Inlägg taggade: england

7:10 18 Apr 2016

Trodde aldrig att dagen skulle komma, men idag kom ögonblicket då jag jämförde mitt face med en fitta.

Japp. Har inga vidare kommentarer på den saken.

För övrigt: på tisdag nästa vecka ska jag åka och titta på kattunge. Har fått flertalet hysteriattacker de senaste timmarna, sedan jag och uppfödaren bokade tid. OMG. Stay tuned.

Nu ska jag laga middag och se på film med Anton. Har någon sett Léon, med Nathalie Portman? Är taggad på den! Är den bra? Ni har typ en timma på er att hinna varna mig om det skulle suga. Annars ser vi nog på den.
tacohej

5:00 4 Apr 2016

Varsågoda för the one… the only… the hett efterlängtade video i samarbete med Visit Britain!

Se mig hoppa runt med en kvast mellan benen. Se Johanna ge sig själv en smäll på rumpan. Se oss fangirla. Och åka tåg. Och röra våra armar på konstiga sätt. Varsågoda.

tacohej

1:21 31 Mar 2016

Idag var vi i Amersham. Hälsade på farmor. Tittade på hennes minnessten och promenerade i parken.

image

Jag: Hallå när ni dör. Vad vill ni ha på er gravsten då? Alltså som bild?

Kimba: Ingen fågel i alla fall. En blomma typ?

Mamma: Jag vill nog ha en sol. Eller en blomma.

Jag: Jag gillar fåglar. Jag vill ha en uggla. Du då, pappa?

Pappa: Lasagne.

Vi:

Pappa: Vi pratar om lunch, eller hur?

image

11:22 30 Mar 2016

Alltså Mark’s & Spencer’s. Har varit inne tre gånger inom loppet av 24 timmar, bara för att kunna klämma på deras kläder för barn 0-3 månader. Gråter en skvätt över att jag inte har en 0,25-åring hemma som jag kan köpa gulliga kläder till. Är inte ens sponsrad. Så mycket gillar jag att namedroppa dem.

En annan person som är gullig är farfar.

image

Fruktansvärt osocial, tittar hellre på tv än umgås med oss och säger knappt tack när vi kommer med mat. Men han är ju farfar. Snälla fina nästan-Michael Caine-farfar.

Idag ska vi träffa kusin och faster. Så fort jag lyckats ta mig ut från M&S barnavdelning. Får se hur det går.

image

5:19 19 Mar 2016

Hej blöggy. Jag och Johanna är i England!

Gör en vlogg här i samarbete med Visit Britain, och detta blogginlägg är i samarbete med Visit Britain. Vilket såklart betyder att alla åsikter och tankar i det här inlägget är mina egna. Som vanligt. Annonsmärkningen kan se lite farlig ut men det är den inte.

Nu ska ni få se vilka sjuka grejer vi gjort hittills:

image

Utan att spoila för mycket kring vad som kommer i vloggen var vi i Edinburgh igår, på cafét där J. K. Rowling skrev de första Harry Potter-böckerna. Gick på dass och läste väggklotter.

Idag åkte vi söderut mot Alnwick. Besökte Alnwick Castle där svinmånga scener i HP-filmerna spelades in!!! Var så. Jävla. Exalterad.

image

Entering the club like

image

Och så åt vi lunch. Vaniljsås med äppelpaj. Ja.

Nu bor vi på ett svingammalt kulturskyddat slott i Durham och jag är livrädd för det spökar här. Garanterat. Står minst fem stolar i varje rum som folk lätt kommer sitta i och titta på oss medan vi sover. Gokväll.

image

Andra bloggar