Inlägg taggade: keyyo

8:49 13 Sep 2016

VI ÄR I JAPAN!!!

I Tokyo, närmare bestämt. Åkte klockan 13 igår, svensk tid. Och vad är klockan i Sverige nu? Typ halv… nio på morgonen? Här är hon halv fyra på eftermiddagen. Le mindfuk is real. 

Bor på ett hotell i Shinjuku-området, och efter en och en halv timme i en taxi med en läckande menskopp kunde vi till slut checka in. Tror detta är första gången i mitt liv som jag blöder igenom brallorna på riktigt. Lämnade efter mig en femkrone-stor blodfläck på sätet. Precis som Japanska flaggan. Ugh. Men vi fick papperstranor på sängarna så jag är glad ändå.

Efter att ha använt hotelltoans rump-dusch (fyra av fem nässprayar, lite väl bra tryck men härligt ljummet vatten) gick vi – jag, Keyyo, producent-Teo och fotograf-Erik – ner och köpte mat.

Det är något väldigt gulligt över att det är vår allra första måltid i Tokyo och Keyyo beställer pasta carbonara.

Och så köpte vi lite godis. Här har vi choklad med smak av grönt te. Varför inte. 

Och det är typ det vi har hunnit med än så länge. Vi har försökt lära oss lite konnichiwa och arigato också. Producent-Teo tyckte att vi skulle säga ”konnichiwa bitches” precis som Robyn. ”Bitches betyder ju ”gott folk” på japanska”. 

Nu: powernap och sedan middag med vår japansktalande guide. Gonatt.

12:02 2 Jun 2016

Hej blöggy. Vad gör ni? Jag har en veckas semester hemma i Landvetter och SOLAR TOPLESS PÅ ALTANEN!!! Topless!!! Utan bh! BRÖÖÖÖST HAHHAHA

Ha. Ha. Ja. Var var jag.

Igår tog Kristina studenten!

image

Förlåt, men hur söta är vi inte? Precis. Tack.

Jag gav hennes choklad och livets bästa sällskapsspel Cluedo. Det utspelar sig på en herrgård, det finns typ tio rum, åtta vapen och åtta karaktärer. En har blivit mördad och spelet går ut på att ta reda på vem som mördade, i vilket rum, med vilket vapen. Så. Jävla. Roligt.

En annan rolig grej är detta:

image

Tja! Det är jag som är Keyyo.

Epic fangirl moment.

Idag skulle det åska och regna men istället är det 27 grader och strålande sol, så nu ska jag fortsätta att uppröra grannarna med mina pattar. Hejdå.

image

10:19 25 Mar 2016

Vänner! Igår vare FEST!!!

Idag har jag hängt med Anton hela dagen, gått på stan och fönstershoppat kostym (vilket är något jag tänker köpa snart, så fort jag börjar tycka att det inte känns svettigt att lägga tusenlappar på lite kroppstyger) och kom precis hem från bio. En perfekt dagen-efter-Guldtuben, med andra ord.

24032016-Guldtuben2016-HermanCaroan-003680617

Jag gick med Anton. Johanna gick med HejaInternet-Jocke, men traskade på röda mattan med oss. Är så nöjd att jag bytte outfit i sista sekund!! Det syns nog inte på bilden, men både Antons och Johannas kostymer är mörkblå. Vi var riktigt vidrigt matchande.

24032016-Guldtuben2016-HermanCaroan-003880635

Kan även meddela att jag har ny profilbild på facebook.

24032016-Guldtuben2016-HermanCaroan-014640039

Och vad i hela landet brunsås!!!!! Jag vann ett jävla pris!!!! Igen!!!! Jag och min bättre youtube-hälft Keyyo fick guldiga pokaler för Årets Collab. Det trodde jag faktiskt inte. Och det är inte bara för att jag är en satans ödmjuk jävel, utan jag trodde verkligen att Lakidoris och Sam skulle vinna kategorin. Kände mig så ärad att få vara nominerad ihop med dem, Thomas + Pojkendrömmer, Bente + Axel och Sara + Bea. Men att vi vann? Jaha. Så kan det tydligen gå.

24032016-Guldtuben2016-HermanCaroan-014300005

Tusen tack till er. För att ni har röstat, såklart, men kanske mest för att ni tittar, likear, kommenterar, delar, uppskattar, backar och även kritiserar när det behövs. Ni är fantastiska. Utan er är vi ingenting, och det säger jag alldeles för sällan.

24032016-Guldtuben2016-HermanCaroan-014720048

Comviq-Karim, Tova Helgesson, Keyyo och jag. Vilket jävla squad. Kan vi diskutera att Tova vann tre (TRE) priser, på sin allra första Guldtuben-gala? Och att Keyyo även vann Årets Humor, som första tjej att någonsin bli nominerad i kategorin? Queens. Slay. Yas.

All bildcred går som vanligt till bästa Herman Caroan.

Nu ska jag se på Bron. Hejdå.

tacohej

4:55 24 Jul 2015

Jag är i Sverige igen! Skönt. Berlin var fint men jag har ju saknat den svenska, kalla, blåsiga sommaren jättemycket.

Häromveckan skrev jag att något hemligt skulle komma upp på min kanal igår. Det blev idag istället. Varsågoda.

Tadaaa! En videopodd! Om mens! Hur bra!!!

Dessa kommer alltså komma ut en gång i månaden, precis som något annat blodigt som vi alla känner till, och datumen, gästerna och de teman som gäller är dessa:

21 augusti – Jens Norell – Transpersoner & mens
18 september – Karin Adelsköld – PMS & mensvärk
16 oktober – Manfred Erlandsson – Killar & mens

För att jag, som sagt, skrev en himla bok på ämnet. Har ni inte förhandsbeställt den än går det att göra HÄR. Fett nice. Bara två månader kvar till release. TAGGAD!!!

Nu ska jag, Johanna och Heja Internet-Joakim på Putte i Parken. Ohoj.
wpid-wp-1435319098666.jpeg

10:02 29 Maj 2015

Sitter i soffan och letar efter något att säga som ska beskriva min sinnesstämning just nu.

GUDARS SKYMNING

känner jag är passande. Gudars som i herregud, skymning som i att det har varit en lång dag. Fast mer en metafor för ”herregud de senaste veckorna har jag jobbat som en gnu, ätit dåligt och sovit värre och nu är mitt liv äntligen lite mindre stressigt”.

Idag har jag dock flera saker på körschemat så jag lämnar er med fjärde avsnittet av Välkommen till Indien så ska jag försöka blogga senare idag.

wpid-wpid-575d2677526a5205eb848ed75be0d4c91.jpeg