LONDON HAUL 3,0

4:26 30 Mar 2015

PEOPLE! Jag är i Sverige! Har haft en svinrolig helg och ska visa er alla bilder på allt vi gjort så snart jag fått över dem till datorn. Ska bara jobba lite först med allt som jag inte hann göra i helgen. Inte en perk med att vara frilans: en jobbar helt plötsligt alla dagar i veckan. Frustrationen hos alla mina mailkontakter när jag drog utomlands till värdelöst wifi och därför bangade att kolla mailen på tre dagar.

Anyhoo.

Dagens vlogg kommer här, serverad på silverfat, som ni kan njuta av medan jag jobbar klart för dagen. Det tog mig fan tio minuter att bara hitta en översättning till ”drickunderlägg”. Trodde ju att det hette drickunderlag. Skit också. Ah well. Hoppas ni gillar den.

https://www.youtube.com/watch?v=G6fM1RmDbQM” width=640 height=360]

18 kommentarer | “LONDON HAUL 3,0”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Malin skriver:

    Lite efter, men hur gick det med de där såren på låret från Bali? Vad var det för något egentligen? :)

    1. Clara Henry skriver:

      Haha! Fick aldrig vet vad som framkallade dem, men de har sakta men säkert fadeat bort. Nu syns det bara om en kollar på nära håll!

  2. Anonym skriver:

    Har en liten fråga om p-piller.. jag har väldigt oregelbunden mens och funderar på att skaffa p-piller för att kunna slippa mensen när jag ska utomlands. Men är livrädd för att ta p-piller.. fick du några biverkningar? Tyckte du om p-piller? Mår man jättedåligt av dem? //Orolig tjej

    1. Clara Henry skriver:

      Hej, förstår din oro! P-piller är jättebra mot oregelbunden mens, men om den enda anledningen är att slippa mensen tycker jag inte att det är en bra grej. Jag är generellt sett negativ till alla former av hormonella p-preparat efter att själv ha tagit piller i ett år, fått extremt kliande utslag av dem och fortsatt få samma utslag trots att jag inte ätit dem på snart ett år. Pillrena rubbande mina hormoner helt och jag kände mig väldigt konstig psykiskt medan jag åt dem. Å andra sidan har inte alla problem av pillrena, och är du sexuellt aktiv så är det en bra preventivmetod. Men vill du bara börja äta dem för att kunna hoppa över mensar, tycker jag inte du ska börja käka dem. Hoppas du kommer fram till något bra svar! Kram!

    2. rebecca skriver:

      Det finns piller vars enda funktion är att skjuta upp mensen vid ett tillfälle, hör med med umo så kan de säkert hjälpa dig!

  3. Sara skriver:

    Hej,
    Kommer du blogga medan du är i Indien? Förstod att du skulle lägga upp bilder på instagram men jag har inget konto där. Det skulle nämligen vara kul att se!
    Kram<3

    1. Clara Henry skriver:

      Hej Sara! Jag hoppas det! Jag har noll koll på min wifi-situation därnere, och instagrambilder kräver inte så mycket tid och uppkoppling, men jag kommer såklart göra allt i min makt för att få upp några blogginlägg. Förhoppningsvis har vi hyfsat wifi på något av hotellen. Kram!

  4. Felicia skriver:

    Haha, men heter inte glasunderlägg coasters?

    1. Clara Henry skriver:

      SE PÅ FAN. Jag letade alltså i en kvart och när jag TILL SLUT hittade något så var det fel? Rättar direkt! Tack!

  5. Isabella skriver:

    Jag är 22 år och sover 9 timmar. Är ännu barnsligare i mina sovvanor än du : < det är rätt så jobbigt att få ihop dagen.

    1. Clara Henry skriver:

      Jag sover 9, 10 om jag kan. Mindre än 8 och jag är en död kvinna. Feeling ya.

  6. Anonym skriver:

    Okej, blir förvirrad av alla olika saker som skrivs.. men får jag bara fråga en sista sak? Varför tycker du inte att en borde börja med p piller om det bara är för att man har oregelbunden mens? (Vill ha olika åsikter) Tack för att du tar dig tid och svarar :)

    1. Clara Henry skriver:

      Det är en förvirrande värld haha, speciellt eftersom alla reagerar så olika på det. Well, jag tycker så för att pillrenas främsta syfte är att skydda mot graviditeter, eller att lindra pms eller dylikt. Att börja ta piller är att börja utsätta sin kropp för onaturliga rubbningar, och eftersom mina biverkningar nu aldrig verkar släppa trots att jag slutat äta dem skulle jag inte rekommendera det till någon som inte har ett syfte som inte går att få på annan väg. Men kom ihåg att det alltid är ditt val i slutändan! Kram!

  7. Alice skriver:

    Hej! Jag håller på att skriva ett tal i svenskan i skolan just nu. Där är temat ur andras ögon och bestämde mig för, vrf inte fråga några hur dom tror andra ser på dom osv. Hade därför varit jätteintressant om du hade velat svara på frågorna:
    1. Hur tror du andra ser på dig utifrån vad dom ser på din blogg och youtubekanal?
    2. Hur vill du att andra ska se dig som person?
    Tack så mycket och det hade varit roligt om hade velat dela med dig om detta :)) kram

    1. Clara Henry skriver:

      1. Andra ser mig nog som konstant rolig, positiv och kreativ.
      2. Är ju inte alls alltid som i punkt 1, så hoppas ju att folk fattar att jag kan vara ledsen och arg också. Är bara vanlig, det vill jag att folk ska se mer! Kram!

  8. Fredrik Hansson skriver:

    Trevlig resa till Indien, var rädd om dig

  9. Maria Ekblad skriver:

    Clara vad är det för färg du har på läpparna i videon? Något läppstift? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG