PODGÄST!

6:08 23 Jan 2014

HEJ HALLÅ ALLA, ni har väl inte missat att jag gästar Trendsnacks senaste podcast?! Det har nämligen jag. Jag fick ett mail av Frida, som intervjuade mig i poden, som hintade att podden låg ute. Sedan förträngde jag det. Jaha, minnet, vad är det här?! Varför sviker du mig???

Vill ni höra mig stamma och svara långt och för utförligt på frågor som hur jag var som liten och om jag var duktig på tennis – dessutom snackar vi humor, mensskydd, dagböcker fulla med streck och katter samt rädslan för att kalla Anton Ewald ”röv” i live-tv (tack Trendsnack för den pompöst lockande beskrivningen) – klicka på bilden!


3 kommentarer | “PODGÄST!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hedvig skriver:

    Du. Är. Grym. Så enkelt är det!

  2. La Linda skriver:

    Sitter och lyssnar på den här podden as I type. Du verkar vara en tokigt skön tjej, så härligt med en person som är avslappnad och soft. Grattis till all din framgång! PS. Är lååångt äldre än dig så det är andra än 12-åringarna som läser. ;) Kram!

    1. Clara Henry skriver:

      Men hallå eller! Tack så himla mycket! Gud vad glad jag blir. Och jag som impades big time av din grymma krönika om storlekar i VR för ett tag sen. Your go gurl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg