Vita Kränkta Cyklister

5:01 24 Aug 2015

Efter två år i Stockholm. Efter två månader på cykelsadeln. Nu har jag fått nog. Jag är en vit, kränkt cyklist.

 

Eller nåt. Jag vet inte. Detta föddes under ett lunchsamtal och var antagligen väldigt mycket roligare när det var internt. Hoppas ni gillart!

wpid-wpid-wpid-575d2677526a5205eb848ed75be0d4c915.jpeg

12 kommentarer | “Vita Kränkta Cyklister”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Vendela skriver:

    Haha, väldigt hög igenkänningsfaktor på det här. Cyklar till skolan varje dag och jag vet inte vad det är, men när det står en lastbil mitt i vägen och jag kommer på ena sidan och en bil på andra sidan. Ja, då kör bilen fast han ser mig och jag måste hoppa av cykeln precis innan den svinjobbiga uppförsbacken upp till skolan. Förresten var har du köpt hjälmen? (skulle nämligen behöva en ny, liiiiite snyggare än den jag har).

    1. Clara Henry skriver:

      Bilister asså!!! Liksom, skulle ni båda bara köra (utan att bryta någon trafikregel, alltså) så skulle cyklisten typ dö och bilisten skulle på sin höjd bli lite irriterad.

  2. Signe Strindberg skriver:

    Fåt jag bara snabbt fråga två frågor?
    1: vad är en sodastreemskalle?
    2: var har du köpt din cykelhjälm?
    Tack för mig!

    1. Clara Henry skriver:

      Klart du får! Jag ser fram emot att utbilda dig.
      1. Ett ord som i stunden kändes som ett bra substitut för ”kukhuvud”.
      2. Ingen aning, den är SUPERGAMMAL, säkert minst tio år. Den är nog från typ Clas Ohlson eller liknande.
      Varsågod!

  3. Fredrik Hansson skriver:

    Jo tack jag vet precis hur du känner de, har själv cyklat men sluta för de var så många som prompt måste gå i vägen, sen fanns de inte s¨många cykelbanor då, sen har vi i och för sig en del cyklister som måste använda även gång banan, verkar som dom tro att dom är ett brett fordon eller något för att inte tala om självmordskandidaterna som ska cykla för bi en buss på insidan där de är minst med utrymme.
    Så de finns dårar på alla håll här i stan :-)
    Var rädd om dig

    1. Clara Henry skriver:

      Ja men eller hur, det finns idioter överallt. Cyklister ändå! Härligt va!

  4. Frida skriver:

    Fnissade högt åt denna video. Här i Uppsala blir det cykelkaos varje år i slutet av augusti/början av september när alla nya studenter kommer till stan. Här existerar inte regler och lagar trots att vi har cykelbanor, och nu när jag håller på att ta körkort är det extra jobbigt när det är högerregel men cyklisterna i alla fall tror att de har företräde. Annars uppmuntrar jag cykling till fullo och brukar själv cykla och känner definitivt igen mig i det du säger. :)

    1. Clara Henry skriver:

      Haha!! Ska lätt ta mig en svängom till Uppsala i veckorna. Vill bevittna detta. Detta var egentligen en sjukt ironisk video. Jag hatar också cyklister. Alla andra, vill säga.

  5. Isabella skriver:

    Både min pappa och morbror är sånnadär 50-åriga gubbar i för tighta byxor, så jag vet att dom är sjukt noga med att ha hjälm för OM dom ramlar så kan det bli förlamning om dom inte har hjälm. Så dom hatar cyklister som cyklar snabbt utan hjälm, hälsar inte ens på dom. Sen anledningen till att dom inte har ringklocka är att det är extravikt… vilket mammis inte accepterade som ursäkt och köpte ringklocka till pappis ändå.

  6. Ellen skriver:

    Asså såg din video igår (hallå vad annars skulle jag ha gjort) och såg i Borås Tidning idag att dem skrev om att cyklisterna blev kränkta av alla bilister! Du har skapat en trend! Cyberkram för att du är den bästa youtubern och bloggaren ever!

  7. Fredrik Hansson skriver:

    Oja har haft en del att göra med en del riktiga prakt exemplar genom åren.
    De finns riktigt Syretorskar där ute :-o

  8. Jill Lockman-Lundgren skriver:

    Du kommer banne mig på allt när du ÄTER LUNCH?! Eller i alla fall en del. Tror jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG