Likheten mellan bostadsbristen och Zlatan

4:39 30 Nov 2015

Dagens vlogg är i samarbete med SABO och mina djupaste, inre aggressioner. Vet ni vad likheten mellan bostadsbristen, Zlatan, pq-formeln och min bokhylla är?

Rätt svar:

När det kommer till sponsrade videos brukar sånt bestämmas ganska långt i förväg, och jag och SABO bestämde ett samarbete för ganska många veckor sedan. Det vill säga innan jag köpte lägenhet. Jag är visserligen inte bostadslös efter årsskiftet, vilket jag trodde jag skulle vara när jag förberedde denna video, och är dessutom fett priviligerad som faktiskt kan köpa en egen bostadsrätt. Däremot blir jag inte supertaggad av tanken på att behöva packa ihop flyttlådorna en åttonde gång i slutet av december. Samtidigt är jag såklart lättad, för det jag flyttar till är för första gången mitt.

Men hallå. Bostäder ska ju inte vara ett privilegium. Herregud. Blir så trött. Se videon och ragea med mig.

Nu ska jag kanske gå och se Troye Sivans spelning, eller kanske inte. Gissa vilket.
tacohej

5 kommentarer | “Likheten mellan bostadsbristen och Zlatan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Josefine skriver:

    Ska också se Troye snart!

  2. Emelie skriver:

    Jättebra vlogg! :)

  3. Sofie skriver:

    Oj, blev lite mer tacksam över min lägenhet. Bor i en 2a på 52 kvm med förstahandskontrakt. Har bott på samma ställe sen jag flyttade hemifrån :P Hoppas att ditt boende löser sig!
    Kram Sofie

  4. Ellen skriver:

    Ja, bostadsmarknaden är helt galet dålig… Helt sjukt vad många som har bostadsstress som påverkar hela livet i övrigt också för den delen… Själv har jag tur som haft ett förstakontrakt länge men många av mina vänner, och de är ändå runt 30 års åldern, har inte fast bostad pga att bostadsmarknaden är så sjukt dålig. Bra att du uppmärksammar detta i en skojsig vlog!!!!

  5. J. skriver:

    Ungefär lika roligt är det när man har förstahandskontrakt men istället inte får tillräckligt med jobb för att det ska gå ihop så man förmodligen måste flytta hem. Yay vuxenliv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp