~ * WWW.ADLIBR.IS/CLARAH * ~

2:55 26 Maj 2015

KOMPISAR!!! Kunde inte blogga igår pga någon serverflytt på Veckorevyn och satt därför och BET mig själv i ARMEN hela kvällen igår () (men ville nästan göra det) eftersom jag inte kunde skriva om det coolaste som hände igår.

First of all: jag släppte vlogg. Som vanligt. Här är den.

Det går alltså att FÖRHANDSBOKA min bok nu! Prisa Gudarna. Detta är för coolt. Stod och hade som en klump i halsen, fast en fjärilsklump, en lycklig klump liksom, och försökte med all min kraft att gråta ut den eftersom det verkar så jäkla skönt att kunna gråta av glädje. Fast det gick inte. Ah well. Jag försökte.

förhandsbeställ

Dagens sista möte skedde mellan klockan 19 och 21 på Googles kontor. Manusmöte inför Youtube’s 10-årsfirande på torsdag, som jag ska konferenciera. Kom ifrån Google strax efter 21, tog fram mobilen för första gången sedan klockan 18 och ser att jag fått ett mms. Från min förläggare Adam. Som har skickat det här:

adlibris

Vad är det där. Min bok. Nummer ett bäst säljande på adlibris igårkväll. Efter fem timmar. Näääää. Nääähähähähä. Eller. Va. Nääääää.

Så min bok går att beställa. Skitmånga har redan beställt den. Dessutom var Google-mötet givande, jag fick ett helt uppslag i Dagens Industri och jag fick vlogga med Carly Rae Jepsen till nästa måndag, som visade sig vara en fantastisk individ.

Så, kort sagt: igår var nog min bästa måndag i livet.
wpid-wpid-575d2677526a5205eb848ed75be0d4c91.jpeg

15 kommentarer | “~ * WWW.ADLIBR.IS/CLARAH * ~”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Malin skriver:

    Åh, vad härligt! Nu måste jag beställa boken! :D

  2. Paula skriver:

    Grattis!Nästan blondinbella-varning på lycklighetsnivån i detta inlägget! ;) Men du håller det på en rolig nivå med fötterna på jorden som alltid <3 Längtar efter boken!

  3. Emma Gustavsson skriver:

    Grattis till boken! Blir fett peppad på att köpa den nu! Men går det att beställa den utomlands? För jag bor i London och det skulle va sjukt nice i fall den kunde bli postad hit :D

  4. Vendela skriver:

    Har artikeln i DI kommit ut? Jag skulle vilja läsa den för vi har tidningen hemma. Stort grattis till boken också!!

  5. Fredrik Hansson skriver:

    Stort grattis, de måste vara så roligt för dig.
    Du kan vara stolt över de :-)

  6. AAAAHH, vad häftigt!!

  7. Vilma skriver:

    Åhh, vad kul!! Är jättetaggad på att få läsa boken ^^
    Vet du om man som bokbloggare kan få den som recensions ex? Hör gärna av dig i så fall! :) Älskar din blogg, dina vloggar, typ allt du gör. Du är bäst helt enkelt! <3

  8. Elina skriver:

    Kommer den ut på Bokia i septemper? (Akademinbokhandeln?)

  9. Saga skriver:

    Är så glad att allting går framåt för dig! Vill inte verka som en morsa/farsa nu haha men jag menar att det är kul att se allt utvecklas när man följt dig sen fööörsta början! :)

  10. Linnéa skriver:

    Åhh, grattis Clara! Du är så grym <33 ser verkligen fram emot september, jag ska till bokmässan så förhoppningsvis kommer jag köpa boken där! Kram och grattis ännu en gång!

  11. Emma Maria skriver:

    Härligt Clara! Grattis!
    Ska bli jättekul att få läsa din bok!

  12. Felicia skriver:

    Aeee fan vad härligt! Dock måste jag fråga-går det att få den skickad till USA på release-dagen, eller ska jag beställa den hem till min adress i Sverige och sedan be en familjemedlem att posta den till USA?

  13. Ellen skriver:

    Denna bok ska jag köpa till alla små tjejer i lämplig ålder (som jag känner he he) som måste få veta att de inte ska skämmas!! Tänk att detta blir en av deras första möte med mensen… Amen sistah!!

  14. Verona skriver:

    Gud ahahah, undrar vilka återförsäljare det blir, typ Akademibokhandeln? Eller Lundins? Köper helt i Septermber irl.

  15. Annie skriver:

    Hej! Vad Kul! Will it be possible to order this IN SWEDISH LANGUAGE in America? Do you know? I’m trying to learn swedish and I want to read books (your book! when it comes out)in swedish, but it’s difficult to purchase swedish language books here in USA. Suggestions? ANSWERS?! Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg