Follow me around: SPELAR QUIDDITCH

5:00 4 Apr 2016

Varsågoda för the one… the only… the hett efterlängtade video i samarbete med Visit Britain!

Se mig hoppa runt med en kvast mellan benen. Se Johanna ge sig själv en smäll på rumpan. Se oss fangirla. Och åka tåg. Och röra våra armar på konstiga sätt. Varsågoda.

tacohej

11 kommentarer | “Follow me around: SPELAR QUIDDITCH”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Vilma skriver:

  Skulle bli jätteglad om du ville kolla på min Youtubevideo: https://www.youtube.com/watch?v=u-q-mpov2HQ

  Det är en vlogg ifrån när jag var i Halmstad för några veckor sedan när du föreläste där! :).
  Kram! :). ///Vilma.

  Prenumerera gärna också: https://www.youtube.com/channel/UCk4yFHke0jGwlO9LF1hvZY

 2. Elvira skriver:

  Hur länge har du och Johanna känt varandra? Hur lärde ni känna varandra?

  1. Clara Henry skriver:

   Sedan 2013, när hon frågade om hon fick fota mig för ett skolarbete haha. Det var när jag var ihop med Simon, och hans ex är en av hennes bästa vänner. Så av enbart den anledningen sa jag ja. Så hon fotade mig och sen fortsatte vi att hänga!

 3. Nicklas skriver:

  Clara: Vad är ett annat ord för ”Alla hjärtans dag” ?
  Johanna: ?
  Clara: Baedae
  Johanna: DEN var faktiskt ganska bra

  lol. Känslan är att du dunkat på med ordvitseriet hela resan å till slut fick hon ge sig :-)
  Don’t ever let them get u down. Keep blasting em with them puns!

  1. Clara Henry skriver:

   Hahaha. YOU BET YOUR BOTTOM DOLLAR I WILL.

 4. vera skriver:

  era ordskämt e ju goals<33

  1. Clara Henry skriver:

   Jag vet :)))

 5. Tess skriver:

  Ordvitsar kan faktiskt vara till nytta. Idag hade vi ett oförberett prov om antikens Grekland och på frågan om hur man levde i Sparta tänkte jag ordvitsa lite eftersom jag inte kunde svaret. Jag svarade ”spartanskt” bara för att det lät bra, men senare när jag läste om Sparta insåg jag att min ordvits faktiskt var rätt svar på frågan! Utan tvekan det bästa som hänt idag.

  1. Clara Henry skriver:

   Och utan tvekan det bästa jag läst idag. GRATTIS you genious

 6. Signe Strindberg skriver:

  JAG ÄR SÅÅÅÅ AVUNDSJUK HARRY POTTER ÄR MY LIFE JAG ÄR SÅ AVUNDSJUK SÅ ATT JAG SKRIVER MED STOOOOORA BOKSTÄVER TILL MIN FAVVOYT OF ALL TIME!!!!!! TILL OCH MED SÅ AVUNSJUK SÅ ATT JAG… JAG VET INTE VAD JAG TÄNKTE SKRIVA.. SÅÅ AVUNDSJUK ÄR JAG OCH JAG SKRIVER INTE ENS GRAMMATISKT RÄTT OCH JAG SKA VA DEN BÄSTA I KLÄSSEN PÅ ATT SKRIVA?! EH NEPP JAG ÄR SÄMST PÅ ALLT OKEL JAG STICKER SORRY.. Löv u❤️

  PS du är bäst, Det kanske inte framgick så bra i kommentaren för övrigt❤️

 7. Johanna skriver:

  Alltså, detta är kanske lite märkligt att skriva men jag shippar dig och Johanna så OTROLIGT mycket. Vet inte vad du ska göra med den informationen men ni är såå fina tillsammans <333

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg