde jag givetvis: delat på fb (Marie L-m)
  den tegelröda blev min favorit…

 110. Anonym skriver:

  Något jag alltid har med mig är hårsnoddar. Jag kan aldrig ha för många av dom med mig, haha! Mest för att jag aldrig kan ha utsläppt hår en hel dag utan att jag stör mig på mitt hår, blir arg på det och måste sätta upp det direkt, knäppt jag vet hehe!
  Jag har dessutom ingen mobilväska så jag håller verkligen tummarna på att vinna, vore skitkul ! Har desutom aldrig vunnit något.
  Ps: Jag delade på min facebooksida(JosephineEngman)och min email är jossanengman@hotmail.com
  Älskar din blogg, läser den 24/7 :)

 111. Anonym skriver:

  Jag brukar alltid ha med mig tass-salva de är samma som försvaretshudsalva men när dom sluta med den på apoteket ett tag så blev de tass-salva :) Älskar den man kan ha den till allt som är torrt på kroppen, läppar, nagelband, händer, ansikte you name it!! :D

 112. Anonym skriver:

  Jag bär alltid med mig lipsyl och deodorant. Jag vet inte varför jag bär med mig lipsyl men lixom det är typ guds gåva till mänskligheten. Det är så bra om man råkar hamna i en snöstorm, och man inte kan prata bara för att man är torr om läpparna.
  Deodorant bär jag alltid med mig för det kan man säga är ännu mera guds gåva till mänskligheten.
  jag gör det för att det kan jag inte klara mig utan deodorant. Jag tycker det är väldigt ofräscht att svettas.

  p.s jag delade på google plus! ( Agnes Ulén)

 113. Anonym skriver:

  Jag har delat på facebook.(Anja Johansson) Något jag alltid har med mig är almanacka och plånbok. Almanackan för att jag skriver ner lite allt möjligt som jag tänker på och så kommer jag inte ihåg småsaker, så då skriver jag ner det! Plånboken för att, ja, vill kanske köpa någonting gott i kiosken på skolan. Har med den även fast den är helt tom på pengar ibland… Hoppas på att vinna, letat efter en sån superlänge!:)Gillar verkligen dina vloggar och din blogg!

 114. Anonym skriver:

  Här delade jag länken: https://twitter.com/augustiibarn/status/237135316421578752

  Något som alltid ska tas med i alternativ väska eller i en liten, sliten jeansficka är ett rött läppstift, helst det rödaste jag vet. Hen har faktiskt blivit en av mina kära vänner genom åren (dock inte så många än) och jag hoppas att vi kommer vara det ett bra tag till.

  Ett rött läppstift passar vid många olika tillfällen, ett urval av dessa är: För att liva upp en tråkig skoldag, eller när man drar på sig ett par klackar och vill vara lite extra fin, eller när man hittat någon att kyssa på kinden, eller när man stöter på någon man vill ha en autograf av (som t.ex. du) och ingen har en penna, eller när man behöver lite låtsatsblod, eller när man hamnat på en öde ö och blir lite hungrig.

  Ja, jag kan inte annat än att älska mitt röda läppstift.

  Kram!

 115. Anonym skriver:

  Delat på twittaaa :D Jag vill vinna en http://www.bagasi.se/products-page/mobilvaska/mobilvaska-brun/. Jag har alltid med mig handkräm och läppglans. För ärligt talat, vem vill inte gå runt med händer mjuka som gosedjur (jag vet att du gillar gosedjur Clara) och lena läppar som smakar gott, obs att de alltid är bra om man har en snygg kille att pussa på.
  Mail adress: ur_fraend@hotmail.com

 116. Anonym skriver:

  Hej,

  Behöver du en legit lån? kontakta oss via e-post: (goodnewsloanhome1@gmail.com)

  Låneansökan FORM:

  1) fullständigt namn:
  2) Yrke:
  3) Land:
  4) mobiltelefon:
  5) Lån belopp som krävs:
  6) Lån Varaktighet:
  7) Lön Datum:

  Jag inväntar ansökan detaljer i nästa svar.

  Hälsningar,
  Herr, Peters James
  GODA NYHETER lån hem
  E-id: goodnewsloanhome1@gmail.com

 117. VLK skriver:

  Avsluta dina ekonomiska bekymmer

  Vi är lån ackrediterat företag. Vi erbjuder lån till privatpersoner på låg ränta på 2%, ger vi personliga lån, företag lån,hypotekslån. fastigheter lån. för mer info: kontakta oss via: berryjoneslender09@yahoo.com

  tecknat
  ledning.

 118. ferdinan skriver:

  Erbjuda lån mellan privatpersoner allvarliga i Sverige
  Hej Jag är chief för en grupp av finansiella partners. Idag finner vi att bankerna ger mera poäng. De flesta medborgare har bra projekt men brist på finansiering för genomförandet. Med tanke på allt detta, vi etablerat en grupp på 14 personer och vi är aktieägare i flera banker. Vi beslutade att ge lån till dem som behöver. Att ge kredit från 50.000kr till 50.000.000kr med en bra ränta. Om du är intresserad, berätta vad du behöver ditt projekt och vi kommer att hjälpa dig att uppnå det. Om du är intresserad av detta erbjudande, kontakta mig för mer information: Ferdinanpersie7@gmail.com

 119. Angga skriver:

  Hej, allihop,

  Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån på 2% detta är ett legitimt företag med Ära och skillnad vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem Att du är vi erbjuder alla typer av lån så om du är intresserad av detta Lån erbjudande vänligen kontakta oss på vår email: (anggadiman1@gmail.com)

  Ange även detaljerna så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

  Namn:
  Belopp som behövs:
  Varaktighet:
  land:
  Syftet med lånet:
  Månadsinkomst:
  Telefonnummer:

  Kontakta oss med ovanstående detaljer på vår email: anggadiman1@gmail.com

  Hälsningar till er alla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp