Jag är en liten råtta

13:57 2018-09-21

Hej alla kompisar och bröd, hur är läget?

Jag är helt slut efter min första praktikvecka på heltid och därför bloggar jag inte. Alla tankar och all energi tar slut under dagen och sen kommer jag hem och orkar inte göra nånting. Så förmodligen kommer bloggen bli ännu mer sporadiskt uppdaterad under hösten, om jag inte helt plötsligt dränks av kraft och lust och energi och börjar palla göra grejer på kvällarna också. Men det kanske dröjer. Det var bara det jag ville säga, så ni vet vart jag försvinner!

Kram från erk at work

6 kommentarer | “Jag är en liten råtta”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att has varit i relation till Anderson i åratal, bröt have upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men have vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta in stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa in stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jagmailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till hon som som var hur vi började cam tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för in sådan person genom att referer honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem.Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa in tidigare älskare.
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. 123 กีฬา skriver:

  The blog you have written is precise. For some reason I found great interest in reading it and I would like to share it as well. 123 กีฬา

 3. Thanks for sharing such a nice article. I really appreciate that please keep on posting.

 4. The SAP P_S4FIN_2021 exam dumps is a series of exam questions designed to help candidates pass the certification exam with good scores. These exam dumps are comprehensive braindumps which have been prepared by experts with years of experience. The dumps are organized into easy to follow topics and questions, so it is extremely easy to locate any specific topic you want to review. The SAP P_S4FIN_2021 question dumps are the most popular exam preparation tools among students and professionals.

 5. This is crazy The content of this article opened my eyes. Let me know new stories. Awesome.

 6. I am happy to find this post Very useful for me, as it contains lot of information.Thank you for sharing.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp