TÄVLA MED CLARA HENRY OCH COMVIQ

10:00 4 Okt 2013

Hello dear readurz. Sitter på tåget hem för en helg på Bästkusten. Tre och en halv timmas gött häng med mig själv, alltså. Sing halleluja.

Medan jag rullar fram genom Sverige och har precis så kul som det låter tänkte jag bara tipsa om en tävling i samband med världens bästa webbtv-show (alltså mitt program (alltså Med Clara Henry)). Huvudsponsor för programmet är Comviq (min kära telefonoperatör sedan jag fick min första tegelsten för fem år sedan) och i potten ligger en Samsung Galaxy S4 och två års fritt abonnemang.

HAAAAALELUJAH

Tävlingskonceptet är följande:

Vi vill veta vad du gör för de pengar du sparar genom att ringa billigare med Comviq. Publicera en bild på Instagram med något du gör för dina sparade pengar och tagga inlägget med hashtaggen #comviqstudent.

 

Tävlar gör man alltså på Instagram. Har ni fortfarande inte fattat eller bara vill se alla snygga bilder utan att ha instagram, kan ni klicka er in på claratavling.kanal5play.se.

Jag är avis på den som kommer vinna.

4 kommentarer | “TÄVLA MED CLARA HENRY OCH COMVIQ”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Felicia skriver:

    Älskar din tvshow sååå sjukt mycket!

  2. Anonym skriver:

    Jag skulle spendera pengarna på hyran till min lägenhet som jag måste hyra för att kunna läsa film och skådespeleri och följa mina drömmar att bli skådis. Min pappa betalar inte ett öre och mamma måste försörja vår familj på tre Pers och en hund på sin enmannalön. Men om jag vinner detta skulle jag kunna betala det själv, få en asbra utbildning, bli skådis, vinna en Oscar, tacka dig i tacktalet så du får ännu mer inflytande i världen och kan rädda den på valfritt sätt! :) (Att sikta högt som satan is the deal)

  3. Anonym skriver:

    Tänkte bara säga (efter att ha spammat sönder din instagram) att sidan 9gag har lagt ut bilden från när du var utomlands någonstans, riktigt coolt!

  4. alexandra skriver:

    Har redan den mobilen :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG