3 frågor från mig till mig

15:19 2018-09-16

Hallå små lusar, hoppas ni mår bra. Nu kommer en till frågestund från mig till mig för det är tydligen mitt enklaste sätt att kommunicera här nu för tiden.

 

Vad har du gjort i helgen?

I torsdags tog jag mig vatten över huvudet och bestämde mig för att bjuda mina kompisar på min nyvunna kärlek AMAIRUTETTO SAUER, så jag pressade 14 citroner och hällde upp sockerlag i flaskor och höll på hela onsdagskvällen (tydligen sträcker sig min helg från onsdag till söndag). Sen bastade vi (mitt liv har sedan vi upptäckte bastun i bostadsområdet ändrat status från Risig Student till Risig Student Med Tillgång Till Bastu och det är en ljuv omställning). Det är en väldigt märklig grej att basta i grupp med människor man vanligtvis umgås med påklädd men det var en barriär vi långsamt tog oss över. Skönt!!

Besparar er eventuella bilder från bastun men här är lite citroner

I fredags var jag trött av bastu och drink, så på kvällen gjorde vi hamburgare med karamelliserad lök och glodde på Interstellar. Sjuk film? Så otroligt… lång? *bra recension* nej men den var toppen. Älskar matthew mc-gån-a-heyj

Igår hängde vi på 4H-gården igen för jag är ett barn som måste få se ett djur minst en gång i veckan, men insåg snabbt alla andra också hänger på 4h-gårdar när det är lördag. Vi trängdes 10 personer framför en liten grishage med en liten liten gris i. Det är ändå så man vill spendera lördagseftermiddagen? Ta en go kall promenad och sen glo på 2 höns. Livskvalité!! Sen kände jag mig rastlös och liten och usel (tvära kast i måendet kanske men kära nån det här var flera timmar efteråt, ha lite perspektiv!!!), och botade det någorlunda med att koka äppelmos och kolla på Goodfellas. Kanske inte en film man bara ger sig in i utan att läsa lite om den först, annars sitter man (som vi) och bara.. väntar på själva handlingen… tills filmen är slut 2 1/2 timme senare. Men den hade sina stunder.

*informativ bild på äpplen som blev mos igår*

Idag har vi storhandlat, vilket är det mest tillfredsställande jag vet just nu, är inne i en väldigt PLANERANDE period. Pengar ska sparas och veckor ska vara noggrant planerade innan de ens påbörjas. Sån är jag egentligen hela tiden men det blir som starkas i dessa ”börja på nytt”-faser alltså början av höstterminen och efter nyår.

Vad ska du göra ikväll?

Det är en bra fråga, jag vet inte riktigt. Jag har ingen plan!! Om jag vill uppnå något sorts välmående under kvällen borde jag ta mig ut och traska åt något håll nu. Sen ska jag försöka göra gnocchi ikväll och äta med tomatsås och mozzarella. Hel-vete va gött.

Vad tänker du på just nu?

Sitter och glor på hemnet dagarna i ända. Vill ha ett litet hus. Eller jag fattar ju att det inte går att skaffa just exakt nu innan jag är klar med min utbildning och har ett jobb och så, men jag längtar till ett hus nånstans ute åt helvete i småland verkligen. Vill odla och pyssla och ha något rum där man bara kan sitta och göra kreativa grejer. Blir rörd när jag tänker på att trampa upp på en liten stentrappa och kliva innanför dörren och bara… vara i sitt lilla hus. Hämta nån tomat ute i växthuset NÄ DRA ÅT

Ser ut som att paletterna är strategiskt placerade bakom datorn men sanningen är att de vuxit sig så stora under sommaren att de aktivt måste flyttas på 3-4 gånger om dagen beroende på vad vi andra i hushållet håller på med. De är överallt.

Fick en sån fin kommentar om att mina vardagsinlägg är trevliga så nu vill jag bara skriva vardag hela tiden. Mmmm det är ju faktiskt det jag gillar att läsa om mest själv också. Vi hörs hörni!!

Erkan

En kommentar | “3 frågor från mig till mig”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att has varit i relation till Anderson i åratal, bröt have upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men have vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta in stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa in stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jagmailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till hon som som var hur vi började cam tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för in sådan person genom att referer honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem.Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa in tidigare älskare.
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Sök

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer