TÄVLING: Caseable igen

9:47 14 Okt 2013

TÄVLING!!!

Måndag igen och nog för att Med Clara Henry kanske hjälper till med att dämpa måndagsångesten, men ifall det inte skulle vara nog drar vi igång en tävling här på den lille bloggen. Denna gången blir det en favorit i repris med Caseable som gör specialdesignade mobilskal, ipadcovers och datorväskor.

Såhär gör du för att tävla:

 

1. Gå in och dra en like på Caseable’s facebooksida.

2. Skriv en kommentar och länka det skal du helst vill ha från Caseable, och förklara varför. Glöm inte att skriva din mailadress!

Jag drar en vinnare på måndag om exakt en vecka. Mest kreativa varför-svar vinner valfri produkt från Caseable. KÖR.

152 kommentarer | “TÄVLING: Caseable igen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    http://www.caseable.com/apple-iphone-4/Bianca_Green/roses
    Jag ska ge detta till min mamma när hon fyller år, 28 oktober. Och då vill jag ge henne något riktigt fint. Och det skulle betyda så himla mycket om hon skulle få detta skal för hon älskar rosor. Det skulle betyda allt. Mamma är den finaste mamman som finns och hon hjälper alltid mig. Hon betyder allt för mig och det skulle betyda hur mycket som helst! ♥
    http://www.caseable.com/apple-iphone-4/Bianca_Green/roses

  2. Anonym skriver:

    Well hello awesome competition. Ja, det skulle hjälpa i måndagsångesten som ligger som en snara kring varenda ven i min fotografstuderande kropp.
    Som sagt, jag utbildar mig till och jobbar som fotograf och fick i och med skolstarten leasa en MacBook Pro för att kunna redigera alla bilder men hey – datorväskan är h e m s k.
    Jag vill ha den här med morötter: http://eu.caseable.com/apple-macbook-pro-15-retina/joy-st-clair/three-carrots. Obvious reason?

  3. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4s/joy-st-clair/spring-kingwood

    Godmorgon Clara! (även om det egentligen är förmiddag)
    Detta är alltså det absolut superfinaste skalet för iPhone. Samma som du har på bilden ovan, så vi ligger eventuellt på samma våglängd. Gött.

    Varför vill jag då ha detta skal, frågar man sig? Ja, ser du, det är så att jag uppenbarligen är den ENDA individen i hela universum som inte har lyckats söndra sin iPhone på ett vis eller annat. Därför går min inre paranoida stressknöl på högvarv och tycker sig konstant att något katastrofalt ska inträffa och ta min älskade fjon ifrån mig. Kommer ibland på mig själv att jag har en liten Gollum-moment med telefonen efter att den testat dragningskraftens funktion, då jag hukar mig över den och mumlar ”My precious….”

    Safe to say, jag behöver ett telefonskal. Captain Obvious…

    För övrigt så kan jag även säga att skalet påminner mig om en mycket speciell sommardag som spenderades med de finaste blå ögonen i världen ♥

    Ha en riktigt skön dag! Kram ♥

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4s/joy-st-clair/spring-kingwood

  4. Anonym skriver:

    Skalet jag skulle vilja vinna är detta : http://www.caseable.com/apple-iphone-5/Ali-Gulec-Art/dj
    Varför ? : jo eftersom hur nice skulle det inte vara att ha detta skal ?! En hund dj liksom ! Sen är det ju bara ett plus att man kommer ha ett likadant som dig som gör det ännu coolare !! Men somsagt en hund som är en dj så jäkla awesoumme ??????

    1. Anonym skriver:

      Svar till Elin :Bara så att du inte blir förvånad senare: Det är en utter, inte en hund. :)

  5. Anonym skriver:

    http://uk.caseable.com/apple-macbook-pro-13-inch/Ali-Gulec-Art/owl
    Min stackars dator har i tre långa år fått bo i ett fodral som inte lång tid efter inköp gick sönder, med åren har det även blivit ganska smutsigt trots ihärdiga försök att tvätta det. Jag tycker att min fina kompanjon här i livet förtjänar en bättre utstyrsel och skydd. Han finns alltid där för mig och fungerar felfritt, därför känns det som att jag svikit honom genom att ideligen tvinga ner han i kläder han uppenbarligen ogillar. Sen kommer ju ingen våga sno en dator med ett så coolt fodral, de kommer ju tycka att en ägare som har så bra stil förtjänar att behålla sin elektronik. Att kunna få skryta om att man vunnit en tävling hos den mest utomordentliga bloggerskan i vårt avlånga land är ju inte helt fel det heller!

  6. Anonym skriver:

    Alla har ju någongång i sitt liv viljat ha en mustach. Eller jag har det iallafall, asså lixom tänk hur coolt det skulle va och gå runt med en. Men nu är det ett faktum att jag inte kan få en.. hur mycket jag än försöker, Så då måste jag ju lösa det problemet på något sätt. Och om man har en mustach då kan man ju inte ta av sig den, utan man har med den överallt, Och då tänker jag att en sak man alltid har med sig var man än går, MOBILEN! Så om jag har ett skal med mustacher på så har jag ju löst mitt problem! Då är jag lika cool som alla andra snubbar med mustach och kan gå runt och visa mina mustacher på mobilen!
    Därför vill jag ha detta skalet med en massa färglada och häftiga mustacher!
    http://eu.caseable.com/apple-iphone-5/Bianca_Green/mustache-mania

    Min mejl: Hannapersson98@hotmail.com

  7. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-ipad-2/joy-st-clair/three-carrots
    HEJ CLARA!!!!!!! Det här skalet är helt perfekt för mig!! Vill du veta varför? Jo, nu är det så att på min skola så jobbar vi med iPads så ett iPad skal vore perfekt för mig, men just varför jag vill ha det här skalet, jo det ska jag berätta. Just nu så gör vi en uppgift i skolan, där vi ska skriva in allt vi äter i tre veckor och… hehe…. Jag kanske inte ätit så nyttigt de här tre veckorna, för vi va i en annan stad och åt väldigt mycket snabbmat… hehe… Så då fick jag bästa id?en!!! Om jag har ett sånt här fint lite nyttigt skal då kan min lärare kolla på det och säga:
    ”Sara, gillar du morötter.. Det är ju väldigt nyttigt, jag ska ge dig bättre betyg eftersom du tydligen gillar mycket nyttiga saker.” Och då, då kan jag få ett AAAAAAAA och då skulle jag va så GLAAAAA (jag vet rim är lite ut-tjatat) Så därför vill jag så gärna ha det här Morots-Skalet! :D Det var allt, så som en viss tjej skulle säga, ”taco hej!?.

  8. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-macbook-pro-13-inch/Ali-Gulec-Art/owl

    Så himla fräcka fodral, kan inte annat än bli inspirerad :D Jag skulle använda det här fodralet till min laptop. Jag har idag ett fodral som är för stort och skulle därför behöva ett nytt. Eftersom jag är student så har jag inte råd att köpa ett nytt för tillfället och därför skulle ett nytt fodral förgylla min vardag. Ugglan symboliserar kunskap, den skulle säkert att väcka uppmärksamhet i Lund där jag studerar på audionomprogrammet inom medicinska fakulteten. Varför inte studera med stil? :)

  9. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4/Bianca_Green/famiglia-farfalle
    Detta är skalet jag hade velat ha. Så snyggt, och praktiskt. Och här är min motivering.
    I sommras innan vi slutade skolan lånade jag en kompis longboard och fastän mitt balanssinne inte existerar(dumt jag vet). Iallafall så åkte jag lite fram och tillbaka på en gata med telefonen i handen(why i ask??) och hely plötsligt tappar jag balansen och ramlar rakt fram i full fart. Jag tog emot med händerna och skadade mig inte speciellt mycket men mobil spräckte jag däremot hela baksidan på.
    För att göra en lång historia kort så jag kan bara säga att min pappa fortfarande inte vet om att jag spräckt telefonen och i och med att jag precis lånat ut mitt förra skal skulle ett nytt skal vara uppskattat så min pappa kan fortsätta leva med illusionen att jag inte spräckt min telefon.
    puss och kram och tack för en toppen blogg :)

  10. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4/Bianca_Green/mustache-mania

    Jag skulle bli så hääääär glad om jag vann detta skalet för liksom tänk typ när man står i skolkorridoren helt foreever alone och så kommer nån fram och ba TÖÖÖNT!!
    Då kan man ta fram telefon, visa skalet och bara, HAR DU EN MUSTCHE PÅ DIN MOBIL?! IINTE?
    NEHE MEN DET HAR JAG, VEM ÄR TÖNT NUDÅ?!?!?
    Jag tror att detta skalet skulle få det bra hos mig, jag skulle köpa en liten barnvagn åt mitt fina skal och mata det varje dag med choklad och andra go saker. Sen när nån är taskig skulle jag ba ta fram skalet och typ, YO!

    Hoppas jag vinner det!

  11. Anonym skriver:

    Jag har en skoldator, en macbook pro, som vi fick mestadels för att skolan ville locka elever (det funkade haha). Jag älskar den! Det sägs ju att ‘once you go mac you never go back’ och jag tror att det stämmer faktiskt, den är sååå bra. Nu tar jag studenten till våren och jag ska köpa ut min älskling (jag skulle inte ha råd att köpa en ny direkt), men det känns ju inte så kul att gå runt med skolans gamla fodral när jag är young wild and free i det ”verkliga livet”, som jag förövrigt är livrädd för. Vem är jag när jag inte går till skolan fem dagar i veckan liksom? Det hade varit underbart att i alla fall ha ett snyggt datorfodral med mig när jag ska sitta och plugga på nåt café (läs: när jag ska sitta på ett café och smutta på en kopp te hela dagen med min dator som jag spelar snake på, allt för att slippa sitta hemma och inte ha en aning om vad jag ska ta mig för). Eftersom alla mina kompisar verkar ha framtidsplaner och inte kommer hinna träffa mig hela dagarna i höst så vore det ju grymt om någon kom fram där på cafét och kommenterade vilken grymt cool utter jag har på mitt fodral – voilá, en ny vän!

    Detta är alltså fodralet jag önskar:
    http://eu.caseable.com/apple-macbook-pro-13-retina/Ali-Gulec-Art/dj

  12. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-macbook-air-13/Bianca_Green/blooming-ny

    Jag skulle behöva ett nytt datorfodral. Vill du veta varför? Ja, det är klart.
    Förra veckan så satt jag ute vid vårt matsalsbord och pluggade. Jag la mitt datorfodral på golvet så länge för de fick inte plats på bordet. När jag höll på och skriva en väldigt bra text till min sociologilektion så hörde jag något. Jag fattade inte riktigt vad de var, så jag tittade mig runt lite men fattade fortfarande inte. Jag tittade ner på golvet och såg att min kanin satt och tuggade på mitt datorfodral! Direkt tog jag tag i kaninen och såg att han tuggat hål i ena kanten, så jag blev arg på han och straffade han genom att sätta honom i hans bur igen.
    Medans jag var iväg och slängde in honom i buren hade fodralet försvunnit. Jag tittade mig omkring igen och såg då någon stå utanför och vinka med de. Då var de grannflickan som hade smugit in i vårt kök, tagit mitt fodral och sedan sprungit ut igen och ställt sig vid fönstret . Jag sprang snabbt ut för att ta de från henne men då hade hon hunnit ge de till hennes, kompis, hund som åt upp den.
    Så nu är jag fodrallös och min tunna dator pallar inte trycket i min väska. De är lite för jobbigt för han och dessutom fryser han nu på morgnarna när jag ska gå till bussen eftersom de är så kallt ute. Det är snart även vinter, och då blir de ännu kallare och då skulle han frysa ännu mer om han inte hade ett fodral. Detta skulle underlätta båda våra liv!

    Eller skulle jag bara kunna säga som de är, att mitt nuvarande fodral till min dator är svart, fult och har en stor fet kaffefläck på ena sidan. De är skitfult, och dessutom har hela min skola likadana. Jag vill ha något unikt.

    Tack på förhand!

  13. Anonym skriver:

    Hello!
    Det kanske bara är jag(förmodligen inte, men kanske) som nu för tiden har så himla svårt att ta tag om någonting om dagarna. För när jag vaknar är det nämligen mörkt, när jag går till bussen är det dimmigt och grått. Glömde jag mörkt förresten? När jag sitter i skolan regnar det. När jag tar bussen hem är det ännu mörkare. Och även om jag likt Gollum försöker hålla kvar på min sommar och allt ljus( my precious) så kommer alltid Frodo(hösten) och tar bort det från mig så snabbt att jag nästan ramlar omkull. Bara det att jag ger Frodo en ”bad guy”roll visar hur bitter jag är nu på hösten, och jag är ju så fruktansvärt trött på att vara bitter.
    jag orkar ingenting längre. Ingen skola, inget jobb. Helst bara en massa glass och sagan om ringen. Därav mina fräcka liknelser.
    Men så kommer du med lösningen på mitt problem. Att få ett skal med diamanter på är inte helt fel, och kanske skulle det kunna ersätta sommaren tillfälligt för mig! Det är i alla fall värt ett försök tycker jag. Då kanske Frodo får tillbaka sin hjälteroll och jag mitt spralliga humör. Kramar från den (för närvarande)bittra kärringen

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-5/Bianca_Green/these-diamonds-are-forever

  14. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/samsung-galaxy-s2/Bianca_Green/overdose

    mitt telefon skal är för fult asså. När jag köpte det var det vitt men har haft det så länge att det nu blivit typ brunt/beige någonting och det är så hemskt att jag knappt vill ta fram min telefjonk.
    Men sen äre så att i den lilla håla som jag bor i finns det inga(som påriktigt) skall till min telefon nåååågonstans att detta är världens chans liksom för jag kommer mig aldrig för att beställ efter ett heller, för att de är dyra och jag var dum nog att börja studera att jag inte förtjänar en endaste euro (ja man bor ju i finnelandet).
    Detta skal var för fint för att jag skall kunna glömma det.
    Varje gång jag tar fram min telefon kommer jag vara världens nöjdaste tjej, dels för att skalet är så fint och dels för att det kommer påminna om dig. Och du är så bra.
    Jag håller alla mina tummar och tår. =)

  15. Anonym skriver:

    För cirkus en månad sedan var det fredagen den trettonde, det var inte bara då jag tappade min dator i trappen så den nu rasslar lite fint när man skakar den, det var även den fredag som jag i lugnan ro satte på en av dina vloggar. Jag hällde som vanligt upp ett glas vatten med is, mest is faktiskt, men det är inte det intressanta i det här.
    Jag minns inte vad det var som fick mig att damp-skratta så hysteriskt men rätt som det var fick min arm ett ryck så att jag bitchslapade mitt vattenglas vilket i sin tur ledde till att datorn fick sig en dusch. Av vatten. Och is. Då var det inte så roligt längre.
    Fort som attan flög jag upp, torkade bort allt från datorn, stängde av den och ställde den upp och ner, torkade bort vatten från bord och golv och insåg att mitt lila (Bieber-lila) datafodral var alldeles blött.
    Allt löste sig. Datorn fungerar som den ska, bortsett från att den fortfarande låter som en marackas och att mitt fodral inte längre bara är lila utan kamouflagelila. Fint? NJA. Tvekmacka på den alltså.
    Sedan är jag för lat för att tvätta, för snål för att köpa ny och för kräsen för att använda det igen. Punkt slut.
    Kan ju tillägga att jag skyllde på dig när pappa frågade varför datorn stod upp och ner på torkning.
    Han visste inte vem du var. Tyvärr.

    Den här var fin.
    http://eu.caseable.com/apple-macbook-pro-15-retina/Minjae-Lee/indian

    Kram kram
    Ida

  16. Anonym skriver:

    Det ända som är, är att jag inte har någon iphone eller ipad. Men vill så gärna ha. Så tyvärr kan jag inte vara med på denna tävling, men tack för tipset på den sidan :) Kram på dig Clara

  17. annie skriver:

    http://eu.caseable.com/laptop-17-inch/Bianca_Green/you-make-me-home

    jag skulle vilja ha detta eftersom att jag är fullkomligt förälskad i sådana ankare! jag ska själva tatuera ett ankare på min handled när jag fyller arton har jag bestämt redan nu ett år innan! ;)
    sedan har jag även fått en skoldator nu och då skulle de va perfekt ifall jag kunde sticka ut i mängden och inte ha dom tråkiga små svarta HANDväskorna! likväl som du har förkärlek för nässpray och mens så har jag det för min dator och aknare! o jag är så rädd om min dator o då skulle jag få ett skydd men också ett riktigt sexigt fodral ! skulle älska det tills döden skilljde oss åt!

  18. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/samsung-galaxy-s2/Claus-Peter_Schoeps_Art/here-i-am

    Denna är ju FÖR fin/söt/underbar!!! Skulle inte bara dö om jag inte fick den utan även sluta läsa din blogg!!!!! Eller nej, stryk det där sista, för det kommer aldrig hända (lägg märke till hur diskret jag vävde in att din blogg typ är världens bästa). Anyway, här kommer varför jag jättegärna vill vinna skalet: 1. den är, som jag nämnde ovan, fin/söt/underbar. 2. min mobil är ful, så ful att jag vill köpa en ny, men det skulle göra ont i plånboken, och 3. 1+2=3 skalet skulle göra min mobil fin, och därmed spara mig en massa slantar.

    Puss och hej!

  19. Anonym skriver:

    Hejsan Clara!
    Jag har suttit och kollat igenom alla olika möjliga skal jag skulle kunna tänka mig att ha, men det slutade ändå på exakt samma skal som du la ut på din bild här ovanför. Varför jag skulle vilja ha det skalet är för att jag precis har köpt en iPhone 5 för ungefär 6000:- för mina egna pengar som jag har jobbat ihop i sommar så just nu så har jag bara två billiga dollar store skal för 10 kr. Dessutom kan jag ju säga att kvalitén inte är den bästa eftersom dom redan har börjat gå sönder, haha! Och om man är en vanlig tonårstjej som mig så går lätt pengarna till andra saker än just skal (som t.ex, smink, fika på stan och alla små gulliga prylar man hittar som små örhängen och liknande). Sen tycker jag även att det skalet skulle få en att lysa upp här i höstmörkret, tänk vilka varma känslor man skulle kunna få av att se den fina gröna färgen och dom mysiga blommorna. Det är nästan så att man skulle kunna känna lite sommarkänslor av att bara se på ett skal. Sen så min sista anledning är ju att det skulle vara grymt coolt att berätta för kompisarna att man har vunnit ett skal från en tävling på Clara Henrys blogg, då skulle man ju liksom blir en legend. Ja det var nog allt från mig, massor av varma kramar till dig!

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-5/joy-st-clair/spring-kingwood

  20. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-5/caseable-designs/grass
    Det är så här att jag ska köpa en Iphone 5, men oförsiktig och klumpig som jag är, är jag lite smått nervös för att ersätta min gamla stöttåliga Samsung mot en betydligt skörare Iphone. Förmodligen kommer jag ha sönder den sekunden efter jag får den i min hand, men just ifall att turen är på min sida just den dagen och jag får hem mobilen i gott skick vore det ju bra att ha ett skal. Och vilket skal vore inte bättre än det här skalet föreställande gräs?? Jag menar, jag bor trots allt i Sveriges näst kotätaste kommun, Falköping, och som du förstår borde det ju finnas en hel del gräs här. Så tänk vad bra det vore, om jag går på en lugn och behaglig promenad genom Falköping och helt plötsligt blir jagad av cowboys som skriker: ”vilken cool mobil du har, den vill vi ha!”, så bra det vore om jag bara kunde slänga ifrån mig mobilen medan jag snabbt som blixten springer genom gräset. Jag menar, vem skulle egentligen hitta den?? Skalet smälter ju in så bra där i gräset så de skulle aldrig kunna få tag i den! Hur smart som helst! Nu gäller det bara för mig att lära mig hur jag ska slänga ifrån mig mobilen så att den alltid landar med skalet uppåt, men det är ett senare problem..

  21. Anonym skriver:

    Snälla Clara, tänk på oss som inte har FB o som ändå vill va med!

  22. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4/Bianca_Green/famiglia-farfalle
    Detta är skalet jag hade velat ha. Så snyggt, och praktiskt. Och här är min motivering.
    I sommras innan vi slutade skolan lånade jag en kompis longboard och fastän mitt balanssinne inte existerar(dumt jag vet). Iallafall så åkte jag lite fram och tillbaka på en gata med telefonen i handen(why i ask??) och hely plötsligt tappar jag balansen och ramlar rakt fram i full fart. Jag tog emot med händerna och skadade mig inte speciellt mycket men mobil spräckte jag däremot hela baksidan på.
    För att göra en lång historia kort så jag kan bara säga att min pappa fortfarande inte vet om att jag spräckt telefonen och i och med att jag precis lånat ut mitt förra skal skulle ett nytt skal vara uppskattat så min pappa kan fortsätta leva med illusionen att jag inte spräckt min telefon.
    puss och kram och tack för en toppen blogg :)

  23. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4s/Bianca_Green/mustache-mania

    Asså Clara! Detta skalet skulle lysa upp alla mina måndagar! Jag menar vem skulle inte vilja vakna upp till en moustache? Och till och med ännu bättre 55 moustacher (Ja jag räknade dom)! Detta skulle göra mitt liv så mycket bättre! Clara skulle inte du vilja vara omringad med 55 st moustacher hela tiden? Tänkte väl det.
    Måste avsluta detta med 55 eftersom jag la min tid på att räkna alla! 55
    Föresten du är grym på så många sätt Clara!
    55

  24. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4s/Aurelie_Scour/bobafett
    Först och främst så älskar jag din blogg.
    JAg har varit ett Star Wars fan sedan jag vara en ytte pytte busunge eftersom att våra familjevänner har äldre söner som tvingade mig kolla på dem. Jag var typ fast och blev halft kär i Bobafetts son…
    Sedan vem vill inte ha Bobafett med moustache på sin mobil ?! Jag älskar Star Wars så mycket att jag skulle kunna tillaga det och äta upp det med glass o kola sås.
    Tack för mig ♥

    Mail: Annacajsabrink@gmail.com

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4s/Aurelie_Scour/bobafett

  25. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-ipad-mini/Ali-Gulec-Art/owl
    Jag är en ugglenörd. Men jag är trött på att på alla saker på ugglor så ska ugglorna se sockersöta ut och inte lite sådär lagom ”gubbe som inte fått sitt morgonkaffe-sura” ut som är min personliga bild av hur ugglor helt klart är. Så ja jag vore helt enkelt väldig glad om jag den kaffedrickande, uggleälskande 15-åringen kunde vinna denna charmiga, småtjuriga ugglan från coolaste Clara och Caseable (lägg märke till att jag valde adjektiv efter era första bokstäver eftersom att ja ni helt enkelt är väldigt coola.)!
    Mail: julia.gunnarsson@me.com

  26. Anonym skriver:

    Hej Clara!
    Nu ska jag motivera varför jag bör vinna mer än alla andra här då. Hahaha jag förtjänar det förmodligen inte det minsta mer än alla andra som vill vinna ett coolt mobilskal. Ändå sitter jag här och skriver som det lilla samhällsbarn jag är. Samtidigt är jag väldigt distraherad av en viss dansande panda. Nää men va sjutton jag hittade ett mobilskal som jag bara direkt kände passade till när jag springer till bussen vid sju varje morgon. Alltid lite för sent och alltid helt slut när jag väl sitter på bussen och försöker att inte andas så högt så att alla tror att jag kvävs. Tänk dig då detta fina skal på mobilen som kan lysa upp vardagen medans man lyssnar på musik. En termomugg med te på det och jag kommer aldrig gå av bussen igen.
    http://www.caseable.com/apple-iphone-5/Ali-Gulec-Art/owl
    Jag måste bara lägga till att du är cool som få som säger vad du tycker och ja du är cool vad mer behöver jag säga?
    Kram!

  27. Anonym skriver:

    eu.caseable.com/laptop-13-14-inch/Brent-Williams-Design/bees-urbanalley

    Mail: amandarin_mee@hotmail.com

    I Örebro har de gjort en graffitivägg (sök på instagram #väggenörebro). Den har verkligen fått mig att tänka på hur mycket jag verkligen gillar graffiti och hur jag mer än gärna skulle ha velat ägna mig åt det själv, men problemet är att jag inte vet hur jag skulle gå tillväga. Och med det här laptop-fodralet kan jag åtminstone känna mig som en badass graffitimålare.

    Och vem vet, kanske lockar jag till mig någon graffiti-målare som tänker att: ”hon gillar nog graffiti, hon kanske är en graffiti-målare”, och som kanske därför kommer fram till mig och frågar. Och då kanske jag säger att: ”Nej, jag är ingen graffitimålare, men jag skulle väldigt gärna vilja bli en!” Och då kanske, bara kanske hen säger (med min snygga smak på graffiti-prydda fodral i åtanke): ”Jag kan lära dig!”

    Sen kanske, kanske, historian slutar med att jag blir världskänd graffiti-målare, och i så fall är jag säker på att alla kommer undra över det där snygga laptop-fodralet som jag alltid har hängandes över axeln. Och kanske skulle jag i mina memoarer lämna efter mig historian om laptop-fodralet som förändrade mitt liv.

  28. Anonym skriver:

    Hola Claro, det här hände mig för nån vecka sen. Jag gick in i en stolpe. MEN mitt favorit mobilskal skapade en oväntad fantastisk sköld och jag klara mig (tack å lov). När jag sedan tog en närmare titt såg jag att mitt fantastiska mobilskal hade brutits och mitt hjärta gick sönder wää. så för nån minut sen såg jag en amazing tävling på NÅGONS blogg. Och jag blev så exalterad :) Nu hoppas jag att jag vinner så jag har detta amazing nya skalet så jag inte (förhoppningsvis) inte går in i stolpen igen och gör om detta. Kanske jag dör om jag gör det igen? Så om jag vinner denna tävling får inte jag bara ett nytt skal utan du hindrar också världens från att tappa männskligheten med en person! Hejdå och ha en trevläääg daaah. Å JUSTE HÄR ÄR LÄNKEN: http://eu.caseable.com/apple-iphone-4/Claus-Peter_Schoeps_Art/moustache-ludwig

  29. Liv skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4/Ali-Gulec-Art/owl
    Jag skulle verkligen vilja ha det här skalet.
    För det första. Jag äääälskar ugglor och för det andra jag älskar skal.
    Och jag har en tendens att spräcka saker. Fast än så länge har jag inte spräckt sönder min telefon jag har nu, men jag använder inget skal till den så det vore ju bra att göra det innan den flyger ur min ficka och landar på backen och får en fet jävla spricka över hela skärmen.
    Jag har nästan inga skal, och jag hittar inga skal.
    Men det här var verkligen jätte gulligt!
    Det vore jätte fint av dig Clara om jag fick vinna detta. Det skulle vara en stor ära.
    Ha en bra dag!
    kram

  30. Liv skriver:

    Jag skrev om uggle skalet och om tendeser att spräcka saker med tyvärr är mitt minne är lika kasst som en guldfisk så min mail är: livhaglund00@gmail.com

  31. Anonym skriver:

    Jag tror inte min kommentar blev postad… Varför ska det vara så dysfunktionellt att surfa på mobilen?! Jag får väl hoppas att kommentaren blev postad trots allt och att förklaringen till att jag inte hittar den nu är att devote kör med nån sorts delay eller att du godkänner alla kommentarer innan de postas. I’m confused, wääh!

    Men om det vore så att min kommentar inte registrerades så skulle jag bara vilja säga det att laptop-fodral kan förändra liv och att just det som jag vill ha kan göra en till en världskänd graffiti-målare.

    eu.caseable.com/laptop-13-14-inch/Brent-Williams-Design/bees-urbanalley

    Mail: amandarin_mee@hotmail.com

  32. Anonym skriver:

    Hej Clara! Såg din tävling här på bloggen och tänkte först att jag inte skulle vara med, för jag brukar aldrig vara med i sådana här tävlingar. Don´t ask me why, jag är väll lat eller något. Men sedan tänkte jag efter och insåg att jag verkligen skulle behöva en dataväska. Orsak? För det första: På min skola har alla elever fått skoldatorer och till dem har vi fått dataväskor. Dataväskorna är grå, intetsägande och väldigt opersonliga vilket inte är särskilt kul om du frågar mig. För det andra: I med att det inte är så många som har köpt nya dataväskor så har jag och 20 andra i min klass likadan, du kan tänka dig hur det ser ut om man har en lektion där läraren inte vill att man ska ha med sig datorn och alla lägger ifrån sig sina datorer på ett bord. Tell me again , which one was mine? För det tredje: Min datorväska är ganska sliten och håller på att gå sönder i ena hörnet efter ett års flitigt användande. Och för det fjärde: Jag gick in på caseable och såg den här dataväskan: http://eu.caseable.com/apple-macbook-air-11-inch/joy-st-clair/read-books
    Omg. Kan man tänka sig något bättre??!! Det kan inte jag i alla fall. Jag ÄLSKAR att läsa och kan inte föreställa mig en mer awesome dataväska. Dessutom är det ju inte helt fel med en dataväska som visar vad jag tänker på dygnet runt :)

  33. Anonym skriver:

    jag skulle jättegärna vilja ha detta snygga datorfodralet http://eu.caseable.com/laptop-11-12-inch/Bianca_Green/overdose
    Och eftersom jag inte alls är ett stort fan utav hösten, då allt bara blir mörkt, skulle detta fodralet ljusa upp det mörka och även sticka ut emot alla andras svarta. Och hur coolt skulle det lixom inte vara att kunna gå runt och skryta att man har fått det utan clara Henry?
    detta var min simpla förklaring. hare gött!

  34. Anonym skriver:

    Hej Clara, jag har precis börjat gymnasiet och går en estetlinje. Vi har fått varsin skoldator och den vill man ju såklart va rädd om, men jag har inte hittat ett enda snyggt fodral någonstans, förutom nu här –>http://eu.caseable.com/apple-macbook-pro-13-inch/Ali-Gulec-Art/llama JÄVLAR vad det skulle passa bra på min macbook. Dessutom skulle alla äldre super hipster-esteter på min skola också tycka det va snyggt och typ ”shit azz hon har en llamabuss på sin dator”. Skulle va grymt faktiskt, riktigt grymt. Och så skulle min kära lilla dator slippa frysa i höst.

    / Johanna

  35. Anonym skriver:

    Vill ha något lite mer galet skal som kan pryda och skydda min telefon är de enfärgade tråkiga jag äger, men inte för galet så alla bara WOPAWOW utan något mittimellan såsom detta vackra skal http://www.caseable.com/apple-iphone-4/Brent-Williams-Design/triangles-artifact

  36. Marica skriver:

    http://eu.caseable.com/laptop-13-14-inch/Bianca_Green/these-diamonds-are-forever

    Jag vill vinna detta datorfodral av den enkla anledningen att jag är klumpig och inte vill ha sönder min dator… igen. Idag tappade jag nämligen min dator i golvet i skolan så att batteriet ramlade ut och gick sönder. Som tur väl kunde min vän laga den, men jag vill inte att råka ha sönder den igen. Det känns som att ett fodral gör att den inte glider ur händerna lika lätt och om den ändå gör det så har den lite skydd omkring sig.

    marica.myhre@hotmail.com

  37. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-ipad-2/Bianca_Green/it-is-your-world

    Jag går på Kitas i Göteborg och där får man ju iPads ♥33. Jag skulle behöva ett bra fodral till denna och när jag gick in och kollade caseable föll jag för detta. Jag är heeelt kär i världskartan och behöver (ja, på riktigt) ett sådant här i mitt liv eftersom att man får rätt så tråkiga fodral när man får iPaden och det jag har aldrig pengar till ett nytt då jag alltid lägger ner pengar på att köpa Pepsi max och Marabou! :(

  38. Anonym skriver:

    har ingen anledning till att vara med i denna tävling, men eftersom du måste läsa alla kommentarer så är detta nog det enda sättet, Clara. Du är bäääääst, period, end of story, period.
    Sen så klickade jag in på hemsidan och hittade denna uuuuuursnygga ugglan, aim loven et. http://eu.caseable.com/apple-macbook-pro-17-inch/Ali-Gulec-Art/owl
    whatevs

  39. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4/Aurelie_Scour/c3po

    Jag skulle helst vilja bli ägare till detta Star Wars fodral. ^Alltså, Mustasch Wars, behöver jag säga mer!? BEHÖVER helt enkelt det här skalet.

  40. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4s/Bianca_Green/mustache-mania

    Jag har redan 1 Iphoneskal… Men jag skulle så gärna vilja ha detta. Jag är lite trött på mitt (den börjar bli sliten) och jag verkligen älskar detta. Jag kanske egentligen inte behöver ett alls men vill så gärna ha ett nytt… Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer…
    #världensbästaanlednig

    Jag älskar i vilket fall din blogg och dina vloggar (och din humor,
    ditt utseende och det mesta annat…). Jag önskar (och vet) att jag någon gång kan träffa dig och förklara min kärlek.

    Kram från en från Göteborg

  41. Anonym skriver:

    Because having carrots on your phone is just soooo hipsta’. Nä men seriöst, detta var sista året jag spenderade sommaren jobbandes i världens finaste handelsträdgård med min bästa vän, båda är rödhåriga och morötterna påminner så väl om de där somrarna tillsammans med smutsiga knän och jord under naglarna. Nästa sommar flyttar jag till Norge eller Lund, hon blir kvar här. Men detta skalet skulle vara som att bära runt henne i fickan. Och övrigt – vem vill inte ha morötter på sin iPhone??

  42. Anonym skriver:

    Because having carrots on your phone is just soooo hipsta’. Nä men seriöst, detta var sista året jag spenderade sommaren jobbandes i världens finaste handelsträdgård med min bästa vän, båda är rödhåriga och morötterna påminner så väl om de där somrarna tillsammans med smutsiga knän och jord under naglarna. Nästa sommar flyttar jag till Norge eller Lund, hon blir kvar här. Men detta skalet skulle vara som att bära runt henne i fickan. Och övrigt – vem vill inte ha morötter på sin iPhone??

    Glömde länken hehe.. http://eu.caseable.com/apple-iphone-4s/joy-st-clair/three-carrots

  43. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/laptop-17-inch/Ali-Gulec-Art/owl
    Detta är skalet/dataväskan jag skulle vilja ha om jag vann.
    Jag älskar att hålla på med datorn, och ugglor är mitt favoritdjur, och jag älskar även allt som har med annorlunda och stilren design att göra, och denna dataväska bara andas dessa två. Jag har börjat intressera mig mer för att skapa inom flera olika medium och att ha ett snyggt fodral att ha datorn i skulle vara perfekt, speciellt när ryggsäcken jag har datorn i annars gör att jag får ont i ryggen. Jag önskar att jag kunde vara lika lustig som de andra i kommentarerna och komma på något fiffigt att skriva, men kan i alla fall prova på ett rim:
    Med idéer på hjärna
    Och dator i hand
    Så kan jag skapa så gärna
    Men det är ej lätt ibland
    Till skolan jag drar mig väldigt tveksam
    Med skolväskan så stygg
    Och när jag kommer fram
    Har jag så ont i min rygg
    Med plånbok så tom
    Och min rygg så ond
    Är jag inte riktigt lika from
    Men en sista sak kan jag göra när jag fortfarande är sund
    Snälla Clara, jag ber dig nu
    Kan jag få den fina ugglan från casable, tror du?

    Tack för mig! :D

  44. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-macbook-air-13/Kaitlyn-Parker-Design/palms

    I skolan har vi alla fått såååååå fina macbook airs. Problemet är att de svarta fodralen som vi fick till dem är SVINTRÅKIGA. Hårda som sten, och helsvarta. Lagom uppiggande att bära runt på dem i skolan..
    Liksom tänk varje gång när jag ser min dator i det nya caseable-fodralet? OMG PALMS OMG SUN OMG LOVE LIFE (typ). Det hade gjort mina skoldagar lite gladare. Och min macbook air får gömma sig i något liiite mer fancy iaf. (Även om jag hade velat att min älskling skulle få springa runt naken och fri hela dagarna. Menmen. Regler är regler blablabla.)
    Det hade gjort mig så satans glad!!

  45. Anonym skriver:

    Jag skulle bli grymt glad om jag vann detta skalet: http://eu.caseable.com/samsung-galaxy-s3-mini/Bianca_Green/mustache-mania Dels för att mustascher, pastellfärger och mönster är bland det bästa som finns, och kombinationen blir galet snygg! Dessutom är det nästintill omöjligt att hitta fina skal till samsung galaxy s3 MINI! Jag har en vit. Om jag vinner den här tävlingen skulle det hjälpa mig att sätta lite färg på vardagen, och alla runt mig skulle bli lite gladare, för jag menar, vem blir inte glad av lite pastellfärgade mönstrade mustascher? Clara, du är bäst! Ha det bra! ♥

  46. Anonym skriver:

    Hej kära Clara! Jag vill ha det ursnygga skalet för att:

    Jag råkade krossa min mobil
    Den var emellan när jag slängde igen bilens dörr
    Den tappade all sin stil
    Den blev trasig som aldrig förr

    Det kostade massor att göra den hel
    Nu är den återigen blank och fin
    Men jag vill aldrig upprepa detta fel
    Måste skaffa ett skal, ja det är allt på ti’n!

    Jag behöver ett snyggt skal
    För att skydda min underbara
    Jag har inget annat val
    Om jag i den ska kunna svara

    Kära Clara och Caseable
    Ni kan ju lösa mitt problem
    Minimera min mobillagarräkning till noll
    Genom att skicka ett skal till mitt hem!

  47. Anonym skriver:

    Och så glömde jag länken….. här; http://eu.caseable.com/apple-iphone-4/wordboner/carpe

  48. Anonym skriver:

    Hej!

    Jag har gillat deras fb-sida och det här är det skal jag skulle vilja ha: http://eu.caseable.com/apple-iphone-4/caseable-designs/new-york-skyline
    Jag har aldrig varit i New York men en av mina högsta drömmer över städer och länder jag vill resa till är New York och USA, så jag tänker så här att medans jag väntar på att en resa till New York ska bokas kan jag ha det här skalet på min mobil så kanske jag ändå får den här New York känslan…. ;)

    Kramar från Tilly

  49. Anonym skriver:

    Jag skulle bli grymt glad om jag vann detta skalet: http://eu.caseable.com/samsung-galaxy-s3-mini/Bianca_Green/mustache-mania Dels för att mustascher, pastellfärger och mönster är bland det bästa som finns, och kombinationen blir galet snygg! Dessutom är det nästintill omöjligt att hitta fina skal till samsung galaxy s3 MINI! Jag har en vit. Om jag vinner den här tävlingen skulle det hjälpa mig att sätta lite färg på vardagen, och alla runt mig skulle bli lite gladare, för jag menar, vem blir inte glad av lite pastellfärgade mönstrade mustascher? Clara, du är bäst! Ha det bra! ♥

  50. Anonym skriver:

    Hejsan. Jag skull vilja vinna för att alla mina iphone skal har gått sönder förutom ett , stort dumt silliskal som bra åker av när man försöker ta upp telefjonken ur fickan… därför är ja inöd av ett nytt skal , fast jag har ett annat också men det är fult. Ialle fall det vore väldigt roligt att få ett nytt skal man beöver ju förändring i livet

  51. Anonym skriver:

    Okej.

    1) Jag är fattig eftersom jag inte jobbar och eftersom alla mina pengar går åt till att köpa god mat att belöna mig själv med när jag pluggar, vilket i princip är det enda jag gör i och med att jag går sista året i gymnasiet OCH DET ÄR SKITJOBBIGT och jag är alltid i fett behov av belöning för att orka fortsätta prestera. Därför är jag alltså fattig. Och har inte råd att köpa ett mobilskal trots att jag vill ha ett av samma anledning som vi alla (typ) vill konsumera och konsumera och konsumera. Det är inte mitt fel att samhället har hjärntvättat mig till att tycka att sånt är skoj.

    2) Jag har blivit lite tjock sedan jag började plugga så mycket –> stressa så mycket –> äta så mycket. I dagens samhälle är det p.g.a. Victorias Secret-normen asjobbigt att vara lite tjock (okej, så tjock är jag kanske inte). MEN JUST DÄRFÖR känner jag att det är väldigt befogat av mig att vilja vinna detta mobilskal eftersom det är lite extra synd om mig och ett mobilskal skulle göra mig glad. Och jag vill vara glad!!

    3) Jag har ingen pojkvän. Har aldrig egentligen haft. Min tanke nu är att jag genom ett jävligt coolt mobilskal ska kunna väcka uppmärksamhet när jag är ute på krogen exempelvis och därmed få större utsikter att börja prata med nytt folk som alldeles säkert kommer att komma fram till mig där jag sitter och smuttar på en skitdyr drink och snapchattar bilder på min dubbelhaka till min bästis som bara är 17 och inte får gå ut än (för att få henne att må lite bättre och inte känna att hon missar kaosdans och spontanhångel) för att fråga vart mitt asballa mobilskal kommer ifrån. Och då kommer jag säkert hitta min framtida pojkvän och bli skitlycklig. VILL DU INTE GÖRA MIG LYCKLIG?

    4) Jag typ älskar dig (rättning: ta bort typ).

  52. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4s/joy-st-clair/dialogue-with-the-sky

    Varför jag vill ha detta skalet? Jo, varför skulle jag inte vilja ha det här skalet? IT’S FREAKING PERFECT! Ser verkligen framför mig hur min mobil ligger i detta skalet och känner sig speciell och snygg i sin nya outfit. Dels också för att skalet påminner mig om sommaren och det kan nog behövas i ett blött, höstig Sverige.

  53. Anonym skriver:

    Men tjena Clara!
    Just nu sitter jag i mitt lilla riktigt dåligt vitmålade rum, som jag själv målade i somras, och det kan väl kanske förklara ett och annat, och så tittar jag in på din blogg hittar denna tävling.
    Jag har börjat om denna lilla text flera gånger, och just nu är väldigt nära att lämna detta lilla tappra försök till ett kreativt varför-svar.
    Nu är det såhär,Clara, att jag sprungit beeptest denna dag, och är allmänt depp,jag har också spillt lim på mina finbyxor.

    Och jag är i allfall ärlig, jag kommer inte ge skalet till någon, eller skänka det till någon ensam sköldpadda på trottoaren, utan jag kommer behålla det helt själv, inte ens Britta kommer få ha på sig det fina skalet. Jag och Britta, har en djup kärleksrelation, och jag tror att denna relation har börjat ta lite för mycket tid av mitt liv.
    Första gången jag och Britta träffades, var helt underbar, 20 april, som händelsevis råkar vara min födelsedag – idag är det precis 177 dagar till min oönskade femtonårsdag.
    Tillbaks till Britta, det var kärlek vi första ögonkastet helt enkelt, hon är vit och lång, jag minns att hon låg i ett randigt litet paket. Men inte ens Britta kommer jag dela skalet med om jag vinner.
    Nej för om jag skulle vinna detdära finfina skalet, så skulle jag lägga det i en fin låda som jag dekorerat med sönderklippta pappersbitar och gamla godispapper.
    Varenda dag klockan 17.00 skulle jag ta fram skalet och putsa det så det glänste, som den finaste diamant.
    Lådan skulle jag förvara på det bästaste bästatste gömstället jag har, och sedan skulle lådan få ligga där till nästa dag klockan 17.00.
    När jag sedan avlider av överansträngda armar av denna skalputsning, skulle jag låta mina barn ärva skalet, och sedan skulle deras barn ärva det, tills det tillslut är så antikt att det är värt fler biljoner, och då skall skalet säljas, och för pengar skall min framtida släkt då köpa flera miljoner skal, som min släkt sedan kan överlämna till din, Clara Henrys framtida släkt, och då skulle aldrig dina framtida barnbarnsbarnsbarnsbarnsbarnsbarnsbarns någonsin behöva oroa sig för någon spricka i sin splitternya Iphone289.

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-5/Kaitlyn-Parker-Design/my-mondrian

    HA EN ASBRA MÅNDAG CLAAARA!

  54. Anonym skriver:

    HEJ IGEN!

    Jag glömde såklart skriva med vilket skal jag vill att du ger mig.

    http://eu.caseable.com/iphone-5/Kaitlyn-Parker-Design/bike-drawing-meditation

    Okej. Där dog mitt argument att jag ska vinna för att kunna väcka uppmärksamhet med det. MEN ÄSCH. Jag tycker detta är det allra allra allra finaste så jag väljer det ändå.

    KRAMIZ

  55. Anonym skriver:

    Hej Clara! Jag har precis börjat gymnasiet, eller ja för typ två månader sedan. Och nästa vecka ska jag äntligen få mig en skoldator som vi väntat på nu i två månader då de ”glömde” att beställa datorerna till just min klass. Den måste jag ju hålla fin och fräsch i tre hela år jag har framför mig, och vad skulle då inte passa bättre än detta underbara skydd http://eu.caseable.com/laptop-13-14-inch/Bianca_Green/focus-on-palms då jag dessutom går medialinjen med inriktning foto?

    Puss påre Clara den underbara!

  56. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-ipad-2/Bianca_Green/overdose, detta dösnygga skalet skulle jag vilja ha om jag vann. Så varför vill jag ha det? Jo, på skolan jag går på får man en IPad 2 som hjälpmedel och ett skal till. Men det finns några stora problem med detta skalet, det ser ut som ett bildäck och väger säkert lika mycket som ett, det går knappt att få ner ipaden i min väska som har lite glansigt foder, pga gummi ytan på skalet, och när jag har skrivit på den ett tag får jag ont i handleden pågrund av tyngden.
    Det skulle verkligen hjälpa med ett nytt skal ♥

  57. Asian skriver:

    Jaha var ska man börja? Okej inte helt säkert att jag kommer slå alla andra inspirerande kommentarer, men ja ville ha dethär skalet för att jag gillar det ofc ? Och att den gör mig lugn eftersom jag redan har några vita hårstrån i min ålder.. Ja men what som om någon bryr sig? Men okej något riktigt svar.

    Em det första landet jag åkte till var Frankrike i Paris o det är en av mina favorit ställen jag har varit på och jag har nästan varit över hela jorden. Så jag skulle sjukt mycket vilja ha det skalet och vill också ha det för att jag har bara ett vitt fult skal D:

    mizan.huynh@hotmail.com

    http://eu.caseable.com/create-iphone?designId=MTMyOTAx&productId=MTMxNzUx&styleId=59&sizeId=61&isCart=1

  58. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-macbook-pro-13-inch/Ali-Gulec-Art/dj
    Jag har ingen riktigt bra anledning till att vinna men jag skulle gärna vilja ha detta. Tycker det är coolt, snyggt och riktigt användbart.
    Jag skulle använda det i skolan, hemma och när jag åker någonstans. Så där är nog min urdåliga motivering. :)

  59. Anonym skriver:

    Skalet jag vill ha är det här: http://eu.caseable.com/apple-iphone-4/caseable-designs/elephants
    Skulle man bara säga en snabb och kort anledning till varför jag vill ha det här skalet skulle mitt svar bli ungefär; För att elefanter är underbara.
    Det finns egentligen inget mer att säga än det, för, jag menar, vem kan inte tycka om dessa bedårande djur? En dröm jag alltid haft är ju förstås att ha en alldeles egen elefant, tänk liksom, när du ska till skolan bara klättrar du upp på din elefant och åker iväg på den. Det går nog inte så jättesnabbt, eftersom jag i alla fall ser elefanter som ganska långsamma djur, men att gå upp en halvtimme tidigare spelar ju ingen roll när du har en elefant, helt klart värt det ju.
    Sen om man har en elefant, då behöver man ju faktiskt ingen dusch heller, har du bara din elefant och lite vatten så behövs ju inget mer, och det blir antagligen dubbelt så roligt att duscha!
    Sen är jag också en person som är väldigt orolig om min mobil och får nästan en hjärtattack varje gång jag tappar den eller håller på att tappa den, så jag behöver också ett skal lite allmänt, sådär.

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4/caseable-designs/elephants

    Hejdå på er alla :D

  60. Anonym skriver:

    Hade det inte varit roligt att vinna ett vackert mobilskal lagom tills min födelsedag? Som en fin present från dig! Så tack för presenten Clara! Om jag nu vinner…..
    Detta tyckte jag var finast: http://eu.caseable.com/apple-iphone-4/Brent-Williams-Design/cubes-gems
    P.s Alla linjer i kuberna på skalet beskriver hur många prov jag har i veckan. D.s
    En stor kram!

  61. Anonym skriver:

    Jag vill ha ett skal för att jag ska operera mitt knä på måndag, är supernervös över hur det kommer gå och då skulle det passa perfekt att vakna upp efter operationen och ha vunnit ett skal! Det skulle verkligen lätta på allt som kommer efter om man har ett schysst skal på telefonen! :D
    Dessutom jag jag valt ett skal med ankaren på som symboliserar hopp, vilket jag måste ha nu för att allt ska ska gå rätt väg och att jag kan spela fotboll så snart som möjligt igen!

  62. Anonym skriver:

    Hej Clara, jag har fått en MacBook från mitt gymnasium som skoldator. Detta kanske låter hel korkat men jag saknar faktiskt DELL datorn jag hade innan, alltså saknar jag PC. Om det nu hade vart så att jag hade haft ett fint fodral till datorn så kanske jag hade gillat den mer? Så om jag nu skulle vinna så skulle jag vilja vinna detta fodral:http://eu.caseable.com/apple-macbook-pro-13-inch/Bianca_Green/chevron-flora
    Tack!

  63. Anonym skriver:

    Jo, nu är det så att jag har tänkt skaffa mig en iphone snart. Min nuvarande telefon fungerar inte vibrationen på och det börjar störa mig lite för mycket. Då jag är en aning klumpig av mig (troligtvis varför vibrationen inte fungerar längre) så tror jag definitiv att jag behöver ett skal till min iphone då. Så jag gick in på Caseable nu bara för att kolla lite, och visst de har otroligt fina skal – men jag kände inte riktigt att något var min stil. Tills jag såg det här http://eu.caseable.com/apple-iphone-5s/joy-st-clair/spring-kingwood. Jag tror jag är kär, sååå fint det är! Jag älskar och fota, och är lite sucker för att fota just blommor. Så jag kände att det där skalet var perfekt, och även om jag inte vinner måste jag nog skaffa mig skalet ändå!

  64. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/samsung-galaxy-s3/Ali-Gulec-Art/llama
    Jag skulle vilja ha detta. En lama, mixad med en MINIBUSS! Förstår du kombon?

    den typ splittrar alla tänkbara sätt och tänk vad häftigt att gå runt med en lama-buss. Lamor är förresten ett extremt fint djur som är så himla sassy, tänk att bara kunna spotta på någon när man inte gillar den.

    Skulle också vilja göra det, men det blir nog inte så kul. Skulle vilja vara en lama för en dag och kunna gå runt och spotta på folk, och om dem spottade tillbaka, tja, då säger jag bara
    ”Ju mer dom spottar på mig desto snabbare kommer jag att blomma.”

    I så fall hjälper jag ju alla bitchar att kunna stråla ut som fantastiska personer. Det skulle ju vara fruktansvärt smidigt.

  65. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/galaxy-s4-mini/joy-st-clair/spring-kingwood

    Heej!
    Först vill jag börja med att prata om förra tävlingen, då fanns inga skal till min telefon o jag kunde inte delta.
    Nu, varför vill jag vinna?
    Aa, jag har en Samsung Galaxy S4 mini. Jag har inget skal eller fodral och min mobil känns naken, obekväm, lätt, otrygg.
    Naken- Jag tycker helt enkelt att min mobil är naken, den känns så himla konstigt med en naken mobil. Den har ju bara en liten vit skal sak där bak.
    Obekväm- Det känns obekvämt med en så naken telefon. Den känns komstig att hålla i och man tappar taget.
    Lätt- Telefonen behöver tyngd, den känns för lätt!
    Otrygg- Med ett enkelt, lätt naket halvskal på ryggen känns det ganska otryggt. Jag är lätt ganska klumpig och kommer ihåg när jag snubbla på mig själv och råkar tappa mobilen och skalet ramlar av och batteriet åker ut.
    Med ett fodral från Caseable skulle jag slippa oroa mig för sprickor. Jag har valt ett skyddande fodral och om jag vinner slipper jag g å runt o oroa mii för sprickor.
    Skal och skyddande fodral är dyrt. JAG har inte 300- 700 spen att köpa ett skal för. Och om jag inte vann skulle jag självklart gratta vinnarna men fort farande gå runt oroande för sprickor och jag har verkligen inte råd att laga sprickorna.
    DU ÄR BÄST CLARA!
    // Klara

  66. Anonym skriver:

    Hej Clara, jag har fått en MacBook från mitt gymnasium för att ha som skoldator. Detta kanske låter helt koko men jag saknar min gamla dator från DELL, alltså saknar jag PC. Om jag nu hade haft ett coolt fodral så kanske jag hade gillat den mer? Skulle jag nu vinna så skulle jag vilja ha detta fodral:http://eu.caseable.com/apple-macbook-pro-13-inch/Bianca_Green/chevron-flora
    Tack!

  67. Anonym skriver:

    Det här skalet vill jag vara stolt ägare utav: http://eu.caseable.com/apple-iphone-5/joy-st-clair/wise
    Då tänker nog många utav er, what?! Varför vill man ha ett skal med typ en uggla/ uv på? Jo det ska jag tala om för er!
    Nu är det som så att jag orienterar, gissa hur många gånger jag har fått höra på skolan, fucking jävla orientering det sugeer! För att någon stackare i klassen inte hittade alla kontroller.. Jo det är ganska många gånger. Nog om det och tillbaka till varför jag borde få vinna ett skal. Klubben jag springer för heter vk uvarna. Så hur coolt vore det inte om jag inte kunde briljera i min klubb med ett skal med en uv på! Nu snackar vi avundsjuka på hög nivå i klubben. Så jag borde alltså få vinna det för att se ball ut och för att kunna små retas med alla i klubben ;)
    Ps tack Clara för en grym blogg!

  68. Anonym skriver:

    Hej Clara!
    Jag vill såååå himla gärna vinna den här laptopfodralet till min dator, för såhär är det; jag är en socionomstudent jobbar extra för att få pengar och det är så sjukt stressigt och blir få slantar över. Jag sparade sjukt länge för att få köpa en riktig dator, alltså en mac, och då blev det bara pengar över till ett skitfult och dålig fodral från clas ohlson. Det skulle vara kul att ta upp en snygg dator ur ett SKITSNYGGT fodral.
    Tack för en bra blogg också clara! :)

    http://eu.caseable.com/apple-macbook-air-13/Ali-Gulec-Art/owl

  69. Anonym skriver:

    Näven hallå bruden!
    Att få vinna skulle göra min otroligt jobba tid mycket ljusare nu. Fick tillbaka ekonomi tenta resultatet idag och det blev inte som jag hade hoppats. Om inte det vore nog skulle verifieringskoden för att kommentera vara ekonomi. Men hallå vad har Gud emot mig?! Släng det i ansiktet på mig nu när jag blev glad av en mysig höst tävling samt efter att ha kollat på Clara Henry på kanal5play! För mkt smör!? Men sant!

    Girl power all the way! http://www.caseable.com/apple-ipad-3/Ali-Gulec-Art/owl
    Ha en supermysig höst för de är du värd efter allt folk skriver till dig ( tänker på din senaste vlogg)

    Ärtor och löv, Ärtor ute !

  70. Anonym skriver:

    Hej igen! Jag insåg precis att jag har varit lite smått efterbliven och valt datorväska till fel dator… hehe. Som tur är finns det en precis likadan dataväska till den datorn som jag faktiskt har. Här är alltså den länken som jag skulle skrivit i min första kommentar: http://eu.caseable.com/apple-macbook-air-13/joy-st-clair/read-books
    Ledsen att jag rörde till det :p

  71. Anonym skriver:

    Hola Clara!
    Jag har en iphone 3 så jag kan tyvärr inte vara med i denna fina tävling! Men ett stort LYCKA TILL! ♥ Och roligt att du gör tävlingar! :D
    Kramar från Agnes

  72. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/create-iphone-5-case
    Jag skulle vilja designa mitt egna skal. Och vad vill jag ha på det? kanske en groda? Nejdå, tänk vad coolt att ha CLARA PÅ ETT SKAL!!! Sen om jag hade en bild när du vinkade skulle jag kunna göra någon på dåligt humör glad! Hålla upp skalet där du vinkar och en pratbubbla där det står ”HEEEEJ!” Vilket som kanske är min favorit replik, haha.
    OM jag vann skulle jag lätt på något sätt leka spion och få tag i din adress så jag till och med kan få din autograf på det, fett coolt!
    Bara för att smöra lite extra: Jag älskar dig claaaraaaaaa, haha!

  73. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/samsung-galaxy-s2/Bianca_Green/mustache-mania

    Att hitta ett skal till en Samsung Galaxy S2 är (som du ju vet, eftersom du har en själv!) inte det lättaste! Och hittar man väl ett som inte kostar skjortan är frakten dyrare än själva saklet. Detta gör att min vackra, vita S2a får leva i ett brundassigt gammalt skal som en gång i tiden var genomskinligt, det håller inte direkt samma klass längre… Jag tror att både mobben och jag skulle bli på betydligt gladare humör om den var skyddad i detta sjukt fräsiga skal med små muschar påå!

  74. Anonym skriver:

    Hej Clara!
    Eftersom jag använder mina (få) hjärnceller ytterst sällan, har jag totalt kraschat min telefon. Den är inne på lagning nu, 35mil härifrån, då jag bor låångt uppe i Norrland, och närmaste eliganten ligger i Umeå. Telefonen kommer komma tillbaks nästa vecka, om jag kan skicka upp den med någon, och vad skulle då inte vara bättre än att fira med ett nytt skal som kan skydda den?!? Och detta var ju för bäverlen (GÖÖÖÖTEBOORG! *pling*) megacoolt!http://eu.caseable.com/apple-iphone-5/Ali-Gulec-Art/dj

    Jag LÄNGTAR tills min telefon kommit tillbaka, så jag kan forsätta stalka dig på instagram, twitter och bloggen! Och lyssna på eran podcast när jag åker buss!

    P.S. Du får väldigt gärna riva upp mitt paket och signa skalet med ”Clara Henry” med feta bokstäver innan du skickar det!(om jag skulle bli den lycklige)Bara för att lysa upp min vardag fullkomlig, vilket du lyckas med varje gång du uppdaterar dina forum!

    Pussar och kramar från Norrlands fetaste skogar!

  75. Anonym skriver:

    Det här skalet skulle jag vilja ha:
    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4s/Bianca_Green/chevron-flora
    Jag kan börja det här med att säga (inte för att fjäska) men jag verkligen älskar dig, har följt din blogg i flera år! Kollar säkert in här minst 5 gånger om dagen för ett nytt inlägg. Men varför ska jag ha ett nytt skal? Jo till att börja med är jag riktigt duktig på att tappa telefonen, så nånting måste skydda min kära lilla telefon. Om jag då får ett skal som skyddar och är snyggt, då kan det inte bli bättre. Alltså, hur coolt skulle det vara om jag hade vunnit ett skal tack vare dig liksom! Jag skulle springa ut och slå volter och kulibytor, kastat löv omkring mig och skrikit så att alla grannar hör! Det skulle vara så himla mega coolt. Så kortfattat sagt så behöver jag ett skal för att jag är väldigt klumpig och sen att det vore sååå coolt att ha ett skal från dig!!
    Tjingeling!

  76. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4s/joy-st-clair/fog

    Tjenare morsning korsning!
    Hur är läget med dig så här i höstrusket?
    Med mig är det grymt iaf, jag älskar hösten.
    Alla härliga mörka fina kläder man kan gå runt i, och slippa visa sina hemskt fula ben. Det bästa med klädseln måste ju vara att man slipper raka benen stup i kvarten… Sedan älskar jag alla dessa vackra färgerna som träden får, det är otroligt fint. Det gör att man alltid vill gå ut på en liten promenix, och sedan lägga sig i soffan med en härlig film och en kopp te.
    Jag tycker om detta skalet då det påminner mig om hösten, (obviously?) och dess vackra färger. Hur awesome vore det inte att ta på detta skalet på sommaren när man längtar som mest till hösten och bara drömma sig bort? Och varför inte sätta på det på vintern och tänka tillbaka på den underbara hösten som varit!
    Ha det fint, och njut utav hösten innan den försvinner! :)

  77. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4s/joy-st-clair/fog

    Tjenare morsning korsning!
    Hur är läget med dig så här i höstrusket?
    Med mig är det grymt iaf, jag älskar hösten.
    Alla härliga mörka fina kläder man kan gå runt i, och slippa visa sina hemskt fula ben. Det bästa med klädseln måste ju vara att man slipper raka benen stup i kvarten… Sedan älskar jag alla dessa vackra färgerna som träden får, det är otroligt fint. Det gör att man alltid vill gå ut på en liten promenix, och sedan lägga sig i soffan med en härlig film och en kopp te.
    Jag tycker om detta skalet då det påminner mig om hösten, (obviously?) och dess vackra färger. Hur awesome vore det inte att ta på detta skalet på sommaren när man längtar som mest till hösten och bara drömma sig bort? Och varför inte sätta på det på vintern och tänka tillbaka på den underbara hösten som varit!
    Ha det fint, och njut utav hösten innan den försvinner! :)

  78. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-5/Aurelie_Scour/darkvador
    Jag är värdelös på motiveringar. Varför borde jag vinna? Därför jag vill, obviously, men den motiveringen brukar inte riktigt räcka. Jag hade faktiskt tänkt att ge detta skalet till en kompis. Inte för att jag är en så fantastisk vän – vilket vi visserligen kan låtsas att jag är – utan på grund av att hon fyller år snart och än en gång är jag alldeles försent ute. Hon ska bli 18 år, och då duger inte längre vilket skräp som helst. Och hon älskar Star Wars, hon kan tjata om det i en evighet. Själv har jag aldrig sett en enda film, och jag har fått höra ett antal gånger att jag är sjuk i huvudet som inte har sett dem. Om någon skulle råka nämna, i hennes närhet, att filmerna är dåliga: watch out. Om du dessutom råkar säga något negativt om Hayden Christensen, freaking run. Helt ärligt vet jag inte ens om Darth Vader är hennes favorit, eller om hon gillar honom överhuvudtaget. Men som den amatör jag är, var han den enda från filmerna jag faktiskt kände igen. Sen är det ju trots allt tanken som räknas, så även om hon ogillar honom starkt borde jag bli utnämnd till \\\\\\\”the friend of the year\\\\\\\”. Visserligen kan det vara så att detta endast är lathet. Jag orkar inte ens gå till en affär för att köpa något.MEN, om hon då får detta skalet av mig antar jag att hon förbiser den lathet hon jämt och ständigt klagar på. Det blir liksom win, win. Jag slipper ta mig till en affär; hon får ändå världens bästa födelsedagspresent.
    Ps. Det tog mig typ 15 minuter att få iväg denna satans kommentaren, för av någon anledning kunde jag inte se vilket ord det var i bilden. Så när jag väl lyckades, bara det var ju en vinst i sig.

  79. Anonym skriver:

    Jag tycker att jag ska få det skal jag valt ut för att jag inte kan förstå varför apel har valt att skriva massor av ful text på baksidan av Iphonen…? Varför? Kan någon vara snäll att förklara det för mig?!

    Jag stör mig något enormt på den lilla konstiga texten och behöver något att dölja den med (tack gud för att du skapade en individ som kom på idén med Iphoneskal). Och eftersom jag badar i pengar under min gymnasieutbildning så kan jag ju likagärna köpa det själv men tänkte, lat som jag är, att jag kunde köra på en räkmacka genom att gilla de på facebook och sedan smöra lite för dig.

    Du är en av mina stora förebilder, älskar verkligen dina vloggs och det hör egentligen inte till smöret utan det hör mer till mackan. För det är något som faktiskt är sant, jag följde dig långt innan många andra gjorde det (vad nu det ska betyda?) och du har länge varit en person som jag växt upp med. Barndomsvänner? Nja, kanske. Men i vilket fall så vet jag inte vart jag vill komma längre så nu tycker jag att du kan läsa texten en gång till, försöka förstå vad jag menar med mackan (fattar knappt själv), sedan får du gärna välja mig som vinnare så att de små vidriga bokstäverna bakom min Iphone kan få döljas bakom ett snyggt skal och inte vitt nagellack som jag har just nu….

    http://eu.caseable.com/create-iphone-4s-case
    eller
    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4s/Bianca_Green/chevron-flora

    TACK PÅ FÖRHUD (Som man också kan säga)

  80. Anonym skriver:

    Hej Clara!
    jag funderade ganska länge på vad som kunde va fyndigt att skriva, funkade sådär asså. Men iallafall som hittade jag vilken sak jag skulle vilja ha, och här är nu min motevering.:
    vem vill ha ett mobilskal med en lama på? (alla händer i luften) Tänk va najs att glida in i skolan like a vass med detta otroligt #swaghipsteryoloiga skalet, alla hakor ramlar i golvet x100!
    + jag vill bara tillägga att jag är rätt swag, men det saknas fortfarande det där perfekta skalet för att komplettera min perfekta hipster-stil.
    Mer lama skal åt folket!
    http://www.caseable.com/apple-iphone-4/Ali-Gulec-Art/llama

  81. Anonym skriver:

    Jag skulle vilja vinna detta skalet så att jag då skulle kunna ge det till min morfar som precis har köpt ny mobil, och blev arg för att det varken kom med hörlurar eller skal i paketet. Det skulle va asgrymt!
    Och hallå, HUR cool skulle han inte bli om han gick runt med detta skalet lixom?!
    http://eu.caseable.com/samsung-galaxy-s2-plus/Aurelie_Scour/deer-geek
    hanni98@live.se

  82. Anonym skriver:

    CLARAAA! När jag såg den här tävlingen på din as roliga blogg så blev jag as glad. (Mycket as i denna mening)

    Av någon anledning tycker jag det är skit kul med iphone skal och typ älskar att köpa nya, men mina föräldrar tycker det är så sjuuuukt onödigt (kan typ hålla med, fast det är ändå skit kul). Sen tycker dom att jag inte ska ha vanliga skal utan att jag har ett plånboks skal jag måste ha..

    Och därför, om jag skulle vinna skulle jag få ett as snyggt mustasch skal till min lilla iPpe (iPhone 4s som jag har tappat för många gånger och fått byta glas till två gånger på två veckor. Lite lik Sam eller?) skulle jag inte behöva tappa honom nåt mer för skalet kommer vara så galet snyggt att jag inte vill tappa honom mer, för av någon anledning har han bara haft fula skal på sig när jag har tappat honom. Sen skulle det vara så snyggt att jag skulle kunna förtrolla mina föräldrar med det. MAGIC!

    Och dessutom älskar jag mustascher, vem gör inte? Om jag hade varit en man hade jag lätt velat ha en stor och cool mustasch i fejset. Skulle inte du?

    Lycka till med att starta företag! Kanske ska du starta ett med mobilskal?

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4s/Bianca_Green/mustache-mania

  83. Anonym skriver:

    CLARAAA! När jag såg den här tävlingen på din as roliga blogg så blev jag as glad. (Mycket as i denna mening)

    Av någon anledning tycker jag det är skit kul med iphone skal och typ älskar att köpa nya, men mina föräldrar tycker det är så sjuuuukt onödigt (kan typ hålla med, fast det är ändå skit kul). Sen tycker dom att jag inte ska ha vanliga skal utan att jag har ett plånboks skal jag måste ha..

    Och därför, om jag skulle vinna skulle jag få ett as snyggt mustasch skal till min lilla iPpe (iPhone 4s som jag har tappat för många gånger och fått byta glas till två gånger på två veckor. Lite lik Sam eller?) skulle jag inte behöva tappa honom nåt mer för skalet kommer vara så galet snyggt att jag inte vill tappa honom mer, för av någon anledning har han bara haft fula skal på sig när jag har tappat honom. Sen skulle det vara så snyggt att jag skulle kunna förtrolla mina föräldrar med det. MAGIC!

    Och dessutom älskar jag mustascher, vem gör inte? Om jag hade varit en man hade jag lätt velat ha en stor och cool mustasch i fejset. Skulle inte du?

    Lycka till med att starta företag! Kanske ska du starta ett med mobilskal?

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4s/Bianca_Green/mustache-mania

  84. Anonym skriver:

    Måste det vara ett skal till telefon? Om inte så vill jag tävla om ett macbookskal eftersom mitt har gått sönder och jag har inte tid att leta och köpa ett nytt eftersom det är mycket i skolan. Och att komma till skolan med ett coolt skal vill ju alla,eller hur?
    http://www.caseable.com/apple-macbook-pro-13-inch/Ali-Gulec-Art/owl

    Och om inte macbookskalet funkar att vinna vill jag gärna vinna ett skal åt min kära boyfriend. Han fyller år i december,och jag gillar att vara ute i god tid. Dessutom säger han att han INTE vill ha något,men jag vill ändå ge något åt han,eftersom han är så otrooooooligt snäll mot mig. Världens snällaste då han skulle göra allt för mig. Förra året tog det cirkus 3månader att hitta en julklapp/födelsdagspresent (han fyller år 29/12) så brukar ge samtidigt. Och om jag vinner så behöver jag inte gå och leta i fleeeera affärer i flera månader!

    http://www.caseable.com/apple-iphone-5/Aurelie_Scour/darkvador

  85. Anonym skriver:

    Jag skulle gärna vilja ha det här skalet: http://www.caseable.com/apple-iphone-4/Claus-Peter_Schoeps_Art/moustache-ludwig

    För att jag är ju tjej dåva och tyvärr så får ej tjejer mustach (finns vissa undantag, typ skäggiga damen). Så då tänkte jag att jag kan trösta mig själv genom att ha en på mobilen!

    Mejladress: elise.abelson@hotmail.com

    Kraaam :}

  86. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-5/Bianca_Green/stay

    Jag vill ha detta skal för att färgerna i det smälter samman som en chokladen i min mun… Jag tycker också att detta är lättare sätt att få ett skal som man själv vill ha, genom en tävling…
    Puss och kram chokladbanan!

  87. Anonym skriver:

    Jag vill vinna dennaa : http://www.caseable.com/laptop-15-16-inch/Bianca_Green/overdose
    Helt enkelt för att jag behöver en sån och jag är en fattig student som måste beställa massa studentsaker/balsaker som mössa och balklänningar osv så min kassa är inte så stor + att den är ju inte såå ful att titta på ^^

  88. Anonym skriver:

    Jag är i behov av ett datorfodral för att jag nyss skaffat mig en dator för en stor del av mina framtidspengar för att kunna skriva mitt gymnasiearbete på. (vi är sista årskursen på min skola som INTE får datorer, kul va? =)=)=)=)=)=)) Paranoid som jag är vågar jag inte ladda min dator under natten för att jag är rädd att batteriet brinner upp, jag vågar inte flytta den till sängen för att jag är rädd att datorns fläkt ska dra in damm.(Är min dator på och jag måste röra mig mycket i mitt rum SÅ BRUKAR JAG STÄLLA DEN I STAND-BY SÅ FLÄKTEN STÄNGS AV FÖR ATT INTE DRA IN DAMM!!) Jag vågar inte ens ta med min dator till min arbetslösa pojkvän för att den var så fruktansvärt dyr och jag inte äger någonting att förvara den i. Och eftersom jag måste skriva på mitt gymnasiearbete dagarna i ända och han inte har råd att köra till mig hela tiden blir det sällan att vi ses, vilket suger. Så jag skulle vara evigt tacksam om jag fick bli liiiite mer rörelsefri och fick träffa den där kärleken litelite oftare. Ett datorfodral att förvara min pärla i skulle därför i nuläget vara helt jädra underbart. Och att jag sedan hittade ett fodral med min favoritkaraktär från dom bästa filmerna någonsin, gjorde mig inte precis mindre sugen på att vinna. Därför önskar jag mig det här fodralet med C-3PO i mustasch(!!). http://eu.caseable.com/laptop-15-16-inch/Aurelie_Scour/c3po-bleu

    (Ursäkta för alla mina parenteser, I know I did it again. Sue me)

  89. Elin skriver:

    Nu sitter jag här med sån där beslutsångest igen, ska man välja den, den eller den…?

    Asså, jag vill ju ha ett fint klädesplagg till min mobil. Inget jäkla haffs hit och dit.
    Ah, o nu då. Har jag suttit i säkert… en timme? Eller vad det nu kan va. Men jag valde ett finfint skal MED MASSA GLASSAR PÅ!!!!

    Helt genialiskt(inte för att skryta eller så) så har jag den bästa förklaringen till att vinna.
    Jag går nu i 6:an, helt vanlig mobilberoende tjej som önskar att man fick ha sin söta lilla kompis i fickan heeeela dagen. O nudu. Om din lärare ser att du har ett skal med glassar på så kommer dom bli helt galna o bah ”vart har du köpt det där skalet?”, ”kan man små smaka ett slick?”, ”Du kan låta din kompis ligga och vila i din ficka idag!!” och en sak till skulle dom säga, som aldrig annars skulle inträffa ”ska du följa med till fikarummet och ta en glass? frysen är full, det är lungt.” och massa mer såna där läskande kommentarer.
    Och sen gillar man ju glass också, o sommarn för jag saknar denna sommarn’ så himla mycket.
    Goa vänner, mycket sol o bad och världens härligaste solsemestrar med din familj.
    Och då är vi alla barn,ungdomar,gamla mammor, pappor, farmorar, farfarar, morfarar, mormorar och alla andra människor, släkt eller pensionärer räddade av mig!!!

    Men nu så ska jag gå och äta glass. ♥

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4/Bitsofbobs/lolly

    määäjlen dåråååå – elinloppan@live.se

  90. Anonym skriver:

    Jag vet aldrig vad jag ska ge min bror elr pappa för julklappar!? De e ju liksom…män?! :D så jag tänkte att här har jag något pappa kanske skulle vilja ha? :) Min bror får väl lite godis som alla andra år ;) här är en länk till den jag tror pappa skulle gilla mest http://eu.caseable.com/apple-ipad-3/caseable-designs/camo-bark och här är min e-post address!: malmberg.josefin@live.com tack på förhand!♥

  91. Anonym skriver:

    Hej Clara! För det första vill jag bara säga att jag är ett stort fan av dig, och jag älskar att du pratar så öppet om allt! …Men det där lät alldeles för smörigt. Så jag ska bara hoppa rakt in på min anledning och hoppas att du kan överse mitt lilla smicker i början.

    Jag vill vinna skalet för att det är sjukt fint! Men jag skulle dock inte ha det själv, utan jag skulle ge det till min syster. Hon lät nämligen mig låna hennes telefon, och eftersom att jag är så klumpig som jag är, tappade jag den så klart. Mobilens baksida gick i 1000 bitar, och min syster blev självklart väldigt sur. Nu tänker du säkert att det här var en långrandig kommentar, men fortsätt läs ändå. Som sagt, mobilen gick sönder, som alla iphones gör när dom landar på marken UTAN SKAL. Det är alltså därför jag vill vinna skalet, jag har inte råd med en ny baksida till min syster, och inte heller ett sådant här fabulöst skal. Och blir syster min fortfarande inte nöjd, kan jag ge det till min mamma i födelsedagspresent eller rent av behålla det själv.

    Dessutom skulle det vara så coolt att vinna det av dig, och veta att du läst Och svarat på min kommentar.

    Kram ♥

  92. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-5/Ali-Gulec-Art/owl
    Hej Clara! Hoppas du har haft en trevlig dag. Jag fick det när jag såg tävligen du har ordnat. Har aldrig varit med i en tävling innan så hoppas jag gjorde allt rätt!

    Jag bläddrade en dag runt bland dina och Simons youtube klipp, då hittade jag en video där Simon ritar en uggla. Efter den dagen fick jag bokstavligen talet ett behov av ugglor. När jag fick reda på att Simon gjorde skal som man kunde köpa ville jag beställa ett direkt, men fick reda på att han gjorde endast till iPhone 4 och 4s. Så sen dess har jag letat efter skal med ugglor på, men aldrig redigt nöjt mig eftersom jag alltid såg Simons simpla men ändå häftiga uggla. Men när jag gick in på hemsidan och såg ugglan på skalet blev jag överlycklig. Jag hoppas därför att jag blir den lyckliga personen som kan komma till skola med en uggla på skalet och säga att Clara Henry gav mig det.
    Hälsningar Thea

  93. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-5/Ali-Gulec-Art/owl
    Hej Clara! Hoppas du har haft en trevlig dag. Jag fick det när jag såg tävligen du har ordnat. Har aldrig varit med i en tävling innan så hoppas jag gjorde allt rätt!

    Jag bläddrade en dag runt bland dina och Simons youtube klipp, då hittade jag en video där Simon ritar en uggla. Efter den dagen fick jag bokstavligen talet ett behov av ugglor. När jag fick reda på att Simon gjorde skal som man kunde köpa ville jag beställa ett direkt, men fick reda på att han gjorde endast till iPhone 4 och 4s. Så sen dess har jag letat efter skal med ugglor på, men aldrig redigt nöjt mig eftersom jag alltid såg Simons simpla men ändå häftiga uggla. Men när jag gick in på hemsidan och såg ugglan på skalet blev jag överlycklig. Jag hoppas därför att jag blir den lyckliga personen som kan komma till skola med en uggla på skalet och säga att Clara Henry gav mig det.
    Hälsningar Thea

  94. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4/Ali-Gulec-Art/llama

    Jag hade riktigt svårt att välja mellan detta här ovanför med en llama och en utter-DJ. Men som du förstår så blev det llaman eftersom att för det första; llamor är balla. There I said it. För det andra; dessa skal är otroligt snygga, men dyra. Så när skulle jag ha tid och ork att samla ihop pengar till ett skal? Därför skulle det vara perfekt om jag vann detta underbara llama-skalet. Om jag nu skulle råka vinna skalet så skulle jag älska det och vårda det som mitt eget barn (inte för jag vet hur det känns att ha barn, men du vet, det är tanken som räknas)! Dessutom kommer det att kännas bra att hålla skalet i handen, för att jag kan gosa med min alldeles egna llama, mata den med choklad som vi skulle dela på under mensen och känna mig bra som har ett skal som är gjort av återvunna material.

    När jag sedan går till skolan och alla ser mitt nya fräcka skal så kommer dem fråga var jag köpte det och då kan jag med stolthet säga att jag vann den genom din tävling (märkte du där att jag lovordade din underbara blogg?). Jag skulle vara så stolt och ta hand om det med största vördnad. Min telefon skulle också vara stolt bärare av detta skal och vi båda skulle lysa av stolthet.

    Vänliga hälsningar Hanna (hanna.lundstrom@live.se)

  95. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-5/Ali-Gulec-Art/owl

    Innan jag börjar på min motivering, vill jag bara meddela att all min jävla text försvann. Så det blir en kort motivering då jag inte orkar skriva om allt.

    Jag har en fashion för ugglor och blev snabbt kär i detta uggel-skal. Dem är så häftiga. Sen finns dem med i HarryPotter och jag ÄLSKAR HarryPotter-serien. Så den dagen då jag kliver in på Hogwarts kommer alla tycka att jag har ett jätte fint uggel-skal. Sen ser ju också ugglan lite sur ut på skalet, så då tror alla att jag är en sur människa som kommer hamna i Slytherin, men NEJ jag kommer hamna i Hufflepuff. Jag är en solklar Hufflepuffare. Accio uggelskal.

    Taco hej!

  96. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4/Ali-Gulec-Art/owl
    Detta skal är min nya soulmate. Exakt så ser jag ut, vi har till och med samma ansiktsuttryck! Jag ska döpa ugglan på skalet till Connie. ”Talk to the hand” är så uttjatat, så när jag blir irriterad på någon på grund av kanske PMS sätter jag skalet framför ansiktet och säger ”Talk to the Connie”. Så kommer alla förstå att jag är farlig. Dessutom skulle det vara så coolt att komma till skolan och säga att jag fick skalet av Clara Henry, då skulle mitt liv vara fullbordat!

  97. Anonym skriver:

    Halloj igen!
    Jag skrev om detta skalet igår: http://eu.caseable.com/apple-iphone-4s/joy-st-clair/fog
    En höstmotivation ifall du kommer ihåg den. Jag insåg att jag nog glömde skriva min mail, så här kommer den nu!

    emma.lundh@hotmail.com

    Ha det fint :)

  98. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/samsung-galaxy-s3/Bianca_Green/esodrevo

    Tjena Clara! Jag skulle jättegärna vilja ha det skalet eftersom att jag aldrig i någon som helst affär hittar ett snyggt skal till min mobil (en samsung). Det finns ett enda ställe men det är sviiindyrt. Alla satsar på iphone vet du.

  99. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/samsung-galaxy-s2/Ali-Gulec-Art/owl

    Clara! Ser du den där ugglan? Ser du de där ögonen som visar hur tuff den är? Den här ugglan skulle kunna stirra på alla som kommer i närheten av min telefon och visa att nu är det dags att hålla tassarna borta! ;)
    Den ser allmänt grym ut och bakgrunden påminner också om det mysiga vintermörkret som vi kommit in i nu. Jag tror att jag kan se en massa stjärnor på skalet också och jag älskar stjärnor! Det är så fint nu när man faktiskt hinner se dem (under sommaren är det ju ljust nästan hela tiden). Varje gång när jag går ut blir jag helt betagen ^^ . Sedan att ugglan har jätteunderbara färger är mycket fint för de lyser upp omgivningen och själv älskar jag färger och ser mig själv i dem.
    Jag tror min telefon skulle bli väldigt glad och studsa av lycka om den också får känna sig fin någon gång :)

    mejl: notzzi96@hotmail.com

  100. Anonym skriver:

    hallojsan clara! skulle bli sjukt glad över att få detta super coola datorfodralet: http://eu.caseable.com/laptop-13-14-inch/Ali-Gulec-Art/dj

    när vi fick våra skoldatorer va min första tanke: ”jag ska köpa ett ascollt datorskydd, jag ska va snyggast på skolan!” ..sen insåg jag hur dyra dom är.. att det inte finns några snygga där jag bor och jag gav upp sökandet. Men nu är det så att den konstigaste och mest skumma killen i min klass har skaffat ett skitsnyggt! fatta att jag blev avundsjuk, så därför när jag såg skydden på denna sidan blev jag helt in love! att vinna skulle därför uppskattas hur mycket som helst (så att jag kan va coolare än skummisen)! puss och kram skumbanan!

  101. Anonym skriver:

    Jag skulle vilja vinna http://eu.caseable.com/apple-iphone-4/Aurelie_Scour/smooth-criminal

    Jag har inget SUPER kreativt svar, så jag får göra mitt bästa, mer går ju inte. Har nu gjort en fin liten lista varför just jag ska vinna:
    1. vi har samma namn så vi är tekniskt sätt samma person, och du vill väll att du ska vinna?
    2. Jag vill ha en katt
    3. Det Hade varit #freaking #awesom #damp#coolt och jag vann.
    4. Jag är världens största Michael jackson fan så det hade varit as coolt att ha honom på min mobil.

    klara@elvirsson.com

  102. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-ipad-3/joy-st-clair/spring-kingwood

    Tjena Klara! jag blev så himla glad när jag såg att du hade en tävling där man kunde vinna något från ”Caseble.com” när jag klickade på länken och letade runt så såg jag ett helt fantastiskt Ipad fodral med blommor på! då tänkte jag direkt på min mamma ♥ hon älskar att vara ute i trädgården och har bara ett svart tråkigt Ipad fodral! Det skulle passa henne så himla bra! PS, Älskar din Blogg!

  103. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-ipad-3/joy-st-clair/spring-kingwood

    Tjena Klara! jag blev så himla glad när jag såg att du hade en tävling där man kunde vinna något från ”Caseble.com” när jag klickade på länken och letade runt så såg jag ett helt fantastiskt Ipad fodral med blommor på! då tänkte jag direkt på min mamma ♥ hon älskar att vara ute i trädgården och har bara ett svart tråkigt Ipad fodral! Det skulle passa henne så himla bra! PS, Älskar din Blogg!

  104. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-5/Ali-Gulec-Art/floral-skull
    Jag vet att jag så småningom kommer få en ny Iphone och då måste jag införskaffa mig ett skal ju. Därför tycker jag att denna tävlingen passar perfekt till mig. Även ifall jag inte alls tror att jag kommer vinna pga otur så får jag ju ha lite hopp. Det fulaste är nog att det skulle förstärka mitt självförtroende om jag vann, lol.

  105. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/create-iphone-5-case
    Jag har alltid drömt om att designa ett eget skal. Och jag suger på att förklara varför men skulle vara grymt att vinna.

  106. Magda skriver:

    http://www.caseable.com/apple-ipad-2/Minjae-Lee/circulation

    Skulle vilja ha det eftersom jag gillar konst motiv och nu i skolan har jag fått ipad så det skulle vara najs att ha ett skal. Jag har också mens nu så det skulle göra att jag blev glad (det är viktigt när man har mens)

  107. Linn skriver:

    http://eu.caseable.com/iphone-4/Ali-Gulec-Art/dj

    Hur galet coolt hade det inte varit med en Djbäver/iller/utter/sak på mobilen?

    Jag har världens tråkigaste skal.Inte ens en liten fjuttig musik-not! Men eftersom att man måste lägga alla pengar man får i studiebidrag på mensskydd och choklad och busskort så har man ju inte en tanke på att köpa sig ett nytt skal.

    Det hade gjort resten av mitt år om jag skulle få äran att vinna det Wonderbara skalet. Fett fränt va det, och då hade jag ju ändå kunnat ha råd med allt det andra,
    jag hade tillochmed köpt mig en extra marabou för att fira.eller två… Tack för att du är riktigt jäkla bra på det du gör!

    (Linn_96_L@hotmail.com)

  108. Sara skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-5s/joy-st-clair/spring-kingwood

    Nu är det såhär att min mormor ska skaffa sig en iphone 5. Min MORMOR. Så jag tänkte att hon skulle få sig ett fint skal till, hon älskar blommor och den här bilden får mig att känna en viss harmoni och ett lugn. I somras fick min mormor nämligen ett besked om att hon har cancer, i levern. Och det ska tydligen vara ganska allvarligt. Min mormor är allt för mig, det är hon verkligen. Och jag vill ge henne hela världen. Helst skulle jag ju såklart vilja göra ett eget designat skal åt henne, men detta skal med dessa fina blommer på skulle hon älska.
    Kanske inte alls var den mest kreativaste förklaringen, but it’s the truth. KRAM ♥

    Min mail:
    sara_thyberg@hotmail.com

  109. Anonym skriver:

    Det skalet jag skulle vilja vinna är det här -> http://eu.caseable.com/apple-iphone-5/Ali-Gulec-Art/floral-skull HUR SNYGGT ÄR DET INTE!? Seriöst, coolaste jag sett! Jag har bara ett skal till min telefon, en 1D skal, så det kanske skulle vara kul med lite variation? Mina kompisar tycker att jag blir mer och mer ”hipster” vilket jag inte säger emot men, så det skulle va kul att ha ett udda skal. Det liksom livar upp en tråkig telefon, inte sant? Jag tycker iallafall att det skulle va sjukt coolt med ett sånt skal! Harr gött puss haj!

  110. Anonym skriver:

    Jag vill vinna en valfri produkt från caseapp för att:
    1. Vem vill inte ha ett skitsnyggt skal man designat själv? Då finns det ju bara ETT sånt i hela världen, och det har jag.
    2. Mamma skäller på mig för min mobil inte har skal just nu för att jag inte orkar ha på silikonskal pga jobbigt i jeansfickorna.
    3. 1
    4. Det vore extra coolt att vinna här.. För du är Clara och då kan jag säga att jag vann Claras tävling. How fab?
    5. 1

  111. Johanna skriver:

    http://eu.caseable.com/laptop-13-14-inch/Marie-Luise-Schmidt-Art/feeke

    Jag skulle vilja vinna detta laptopfodralet till min mormor. Jag och min mormor pratar nästan varje dag och det kommer kännas tomt utan henne i en månad då de åker på en långsemester. Jag skulle vilja att hon tar med datorn hon precis har fått av mormor och ta med på semestern så hon och jag kan mejla varandra. Det värmer mig så varmt att få veta att min mormor och morfar mår bra när de är bortresta. Min mormor älskar blåklint och eftersom hon och hennes blommor inte får ses på länge så tycker jag att hon borde få njuta av detta fina fodralet till datorn. Det hade varit kul att kunna ge detta till henne som en försenad födelsedagspresent eller bara en vanlig present då hon alltid ger mig saker, nu är det min tur att ge tillbaka tycker jag. Min mormor ställer alltid upp för mig i alla väder och det betyder så mycket för en tonåring att ha någon de kan lita på och som alltid lyssnar på en. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta till världens bästa mormor.

    Kram och hoppas du har haft en bra dag! ♥

    jojjo__96@hotmail.com

  112. Anonym skriver:

    Vem vill inte fota ”selfies” med stil? Med ett skal från caseable behöver man inte längre skämmas över sin repiga mobil :D Vore bra gött med ett nytt skal också så här på höstkanten när det är lite knapert i studentkassan. :D

  113. Anonym skriver:

    Vem vill inte fota ”selfies” med stil? Med ett skal från caseable behöver man inte längre skämmas över sin repiga mobil :D Vore bra gött med ett nytt skal också så här på höstkanten när det är lite knapert i studentkassan. :D

  114. Anonym skriver:

    Jag skulle vilja vinna ett skal till iphone 5 från caseapp. Har alltid gillat att ha personliga saker och sånt som ingen annan har :)
    Hade förut skal därifrån till min iphone 4 och gillar deras kvalité på sakerna.
    Skulle jag ha turen så skulle det isåfall bli en bild på mina syskon eller min älskade katt så jag allid har dem med mig ♥

    1. Anonym skriver:

      Svar till Saara – 22 år med syndromet Kl:haha jag fattade fel! Trodde man kunde få göra sitt egna. Skulle jag ha turen att vinna ändå så skulle jag vilja ha: http://eu.caseable.com/apple-iphone-5/Bianca_Green/overdose

  115. Anonym skriver:

    Nu håller jag alla tummar som finns för att jag ska få vinna! Jag vill ha http://eu.caseable.com/apple-iphone-4s/joy-st-clair/spring-kingwood.

    Den enkla anledningen till varför jag borde vinna ett skal från Caseable är för att jag är Pank och väldigt ofta är jag inne och kollar på alla dessa snygga skal, jag bara önskar att jag kunde få ett hemskickat. Skulle jag få ett så kommer det göra mig lycklig tills jag dör, ah men nästan. Kram

  116. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-macbook-pro-13-inch/Bianca_Green/floral-chevron
    Hej Clara!
    Jag skulle vilja vinna detta macbook fodral eftersom att jag är en ganska slarvig typ som ganska lätt tar sönder mina saker. Jag går även första året på gymnasiet och min macbook är min skoldator, och det betyder att den ska hålla i tre år, och det blir ju inte kul om den går sönder eftersom alla min skolarbeten ligger i datorn och det skulle ju bli katastrof om allt detta försvann. Så varför då inte ha det snyggaste fodralet på skolan? kram

  117. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-macbook-pro-13-inch/Bianca_Green/floral-chevron
    Hej Clara!
    Jag skulle vilja vinna detta macbook fodral eftersom att jag är en ganska slarvig typ som ganska lätt tar sönder mina saker. Jag går även första året på gymnasiet och min macbook är min skoldator, och det betyder att den ska hålla i tre år, och det blir ju inte kul om den går sönder eftersom alla min skolarbeten ligger i datorn och det skulle ju bli katastrof om allt detta försvann. Så varför då inte ha det snyggaste fodralet på skolan? kram

  118. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4s/caseable-designs/jeans

    Jag skulle vilja ha det här Iphone-skalet som ser ut som en jeansficka för att undvika att slösa bort tid på att radera 500 bilder på min klasskompis näsa.
    Ja, du läste rätt. I min klass finns det nämligen en kultur som går ut på att så fort man får ett läge snor man någon annans telefon och tar så många bilder man hinner på så onödiga saker som möjligt. Till exempel har jag fått tillbaka min telefon fullproppad med bilder på kycklinggryta och ris eller godispapper.
    Som du förstår är det här oerhört irriterande och tar tid från viktigare saker, som att göra matteläxan, läsa din blogg eller hetsäta choklad framför det senaste avsnittet av New girl. Men om jag hade det här skalet skulle jag kunna låta mobilen slinka ner i bakfickan och ingen skulle märka att den var där. Smart, va!? Den perfekta kamouflagen. Kanske så perfekt att jag själv skulle glömma bort den och sätta mig på det fina skalet, men det är ett senare problem.

  119. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-ipad-4/Marie-Luise-Schmidt-Art/feeke för jag är ganska pank just nu och min syster fyller snart 13 och man kan inte komma utan present då..

  120. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4s/Bianca_Green/overdose

    varför jag vill ha detta skal är för att mina två syskon har tappat ner deras Iphone i golvet och såklart så blev dom helt oanvändbara enligt mig! man kan ju för fan inte ens se ett jävla sms för alla repor och sprickor är i vägen!
    och jag har en så länge inte fått några sprickor, och med detta skal (som är mitt första) så skulle jag varenda gång jag såg de tänka ”fyfan va bra du e Frida” att jag lyckades med att hålla min telefon sprickfri
    kram:)

  121. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4s/Bianca_Green/overdose
    Jag skulle vilja vinna detta skalet för att det var coolt och snyggt haha.
    Jag har egentligen ingen bra motivering, men mitt skal har gått sönder. Den har värsta sprickan i mitten och bitar har trillat av på kanterna.Så det skulle sitta fint med ett nytt skal, och jag fyller ju år snart så det skulle väl vara en bra present att vinna ett skal från Amazing CLARA HENRY! :DD

  122. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-macbook-pro-13-inch/Bianca_Green/it-is-your-world

    Hej Clara
    Såklart ska jag delta i denna tävling då ett skal till min käraste macbook är precis det jag behöver just nu. Tänk vad tråkigt det är då alla går runt med samma vanliga svarta färg på sitt skal till datorn i skolan. Och där kommer man själv med ett skal som sprider glädje bara man tittar på det. Och sen så är jag ur usel på geografi men med ett skal med världskartan på skulle jag kanske höja betyget ett steg. Och om jag då skulle höja mitt geografi betyg en aning så kanske jag skulle kunna hitta någonstans då jag far och reser. Och då kanske jag skulle ha vägarna förbi Stockholm/Göteborg och om jag då skulle ha det, så kan jag ju hälsa på dig och tacka för skalet. Vilket hade varit pretty awesome. För om vi då hade träffats så hade vi kunnat fara på ett studiebesök till en nässprejs fabrik, även om en sådan är ganska svår att hitta. Men då skulle jag glatt kunna säga ”följ mig, jag har en karta”.

  123. Anonym skriver:

    Jag inte ha något emot detta laptop skyddet:

    http://eu.caseable.com/laptop-15-16-inch/Ali-Gulec-Art/owl

    Kolla bara på ugglan! Den skulle göra mig glad varje dag genom att sitta där mystiskt och stirra på mig medans jag gör mina läxor. Om jag nånsin blir ledsen så skulle jag söka tröst hos min ugglevän och fråga hur det kommer sig att hen kan sitta där dag in dag ut fortfarande så tålmodig utan att flyga iväg. Och om jag nånsin blir arg på någon så kommer jag att trycka upp mitt laptop fodral i deras ansikte se hur de förundras över den vackra varelse medans jag som hämnd snor godis från deras väska. Ugglan skulle vara en helt perfekt vän, som alltid vakar över mig. :)

  124. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/create-iphone-5-case här har du länken till det jag vill vinna, alltså ett egendesignat skal till Iphone 5!
    Jag är en raggar-/rockabillybrud och älskar allt med 50-tal. Finns det överdrivet många skal som är 50-tal? Nej. Det närmaste jag har hittat är prickigt och flaggmönster. Vem här i världen går utan ett USAmönster på skal eller kläder? För alla andra betyder det ”mode”. Vilket inte är speciellt unikt. För mig betyder det verkligen Amerika, där mitt intresse har sitt ursprung från.
    Vart är mina älskade LP-skivor eller den perfekta bilden, som jag älskar, på Elvis Presley? Vart är det skalet med ovanför nämnda grejer med den perfekta texten? Jo, i mitt huvud.
    Jag älskar att designa egna grejer och ha det personligt. Jag har designat min datorväska, mina kalendrar och diverse grejer. För att min samling ska bli komplett behövs just ett Iphoneskal. Designat av mig.

  125. Anonym skriver:

    Hej Clara!
    Hittade många fina ipad-fodral som jag skulle vilja ge mig själv eller mamma i julklapp. Men det jag fastnade för, som var en kul idé, var att man kan skapa sitt egna ipad-fodral! Så jag skapade två varianter, en som skulle passa bra i julklapp till mamma & en som skulle passa bra till mig. Du får gärna välja åt mig om jag vinner tävlingen!
    Bilderna till dessa ipad-covers har jag faktiskt illustrerat just med hjälp av min ipad i appen paper53 (för övrigt en rolig app om man vill testa att rita något utan hederliga pappret & pennan).

    Här är fodralen!

    – Cupcake-fodral till mamma: http://csbl.ly/1bXgxNY

    – Tiger-fodral till mig: http://csbl.ly/1bXheqG

  126. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4/Claus-Peter_Schoeps_Art/mixtape-one
    Min bästist fyller år i november och jag har inte råd att köpa något fint till henne i paket. Efter som jag är 17 år bor själv och studerar. Jag lever på tusen kronor i månaden och det hade verkligen betytt så sjukt mycket för mig om jag kunde ge henne något riktigt fint. För det förtjänar hon verkligen. Jag kan ringa henne mitt i natten och säga hej då. Men hon lyckas alltid att få mig att inte ta mitt liv och nu fyller hon år. Så jag vill verkligen ge henne något speciellt. För att visa hur mycket hon betyder för mig. Utan henne hade jag nog inte levt nu.. ♥

  127. Anonym skriver:

    eu.caseable.com/samsung-galaxy-s2-plus/Bianca_Green/overdose
    Detta är skalet jag definitivt skulle vilja ha. Hur coolt skulle inte det vara? Har faktiskt inte ett enda skal till min mobil, fast min kära S2 Plus varit min i hela 3 månader. Jag har kollat på lite skal på nätet men jag vill ju förfan inte beställa nåt asbilligt skal som kommer från Kina och som verkar superbilligt men när det väl kommer så är postkostnaden 10 gånger dyrare än skalet? Nej tack. Därför ser jag nu detta som den ultimata chansen att få ett prima skal gratis. Och hur ballt skulle inte det vara att ha ett sånt coolt indianskal? Det är ju som att ha en liten indian sittandes i fickan? Skalet bara ropar efter mig, ta det lugnt indianskalet, förhoppningsvis behöver du inte vänta länge till! Hejdå.

  128. Anonym skriver:

    skalet jag vill ha: http://eu.caseable.com/apple-iphone-4s/Ali-Gulec-Art/owl

    fetaste skalet som gärna får pryda telefonen och vem vill inte kunna gå runt och skryta och säga ”jag vann det hos clara henry” när någon frågar vart man köpt det??!?!?

  129. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-ipad/joy-st-clair/cofer-family

    Nu är det såhär att på vår skola så har vi iPads som ska hjälpa till i undervisningen. Och i början av skolan så fick vi också med skal. Dessa skal är gjorda av typ skinn och är helt svarta förutom inuti där de är mörkblåa. De här skalen går alltså stora delen av högstadiet runt med varje dag, det är få som har ett annorlunda skal.
    Fattar du hur tråkigt det är? Det är därför jag hade velat ha detta iPad skal. För att sticka ut i mängden. Så att efter ett tag vet alla att det är min iPad ifall jag lyckas tappa bort den eller om den bara ligger i en hög med alla andras tråkiga iPad.
    Fatta en skola med ungefär 200 likadana iPads, hur fräckt att vara den med coolast iPad? :-) Ha det gött, haj!

  130. Anonym skriver:

    joo, varför vill jag vinna då?
    Varje vecka packar jag ner mina saker för att åka till min mamma/pappa. Klantig som jag är kommer jag en vacker (eller inte så vacker) dag att tappa min ryggsäck i marken med iPaden i marken. Antagligen kommer den att gå sönder och vem vill ha en trasig iPad?! Kanske låter som sämsta motivationen, men en iPad är ju alltid snyggast med fodral! Min vägg kommer också att vara mindre repig eftersom att iPaden alltid ger märken när jag lutar den mot väggen i sängen när jag kollar på film t.ex och så blir det märken vilket det inte blir med fodral! Just detta tyckte jag var sååå fint och det påminner om sommaren som jag älskar!! Sedan är fodralet så praktiskt och man kan öppna och använda den med iPaden i utan att behöva ta ut den vilket är ett +! Så min motivation är helt enkelt att klantig som jag är så kommer jag att ha en trasig iPad om jag inte vinner detta fodralet ;) Jag tycker detta är en grym tävling och du är så braaa clara :D har även gillat facebooksidan och här är länken —->http://eu.caseable.com/apple-ipad-4/joy-st-clair/still-life-white

  131. Anonym skriver:

    När jag såg skalet blev jag helt förälskad. Coolaste skalet jag sett. Så otroligt fint. Jag är en sådan person som längtar till att få åka till värmen hela tiden. Det är skalet får mig att bli gladare. Blir alltså glad av att bara se på det, dessutom har jag inga fina skal, då jag använt sönder alla. Har även inte lust att köpa något nu, sådana här fina skal hittar man ju ingen annanstans. speciellt inte på gotland……… Precis min stil

    Vill bara lägga till att du Clara, är en stor förebild för många. Man blir så himla lycklig av att läsa din blogg och se på dina videor. För det första är du ju en av sveriges snyggaste människor enligt mig. För det andra så är du ju helt klart en glädjespridare. Får mig alltid på gott humör.
    Du kan ju ta att komma hit till Gotland någon gång, skulle vara kul att träffa dig!

  132. Anonym skriver:

    När jag såg skalet blev jag helt förälskad. Coolaste skalet jag sett. Så otroligt fint. Jag är en sådan person som längtar till att få åka till värmen hela tiden. Det är skalet får mig att bli gladare. Blir alltså glad av att bara se på det, dessutom har jag inga fina skal, då jag använt sönder alla. Har även inte lust att köpa något nu, sådana här fina skal hittar man ju ingen annanstans. speciellt inte på gotland……… Precis min stil
    Vill bara lägga till att du Clara, är en stor förebild för många. Man blir så himla lycklig av att läsa din blogg och se på dina videor. För det första är du ju en av sveriges snyggaste människor enligt mig. För det andra så är du ju helt klart en glädjespridare. Får mig alltid på gott humör.
    Du kan ju ta att komma hit till Gotland någon gång, skulle vara kul att träffa dig!
    Glömde länka: http://http://eu.caseable.com/apple-iphone-4/Bianca_Green/focus-on-palms

  133. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4/Bianca_Green/overdose Detta skal fastna jag extra mycket för, jag har haft extra koll på ett sådant innan och nu när jag såg din grymma tävling tänkte jag att det är värt ett försök :D Jag tycker skal är roligt, man kan matcha outfits och efter humör osv så det är väl mest därför jag vill vinna, det är kul att matcha! Och dessutom skyddande för våra älsklings mobiler, haha.Jomen jag skulle bli jätte glad om jag får hem detta till mig! Kram ♥

  134. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/samsung-galaxy-s3/joy-st-clair/dialogue-with-the-sky
    Min mamma behöver verkligen detta, för min mamma är bland dem klantigaste när det gäller att hålla i telefoner.(förlåt mamma.) Hon har tappat den ett antal, och spräck den ett antal gånger till. Tyckte det kunde behövas ett skal till hennes telefon, så mamma blir lite mer rädd att tappa den. Inte för att mobilen skulle gå sönder, utanför att skalet är så fint!
    Vinner jag detta kanske jag ”slipper” köpa julklapp åt henne i år. Vilket skulle vara bra, eftersom jag behöver pengarna till andra julklappar…

    1. Anonym skriver:

      Svar till Sandra:Klantig som jag är, klickar jag på fel tangent och skickar iväg kommentaren utan mail adress, men den här är den:
      sandraeri@hotmail.se

  135. Anonym skriver:

    Nu är det så att jag och min bror är rätt lika på många sätt. Lika snälla, lika goa, lika envisa, you get it. Han är dock liite klantigare än mig, och han äger en iPad mini. Lillebror + iPad = illa… Blir rädd att der Bruder vill testa hur bra jordens dragningskraft funkar med paddan. Vi vet alla att den fungerar utmärkt, men eftersom han är en nyfiken tonåring vet man aldrig vad som händer.
    Som den kärleksfulla storasyster jag är vill jag då såklart köpa ett skal till honom så att han kan testa gravitationen säkert. Fast jag har bara hittat grå, regngrå, asfaltsgrå, silvergrå och lite mer grå skal i staden där jag bor. Jag har även en mor och en far som inte vill skaffa mig ett bankkort, så handla på internet är det inte tal om.
    Sedan såg jag denna trevliga tävling och fick en glödlampa ovanför huvudet. Nu kan jag hitta ett skal till min bror som är snyggt utan att behöva använda bankkortet jag inte har. Och erkänn, vem vill inte ha Darth Vader med mustasch på sin iPad? Jag vill, och vi är ju som sagt rätt lika. Om han mot förmodan inte skulle vilja ha det så tänker jag sälja det och skänka pengarna till Barncancerfonden. (Något jag också vill göra men det har inte blivit av).
    Att detta även handlar om att jag kanske kan få använda paddan behöver vi inte nämna. Då låter det inte lika snällt längre.

    http://eu.caseable.com/apple-ipad-mini/Aurelie_Scour/darkvador

  136. Anonym skriver:

    Kära Clara.
    Jag ska berätta en mycket underlig historia, om min Pappa. (Den har inga gränser) …
    Om jag ska utveckla mig så här, Så har ju detta awsome skal en mustach. Bara det är liksom något som Gud skulle sätta sig på knä för. Jag menar!? MUSTACH! Jag vill fan odla en själv. Ursäkta min franska.
    Jo, när jag var fem år gammal så tyckte jag att min pappas mustach var speciell. Den var udda. Den stack ut från mustach mängden. Den var helt enkel (Kreativ) För jag( 5 år) hade väldigt mycket behov & fanatsi när jag var en liten skit. Så jag bestämde mig för att Fader min Mustach såg ut som en Mink. Helt sjukt, för just i innan detta hade jag sett en Mink i verkligheten. Den smet fram precis framför mig. Jag blev så chokad så jag följde efter den och misslyckades med mitt letande (of course) Så efter det hatade jag minkar…
    För att komma till poängen… När fadern min låg och såg på soffan hade jag hittat hans rakaparat och på lyckligt vis funderat ut hur den startar (smart ass) och sträckte den fram på pappas (så kallade) Mink. Och rakade av den. Efter det kände jag mig så skyldig och la en morot på mammas & pappas säng och gömde mig i buskarna med en liten piknick tills pappa hittade mig.
    För att påminna honom om denna fantastiska händelse så valde jag detta skal. Känner mig berusad på något vis. Kankse för att jag har förträngt minnet med Cider. Okej jag är 13.
    Email: (Om det är nödvändigt) = em_lunden@hotmail.com
    Ciao Amigo!

  137. Anonym skriver:

    Jag går i årskurs 2 på gymnasiet och den grejen jag använder mer än någonting annat är min förbannade dator, som just nu ligger i ett svart fodral där det står skolans namn på, precis som ALLA andra datorer på skolan. Behöver jag ens säga hur många gånger jag tagit fel dator?? Nej, trodde väl inte det. Nu är det så att du faktiskt kan hjälpa mig så jag slipper skämma ut mig och höra någon säga ”Hanna, det där är min dator” en gång till under mina kommande ett och ett halvt år som jag har kvar på skolan. (& ett plus är att alla kommer bli så sjukt avis för min dator kommer vara så sjukt fab till skillnad från dom svarta fulingarna som alla andra har och då kommer jag säga som det är ”ni skulle läst claras blogg”
    http://eu.caseable.com/apple-macbook-air-11-inch/Marie-Luise-Schmidt-Art/darf-ich-bitten

  138. Anonym skriver:

    För det första. Hade ‘tappa-sin-mobil-flest-gånger-per-dag’ varit en os-gren hade jag lätt tagit hem den titeln. Jag kan inte minnas hus många gånger jag har spräckt min skärm genom att råka tappa ner min kära mobil för trappan. Då skulle ett blommit mobilskal. För det andra. Vem vill inte ha ett blommigt mobilskal? Hur ballt som helst ju. För det tredje skulle ett blommit mobilskal ständigt påminna mig om sommaren och alla fina kort man tar då. Tack på förhand:)

  139. Anonym skriver:

    För det första. Hade ‘tappa-sin-mobil-flest-gånger-per-dag’ varit en os-gren hade jag lätt tagit hem den titeln. Jag kan inte minnas hus många gånger jag har spräckt min skärm genom att råka tappa ner min kära mobil för trappan. Då skulle ett blommit mobilskal. För det andra. Vem vill inte ha ett blommigt mobilskal? Hur ballt som helst ju. För det tredje skulle ett blommit mobilskal ständigt påminna mig om sommaren och alla fina kort man tar då. Tack på förhand:)

  140. Anonym skriver:

    Vad bra att jag kom ihåg att länka ochså…
    athttp://eu.caseable.com/samsung-galaxy-s3-mini/case/found-in-nature/t

  141. Anonym skriver:

    Hej Clara!
    Det är såhär förstår du, vi har precis fått egna datorer på mitt gymnasium. Allt var frid och fröjd, alla, inklusive mig förstås, var glada och nöjda över själva datorn. Men väskan… Inte nog med att den väger 4 ton, ÄVEN om man inte packar i datorn, dessutom så kan jag inte ha med mig min vanliga väska för då får jag dels axelfraktur (finns det något sånt?) och dels så får jag inte plats på bussen. Men om jag hade haft ett ruskigt snyggt laptopfodral så hade datorn fått plats i min väska, jag hade fått plats på bussen och jag hade dessutom haft snyggaste caset i skolan. Bra deal ju! Jag har dessutom världens crush på saker som har ugglor på sig, och då passar detta fodralet perfekt! Du skulle se mina grejer, jag har så hemskt många smycken med ugglor på men eftersom jag så gott som alrig använder smycken så har jag istället ett helt smyckeskrin fullt med ugglor, haha! Men min kära dator, den har jag med mig överallt och jag tycker faktiskt att hen förtjänar ett snyggt fodral, med en uggla på!

    http://www.caseable.com/laptop-13-14-inch/Ali-Gulec-Art/owl

    Tack för att du ger min vardag lite skratt med din blogg! Kram på dig.

  142. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4/Aurelie_Scour/darkvador
    Detta skalet skulle jag vilja vinna pga 1. det är star wars!!! älskar allt som har med star wars att göra! 2. Lixom hur awesome vore inte detta: Walk into the club like what up? I got a star wars skal som jag vunnit hos Clara Henry.

  143. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4/wordboner/the-crazy-ones

    halloj Clara! varför ska jag vinna något fint som jag tycker om? jo, för att ord betyder så mycket här i livet & för att det där skalet är bra ord, & det är ju snyggt. dessutom det skalet kan bli min nya favorit då mitt favoritskal tappades i marken och gick… sönder. så klantig som jag är.
    love u Clara, tacohej hehe

  144. Anonym skriver:

    Jag vill ha ett laptopfodral till min nya bärbara dator.
    Under sommaren slet jag på ett sommarjobb genom att rensa ogräs. Och på grund av min ålder på 15 år var det mitt första riktiga jobb. Pengarna jag slet ihop var verkligen mina, jag som arbetat för de. Dagarna på Ås Trädgård var långa och jag hade så ont i ryggen att helgerna spenderades i soffan med en kopp te. Nu i oktober i samband med min födelsedag fick jag äntligen ihop till datorn. Den där datorn som legat som bokmärke varje gång man klickat upp google, som man suktat att få ha i sitt knä och surfa runt på.
    Datorn har ett speciellt värde för mig och därför skulle jag supergärna vilja ha detta supersnygga fodral till. Ugglor har jag haft en sorts förkärlek sedan urminnes tider, och jag har kollat så länge på det. Bara priset har gjort att jag aldrig kunnat köpa det.

    http://eu.caseable.com/laptop-11-12-inch/Ali-Gulec-Art/owl

  145. Anonym skriver:

    Vill vinna det här skalet http://eu.caseable.com/apple-iphone-5s/wordboner/the-crazy-ones för texten är så klockren, ”The ones who are crazy enough to think they can change the world are the ones that do”. Här är min lista med saker jag vill ska ändras i världen:
    ?Inget med krig (kanske lite självklar).
    ?Bort med alla idiotiska våldtäcksmän och mördare.
    ?Alla borde behandlas lika oavsett kön, sexualitet, hudfärg osv. (Fattar inte varför man ska ha mindre lön bara för att man inte har en snopp till exempel?)
    ?Tjejer ska kunna ha på sig vad fan dom vill utan att riskera att bli våldtagna eller kallade slampor. Om dom vill gå nakna ska dom få det. (Samma gäller självklart killar, men är ovanligt att någon hoppar på en kille och våldtar bara för han gick utan tröja)
    ?MENSSKYDD SKA VA GRATIS FÖR ALLA VÄRLDENS KVINNOR!!! (och gratis choklad för att man behöver choklad när man har mens).
    ?När jag endå håller på, varför inte gratis preventivmedel?

    Såå, vill du göra världen till en bättre plats borde du utse mig till vinnare. Med det skalet skulle jag definitivt förändra världen, för skalet skulle peppa mig varje dag. Tänk på alla pengar du skulle spara när jag fixat så mensskydden är gratis?

    Tack för en grym blogg Clara, du är underbar ♥

  146. Anonym skriver:

    http://eu.caseable.com/apple-iphone-4s/caseable-designs/camo-bark
    jag är beroende av min telefon och har den alltid med mig överallt, kan inte ens gå på toaletten utan telefonen med mig.. så därför skulle jag behöva detta kamouflage skal så jag inte skulle hitta mitt skal och därför kunna koncentrera mig i tillexempel skoluppgifter och sånt, heh.

  147. Anonym skriver:

    Kul tävling :) Jag skulle helst vilja ha detta skalet http://eu.caseable.com/apple-iphone-4/caseable-designs/jeans För att jag försökte göra ett hemmagjort jeansfodral till min mobil på slöjden, men det gick allt annat än bra så jag tänkte att detta skalet är ganska så mycket bättre gjort ;)

  148. Anonym skriver:

    Det här skalet skulle inte sitta helt fel:
    http://www.caseable.com/samsung-galaxy-s3/Bianca_Green/louis-armstrong-told-us-so

    För det första är mitt nuvarande skal gammalt och har dessutom blivit missfärgat (men jag envisas ändå med att använda det, varför vet jag inte riktigt…) men den främsta anledningen till att jag skulle vilja ha ett nytt skal är min pappa. Det låter kanske lite konstigt men han tycker nämligen att hela grejen med att ha skal på mobilen är väldigt fånig och onödig (fråga mig inte varför). Han klagar jämt och ständigt på mitt skal (särskilt sedan det blev missfärgat) men om jag skulle få ett nytt och snyggt skal skulle han ju inte kunna klaga längre. Jag vill alltså ha ett nytt skal för att slippa min jobbiga pappa (och såklart för att det är snyggt!!).

  149. Anonym skriver:

    Tjenis penis Clara! helst av allt hade jag velat ha ett skal där de bara stog FUCK YOU så jag skulle kunna kasta min mobil på människor som förtjänar en mobil med texten fuck you på i ansiktet.. Men sen kom jag på att jag inte vill kasta min mobil hit och dit för jag vill inte ha massa sprickor och coola saker på min mobil, jag vill bara ha ett coolt skal som detta http://eu.caseable.com/apple-iphone-4/joy-st-clair/coming-back-around , så jag tänkte att jag kanske vinner denna underbara tävling ch kan byta upp mig till ett snyggt skal istället för ett 10 kronors skal från ekohallen, det har ju iochförsig funkat men de är ju tyvärr inte så snyggt, så nu kan ju jag kanske vinna ett snyggt skal här istället! :) Tack o hej leverpastej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG