Tjejers recept på lycka enligt Pinterest

15:45 2018-08-22

Fyfan… nu har man varit där och härjat igen. Oasen av härliga filter och övertränade människor med tjocka oversizekoftor hållandes i en jättestor temugg.

Jag sökte, i sann ”hitta sig själv”-aura på orden ”bucket list” på Pinterest för att se vad andra människor gör med sina liv, eller tänker att de ska göra med sina liv. Min tanke var också att man för full effekt ska följa tipsen och göra dem i ordning. Resultatet: ett fulländat recept på hur man blir lycklig.

Vid sökandet på endast ”bucket list” tyckte Pinterest att jag skulle precisera mig lite. ”Before I die” kändes alldeles för stressigt och mörkt, jag vill inte ha en deadline (även om just döden kanske är en ganska oundviklig deadline för de flesta projekt) så valde jag att gå in på Bucket List For Girls. För vi som till exempel ramlat in på sidor eller hashtags med orden ”justgirlythings” vet ju att internet florerar av härliga tips på vad tjejer ska spendera sin tid och sitt liv på.

Så, vad hittar vi för oförklarligt vansinne här då?

Här är deras första förslag på vad jag ska ha för punkt på min ”bucket list”. Lämna en lapp i en biblioteksbok. Undrar verkligen vad de vill att det ska stå på lappen. ”You’re going to die in seven days” känns förlegat även om halloween snart faktiskt är på ingång. Det blir något mer mystiskt kanske. ”Jag har snorat på varje sida”. ”Läste den här på toa”.. möjligheterna är oändliga. Att börja sin bucket list med att lämna en äcklande lapp i en bok verkar inte helt omöjligt iallafall.

 

De vaga tipsen fortsätter strömma in.. Tvära kast, först bara lämna en lapp i en bok och sen direkt ut och haffa en pojkvän. Ta en bara!!! Vem som helst bara det är en kille. Bryt varandras knogar i solnedgången.

Fort går det!!! Kläck en liten en. Gör ett barn!! Fota barnet och hashtaga ”justgirlybabies”. Bocka av från listan. Tröttna på barnet.

Sen direkt ut när förlossningen är färdig och hitta någonstans att köpa sur och sötsliskig alkoholhaltig dryck att okommenterat kasta i någons ansikte. KANSKE finns det en bar på sjukhuset? Känns som det finns i USA. Känns också som att sjukhusen ligger inne på Mcdonalds i USA. Känns tyvärr inte alls omöjligt att man blir opererad av ronald mcdonald där borta i väst… Fyfan jag ska aldrig dit

När drinken är kastad i väl vald persons ansikte är det dags att lägga sedlar i en ask. Kanske hinner du råna baren under tumultet efter att du kastat en drink i ansiktet på bartendern som gjorde drinken åt dig, eftersom det inte fanns någon annan där. Spara pengarna!! Snart blir det äventyr. Du är ju riktigt sugen på äventyr nu när du precis fött ett barn och blivit portad från sjukhuset.

Dags att sluta vara en nej-sägare!! Du har trots allt bara skaffat partner och barn det här året. Sluta stå så himla still i livet kanske? Undrar vad personen i björnkostymen har sagt ja till. Ett fruktansvärt underbetalt jobb som reseledare på ett skumt charterföretag som märkligt nog inte ”har möjlighet att skriva avtal med sina anställda”… hm.. Tur att du har sparat massa sedlar.

Efter ett tag tar pengarna i byrån slut och din chef på charterföretaget har gjort precis det som lovats – du får inga pengar för dina 14 månaders hårda slit utklädd till Björne i Spanien. Ingen i Spanien vet ju vem Björne är så du fick mer gråt än skratt ändå. Du får flytta in i en halv etta med halv kokvrå i…. brömsebro. Supermysigt men var är din familj?

Du kommer på var din familj är och ni går till starbucks ihop. Den här typen av tokiga grejer älskar tjejer att göra!! Gå till starbucks och säga att man heter ERIK fast man heter ERIKA *gråtsmiley*

ELLER KANSKE SÄGA ATT MAN HETER ERIKO ISTÄLLET FÖR ERIKA HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA

Här är vad ni i familjen heter på riktigt och vad ni låtsas heta på starbucks *fniss*:

Du heter: Linda.                     Du låtsas heta: Maria!!!
Din pojkvän heter: Linus.    Han låtsas heta: Markus!!!
Ert barn heter: Liam             Liam låtsas heta: MILO!!!!

Ni har kul hela dagen men ”Milo” (hahahah LIAM JU!!)  är laktosintolerant men också en bebis så han får en svår allergisk reaktion och spyr sönder den lilla lilla lägenheten.

Efter Liams lilla magkollaps är det dags att tröttna på familjen och bryta upp för att leta efter en man över 1.90 så att man kan stå på tå framför honom och säga ”hahaha va lång du är!!! Ska vi gå på starbucks?? Vi kan låtsas att jag heter Lilla Tjejen Med Stora Pojkvännenhahahah vart ska du??”

Du och den långa nya killen kastar varsin dartpil på kartan, där pilen hamnar måste ni flytta (ni har bråkat om lite olika saker och det är på det här sättet ni gör slut). Eftersom han är så lång, och därför hans armar så långa, behöver han inte kasta pilen utan kan luta sig fram och trycka till den där han vill att den ska sitta. Han sätter fast sin pil i Boden och din pil hamnar olyckligt nog på en bensinstation i Polen.

På bensinstationen bor det tre väldigt snälla människor som välkomnar dig in i familjen. De har svåruttalade namn därför pratar du aldrig med dem, ni kommunicerar endast genom leenden och ditt otroliga pianospelande. Bensinstationen heter ”Jesus” och med ditt pianospelande har de tre snälla polska människorna sett möjligheter. De öppnar en konserthall i biltvätten där du kan spela hela dagarna. Det blir en succé. Du får äta så mycket knödel du vill.

Efter alla dessa äventyr blir du överlycklig av din sista punkt på din bucket list. Inget överdrivet spännande, bara att inte klippa naglarna på två veckor. När de tre snälla polska människorna som tagit hand om dig ser dina långa klor blir de misstänksamma och slänger ut dig. Du går in på närmsta bibliotek och hittar en bok du läste för ett år sen. När du öppnar boken ligger en lapp där det står ”jag har snorat på varje sida”. Euforisk kramar du boken. Du är äntligen lycklig.

 

Alla bilder är snodda från pinterest men det måste ni förstått herregud

9 kommentarer | “Tjejers recept på lycka enligt Pinterest”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare.
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Anna skriver:

  Skrattade precis så att jag grät!

  1. Erika Petersson skriver:

   Finns inget som gör mig lyckligare än denna fakta! <3

 3. Stina skriver:

  Skrattar så att jag GRÅTER här i mitt korrerum, en person kom och knackade på och ba ”hallå Stina hur mår du?”?!?!?!? Måste ha varit mkt högljudd! Ska absolut följa den här listan??

  1. Erika Petersson skriver:

   Hahaha är glad att du mår bättre än vad dina korrekompisar tror iallafall! Jag tror det är en bra lista för oss alla att följa!

 4. Lena skriver:

  Åhh, så roligt!! Ja tänk vilket underbart liv man skulle kunnat ha!!!

  1. Erika Petersson skriver:

   Såhär lycklig önskar man att man kunde vara! Varje dag!

 5. Ell skriver:

  Hahahah alltså sällar mig till kören som gråter av skratt!!

 6. Felicia skriver:

  Jag heter Peterson Luna från Stockholm. Jag vill också vittna om omedelbara resultat från de första tre dagarna av att kontakta Dr.Oduduwas lunching kärlekspell för min räkning för att återvända tillbaka min ex love man man, jag är glad att rapportera att min man och jag är tillbaka på rätt väg, vi Älskar varandra mer än någonsin tidigare, jag märkte förändringar i hans attityder gentemot mig och han känner sig trygg och säker i vårt förhållande.
  Tack vare Oduduwa lunchade en magisk kärleksspell på min räkning. Dess arbete omedelbart resultat, jag fick ett telefonsamtal från Anderson min make idag, han kommer snart tillbaka hemma. Jag rekommenderar starkt Dr.Oduduwa för alla som söker återförening med ex. kontakta email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  Jag trodde aldrig att kärleksspell magiska arbetet är riktigt och sant tills jag provade det, det fungerade för mig, perfekt allt mitt hjärta begärde inom 7 dagar efter stavningsproceduren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp