Djur och annat i Skaraborg som inte är av intresse

19:12 2019-01-30

Hej kära kamrater

Den årstidsbaserade sorgsamheten tar sig friheter jag absolut inte har gett samtycke till. För att citera David Wiberg: Ingenting känns längre riktigt kul. Hur tar vi oss igenom det här? Jag har försökt på olika sätt:

Äta 8-9 smörgåsrån med bara smör (jättegott men löser tyvärr inte ett enda problem)

Placera min cykel på andra sidan stan men inte orka hämta den så att jag varje dag får tänka ”juste jag har ingen cykel” (att gå är förvisso ett mindre irriterande färdsätt än att cykla men i övrigt hjälper det inte mot apatin tydligen)

Tänka på min framtid (jättedåligt fungerar absolut inte)

Äta vinbladsdolmar (VANSINNIGT GOTT, oväntat bra humörhöjare vad fan är det i de där gröna korvarna egentligen)

 

Blev glad nu bara av att se denna bild. Snart är det vår hörni. Det finns hopp.

Men SÅ jävla mycket hopp finns det inte. Vi får jobba oss igenom det här. Exempelvis kolla Blocket igen. Idag har jag kikat lite närmare på hur de har det i Skaraborg. Häng med!

 

”kommer att kräva bilder och info”. Absolut absolut ska Sakin komma till ett GÖTT ställe och inte gå något hemskt öde till mötes men vad ska man visa upp bild på… Det är en aggressiv annons men samtidigt… Så full av kärlek?

 

Lika höga krav här på att man ska vara en snygg hygglo person men fågel nr 2 har iallafall en stark USP: går att pussa på magen. Det man alltid undrar när man letar undulat

 

”bilder på föräldrarna” okej (men vill gärna köpa den fy i helvete va söt)

”använd 15 ggr”

 

Tack för den ärligaste texten på hela internet

Tog först rubriken som en rent personlig kränkning. ”vadå min DÅLIGA husvagn?” vad är det för The Game den här annonsören jobbar med…

”Tjena jävlar du vilken dålig husvagn”
*kär direkt*

 

Hur menar du med.. oanvända

 

hahaha han har gjort sitt!! Wiktor är klar! Så ung men ändå KLAR i Mariestad. Ett jävla sätt att bli utkastad på.

 

 

Det är väldigt oklart.. .allt är väldigt oklart

 

 

hahaha ja EXTREMT gärna. Bra bild också. Undrar om det är en bild mitt uppe i själva fighten. Man kan ana ilska och hat i deras blickar. ”dra åt helvete” säger nån utav dem och hytter med fjädernäven.

 

Den är snäll.

Måste bort.

 

VAD ÄR DET FÖR SUDDIG BILD?? VADÅ 88%?? Han har också gjort sitt. DONE with Tidaholm. ”Aldrig mer!” Säger han på den där bilden när han rusar ifrån Tidaholm. This town was never big enough for you 88% Dorperbaggen Leif!!

 

Men vad ska de jobba med

 

Måste sälja sin kanin för den har en för personlig själ, det kan man förstå! (också en jävla toppenbild, den säger allt om hur den här kaninen är så ÄNGSLIG och känslig och missförstådd i den här familjen. Ett äkta emo. Extremely personal soul)

 

Ja det var väl fint att få hänga lite i Skaraborg kanske? Inte vet jag, jag ska gå och andas i en burk med vinbladsdolmar.

 

Kram  å sånt

Erk

7 kommentarer | “Djur och annat i Skaraborg som inte är av intresse”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ingela skriver:

  Ha ha ha, och så undrar man ju lite stillsamt vad de där dockorna egentligen samlar på för objekt. Medföljer även dessa?

  Och vem tusan vill köpa kalkoner som någon ätit upp redan förra våren?!

  Kram å sånt tebaks!

  1. Andy skriver:

   HAHAHA det låter som en tidiningsrubrik under sommarens nyhetstorka: ”Dockor som är helt oanvända samlar objekt”

  2. Theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förbanna en förälskad älskare.
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Emelie skriver:

  Roligaste jag läst denna vecka! Keep up the good work!!

 3. Kou skriver:

  Idag är den mest glada dagen i mitt liv. Oduduwa the Great-Love-Spell Caster Lunched en Love spell på min vägnar för att återfå min ex-man med sin trollformel magi och love-encharntment spell, det fungerar för mig som magi och jag är tacksam och tacksam.
  Oduduwa-krafter är effektiva över hela världen, oavsett land du är, kan Oduduwa-stava lösa alla problem bara allt han behöver är dina fotobilder och ditt efternamn och förnamn. han är begåvad och kraftfull begåvad med krafter innan de fysiska områdena. du kan kontakta honom idag för att lösa alla utmaningar du står inför idag. här är e-postkontakten till Oduduwa dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  Det här är några av de fall han kan lösa
  * Love Magic spell för att hitta sann kärlek.
  * Magic Spell älskar att gifta sig i tid och vara lycklig.,
  * Love Spells, Win-Back Ex-älskare.
  * Magi för framgång och marknadsföring.
  * lycklig charm – BUSINESS STAR. Tillväxt i företagens ekonomi.
  * avdelningar – SKYDDSHAK. Skydda dig mot kidnappningar och mördare.
  * förbannelse upplösning, frihet från generation caurses.
  * andlig rening. Frihet från mardröm. Frihet från ”dålig dröm”
  * fertilitetsmagi – Var gravid och föd ditt eget barn.
  (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

 4. Thanks for the great article today. I like to receive new news all the time.

 5. such a great list. thanks for this comprehensive information.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp